το κοριτσι του μαη

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα.
Καλησπέρα! Υπάρχει μήπως κανένας παλιός απόφοιτος - πολύ παλιός, της εποχής των δεσμών - που να ενδιαφέρεται να δώσει πανελλήνιες το 2022 με θετικό προσανατολισμό; Σκέφτομαι να ξεκινήσω να διαβάζω μόνος μου κι αναρωτιέμαι αν υπάρχουν κι άλλοι που να έχουν την ίδια επιθυμία.

Υ.Γ. Όχι, δεν είναι παρενέργεια του εμβολιασμού... :P
Ποια σχολή στοχεύεις/ετε ; :)
 

rempelos42

Νεοφερμένος

Ο rempelos42 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 22 μηνύματα.

το κοριτσι του μαη

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η το κοριτσι του μαη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 144 μηνύματα.

RainbowEU

Νεοφερμένος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 27 μηνύματα.
Καλησπέρα,
εγώ έδωσα, και πέρασα, και τώρα κάνω μεταπτυχιακό! Διάβασα μόνη μου αλλά έδωσα θεωρητική κατεύθυνση. Παλιά ήμουν 2η δέσμη. Όλα γίνονται με οργανωμένο σχέδιο.
 

eukleidhs1821

Διάσημο μέλος

Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει απο Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3,664 μηνύματα.
αν εχεις βγαλει καποια σχολη φιλε δωσε κατατακτηριες.δεν βαριεσαι να μπλεκεις με εκθεσεις φυσικες και χημειες ενω θες μαθηματικο??τζαμπα κοπος
 

Katerinaev

Δραστήριο μέλος

Η Katerinaev αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 568 μηνύματα.
αν εχεις βγαλει καποια σχολη φιλε δωσε κατατακτηριες.δεν βαριεσαι να μπλεκεις με εκθεσεις φυσικες και χημειες ενω θες μαθηματικο??τζαμπα κοπος
Αν δεν έχει αποφοιτήσει από κάποια σχολη πως θα δώσει κατατακτήριες καλε μου άνθρωπε;

@rempelos42 έκανες τα ίδια μαθηματα και το 1999 ή θα είναι καινούργια για εσενα; Αν δεν είναι καινούργια τότε με τα κατάλληλα βοηθήματα μπορείς να ξεκινήσεις την προετοιμασία σου και προς το νέο έτος βλέπεις αν θέλεις κάποια καθοδήγηση. Έκθεση όμως δύσκολα μόνο από βοηθήματα. Στο συγκεκριμένο μάθημα είναι απαραίτητο να παίρνεις άμεσο feedback
 

rempelos42

Νεοφερμένος

Ο rempelos42 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Το θέμα δεν είναι αν γίνεται ή δε γίνεται. Φυσικά και γίνεται. Ο παλιός απόφοιτος, που εργάζεται, που έχει απομακρυνθεί από το mindset το σχολικό και δεν θα κάνει φροντιστήριο, έχει ανάγκη από μία μέθοδο αυτοδιδασκαλίας. Ξέρω πως αυτό που θα γράψω τώρα έρχεται σε αντίθεση με την επικρατούσα άποψη που εκφράζεται σε αυτό το forum αλλά στη δική μου περίπτωση - και σε πολλές άλλες - αυτό που χρειάζεται είναι μία σωστή επιλογή λυμένων ασκήσεων από βοηθήματα, δεν υπάρχει χρόνος για άλυτες ασκήσεις. Ξέρω πως πολλοί διαφωνούν με αυτό αλλά το ζητούμενο δεν είναι να πείσει ο ένας τον άλλο. Στα μαθηματικά ο συνδυασμός των ασκήσεων του σχολικού, των λυμένων του Στεργίου και του Μπάρλα και ίσως ενός επαναληπτικού βοηθήματος είναι ΟΚ. Στη χημεία, οι λυμένες του Σαλτερή σε συνδυασμό με τα διαγωνίσματά του, τις υποδείξεις του στα θέματα επανάληψης και ίσως μερικές επιπλέον ασκήσεις με αντιδράσεις οργανικής είναι πάλι ΟΚ. Το πρόβλημα είναι στη Φυσική. Οι λυμένες των Μαθιουδάκη/Παναγιωτακόπουλου και αυτές των Συνοδινού/Πενέση δεν είναι αρκετές μιας και τα θέματα που μπαίνουν είναι δυσκολότερα από τις λυμένες τους. Προσωπικά, προσανατολίζομαι σε ένα από τα δύο επαναληπτικά τους - ή Παναγιωτακόπουλο ή Πενέση - μαζί με τις ασκήσεις του σχολικού. Στην έκθεση είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα και το κενό που έχει να αναπληρώσει κανείς εξαρτάται από το τι έκανε τα μεταλυκειακά χρόνια. Τέλος πάντων... το θέμα το άνοιξα μόνο και μόνο για να δω αν υπάρχει κανείς άλλος σαν κι εμένα και να ανταλλάξουμε απόψεις για την προσέγγιση του στόχου.
 

