Trolen
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena22
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Antonis_patra
Νεοφερμένος
Ρε παιδιά το έχω σίγουρο πως δεν θα περάσω .. τώρα προσπαθώ με διάφορα μαθήματα και πολύ παραπάνω διάβασμα αλλά ξέρω ότι δεν θα καταφέρω τίποτα… Δυστυχώς αργούμε να ωριμάσουμε σε κάποια πράγματα … ξέρετε τι θέλω βασικά θα ήθελα να μου απαντήσετε σε κάποια ερωτήματα που κάποιος ξανά δίνει για 2η φορά πανελλαδικές…Δηλαδή Για 2η φορά πανελλαδικές τη πρέπει να γνωρίζουμε....:no1:
1) αλλάζει κάτι δηλαδή ποιο αυστηρή βαθμολόγηση (άκουσα κάτι κουφά για 10% πιο κάτω μπορεί να μετρήσει οι το μάθημα της επιλογής )?
2) δίνω στο ίδιο σχολειό που ξαναέδωσα?
3) εσείς που έχετε ξαναδώσει και από ότι διάβασα στο forum είστε αρκετά άτομα , πως το βλέπετε? (δηλαδή μια που δεν είναι το σχολειό στην μέση (που εγώ πιστεύω πως είναι μεγάλο θετικό αυτό) βοηθάει η όχι δλδ χάνουμε εντελώς το ρυθμό))…
Και ότι άλλο σχετικά με αυτό το θέμα δεν έχω πρόβλημα να πείτε ότι μπορεί να με βοηθήσει και μην σας νοιάζει.. Η ψυχολογία μου είναι Ίδη πάτος….
Ευχαριστώ προκαταβολικά…..!!!
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Τώρα θα μου πείτε τι λες αφού ακόμα δεν έδωσες…
Ρε παιδιά το έχω σίγουρο πως δεν θα περάσω .. τώρα προσπαθώ με διάφορα μαθήματα και πολύ παραπάνω διάβασμα αλλά ξέρω ότι δεν θα καταφέρω τίποτα… Δυστυχώς αργούμε να ωριμάσουμε σε κάποια πράγματα … ξέρετε τι θέλω βασικά θα ήθελα να μου απαντήσετε σε κάποια ερωτήματα που κάποιος ξανά δίνει για 2η φορά πανελλαδικές…Δηλαδή Για 2η φορά πανελλαδικές τη πρέπει να γνωρίζουμε....:no1:
1) αλλάζει κάτι δηλαδή ποιο αυστηρή βαθμολόγηση (άκουσα κάτι κουφά για 10% πιο κάτω μπορεί να μετρήσει οι το μάθημα της επιλογής )?
3) εσείς που έχετε ξαναδώσει και από ότι διάβασα στο forum είστε αρκετά άτομα , πως το βλέπετε? (δηλαδή μια που δεν είναι το σχολειό στην μέση (που εγώ πιστεύω πως είναι μεγάλο θετικό αυτό) βοηθού η όχι ΕΛΔ χάνουμε εντελώς το ρυθμό))…
Και ότι άλλο σχετικά με αυτό το θέμα δεν έχω πρόβλημα να πείτε ότι μπορεί να με βοηθήσει και μην σας νοιάζει.. Η ψυχολογία μου είναι Ίδη πάτος….
μήν σκάς φίλε, θα εκπλαγείς με τον αριθμό αυτών που ξαναδίνουν 2η ακόμα και 3η φορά. και να μήν περάσεις δέν έγινε και τίποτα. και εγώ φέτος 2η φορά δίνω.
1)η βαθμολόγιση είναι ίδια για όλους. όλα τα άλλα είναι απλά χαζομάρες.
2)δίνεις στο ίδιο σχολείο ναι.
