prinCess.
Επιφανές μέλος

Εισαι σιγουρος γι αυτο?νομιζω δεν εχει σταλει χαρτι που να το επιβεβαιωνει και οτι ειναι φημες και το σκεφτονται ακομα.Παντως οποιος αλλος ξερει ας απαντησει γιατι πρεπει να προγραμματισουμε τις απουσιες
Ειναι σιγουρο, εχει ανακοινωθει και απο το Υπουργείο. Ισχυει για ολα τα σχολεια, και το οριο απλα αυξηθηκε 30%. Δηλαδη εκει που ηταν οι 51 αδικαιολόγητες το οριο, για φετος ειναι οι 65.

Τωρα ποσες επιπλεον μπορεις να κανεις μαζι με τις δικαιολογημενες δεν ξερω ακριβως, υπολογιζε το +30%.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adam el único
Νεοφερμένο μέλος

Εισαι σιγουρος γι αυτο?νομιζω δεν εχει σταλει χαρτι που να το επιβεβαιωνει και οτι ειναι φημες και το σκεφτονται ακομα.Παντως οποιος αλλος ξερει ας απαντησει γιατι πρεπει να προγραμματισουμε τις απουσιες
Και σε μας δεν ανακοινώ8ηκε κάτι επίσημα..μας λένε οτι περιμένουν εγκύκλιο..τι στο καλό με τον πόνο μας παίζουν?!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νόμιζα ότι απαγορεύονται αυτά τα στυλό έτσι κι αλλιώς για ευνόητους λόγους.
a,ναι? δεν το΄ξερα

PhoenixGR
Νεοφερμένο μέλος

Βάλε και τα δικαιολογητικά των γιατρών... Οι απουσίες ανέρχονται στις 164 περίπουΤελικα ξερει μηπως κανεις αν θα μας δωσει το υπουργειο 30-34 επιπλεον απουσιες που ειχε ακουστει, και καλα για την γριπη?δυλαδη συνολο 144-148

Εγώ πάντως δεν ξαναπατάω σχολείο XD
Adam el único
Νεοφερμένο μέλος

Κοίτα,προφανώς μας παραμυθιάζουν και οι καθηγητές σε κάποιο βαθμό μπας και πατήσει κανείς το πόδι του..Τέλος πάντων,δεν πάω και αύριο..Ειναι επίσημο. Look εδω. ^^

Dias
Επιφανές μέλος

Η απόφαση είναι επίσημη. Υπάρχει στη σελίδα του υπουγείου παιδείας:Ειναι επίσημο. Look εδω. ^^
https://www.ypepth.gr/docs/apofash_gia_thn_prosaykshsh_twn_apoysiwn_100412.doc
Όμως όπως μας εξήγησε σήμερα το πρωί ο διεθυντής στην προσευχή αυτή είναι μόνο απόφαση και όπως λέει πρέπει να δημοσιευτεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως για να ισχύει και αυτό θα πάρει ίσως μέρες. Μετά πρέπει λεει να βγει εγκύκλιος που θα πάει στα σχολεία δλδ μάλλον λίγες μέρες πριν κλείσουμε. Πάντως θα ισχύσει σίγουρα αλλά κανένας δεν ξέρει ακριβώς και πουθενά δεν έχει πάει εγκύκλιος.Ειδικά και μόνο για το σχολικό έτος 2009-2010, για το χαρακτηρισμό της φοίτησης των μαθητών Γυμνασίων, Γενικών Λυκείων, Επαγγελματικών Λυκείων και Επαγγελματικών Σχολών, Ημερήσιων και Εσπερινών, τα αριθμητικά όρια κάθε είδους απουσιών προσαυξάνονται κατά τριάντα τοις εκατό (30%).
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
(Συγνώμη αλλά το troktiko που λέει ότι η εγκύκλιος έχει σταλεί στα σχολεία πότε ήταν αξιόπιστο για να είναι και τώρα?)