Cody

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα.
Κι εγώ νόμιζα θα είμαι πολύ μεγάλος να σπουδάσω στα 25-26 για δεύτερο bachelor...
Καλή επιτυχία ^^
 

VouDou

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών, Καθηγητής και μας γράφει απο Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1,326 μηνύματα.
Καλησπέρα! Υπάρχει μήπως κανένας παλιός απόφοιτος - πολύ παλιός, της εποχής των δεσμών - που να ενδιαφέρεται να δώσει πανελλήνιες το 2022 με θετικό προσανατολισμό; Σκέφτομαι να ξεκινήσω να διαβάζω μόνος μου κι αναρωτιέμαι αν υπάρχουν κι άλλοι που να έχουν την ίδια επιθυμία.

Υ.Γ. Όχι, δεν είναι παρενέργεια του εμβολιασμού... :P
Καλησπέρα! Ίδια περίπτωση (πολύ παλιός απόφοιτος, της εποχής των δεσμών, με θετικό προσανατολισμό).
Τότε ήμουν 1η δέσμη (έκθεση-μαθηματικά-φυσική-χημεία) και έδωσα το 2020 στο 3ο πεδίο (λογοτεχνία-φυσική χημεία βιολογία). Και το 1993 (τέρμα διαβασμένος) και το 2020 (αδιάβαστος*) είχαν πέσει, λένε, δύσκολα θέματα.

Το 2020 ήθελα ένα νέο τμήμα για δικούς μου λόγους (το δήλωσα μονοκούκι στο μηχανογραφικό), που είχε πολύ χαμηλή βάση το 2019 (άρα ήξερα ότι και αδιάβαστος θα πετύχαινα τον στόχο μου... πέρασα μάλιστα στο τοπ10 των εισακτέων του).

Η εμπειρία μου του 2020 είναι, ότι με ελάχιστο-λίγο διάβασμα για τα μαθήματα 3ου Πεδίου (συγκρίνοντάς το με την εποχή των δεσμών) πιάνεις γύρω στη βάση. Τώρα για μεγαλύτερη βαθμολογία (τύπου >12), πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο (κυρίως με το ασκησεολόγιο).

* Αδιάβαστος: το μόνο που έκανα είναι ένα πεταχτό ξεφύλλισμα της ύλης σε φυσική-χημεία-βιολογία, κυρίως για να πάρω μια ιδέα του τι κεφάλαια περιλαμβάνει. Δεν έχει πολλά κεφάλαια και ποσοτικά οι σελίδες είναι λίγες στο σύνολο (πάντα εν συγκρίσει με τις δέσμες και ελέω κορωναϊου είχαν αφαιρεθεί λίγο πριν τις εξετάσεις κάτι λίγες σελίδες). Όμως, είχα μια ελάχιστη επαφή με τα ανωτέρω μαθήματα από γενικές μου γνώσεις. Λογοτεχνία δεν έκανα τίποτα, ό,τι είδα την ημέρα την εξετάσεων στο χαρτί (λόγω εμπειρίας από ηλικία, έγραψα εκεί αρκετά πάνω από τη βάση).

info για τους νέους: το άβαταρ του rempelos42 είναι το εξώφυλλο του βιβλίου των μαθηματικών εποχής δεσμών, τεύχος περί παραγώγων-ολοκληρωμάτων-σειρών κ.λπ. (το άλλο τεύχος ήταν το άλγεβρα-γεωμετρία με λευκό εξώφυλλο)
 