3) αν και δέν έδωσα ακόμα, φέτος τα πάω καλήτερα στο φρόντηστήριο απο πέρσυ, βέβαια η ψυχολογία είναι διαφορετική καθώς μπορεί να εμφανιστεί μεγαλύτερο άνχος λόγο 2ης φοράς.
ntina90
Νεοφερμένος
Τώρα θα μου πείτε τι λες αφού ακόμα δεν έδωσες…
3) εσείς που έχετε ξαναδώσει και από ότι διάβασα στο forum είστε αρκετά άτομα , πως το βλέπετε? (δηλαδή μια που δεν είναι το σχολειό στην μέση (που εγώ πιστεύω πως είναι μεγάλο θετικό αυτό) βοηθού η όχι ΕΛΔ χάνουμε εντελώς το ρυθμό))…
Το χειροτερο που κανεις ειναι να πηγαινεις με την ψυχολογια του ηττημενου..περυσι μετα το γεναρη μου συνεβη κατι και δεν ηθελα ουτε ανθρωπο ουτε βιβλια να βλεπω και πιστεψε με μεχρι εκεινο το διαστημα πηγαινα αψογα..πηγα γραφτηκα στην σχολη που περασα αλλα αποφασισα να 3αναδωσω γιατι ηθελα να δωσω μια ευκαιρια στον εαυτο μου,γιατι θελω να κανω κατι που αγαπω και οχι να κανω κατι επειδη απλα ετυχε..αυτο σκεφτομαι ολη την χρονια και μου δινει δυναμη..αν θες πραγματικα να ξαναδωσεις να το κανεις(αλλα βαλε ενα συγκεκριμενο στοχο!)..δεν θα στερηθεις και πολλα(μην σου πω και τιποτα!)..απλα φροντισε απ'την αρχη της χρονιας να εχεις ενα συστηματικο διαβασμα και να αποφευγεις τα ξενυχτια γιατι για να συνελθεις θα χρειαζεσαι τουλαχιστον 4 μερες!ελπιζω να σε βοηθησα!καλη επιτυχια!
Antonis_patra
Νεοφερμένος
ntina90
Νεοφερμένος
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας , παντός ναι αν ξαναδώσω που το θεωρώ δεδομένο τότε θέλω να είμαι ένας διαφορετικός άνθρωπος. όπως είπες φίλη μου Ντίνα φέτος, όντος Πάω σαν ηττημένος αλλά εντάξει σίγουρα παίζει ρολό μην πω πως είναι και η αρχική αίτια αλλά πια δεν προλαβαίνω τίποτα , και δεν ξέρω ρε αυτό με το δεύτερη φορά νιώθω σαν αποτυχημένος, παντός το ξέρω ότι μεγάλο μέρος τον παιδιών ξαναδίνουν....
αποτυχημενος θα εισαι εαν τα παρατησεις!!οποιος προσπαθει δεν ειναι αποτυχημενος αλλα α3ιος θαυμασμου!εγω εχω φιλους που τους θαυμασα περυσι που μπορεσαν και εκαναν αυτο δεν καταφερα εγω αλλα φετος τα ιδια ατομα ειναι που θαυμαζουν εμενα για την δυναμη και την υπομονη μου..γιατι πραγματικα θελει δυναμη για να ξαναδωσεις!(μην ξεχνας οτι υπαρχουν και ατομα που ξαναδινουν και δεν πανε καθολου καλα)..γι αυτο σου λεω εχε ενα στοχο και θα τα καταφερεις,εστω και με την δευτερη!δεν ειναι ντροπη..
chris_90
Διάσημο μέλος
Καποιες φορες, ακομα και τωρα, αισθανομαι "αποτυχημενος" επειδη ξαναδινω, οτι οι περισσοτεροι συνομηλικοι μου εχουν "στρωμενη" φοιτητικη ζωη και τετοια. Ευτυχως κρισεις ειναι και περνανε. Αν θες τη γνωμη μου η ψυχολογια (και κατα την προετοιμασια αλλα και οταν πας να εξεταστεις) παιζει απιστευτα σημαντικο ρολο. Το να ξαναδωσεις ειναι δυσκολο κυριως ως προς τον ψυχολογικο παραγοντα και οχι ως προς τον γνωστικο (τουλαχιστον εγω εκει περασα δυσκολα φετος).