watson
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η απόφαση είναι επίσημη. Υπάρχει στη σελίδα του υπουγείου παιδείας:
https://www.ypepth.gr/docs/apofash_gia_thn_prosaykshsh_twn_apoysiwn_100412.doc
Όμως όπως μας εξήγησε σήμερα το πρωί ο διεθυντής στην προσευχή αυτή είναι μόνο απόφαση και όπως λέει πρέπει να δημοσιευτεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως για να ισχύει και αυτό θα πάρει ίσως μέρες. Μετά πρέπει λεει να βγει εγκύκλιος που θα πάει στα σχολεία δλδ μάλλον λίγες μέρες πριν κλείσουμε. Πάντως θα ισχύσει σίγουρα αλλά κανένας δεν ξέρει ακριβώς και πουθενά δεν έχει πάει εγκύκλιος.
(Συγνώμη αλλά το troktiko που λέει ότι η εγκύκλιος έχει σταλεί στα σχολεία πότε ήταν αξιόπιστο για να είναι και τώρα?)
![]()
Eμενα ο υπεύθυνος του τμήματος μου είπε πως έχει έρθει εγκύκλιος.

Dias
Επιφανές μέλος

Πες του να σου τη δείξει και αν είναι αλήθεια η εγκύκλιος και όχι η απόφαση που έχει το υπουργείο στη σελίδα του σκανάρισε την να την δούμε κι εμείς.Eμενα ο υπεύθυνος του τμήματος μου είπε πως έχει έρθει εγκύκλιος.![]()

kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελεος! Τι μας εχει κανει αυτη η Διαμαντοπουλου φετος δεν λεγεται!
prinCess.
Επιφανές μέλος

Μη μου λετε τετοια γιατι εχω γυρω στις 50 απουσιες, και εχω σκοπο να κανω αλλες λιγες -,-
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος

15 μαθητες και 3 καθηγητές(οι μαθητες ηταν σπιτια τους,οι καθηγητες απεργουσαν)
Καλα παμε...
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Eμενα ο υπεύθυνος του τμήματος μου είπε πως έχει έρθει εγκύκλιος.![]()
Eμένα μου το έχει πεί εκτός από τον υπεύθυνο του τμήματος και η υποδιευθύντρια και ο διευθυντής και όλοι οι καθηγητές του σχολείου.
Έχει ανακοίνωθει και σε όλα τα σχολεία της περιοχής μου.
Ισχυεί κανονικότατα η απόφαση και μην ακούω βλακειούλες για εφημερίδες της κυβέρνησης κλπ κλπ.

Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να παρουν πισω την ανακοινωση αυτη?
Μη μου λετε τετοια γιατι εχω γυρω στις 50 απουσιες, και εχω σκοπο να κανω αλλες λιγες -,-
Όχι δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο,θα μείνουν στην ίδια τάξη τα 3/4 των μαθητών του σχολείου μας και λογικά το ίδιο θα συμβεί και σε όσα σχολεία έχει ανακοινωθεί επίσημα η αύξηση του ορίου των απουσιών.
elenaki92
Δραστήριο μέλος

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Λαλαλαλα.
Σε εμας δεν εχει ερθει χαρτι και οι καθηγητες προσπαθουν να μας πεισουν οτι ειναι ραδιο αρβυλα. Αμ δεεεεε!
3 εβδομαδες ακριβως εμειναν γκαηζ..
Φτασαμε στην τελικη ευθεια, τη στιγμη που περιμεναμε εδω και 9 μηνες. Οι αριθμοι των ωρων διαβασματος τεινουν να γινουν διπλασσιες, επαναληψεις, διαγωνισματα, ΟΕΦΕδες, απουσιες απο το σχολειο, ομορφιες.
Μονο σε εμενα φαινεται μεσα στην ολη πιεση καπως χαλαρη αυτη η περιοδος; Μαλλον φταιει το οτι δεν παταω σχολειο. :p
elenaki92
Δραστήριο μέλος

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

elenaki92
Δραστήριο μέλος

Spyros2309
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.