maraki67383

Νεοφερμένος

Η maraki67383 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα.
Λόγω κύρους, επαγγελματικής αποκατάστασης και οικογενειακής πίεσης...
Να κάνεις αυτό που αγαπάς . Μην ακους κανέναν και τίποτα για αυτό που θες να κάνεις. Η ιατρική μπορεί να ναι καλή σχολη (όχι απαραίτητα κύρους) αλλά αν δεν σαρεσει ,δεν θα είσαι καλός στη δουλειά σου ,και αυτό πρέπει να το τονίζουμε στους γονείς. Ωστόσο εάν σαρεσουν τα ναυτιλιακά μπορείς να γίνεις πολύ καλός στο επάγγελμα που θα σχετίζεται με αυτά και να βγάζεις πολλά περισσότερα από έναν γιατρό. Λεφτά βγάζει ,όποιος είναι καλός και δουλεύει σκληρά, όχι όποιος επιλέγει ανώτερες σχολές. Επίσης, για εμένα θεωρώ ότι οι πανελλήνιες είναι λίγο ζόρι, εάν το αντέχεις όμως καντο. Γενικά όμως οι ναυτιλιακες σχολές αυτές υπάρχουν και σε ιδιωτικά, ίσως στο ανοιχτό πανεπιστήμιο και θα είναι τα ιδια χρήματα που θα έδινες και στα φροντιστήρια. Εν τελει κάνε αυτό που θες και ελπιζω να πάνε ολα καλα 😊
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλησπέρα. Είμαι 36 χρονών και σκέφτομαι να δώσω Πανελλήνιες του χρόνου. Δεν το έχω αποφασίσει ακόμη. Θέλω τη γνώμη σας για τις ώρες που χρειάζονται για διάβασμα και το επίπεδο δυσκολίας της θεωρητικής κατεύθυνσης. Δουλεύω, είμαι παντρεμένη και οι ώρες μου είναι λίγες. Με ενδιαφέρει το ΤΕΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ Θεσσαλονίκης που έχει λίγες μονάδες.:thanks:
Καλησπέρα σας. Εάν το αντέχετε φυσικά να δώσετε. Εγώ που δίνω φετοσ, εγώ πιεστεί υπερβολικά πολυ, εάν ήταν στο χέρι μου να γυρίσω πίσω το χρόνο, δεν θα ξεκινούσα αυτή τη διαδικασία. Απαιτεί πολύ χρόνο, διάβασμα, ψυχραιμία, κάτι που ο όγκος της ύλης δεν το επιτρέπει πάντα. Οι πανελλήνιες είναι ενας δύσκολος αγώνας και αφού μου λέτε ότι δεν έχετε και πολύ χρόνο , θεωρώ ότι για την σχολη που θέλετε, δεν αξίζει τόσο. Και αυτό το λέω, επειδή θέλετε ΤΕΙ διαιτολογίας που ύπαρχουν ιεκ που έχουν σχολη διαιτολογίας και είναι το ίδιο πράγμα, με λίγα κιόλας χρήματα. Το ιεκ σβιε που είναι και καλό, έχει τη σχολη που επιθυμείτε. Σε κάθε περίπτωση όμως σκεφτείτε το καλύτερο για εσάς, και αν μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις συνθήκες. Καλή τύχη!!!
 
Τελευταία επεξεργασία:

rempelos42

Νεοφερμένος

Ο rempelos42 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
@VouDou
1993 με τα θέματα του Δρη; Ιστορική χρονιά... και τα κατάφερες το '93 να περάσεις βρε θηρίο;
Ενθαρρυντικό το post σου αλλά εγώ θα χρειαστώ μια σχετικά καλή προσπάθεια και μια σωστή επιλογή ασκήσεων. Θα δούμε...
 

Guest 389231

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Καλησπέρα
Είμαι απόφοιτος που σκέφτεται να δώσει πανελλαδικές αρκετά χρόνια μετά το τέλος του λυκείου. Οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι και μετά το λύκειο έπρεπε να βγω στην αγορά εργασίας παρότι το όνειρο μου ήταν (και είναι) να σπουδάσω. Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει η οικονομική επιστήμη (Economics),το 4ο επιστημονικό πεδίο δηλαδή. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω μια προσπάθεια κυνηγώντας το όνειρο!
Τα τελευταία χρόνια πέρασα από χίλιες μύριες δουλείες όπως σερβιτόρος ,βοηθός ρεσεψιονίστ,αποθηκάριος,barista,υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ και άλλα.
Το ερώτημα είναι, ποιος είναι ο βέλτιστος τρόπος προετοιμασίας για εμένα που έχω "σκουριάσει" και δεν τα έχω τόσο φρέσκα; Εκθεση π.χ ήμουν καλός στο λύκειο, αλλά μαθηματικά έχω πολλά κενά πράγμα το οποίο με προβληματίζει.ΑΟΘ και ΑΕΠΠ δεν έχω διδαχθεί ποτέ μου. Αν αρχίσω την προετοιμασία τώρα πιστεύεται θα είμαι σε θέση να δώσω το 2022;Η είναι πιο ρεαλιστικό να το πάω σιγά-σιγά στοχεύοντας το 2023;
 

