Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 18:22 Η Δαλιδά έγραψε: #241 12-04-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ε ναι το τένις δεν το αφήνουμε και ειδικά με το ωραίο βολέ που κάνεις Click για ανάπτυξη... πάει και αυτό, θα το χω ξεχάσει στάνταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 18:40 Ο Superhuman: #242 12-04-12 18:40 Πω πω νταξ.Τελείωνα το μάθημα στο φροντιστήριο και δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάω στο σουβλατζίδικο από κάτω να φάω 2 σουβλάκια. Ε,μ'αυτά και μ'αυτά πήρα 20 κιλά στις πανελλήνιες.Ακόμα δεν τα χω χάσει όλα,αλλά προσπαθώ!Πάω για κανα μπασκετάκι με τον Ναουσαίο και με άλλους ε πηγαίνω και στο gym άμα δεν βαριέμαι... Νταξ,κομπλεδούρα,σε κάποια φάση θα γίνω όπως ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 18:41 Ο Johnnaousa: #243 12-04-12 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Πω πω νταξ.Τελείωνα το μάθημα στο φροντιστήριο και δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάω στο σουβλατζίδικο από κάτω να φάω 2 σουβλάκια. Ε,μ'αυτά και μ'αυτά πήρα 20 κιλά στις πανελλήνιες.Ακόμα δεν τα χω χάσει όλα,αλλά προσπαθώ!Πάω για κανα μπασκετάκι με τον Ναουσαίο και με άλλους ε πηγαίνω και στο gym άμα δεν βαριέμαι... Νταξ,κομπλεδούρα,σε κάποια φάση θα γίνω όπως ήμουν! Click για ανάπτυξη... Θα σε κανω φιτ αγορινα,μην μου αγχωνεσαι θα τα αυξησουμε τα μπασκετακια τωρα μετα τις προοδους Το οτι δεν τα ειπες καλαμακια,με χαροποιει ιδιαιτερως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 19:05 Ο Superhuman: #244 12-04-12 19:05 Σουβλάκια Ναουσαίε!Αυτό που αποκαλείς εσύ πιτόγυρο!Με τζατζίκι μέσα!Το οποίο ΔΕΝ είναι αλοιφή! Spoiler Εξάλλου,πώς γίνεται να παχύνει κανείς με μόνο 2 καλαμάκια; Υγ. Πρόσεξε λίγο αυτά που λες,θα μας παρεξηγήσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 19:30 Η wolfe4ever: #245 12-04-12 19:30 Eγώ φοβάμαι να ζυγιστώ. Ξέρω ότι δε θα μου αρέσει ο αριθμός και θα μελαγχολήσω περισσότερο από όταν βλέπω ότι κάποια παντελόνια δε μου κάνουν ή όταν με κοιτώ στον καθρέπτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 20:04 Η Δαλιδά έγραψε: #246 12-04-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Eγώ φοβάμαι να ζυγιστώ. Ξέρω ότι δε θα μου αρέσει ο αριθμός και θα μελαγχολήσω περισσότερο από όταν βλέπω ότι κάποια παντελόνια δε μου κάνουν ή όταν με κοιτώ στον καθρέπτη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 20:28 Η άντζυ έγραψε: #247 12-04-12 20:28 Εγώ κάποιες μέρες μπορεί να μην έχω όρεξη να φάω τίποτα κ άλλες να μην έχω σταματημό.... Αλλά γενικώς είμαι όπως πέρσι στα κιλά μου.. Που κ που πηγαίνω για τρέξιμο ή περπάτημα (ανάλογα την όρεξη κ την κούραση!!) Οπότε comble!! Να ξεδίνω κ λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 22:42 Η ^natasa666^: #248 12-04-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Εγώ κάποιες μέρες μπορεί να μην έχω όρεξη να φάω τίποτα κ άλλες να μην έχω σταματημό.... Αλλά γενικώς είμαι όπως πέρσι στα κιλά μου.. Που κ που πηγαίνω για τρέξιμο ή περπάτημα (ανάλογα την όρεξη κ την κούραση!!) Οπότε comble!! Να ξεδίνω κ λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ιδιο...ευτυχως δεν εχω παρει κιλα...κ εγω οταν μπορω παω για τρεξιμο...αλλιως δεν αντεχεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:00 Ο νικος ρεθυμνο: #249 13-04-12 12:00 Εγώ θυμαμαι μετα απο καποιο καιρο ετρωγα 4-5 σοκολατες τη βδομαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:39 Ο moxa15 έγραψε: #250 13-04-12 20:39 καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:48 Ο Johnnaousa: #251 13-04-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:50 Η natasoula...: #252 13-04-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η wolfe4ever: #253 13-04-12 22:11 Eγώ και θα τα χάσω και σφίξω. Αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:22 Ο NikoTexXx: #254 13-04-12 22:22 εγω παντως απο 1 Ιουνιου θα παω γυμναστηριο και θα κανω και διατροφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #255 13-04-12 22:32 Eγώ μετά τις πανελλήνιες πέρσυ έχασα τα 15 από τα 17 κιλά που πήρα στη χρονιά.