Καλησπερα , συγχαρητηρια κι απο μενα που αποφασισες να εκπληρωσεις τα ονειρα σου! Η γνωμη μου ειναι πως οι σπουδες
δεν εχουν μονο απωτερο στοχο την ασκηση του επαγγελματος αλλα και τη διευρυνση των γνωσεων μας! Θεωρω πως δεν θα πρεπε να ειναι κατακριταιο το γεγονος οτι καποιος θελει να σπουδασει και το κανει συνηδειτοποιημενα και οχι επειδη το επιβαλει η κοινωνια , οι γονεις ή γιατι να το πω απλουστερα πως μετα τα 17 πρεπει οοοολοι να μπουν στην τριτοβαθμια γιατι ετσι πρεπει!
Λοιπον ας περασουμε στην ουσια τωρα!

οπως εχω γραψει και παλαιοτερα σε αυτο το θεμα εμενα με βοηθησαν παρα πολυ τα βιβλια του γυμνασιου για τα αρχαια , πηρα επισης κ ενα βοηθημα που εχει αγνωστα και ασκησεις συντακτικου κ γραμματικης . Για τα λατινικα με βοηθουν πολυ τα βιντεο του study4exams και εχω παρει κ ενα βοηθημα για περισσοτερες ασκησεις ( αφου διαβασα τα βασικα απο τη β λυκειου : κλιση του ρηματος , των ουσιαστικων, των επιθετων , των αντωνυμιων ). Η ιστορια θελει αποστηθιση αλλα δεν ειναι τιποτα τραγικο , το ιδιο κ η βιολογια , τα κειμενα ( εμενα τουλαχιστον με ξεκουραζουν) και τελος η εκθεση θελει απλως εξασκηση κ κατανοηση της θεωριας.
Καλο κουραγιο και καλη επιτυχια !