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 9,552 μηνύματα.
Για την εκθεση θα σε βοηθησει η εμπειρια ζωης που εχεις.
Τα μαθηματικα θελουν βασεις οποτε θα δυσκολευτεις.
Η ΑΟΘ και ΑΕΠΠ ( τωρα πλεον οικονομια και πληροφορικη ) ειναι μαθήματα επινόησης και διδασκονται χωρις να εχει καποιος προηγουμενη εμπειρια.
Aν στοχευεις επαρχια των 8.000+ μοριων τοτε δινεις το 2022 ( ειναι και αναλογα τους νεους κοφτες του 2022)
Αν στοχευεις αθηνα των 15.000+ μοριων τοτε ισως χρειαστει το κατι παραπανω.
Το φροντιστηριο που θα πας θα εχει αποψη για την κατασταση σου.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Guest 561241

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Για την εκθεση θα σε βοηθησει η εμπειρια ζωης που εχεις.
Τα μαθηματικα θελουν βασεις οποτε θα δυσκολευτεις.
Η ΑΟΘ και ΑΕΠΠ ( τωρα πλεον οικονομια και πληροφορικη ) ειναι μαθήματα επινόησης και διδασκονται χωρις να εχει καποιος προηγουμενη εμπειρια.
Aν στοχευεις επαρχια των 8.000+ μοριων τοτε δινεις το 2022 ( ειναι και αναλογα τους νεους κοφτες του 2022)
Αν στοχευεις αθηνα των 15.000+ μοριων τοτε ισως χρειαστει το κατι παραπανω.
Το φροντιστηριο που θα πας θα εχει αποψη για την κατασταση σου.
Ρε παιδιά γνωρίζετε αν βγήκαν τα καρτελάκια των πανελληνίων? Δεν πήγα να ρωτήσω
 

Guest 389231

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Για την εκθεση θα σε βοηθησει η εμπειρια ζωης που εχεις.
Τα μαθηματικα θελουν βασεις οποτε θα δυσκολευτεις.
Η ΑΟΘ και ΑΕΠΠ ( τωρα πλεον οικονομια και πληροφορικη ) ειναι μαθήματα επινόησης και διδασκονται χωρις να εχει καποιος προηγουμενη εμπειρια.
Aν στοχευεις επαρχια των 8.000+ μοριων τοτε δινεις το 2022 ( ειναι και αναλογα τους νεους κοφτες του 2022)
Αν στοχευεις αθηνα των 15.000+ μοριων τοτε ισως χρειαστει το κατι παραπανω.
Το φροντιστηριο που θα πας θα εχει αποψη για την κατασταση σου.

thank you :) Θα το παλέψω!
 

chrysakol

Νεοφερμένος

Η chrysakol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα
Είμαι απόφοιτος που σκέφτεται να δώσει πανελλαδικές αρκετά χρόνια μετά το τέλος του λυκείου. Οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι και μετά το λύκειο έπρεπε να βγω στην αγορά εργασίας παρότι το όνειρο μου ήταν (και είναι) να σπουδάσω. Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει η οικονομική επιστήμη (Economics),το 4ο επιστημονικό πεδίο δηλαδή. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω μια προσπάθεια κυνηγώντας το όνειρο!
Τα τελευταία χρόνια πέρασα από χίλιες μύριες δουλείες όπως σερβιτόρος ,βοηθός ρεσεψιονίστ,αποθηκάριος,barista,υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ και άλλα.
Το ερώτημα είναι, ποιος είναι ο βέλτιστος τρόπος προετοιμασίας για εμένα που έχω "σκουριάσει" και δεν τα έχω τόσο φρέσκα; Εκθεση π.χ ήμουν καλός στο λύκειο, αλλά μαθηματικά έχω πολλά κενά πράγμα το οποίο με προβληματίζει.ΑΟΘ και ΑΕΠΠ δεν έχω διδαχθεί ποτέ μου. Αν αρχίσω την προετοιμασία τώρα πιστεύεται θα είμαι σε θέση να δώσω το 2022;Η είναι πιο ρεαλιστικό να το πάω σιγά-σιγά στοχεύοντας το 2023;
Γεια, σκέφτομαι κι εγώ να δώσω στο 4ο πεδίο.
Το ψαχνω μήπως μπορεσω να μπω σε μεταπτυχιακό στα οικονομικα, ειμαι απο ασχετη σχολη, απο πρωτη δεσμη, αλλα εχει εξετάσεις που είναι αρκετα δυσκολες, και απ οτι έμαθα, οχι και τοσο αδιαβλητες...Αυτα που δεν εχουν εξετάσεις, πληρωνεις.

