Χαίρετε,
(Τι ωραίο θέμα !)
Κι εγώ με τη σειρά μου σε παρόμοια φάση με την κοπέλα που πεινάει(!) παραπάνω, γύρω στα 30 πλέον, δουλεύοντας ήδη κοντά 10 χρόνια σαν νοσηλεύτρια, αποφάσισα να γυρίσω στα βιβλία, αφού πλέον έχω την οικονομική άνεση και περισσότερο χρόνο, με στόχο την νοσηλευτική του εκπα. Ήταν κάτι που πάντα ήθελα και επειδή γουστάρω αλλά και για να εξελιχθώ σαν άνθρωπος και επαγγελματικά. Δεν είναι και λίγα τα μόρια αλλά ούτε και κάτι αστρονομικό θαρρώ. Επίσης μου αρέσει πολύ να μαθαίνω νέα πράματα, και μόνο που θα καταπιαστώ με χημεία και βιολογία απ' όσο έχω δει την ύλη τους, είναι κάτι που με ενθουσιάζει.
Προφανώς κενά με τη σέσουλα, οπότε αποφάσισα να αναζητήσω καθηγητές για ιδιαίτερα. Προς έκπληξή μου, ήδη οι 2 απ τους 3, ήταν άκρως απογοητευτικοί, του στυλ γιατί να το κάνεις αυτό, δε θα τα καταφέρεις, δεν ξέρεις να διαβάζεις κλπ τέτοια που έπρεπε να τα γράψω κάπου να έχω να τα λέω. Τόσο μη ρεαλιστικό είναι αν ασχοληθώ μεθοδικά με το θέμα? 7-8 ώρες την ημέρα θα μπορούσα να τις αφιερώσω σε αυτό, και αν δε τα καταφέρω φέτος, έστω του χρόνου στη χειρότερη. Μιλάμε δηλαδή ωραία αντίληψη από υποτίθεται μορφωμένους ανθρώπους και εκπαιδευτικούς κιόλας. Καταδίκη με το καλημέρα. Όπως και να χει εγώ θα κάνω την προσπάθεια μου, αλλά όσο να γίνει με απογοήτευσε το παραπάνω...Θα γίνω εμπαθής αλλά με τέτοια μυαλά καλύτερα να μείνουν αδιόριστοι μια ζωή...