πολίνα πρώτα απ' όλα καλωσόρισες στην παρέα του ischool!
αρχικά, πρέπει να σου πω πως όποιες απαντήσεις πάρεις από 'δω η απόφαση πρέπει να είναι αποκλειστικά δική σου και απόλυτα συνειδητή!
εγώ δε θα σου πω τι ("πρέπει") να κάνεις, πάντως θα σου πω ότι έκανες πολύ καλά που έδωσες για δεύτερη φορά ανεξάρτητα το αποτέλεσμα, γιατί όλοι δικαιούμαστε τουλάχιστον μία δεύτερη ευκαιρία! και μην απογοητεύεσαι ακόμα, οι βάσεις θα πέσουν φέτος, οπότε τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα!
πες μου, όμως, τώρα:
α) σε ποια σχολή στοχεύεις;
β) έχεις σκεφτεί αν υπάρχει κάποια άλλη σχολή που να σου παρέχει τα ίδια αποκατάσταση; (πχ εγώ αν και ενδιαφέρομαι για καθαρή φιλολογία, το έχω ψάξει και φιλόλογος μπορείς να γίνεις ακόμα από ιστορικό-αρχαιολογικό και φπψ).
γ) έχεις ψάξει αν υπάρχει κάποια σχολή που μετά με κατατακτήριες να μπορείς να δώσεις και για αυτή που θες;
δ) εκτός από όσα σου λέει η μαμά σου, η σχολή αυτή εσένα σε γεμίζει;; είναι κάτι που σου αρέσει ή απλά κοιτάς την αποκατάσταση;
πάντως, όπου και να περάσεις να πας να γραφτείς είτε ξαναδώσεις είτε όχι, έτσι ώστε αν αποφασίσεις να δώσεις και 3η χρονιά και δεν τα καταφέρεις να ξέρεις ότι έχεις μία εξασαφλισμένη θέση...