George_P, μαζεψες υλη? Έχεις ξεκινησει προετοιμασία?

Αν έχει δωσει καποιος 4ο πεδιο, ας μας πει εμπειρία του.
 

calliope

Νεοφερμένος

Η calliope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης. Έχει γράψει 67 μηνύματα.
εδωσα φετος απο οικονομικα χωρις καθολου βασεις επειδή ημουν απο θεωρητική και μάζεψα σχεδον 15.000!! Ειναι αρκετα εφικτο θα ελεγα με φροντιστήριο βεβαια
 

chrysakol

Νεοφερμένος

Η chrysakol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
εδωσα φετος απο οικονομικα χωρις καθολου βασεις επειδή ημουν απο θεωρητική και μάζεψα σχεδον 15.000!! Ειναι αρκετα εφικτο θα ελεγα με φροντιστήριο βεβαια

εδωσα φετος απο οικονομικα χωρις καθολου βασεις επειδή ημουν απο θεωρητική και μάζεψα σχεδον 15.000!! Ειναι αρκετα εφικτο θα ελεγα με φροντιστήριο βεβαια
Καλές σπουδές Καλλιόπη!
Δεν θα κανω φροντιστήριο, δινει η κόρη μου πανελλήνιες, πηγαινει ιδιαίτερα, δεν υπάρχουν αλλα χρηματα!
Μονη μου θα το προσπαθήσω, θεωρω οτι εχω ως δυνατο χαρτι τα μαθηματικα, εκανα αρκετα και στη σχολη μου, απλα εχουν περασει παρα πολλα χρονια, ελπιζω να τα θυμηθώ.
Έκθεση τη φοβάμαι, τα αλλα θεωρω οτι ειναι διάβασμα.
Θα δειξει.
 

calliope

Νεοφερμένος

Η calliope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θράκης. Έχει γράψει 67 μηνύματα.
ευχαριστω πολυ!!!!
εκθεση τη πρωτη φορα που εδωσα απο θεωρητική εγραψα 10 και φετος εγραψα 15.7 οπότε γινονται και θαυματα!! Επίσης πιστευω η εμπειρια σου θα σε βοηθησει πολυ στο να γραφεις καλυτερες εκθεσεις
 

chochoru

Νεοφερμένος

Η chochoru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 49 μηνύματα.
εδωσα φετος απο οικονομικα χωρις καθολου βασεις επειδή ημουν απο θεωρητική και μάζεψα σχεδον 15.000!! Ειναι αρκετα εφικτο θα ελεγα με φροντιστήριο βεβαια
Έχοντας δοκιμάσει την όλη διαδικασία χωρίς φροντιστήριο,11 χρόνια μετά από την χρόνια που τελείωσα το σχολείο και έχοντας σπουδάσει σε σχολή υγείας (ήμουν θεωρητική τότε, όμως, στη σχολή είχα πολλή χημεία) δοκίμασα να δώσω στην κατεύθυνση υγείας όμως δεν τα πήγα καλά. Πιστεύω πως χρειάζεται μια κατεύθυνση. Ή έστω εγώ δυσκολεύτηκα τελικά όπως για παράδειγμα στη βιολογία όπου τα ήξερα σαν κομμάτια αλλά την ώρα που έγραφα πίστευα πως είναι άσχετα και "σάλτσες" που στη σχολή και ειδικά το μεταπτυχιακό μας έλεγαν να τα αποφευγουμε. Με αποτέλεσμα να πάρω έναν πολύ χαμηλό βαθμό (και απογοήτευση που επειδή τα ήξερα όμως δεν τα έγραψα).

Δεν λέω ότι δεν είναι εφικτό. Υπάρχουν πολλοί που τα καταφέρνουν μόνοι τους. Εγώ προσωπικά θα ξαναδώσω του χρόνου και θα κάνω φροντιστήριο. Τα βοηθήματα που πήρα ήταν πολύ καλά αλλά όχι αρκετά. Ίσως φταίει και η κατεύθυνση...

(** Διάβαζα με πρόγραμμα από τον Αύγουστο και δεν σταμάτησα καθόλου μέσα στη χρονιά)
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top