Φέτος έχω ξαναπάρει 5-6 αλλά θα χαθούν μετά.Αν δε σταματούσα τις προπονήσεις θα μουν και λιγότερα από ότι άρχισα τον οκτωβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο qwerty111: #256 14-04-12 11:32 Εγώ λέω να αρχίσω γυμναστήριο το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αφού περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η PanelliniesSuck: #257 14-04-12 12:15 Εγώ δε θα ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά από την στιγμή που δεν έχω πάρει κιλά, απλά θα κάνω γυμναστική για να σφίξω και θα επιστρέψω στη διατροφή για να αποβάλω όλα τα "σκουπίδια" που κατανάλωσα αυτούς τους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:20 Ο moxa15 έγραψε: #258 14-04-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Click για ανάπτυξη... τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #259 14-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον σε μενα έτσι συνέβη στο 1ο εξάμηνο,όχι ότι έβαλα και τίποτα σημαντικό αλλά οι δραστηριότητες ήταν μειωμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:01 Ο StratosRIP: #260 14-04-12 14:01 Φετος δινω πανελληνιες και εχω παρει 15 κιλα τουλαχιστον.... Ειχα π ειχα τωρα εχω γινει........... Να δουμε πως τα χανεις το καλοκαιρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 Satan Claus Unboxholics Applepie Eirinakiii8 Lia 2006 kay future.nurse.29 Manol899 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Ε ναι το τένις δεν το αφήνουμε και ειδικά με το ωραίο βολέ που κάνεις Click για ανάπτυξη... πάει και αυτό, θα το χω ξεχάσει στάνταρ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 18:40 Ο Superhuman: #242 12-04-12 18:40 Πω πω νταξ.Τελείωνα το μάθημα στο φροντιστήριο και δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάω στο σουβλατζίδικο από κάτω να φάω 2 σουβλάκια. Ε,μ'αυτά και μ'αυτά πήρα 20 κιλά στις πανελλήνιες.Ακόμα δεν τα χω χάσει όλα,αλλά προσπαθώ!Πάω για κανα μπασκετάκι με τον Ναουσαίο και με άλλους ε πηγαίνω και στο gym άμα δεν βαριέμαι... Νταξ,κομπλεδούρα,σε κάποια φάση θα γίνω όπως ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 18:41 Ο Johnnaousa: #243 12-04-12 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Πω πω νταξ.Τελείωνα το μάθημα στο φροντιστήριο και δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάω στο σουβλατζίδικο από κάτω να φάω 2 σουβλάκια. Ε,μ'αυτά και μ'αυτά πήρα 20 κιλά στις πανελλήνιες.Ακόμα δεν τα χω χάσει όλα,αλλά προσπαθώ!Πάω για κανα μπασκετάκι με τον Ναουσαίο και με άλλους ε πηγαίνω και στο gym άμα δεν βαριέμαι... Νταξ,κομπλεδούρα,σε κάποια φάση θα γίνω όπως ήμουν! Click για ανάπτυξη... Θα σε κανω φιτ αγορινα,μην μου αγχωνεσαι θα τα αυξησουμε τα μπασκετακια τωρα μετα τις προοδους Το οτι δεν τα ειπες καλαμακια,με χαροποιει ιδιαιτερως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 19:05 Ο Superhuman: #244 12-04-12 19:05 Σουβλάκια Ναουσαίε!Αυτό που αποκαλείς εσύ πιτόγυρο!Με τζατζίκι μέσα!