Οπως και να 'χει ευχομαι ο,τι καλυτερο και στη φετινη σου προσπαθεια.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Εαν ξαναδώσεις πανελλήνιες δίνεις με το 90%, η βαθμολόγηση είναι ιδια για όλους. Εδω ο βαθμολογητης δεν ξερει καλά καλά ότι είσαι απόφοιτος, μην αγχώνεσαι.
Πανελλήνιες τη δεύτερη φορά μπορείς να δωσεις απο οποιοδήποτε σχολείο, ανεξαρτητως περιοχής.
Παντως μην πας με αυτη την ψυχολογία στις εξετασεις. Προσπαθησε να δεις τα πραγματα πιο αισιοδοξα!!!
Καλη επιτυχία!!!
edti: chris σε 5 χρόνια ουτε που θα τη θυμάσαι αυτη τη χρονια...
Iliaso
Περιβόητο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Οχι ρε! Με το 10% "κρατας" τα μορια σου απο προηγουμενη χρονια και απλα κανεις μηχανογραφικο χωρις να ξαναδωσεις (με αλλες βασεις φυσικα).το 10% νομίζω είναι και για αυτούς που ξαναδίνουν... έτσι έλεγε ο πέτρος..
Antonis_patra
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας και περιμένω και άλλες συμβουλές χρήσιμες όπως αυτές για παιδιά που δεινού ξανά πανελλαδικές …
Α κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω ρε παιδιά ποσό είναι η βάση για τα οικονομικά χαμηλότερη ΤΕΙ ΚΑΙ ΑΕΙ…sorry αλλά δεν βρίσκω καθόλου χρόνο να ψάξω μέσα στο φόρουμ κα τα μηνύματα από το κινητό τα γράφω…
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 8853
Ισως αυτό σ ενδιαφέρει: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=42231
και αυτό: https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=40646&highlight=%E1%F0%FC%F6%EF%E9%F4%EF%E9
Antonis_patra
Νεοφερμένος
και το ΤΕΙ ακομα πιο χαμηλα απο οσο περιμενα, αλλα πρεπει να γραψω τουλαχιστων 10 για το μηχανογραφικό...Οκ thanks πάντος....!!!!
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού Πελοποννήσου ΑΕΙ Σπάρτη
12105
Λογικό να ναι τόσο χαμηλα. Μιλάμε για Σπαρτη (ΑΕΙ) και Καβάλα (ΤΕΙ)
Τις βάσεις μπορείς να τις βριες και εδω ανα πεδίο www.mixanografiko.gr
Antonis_patra
Νεοφερμένος
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
vglakis16
Νεοφερμένος
Roxie
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 621 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Mammy Nun
- Corfu kitty
- Reader
- Ryuzaki
- constansn
- Unboxholics
- jYanniss
- Μήτσος10
- Sotiris 12
- nearos
- D a f n i
- Τρελας123
- vasoula!
