karv2 Νεοφερμένο μέλος Η Sandra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2016 στις 20:45 Η karv2 έγραψε: #141 09-03-16 20:45 Χαχα ευχαριστω Γκρινιάρη Gkrr τα βρήκα και ολα καλα! Ακούσατε; Με μια πρωτη καταμέτρηση είμαστε πάνω κάτω στο 5% γιουχουυυ Τωρα τι γίνεται με τα ποσοστά θέσεων; Για ιατρικές τι λέτε να παίξει για εμας τα καημένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαρτίου 2016 στις 22:09 Ο Guest 991793: #142 09-03-16 22:09 αυτό με το 5 τοις εκατό που θα δώσει με το παλιό σύστημα το έχω ακούσει κι εγώ... είναι καλό αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χαχα ευχαριστω Γκρινιάρη Gkrr τα βρήκα και ολα καλα! Ακούσατε; Με μια πρωτη καταμέτρηση είμαστε πάνω κάτω στο 5% γιουχουυυ Τωρα τι γίνεται με τα ποσοστά θέσεων; Για ιατρικές τι λέτε να παίξει για εμας τα καημένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 991793 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαρτίου 2016 στις 22:09 Ο Guest 991793: #142 09-03-16 22:09 αυτό με το 5 τοις εκατό που θα δώσει με το παλιό σύστημα το έχω ακούσει κι εγώ... είναι καλό αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αυτό με το 5 τοις εκατό που θα δώσει με το παλιό σύστημα το έχω ακούσει κι εγώ... είναι καλό αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.