Το οποίο ΔΕΝ είναι αλοιφή! Spoiler Εξάλλου,πώς γίνεται να παχύνει κανείς με μόνο 2 καλαμάκια; Υγ. Πρόσεξε λίγο αυτά που λες,θα μας παρεξηγήσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 19:30 Η wolfe4ever: #245 12-04-12 19:30 Eγώ φοβάμαι να ζυγιστώ. Ξέρω ότι δε θα μου αρέσει ο αριθμός και θα μελαγχολήσω περισσότερο από όταν βλέπω ότι κάποια παντελόνια δε μου κάνουν ή όταν με κοιτώ στον καθρέπτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 20:04 Η Δαλιδά έγραψε: #246 12-04-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Eγώ φοβάμαι να ζυγιστώ. Ξέρω ότι δε θα μου αρέσει ο αριθμός και θα μελαγχολήσω περισσότερο από όταν βλέπω ότι κάποια παντελόνια δε μου κάνουν ή όταν με κοιτώ στον καθρέπτη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 20:28 Η άντζυ έγραψε: #247 12-04-12 20:28 Εγώ κάποιες μέρες μπορεί να μην έχω όρεξη να φάω τίποτα κ άλλες να μην έχω σταματημό.... Αλλά γενικώς είμαι όπως πέρσι στα κιλά μου.. Που κ που πηγαίνω για τρέξιμο ή περπάτημα (ανάλογα την όρεξη κ την κούραση!!) Οπότε comble!! Να ξεδίνω κ λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 22:42 Η ^natasa666^: #248 12-04-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Εγώ κάποιες μέρες μπορεί να μην έχω όρεξη να φάω τίποτα κ άλλες να μην έχω σταματημό.... Αλλά γενικώς είμαι όπως πέρσι στα κιλά μου.. Που κ που πηγαίνω για τρέξιμο ή περπάτημα (ανάλογα την όρεξη κ την κούραση!!) Οπότε comble!! Να ξεδίνω κ λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ιδιο...ευτυχως δεν εχω παρει κιλα...κ εγω οταν μπορω παω για τρεξιμο...αλλιως δεν αντεχεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:00 Ο νικος ρεθυμνο: #249 13-04-12 12:00 Εγώ θυμαμαι μετα απο καποιο καιρο ετρωγα 4-5 σοκολατες τη βδομαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:39 Ο moxa15 έγραψε: #250 13-04-12 20:39 καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:48 Ο Johnnaousa: #251 13-04-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:50 Η natasoula...: #252 13-04-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η wolfe4ever: #253 13-04-12 22:11 Eγώ και θα τα χάσω και σφίξω. Αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:22 Ο NikoTexXx: #254 13-04-12 22:22 εγω παντως απο 1 Ιουνιου θα παω γυμναστηριο και θα κανω και διατροφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #255 13-04-12 22:32 Eγώ μετά τις πανελλήνιες πέρσυ έχασα τα 15 από τα 17 κιλά που πήρα στη χρονιά.Φέτος έχω ξαναπάρει 5-6 αλλά θα χαθούν μετά.Αν δε σταματούσα τις προπονήσεις θα μουν και λιγότερα από ότι άρχισα τον οκτωβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο qwerty111: #256 14-04-12 11:32 Εγώ λέω να αρχίσω γυμναστήριο το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αφού περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η PanelliniesSuck: #257 14-04-12 12:15 Εγώ δε θα ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά από την στιγμή που δεν έχω πάρει κιλά, απλά θα κάνω γυμναστική για να σφίξω και θα επιστρέψω στη διατροφή για να αποβάλω όλα τα "σκουπίδια" που κατανάλωσα αυτούς τους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:20 Ο moxa15 έγραψε: #258 14-04-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Click για ανάπτυξη... τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #259 14-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον σε μενα έτσι συνέβη στο 1ο εξάμηνο,όχι ότι έβαλα και τίποτα σημαντικό αλλά οι δραστηριότητες ήταν μειωμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:01 Ο StratosRIP: #260 14-04-12 14:01 Φετος δινω πανελληνιες και εχω παρει 15 κιλα τουλαχιστον.... Ειχα π ειχα τωρα εχω γινει........... Να δουμε πως τα χανεις το καλοκαιρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 Satan Claus Unboxholics Applepie Eirinakiii8 Lia 2006 kay future.nurse.29 Manol899 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω πω νταξ.Τελείωνα το μάθημα στο φροντιστήριο και δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάω στο σουβλατζίδικο από κάτω να φάω 2 σουβλάκια. Ε,μ'αυτά και μ'αυτά πήρα 20 κιλά στις πανελλήνιες.