Θα τα πω εν συντομία: τα χω δει όλα......
Λατινικά, τα "εύκολα" υποτίθεται... ε εγω δεν θελω ουτε να τα βλεπω!
Ιστορία: ωραια λιγο λιγο παλευεται, το μαθημα της ημερας δηλαδη, αλλα θα το εχω αποστηθισει ολο αυτο με λεπτομερειες μεχρι τον μαιο...;
Λογοτεχνία: αναλυση επι αναλυσεων, και το κυριοτερο, ποτε δεν συμπαθησα αυτη τη σιγουρια των κριτικων λογοτεχνιας, γιατι απλα: ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ/ΠΟΙΗΤΗΣ; κατι μου λεει οτι και οι ιδιοι οι λογοτεχνες αν διαγωνιζονταν στα ιδια τους τα γραπτα, θα τους εκοβαν αν η αναλυση δεν ηταν "by the book"...
Aρχαία γνωστό: μερικες φορες απαιτητικα ως προς το φιλοσοφικο τους περιεχομενο κειμενα, αν μη τι αλλο ενδιαφεροντα ομως. Και παλι πολλα σχολια, αλλα επειδη εμπιπτει στα ενδιαφεροντα μου η φιλοσοφια δεν γκρινιαζω

Και οι μεταφρασεις παλευονται φυσικα, και η γραμματικη.
Αρχαια αγνωστο: βαρετο το συντακτικο, αντιθετα με τα περισσοτερα παιδια (παιδι κι εγω, χοχο) εγω αρχισα απο το να βγαζω τη μεταφραση και μετα συντακτικο... η μεταφραση ειναι θεμα γενικης παιδειας και αντιληψης, οποτε το πηγα αναποδα.
Εκθεση: εχμ..δεν εχω κανει τιποτα ακομα... (no further comments)
Και σαν επιλογης, πηρα βιολογια....τωρα αρχισα....
Αυτα και απο μενα για την πολυ ''ευγενικη'' υποθεση γνωστη και ως προετοιμασια για πανελληνιες...
Ειδωμεν...
ΥΓ. Είναι μερες, πολλες μερες στη σειρα τωρα τελευταια....που πραγματικα δεν μπορω ουτε να τα βλεπω τα βιβλια (κλειστα εννοω, για να τα ανοιξω εκεινες τις μερες ουτε λογος.....)
Άντε καλά κουράγια σε όλους.