Έδωσα φέτος 2η φορά πανελλαδικές και ξεκίνησα το διάβασμα τον Μάρτιο. (πολύ αργά γιατί άργησα να το πάρω απόφαση

) Έψαχνα για καθηγήτρια να κάνω ιδιαίτερα και δεν έβρισκα καμία να έχει χρόνο!
Γενικά η συμβουλή μου είναι να χωρίσεις την ύλη ανάλογα με τον χρόνο σου ώστε να τη βγάλεις όλη τουλάχιστον μια φορά και να προλάβεις να κάνεις σίγουρα και μια επανάληψη. Από τη στιγμή που θα έχεις ενα καλό πρόγραμμα, το πιο σημαντικό είναι να το ακολουθήσεις πιστά! (Για εμένα αυτό ήταν και το πιο δύσκολο διότι δεν είχα κάποιον "από πάνω μου" να με πιέζει και όλο άφηνα πράγματα που βαριόμουν να κάνω, με αποτέλεσμα να μην μου βγαίνει ο χρόνος στο τέλος)
Υλικό που θα σε βοηθήσει μπορείς να βρεις σε αυτό το site:
www.study4exams.gr
Για το άγνωστο συγκεκριμένα, δώσε βάση στη γραμματική, σε επίθετα, ουσιαστικά, αντωνυμίες και τέτοια που είναι και τα πιο εύκολα και φυσικά το λύω σε όλες τις κλίσεις πρέπει να το ξέρεις νεράκι!

Αυτά είναι τα πολύ βασικά και σίγουρα θα πέσει κάτι από αυτά έτσι θα πάρεις εύκολα τα μόρια. Όσο για τα υπόλοιπα σε γραμματική και συντακτικό προσπάθησε να μάθεις καλά όσα περισσότερα μπορείς και μην αγχωθείς με τα πολύ δύσκολα, είναι και αυτά που πέφτουν και πιο σπάνια! (Είναι κρίμα να χάσεις από τα εύκολα, έτσι έκανα και εγώ την πρώτη φορά που έδωσα, είπα σιγά αυτά τα ξέρω και την πάτησα

)
Στο άγνωστο θα σε βοηθήσει αυτό το site:
https://www.lexigram.gr/lex/arch/
Μπορείς να κλίνεις μόνη σου ρήματα κτλ και μετά να βρίσκεις εκεί τη σωστή κλίση και να τα διορθώνεις.
Άμα το πάρεις σοβαρά και διαβάζεις συστηματικά μπορείς να κάνεις καλή προετοιμασία και χωρίς φροντιστήριο! Εγώ έβγαλα φέτος 2000 μόρια παραπάνω από πέρσι και πέρασα στην 1η μου επιλογή με μόνο 3 μήνες προετοιμασία!
Σου εύχομαι επιτυχία και καλή δύναμη!