Ακόμα δεν τα χω χάσει όλα,αλλά προσπαθώ!Πάω για κανα μπασκετάκι με τον Ναουσαίο και με άλλους ε πηγαίνω και στο gym άμα δεν βαριέμαι... Νταξ,κομπλεδούρα,σε κάποια φάση θα γίνω όπως ήμουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 18:41 Ο Johnnaousa: #243 12-04-12 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Πω πω νταξ.Τελείωνα το μάθημα στο φροντιστήριο και δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάω στο σουβλατζίδικο από κάτω να φάω 2 σουβλάκια. Ε,μ'αυτά και μ'αυτά πήρα 20 κιλά στις πανελλήνιες.Ακόμα δεν τα χω χάσει όλα,αλλά προσπαθώ!Πάω για κανα μπασκετάκι με τον Ναουσαίο και με άλλους ε πηγαίνω και στο gym άμα δεν βαριέμαι... Νταξ,κομπλεδούρα,σε κάποια φάση θα γίνω όπως ήμουν! Click για ανάπτυξη... Θα σε κανω φιτ αγορινα,μην μου αγχωνεσαι θα τα αυξησουμε τα μπασκετακια τωρα μετα τις προοδους Το οτι δεν τα ειπες καλαμακια,με χαροποιει ιδιαιτερως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 19:05 Ο Superhuman: #244 12-04-12 19:05 Σουβλάκια Ναουσαίε!Αυτό που αποκαλείς εσύ πιτόγυρο!Με τζατζίκι μέσα!Το οποίο ΔΕΝ είναι αλοιφή! Spoiler Εξάλλου,πώς γίνεται να παχύνει κανείς με μόνο 2 καλαμάκια; Υγ. Πρόσεξε λίγο αυτά που λες,θα μας παρεξηγήσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 19:30 Η wolfe4ever: #245 12-04-12 19:30 Eγώ φοβάμαι να ζυγιστώ. Ξέρω ότι δε θα μου αρέσει ο αριθμός και θα μελαγχολήσω περισσότερο από όταν βλέπω ότι κάποια παντελόνια δε μου κάνουν ή όταν με κοιτώ στον καθρέπτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 20:04 Η Δαλιδά έγραψε: #246 12-04-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Eγώ φοβάμαι να ζυγιστώ. Ξέρω ότι δε θα μου αρέσει ο αριθμός και θα μελαγχολήσω περισσότερο από όταν βλέπω ότι κάποια παντελόνια δε μου κάνουν ή όταν με κοιτώ στον καθρέπτη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 20:28 Η άντζυ έγραψε: #247 12-04-12 20:28 Εγώ κάποιες μέρες μπορεί να μην έχω όρεξη να φάω τίποτα κ άλλες να μην έχω σταματημό.... Αλλά γενικώς είμαι όπως πέρσι στα κιλά μου.. Που κ που πηγαίνω για τρέξιμο ή περπάτημα (ανάλογα την όρεξη κ την κούραση!!) Οπότε comble!! Να ξεδίνω κ λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 22:42 Η ^natasa666^: #248 12-04-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Εγώ κάποιες μέρες μπορεί να μην έχω όρεξη να φάω τίποτα κ άλλες να μην έχω σταματημό.... Αλλά γενικώς είμαι όπως πέρσι στα κιλά μου.. Που κ που πηγαίνω για τρέξιμο ή περπάτημα (ανάλογα την όρεξη κ την κούραση!!) Οπότε comble!! Να ξεδίνω κ λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ιδιο...ευτυχως δεν εχω παρει κιλα...κ εγω οταν μπορω παω για τρεξιμο...αλλιως δεν αντεχεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:00 Ο νικος ρεθυμνο: #249 13-04-12 12:00 Εγώ θυμαμαι μετα απο καποιο καιρο ετρωγα 4-5 σοκολατες τη βδομαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:39 Ο moxa15 έγραψε: #250 13-04-12 20:39 καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:48 Ο Johnnaousa: #251 13-04-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:50 Η natasoula...: #252 13-04-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η wolfe4ever: #253 13-04-12 22:11 Eγώ και θα τα χάσω και σφίξω. Αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:22 Ο NikoTexXx: #254 13-04-12 22:22 εγω παντως απο 1 Ιουνιου θα παω γυμναστηριο και θα κανω και διατροφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #255 13-04-12 22:32 Eγώ μετά τις πανελλήνιες πέρσυ έχασα τα 15 από τα 17 κιλά που πήρα στη χρονιά.Φέτος έχω ξαναπάρει 5-6 αλλά θα χαθούν μετά.