- Ken
- mitsss
- ch2006
- Kate1914
- Ready for next step
- kathleenn
- luluty
- Viktoriaki
- Eagle Eye
- athinoula
- Hmmytheos
- despoina13
- jellojina
- Antomar3
- Libertus
- YMAT
- AggelikiGr
- mixaelaaa
- Enhypen
- Nala
- MrDna
- ένας τυχαίος
- sophiaa
- BatGuin
- Bleach_enjoyer
- Scandal
- Jbb
- sakplat
- Arvacon
- antonis97
- Albert.123
- kiyoshi
- Than003
- Farmakopoios
- Εριφύλη
- ioanna2007
- Conne
- Dkate
- Joji
- Entropy24
- anastasia papa
- woasibe
- katia.m
- Sofos Gerontas
- Paladin
- charmander
- BiteTheDust
- bibliofagos
- iiTzArismaltor_
- donut_daddy
- suaimhneas
- ilkat06
- Schlimazel
- UnderGroundGr
- dioandi2010
- phleidhs
- neurogirl
- E.Z
- MrDragonboy
- Kolokythiatoumpana
- Marianna.diamanti
- chrismpd
- math2arch
- Aggel0sss
- akis_95
- MR WHITE
- giannis05
- g59
- Opiumred
- Nancysmilkyway
- Kontos23
- CrusaderKingsIII
- Nem0
- Giannis_19
- IcedBreaje
- Helen06
- stee
- Ness
- Nef22102000
- Eleni123-
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- Annou1
- angies
- Marios2020
- spring day
- xraxra
- Gogosps
- dmav
- Στέλλαα
- buffon85
- Praxis
- giorgos78
- DeWiN
- Gstefan
- Nikos_81
- karxarini
- Rina
- Chrysa.k_
- BillyTheKid
- Έλενα Παπαμακαριου
- thekwarxitektonikh
- maril8na
- panagiotis23
- SoyN
- kleoniki05
- nicole1982
- Nick_nt
- Pharmacist01
- TheUnknown
- Drglitterstar
- kost28
- Ιωάννης1234
- augustine
- thenutritionist
- eukleidhs1821
- GeorgePap2003
- jim2015
- Billprs
- Specon
- Abiogenesis
- το κοριτσι του μαη
- alpha.kappa
- Giii
- Alexecon1991
- Kitana
- Final4
- phoni
- brizoulis
- ggl
- hirasawayui
- Oikonomologistis
- Philologist
- tsiobieman
- thecrazycretan
- Γιώργος Ζ
- VFD59
- PanMoonlight
- walterrwhite
- xakounaamatata
- Κλημεντίνη
- Steliosgkougkou
- koukdespoina2004
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- n1ki20
- P.Dam.
- korlef
- Miranda32
- oups
- fmarulezkd
- rempelos42
- eirinipap
- Nic Papalitsas
- suia1977
- Mary_03
- Chris-
- Peter Pan13
- Christos1971
- DimitrisGk
- don't touch
- Pigeon
- KellyT
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ioanna98
- Aspasia Tsaroyki
- barkos
- passengerofthefields
- pagratios2
- Billys 13
- georgios03
- Marple
- Dimgeb
- Sherlockina
- Kostas568
- Antzie
- giannhs2001
- stefan
- Αναστασία197
- EmperorPalpatine
- Hermione granger
- Corn90
- SKG
- ladybookworm
- Vasaki
- kallikd
- marakiloveee
- calliope
- Jose13
- Ελεν
- margik
- SlimShady
- Viedo
- Nikoletaant
- Johnman97
- bruh_234
- Kostakis45
- katerinavld
- Maynard
- Johanna Mark
- Stergios
- Πα.Κ
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Marifei
- F1L1PAS
- BloodyFairy
- anakiriak@yahoo
- liana
- Eleni:
- Mariaathens
- Jessie
- Anonymous0
- vasilikiant
- agp
- athanasia.a
- penelopenick
- Αριάνα123
- Anta2004
- NasosJet
- Anhelika
- Ksenia. Ksenia77
- Circe
- QWERTY23
- BoredPanda
- clevercat
- nikoleta59
- shadow
- mariapinelopi
- nimbus
- jimis2001
- andkap
- Parrot
- Tzwrtzina!
- Nikoleta_Giann
- Student 123
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- panspil
- Ανώνυμη
- Christina947
- emzou
- Red
- Nikitas18
- AlexK9
- S1lent
- Maria1743
- Devilshjoker
- Dionyshs1
- Theodora03
- KingPoul
- Manolo165
- Lebron
- nucomer
- rafaela11
- bp.pantazis
- valantis21
- Citylights
- El_
- chochoru
- Xristosdimitra
- Jimmis18
- Ηρω03
- TonyMontanaEse
- globglogabgalab
- ΘανάσοςG4
- Dunedain
- KimTaehyung
- Anthropaki
- tfghp
- FRT
- theodoraooo
- maria2001
- lnesb
- VasoGrimes
- George9989
- snowy
- Sense
- pacheiko
- ioannam
- BornB
- Markos
- Stif6
- GAS
- Vboo
- goingtothestore
- GTS
- Chrisa
- Arhs19
- dovellos_p
- Paragontas7000
- Porfira
- george777
- igeorgeoikonomo
- Ria99
- Georgekk
- Κέλλυ Μ
- Nia Skg
- niaou
- Bill2002
- mike741
- maria20
- Petros.21
- Mary Jane
- martha03
- Ωρορα
- panosveki
- V@Per
- johnsala
- sophiex97
- Dimitris9
- paulkin94
- manpap97
- vetas
- aggelosst9
- Jimmy20
- gk214
- Vasiliki Keftedaki
- Eri0611
- roud
- Evapapa_
- Ziggy 1
- Ελενα Παλαιολόγου
- Valasia
- Nefh_
- παιδι για κλαματα
- Λαμπρινηη
- Σωτηρία
- mariosbakathanasis@g
- MarcoReus
- Αλκης Κ.