Αν δε σταματούσα τις προπονήσεις θα μουν και λιγότερα από ότι άρχισα τον οκτωβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο qwerty111: #256 14-04-12 11:32 Εγώ λέω να αρχίσω γυμναστήριο το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αφού περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η PanelliniesSuck: #257 14-04-12 12:15 Εγώ δε θα ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά από την στιγμή που δεν έχω πάρει κιλά, απλά θα κάνω γυμναστική για να σφίξω και θα επιστρέψω στη διατροφή για να αποβάλω όλα τα "σκουπίδια" που κατανάλωσα αυτούς τους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:20 Ο moxa15 έγραψε: #258 14-04-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Click για ανάπτυξη... τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #259 14-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον σε μενα έτσι συνέβη στο 1ο εξάμηνο,όχι ότι έβαλα και τίποτα σημαντικό αλλά οι δραστηριότητες ήταν μειωμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:01 Ο StratosRIP: #260 14-04-12 14:01 Φετος δινω πανελληνιες και εχω παρει 15 κιλα τουλαχιστον.... Ειχα π ειχα τωρα εχω γινει........... Να δουμε πως τα χανεις το καλοκαιρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 Satan Claus Unboxholics Applepie Eirinakiii8 Lia 2006 kay future.nurse.29 Manol899 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Πω πω νταξ.Τελείωνα το μάθημα στο φροντιστήριο και δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάω στο σουβλατζίδικο από κάτω να φάω 2 σουβλάκια. Ε,μ'αυτά και μ'αυτά πήρα 20 κιλά στις πανελλήνιες.Ακόμα δεν τα χω χάσει όλα,αλλά προσπαθώ!Πάω για κανα μπασκετάκι με τον Ναουσαίο και με άλλους ε πηγαίνω και στο gym άμα δεν βαριέμαι... Νταξ,κομπλεδούρα,σε κάποια φάση θα γίνω όπως ήμουν! Click για ανάπτυξη... Θα σε κανω φιτ αγορινα,μην μου αγχωνεσαι θα τα αυξησουμε τα μπασκετακια τωρα μετα τις προοδους Το οτι δεν τα ειπες καλαμακια,με χαροποιει ιδιαιτερως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 19:05 Ο Superhuman: #244 12-04-12 19:05 Σουβλάκια Ναουσαίε!Αυτό που αποκαλείς εσύ πιτόγυρο!Με τζατζίκι μέσα!Το οποίο ΔΕΝ είναι αλοιφή! Spoiler Εξάλλου,πώς γίνεται να παχύνει κανείς με μόνο 2 καλαμάκια; Υγ. Πρόσεξε λίγο αυτά που λες,θα μας παρεξηγήσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 19:30 Η wolfe4ever: #245 12-04-12 19:30 Eγώ φοβάμαι να ζυγιστώ. Ξέρω ότι δε θα μου αρέσει ο αριθμός και θα μελαγχολήσω περισσότερο από όταν βλέπω ότι κάποια παντελόνια δε μου κάνουν ή όταν με κοιτώ στον καθρέπτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 20:04 Η Δαλιδά έγραψε: #246 12-04-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Eγώ φοβάμαι να ζυγιστώ. Ξέρω ότι δε θα μου αρέσει ο αριθμός και θα μελαγχολήσω περισσότερο από όταν βλέπω ότι κάποια παντελόνια δε μου κάνουν ή όταν με κοιτώ στον καθρέπτη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 20:28 Η άντζυ έγραψε: #247 12-04-12 20:28 Εγώ κάποιες μέρες μπορεί να μην έχω όρεξη να φάω τίποτα κ άλλες να μην έχω σταματημό.... Αλλά γενικώς είμαι όπως πέρσι στα κιλά μου.. Που κ που πηγαίνω για τρέξιμο ή περπάτημα (ανάλογα την όρεξη κ την κούραση!!) Οπότε comble!! Να ξεδίνω κ λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 22:42 Η ^natasa666^: #248 12-04-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Εγώ κάποιες μέρες μπορεί να μην έχω όρεξη να φάω τίποτα κ άλλες να μην έχω σταματημό.... Αλλά γενικώς είμαι όπως πέρσι στα κιλά μου.. Που κ που πηγαίνω για τρέξιμο ή περπάτημα (ανάλογα την όρεξη κ την κούραση!!) Οπότε comble!! Να ξεδίνω κ λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ιδιο...ευτυχως δεν εχω παρει κιλα...κ εγω οταν μπορω παω για τρεξιμο...αλλιως δεν αντεχεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:00 Ο νικος ρεθυμνο: #249 13-04-12 12:00 Εγώ θυμαμαι μετα απο καποιο καιρο ετρωγα 4-5 σοκολατες τη βδομαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:39 Ο moxa15 έγραψε: #250 13-04-12 20:39 καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:48 Ο Johnnaousa: #251 13-04-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:50 Η natasoula...: #252 13-04-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η wolfe4ever: #253 13-04-12 22:11 Eγώ και θα τα χάσω και σφίξω. Αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:22 Ο NikoTexXx: #254 13-04-12 22:22 εγω παντως απο 1 Ιουνιου θα παω γυμναστηριο και θα κανω και διατροφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #255 13-04-12 22:32 Eγώ μετά τις πανελλήνιες πέρσυ έχασα τα 15 από τα 17 κιλά που πήρα στη χρονιά.Φέτος έχω ξαναπάρει 5-6 αλλά θα χαθούν μετά.Αν δε σταματούσα τις προπονήσεις θα μουν και λιγότερα από ότι άρχισα τον οκτωβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο qwerty111: #256 14-04-12 11:32 Εγώ λέω να αρχίσω γυμναστήριο το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αφού περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η PanelliniesSuck: #257 14-04-12 12:15 Εγώ δε θα ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά από την στιγμή που δεν έχω πάρει κιλά, απλά θα κάνω γυμναστική για να σφίξω και θα επιστρέψω στη διατροφή για να αποβάλω όλα τα "σκουπίδια" που κατανάλωσα αυτούς τους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:20 Ο moxa15 έγραψε: #258 14-04-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Click για ανάπτυξη... τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #259 14-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον σε μενα έτσι συνέβη στο 1ο εξάμηνο,όχι ότι έβαλα και τίποτα σημαντικό αλλά οι δραστηριότητες ήταν μειωμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:01 Ο StratosRIP: #260 14-04-12 14:01 Φετος δινω πανελληνιες και εχω παρει 15 κιλα τουλαχιστον.... Ειχα π ειχα τωρα εχω γινει........... Να δουμε πως τα χανεις το καλοκαιρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 Satan Claus Unboxholics Applepie Eirinakiii8 Lia 2006 kay future.nurse.29 Manol899 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σουβλάκια Ναουσαίε!Αυτό που αποκαλείς εσύ πιτόγυρο!Με τζατζίκι μέσα!Το οποίο ΔΕΝ είναι αλοιφή! Spoiler Εξάλλου,πώς γίνεται να παχύνει κανείς με μόνο 2 καλαμάκια; Υγ. Πρόσεξε λίγο αυτά που λες,θα μας παρεξηγήσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 19:30 Η wolfe4ever: #245 12-04-12 19:30 Eγώ φοβάμαι να ζυγιστώ. Ξέρω ότι δε θα μου αρέσει ο αριθμός και θα μελαγχολήσω περισσότερο από όταν βλέπω ότι κάποια παντελόνια δε μου κάνουν ή όταν με κοιτώ στον καθρέπτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 20:04 Η Δαλιδά έγραψε: #246 12-04-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Eγώ φοβάμαι να ζυγιστώ. Ξέρω ότι δε θα μου αρέσει ο αριθμός και θα μελαγχολήσω περισσότερο από όταν βλέπω ότι κάποια παντελόνια δε μου κάνουν ή όταν με κοιτώ στον καθρέπτη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 20:28 Η άντζυ έγραψε: #247 12-04-12 20:28 Εγώ κάποιες μέρες μπορεί να μην έχω όρεξη να φάω τίποτα κ άλλες να μην έχω σταματημό.... Αλλά γενικώς είμαι όπως πέρσι στα κιλά μου.. Που κ που πηγαίνω για τρέξιμο ή περπάτημα (ανάλογα την όρεξη κ την κούραση!!) Οπότε comble!! Να ξεδίνω κ λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 22:42 Η ^natasa666^: #248 12-04-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Εγώ κάποιες μέρες μπορεί να μην έχω όρεξη να φάω τίποτα κ άλλες να μην έχω σταματημό.... Αλλά γενικώς είμαι όπως πέρσι στα κιλά μου.. Που κ που πηγαίνω για τρέξιμο ή περπάτημα (ανάλογα την όρεξη κ την κούραση!!) Οπότε comble!! Να ξεδίνω κ λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ιδιο...