- Makis7
- Marioskops
- Slytherin
- fay01
- BioChemical
- Μελίνα
- Ziekr
- KaterinaL
- LeoDel
- papadopoulou.sophia
- JohnGreek
- ρενακι 13
- Athens2002
- elen300
- efi25
- Stelios725
- emy1
- pink_panther
- D.a.i.s.y
- Danaida
- michouel
- Backpacker97
- Juana
- StudyFreak04
- eri548
- ksexatonkwdikom
- fujiko
- Nikoletasch
- Kor1977
- argiri p
- Anwnumh
- Alexandros36k
- Steffie88
- Kostakis26
- Greg1900
- Daydreamer
- Danis13
- Marin22
- Mariasete
- Mara00
- Memetchi
- Sokratis Mitropoulos
- Mariliaaa
- Eleutheriaa
- Gianpap
- kyrisari
- Iri2001
- GiorgosN61
- Xatzifragetas
- marax
- katiasalonica
- tzina2002
- Z1999
- .aven
- Γιωργος15773
- No name
- luisnazariodelima
- aceon
- LUNASTELLA
- barba_john
- Mukumbura
- RVU
- amraxa
- Vael
- Χριστίνα_
- marietaki22
- Ragnar10
- giorgosp97
- Kostis-Palamas
- T C
- Reik
- Ιωάννα2
- Orphalesian
- MariaAdamantia
- gwgw_5
- Anonym0s
- sofia.kp
- Elena78
- Nina42
- pergolas02
- olgakiks
- Vasilis2000kak
- kaaaaate
- Dafni22
- Thanos_D
- Κορώνα
- SweetGirl
- Bgpanos
- louminis
- Prak
- J.Cameron
- Marianna35
- island
- kasper21
- uni77
- Josua
- vivus
- Galina
- iminspain
- ioannaion
- CELTICS FAN
- annamaria12
- Tinapapa
- TheoniNia
- papas
- CuHg
- Xristinaqui
- PanosBat
- Χιονόπληκτη
- Βλα
- KikiGr23
- george pol
- jul25
- foteiniandr
- Tina02
- stam72
- milkyway
- jimnikol21
- mickie
- Danaoula2020
- Unseen skygge
- MarilynSt
- γιω99
- Rene2004
- geoavl
- fearless
- nikos0810
- Ggpg
- KingOfPop
- Μαρία234
- EiriniS20
- Nat Dor
- ROSSONERO
- kostas83
- PanosCh002
- Trolling Stones
- Φινεύς
- stamoul1s
- Maraki196
- Scott
- ada1974
- notis_19
- NEKTARIOS11
- angelaRet
- Lydia6902
- Yiorgosk
- DimitraA.
- Παυλος 9
- ManiLaw
- dim6
- Χριστιαννα
- tasost
- aaaaaaaaaa
- olga123
- χημεια4λαιφ
- Greco314
- Nurse91
- Ermioni89
- Mako777
- Έμμα
- the purge
- Evimgr
- anna-maria1
- don_vito
- Elama On Peli
- LateBloomer1985
- Jocaste
- Τζενη Σ
- Mary98
- nikos_nikos
- Tommy_civil
- MarinChrysanthi
- GeorgePAOKara
- tasoss
- Infrared
- Astrapig
- tymvorixos
- Iknowyou
- aggelikiT
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.