ευτυχως δεν εχω παρει κιλα...κ εγω οταν μπορω παω για τρεξιμο...αλλιως δεν αντεχεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:00 Ο νικος ρεθυμνο: #249 13-04-12 12:00 Εγώ θυμαμαι μετα απο καποιο καιρο ετρωγα 4-5 σοκολατες τη βδομαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:39 Ο moxa15 έγραψε: #250 13-04-12 20:39 καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:48 Ο Johnnaousa: #251 13-04-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:50 Η natasoula...: #252 13-04-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η wolfe4ever: #253 13-04-12 22:11 Eγώ και θα τα χάσω και σφίξω. Αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:22 Ο NikoTexXx: #254 13-04-12 22:22 εγω παντως απο 1 Ιουνιου θα παω γυμναστηριο και θα κανω και διατροφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #255 13-04-12 22:32 Eγώ μετά τις πανελλήνιες πέρσυ έχασα τα 15 από τα 17 κιλά που πήρα στη χρονιά.Φέτος έχω ξαναπάρει 5-6 αλλά θα χαθούν μετά.Αν δε σταματούσα τις προπονήσεις θα μουν και λιγότερα από ότι άρχισα τον οκτωβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο qwerty111: #256 14-04-12 11:32 Εγώ λέω να αρχίσω γυμναστήριο το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αφού περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η PanelliniesSuck: #257 14-04-12 12:15 Εγώ δε θα ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά από την στιγμή που δεν έχω πάρει κιλά, απλά θα κάνω γυμναστική για να σφίξω και θα επιστρέψω στη διατροφή για να αποβάλω όλα τα "σκουπίδια" που κατανάλωσα αυτούς τους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:20 Ο moxa15 έγραψε: #258 14-04-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Click για ανάπτυξη... τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #259 14-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον σε μενα έτσι συνέβη στο 1ο εξάμηνο,όχι ότι έβαλα και τίποτα σημαντικό αλλά οι δραστηριότητες ήταν μειωμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:01 Ο StratosRIP: #260 14-04-12 14:01 Φετος δινω πανελληνιες και εχω παρει 15 κιλα τουλαχιστον.... Ειχα π ειχα τωρα εχω γινει........... Να δουμε πως τα χανεις το καλοκαιρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 Satan Claus Unboxholics Applepie Eirinakiii8 Lia 2006 kay future.nurse.29 Manol899 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγώ φοβάμαι να ζυγιστώ. Ξέρω ότι δε θα μου αρέσει ο αριθμός και θα μελαγχολήσω περισσότερο από όταν βλέπω ότι κάποια παντελόνια δε μου κάνουν ή όταν με κοιτώ στον καθρέπτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 20:04 Η Δαλιδά έγραψε: #246 12-04-12 20:04 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Eγώ φοβάμαι να ζυγιστώ. Ξέρω ότι δε θα μου αρέσει ο αριθμός και θα μελαγχολήσω περισσότερο από όταν βλέπω ότι κάποια παντελόνια δε μου κάνουν ή όταν με κοιτώ στον καθρέπτη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 20:28 Η άντζυ έγραψε: #247 12-04-12 20:28 Εγώ κάποιες μέρες μπορεί να μην έχω όρεξη να φάω τίποτα κ άλλες να μην έχω σταματημό.... Αλλά γενικώς είμαι όπως πέρσι στα κιλά μου.. Που κ που πηγαίνω για τρέξιμο ή περπάτημα (ανάλογα την όρεξη κ την κούραση!!) Οπότε comble!! Να ξεδίνω κ λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 22:42 Η ^natasa666^: #248 12-04-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Εγώ κάποιες μέρες μπορεί να μην έχω όρεξη να φάω τίποτα κ άλλες να μην έχω σταματημό.... Αλλά γενικώς είμαι όπως πέρσι στα κιλά μου.. Που κ που πηγαίνω για τρέξιμο ή περπάτημα (ανάλογα την όρεξη κ την κούραση!!) Οπότε comble!! Να ξεδίνω κ λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ιδιο...ευτυχως δεν εχω παρει κιλα...κ εγω οταν μπορω παω για τρεξιμο...αλλιως δεν αντεχεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:00 Ο νικος ρεθυμνο: #249 13-04-12 12:00 Εγώ θυμαμαι μετα απο καποιο καιρο ετρωγα 4-5 σοκολατες τη βδομαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:39 Ο moxa15 έγραψε: #250 13-04-12 20:39 καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:48 Ο Johnnaousa: #251 13-04-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:50 Η natasoula...: #252 13-04-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η wolfe4ever: #253 13-04-12 22:11 Eγώ και θα τα χάσω και σφίξω. Αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:22 Ο NikoTexXx: #254 13-04-12 22:22 εγω παντως απο 1 Ιουνιου θα παω γυμναστηριο και θα κανω και διατροφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #255 13-04-12 22:32 Eγώ μετά τις πανελλήνιες πέρσυ έχασα τα 15 από τα 17 κιλά που πήρα στη χρονιά.Φέτος έχω ξαναπάρει 5-6 αλλά θα χαθούν μετά.Αν δε σταματούσα τις προπονήσεις θα μουν και λιγότερα από ότι άρχισα τον οκτωβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο qwerty111: #256 14-04-12 11:32 Εγώ λέω να αρχίσω γυμναστήριο το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αφού περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η PanelliniesSuck: #257 14-04-12 12:15 Εγώ δε θα ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά από την στιγμή που δεν έχω πάρει κιλά, απλά θα κάνω γυμναστική για να σφίξω και θα επιστρέψω στη διατροφή για να αποβάλω όλα τα "σκουπίδια" που κατανάλωσα αυτούς τους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:20 Ο moxa15 έγραψε: #258 14-04-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Click για ανάπτυξη... τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #259 14-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον σε μενα έτσι συνέβη στο 1ο εξάμηνο,όχι ότι έβαλα και τίποτα σημαντικό αλλά οι δραστηριότητες ήταν μειωμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:01 Ο StratosRIP: #260 14-04-12 14:01 Φετος δινω πανελληνιες και εχω παρει 15 κιλα τουλαχιστον.... Ειχα π ειχα τωρα εχω γινει........... Να δουμε πως τα χανεις το καλοκαιρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 Satan Claus Unboxholics Applepie Eirinakiii8 Lia 2006 kay future.nurse.29 Manol899 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Eγώ φοβάμαι να ζυγιστώ. Ξέρω ότι δε θα μου αρέσει ο αριθμός και θα μελαγχολήσω περισσότερο από όταν βλέπω ότι κάποια παντελόνια δε μου κάνουν ή όταν με κοιτώ στον καθρέπτη. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 20:28 Η άντζυ έγραψε: #247 12-04-12 20:28 Εγώ κάποιες μέρες μπορεί να μην έχω όρεξη να φάω τίποτα κ άλλες να μην έχω σταματημό.... Αλλά γενικώς είμαι όπως πέρσι στα κιλά μου.. Που κ που πηγαίνω για τρέξιμο ή περπάτημα (ανάλογα την όρεξη κ την κούραση!!) Οπότε comble!! Να ξεδίνω κ λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 22:42 Η ^natasa666^: #248 12-04-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Εγώ κάποιες μέρες μπορεί να μην έχω όρεξη να φάω τίποτα κ άλλες να μην έχω σταματημό.... Αλλά γενικώς είμαι όπως πέρσι στα κιλά μου.. Που κ που πηγαίνω για τρέξιμο ή περπάτημα (ανάλογα την όρεξη κ την κούραση!!) Οπότε comble!! Να ξεδίνω κ λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ιδιο...ευτυχως δεν εχω παρει κιλα...κ εγω οταν μπορω παω για τρεξιμο...αλλιως δεν αντεχεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:00 Ο νικος ρεθυμνο: #249 13-04-12 12:00 Εγώ θυμαμαι μετα απο καποιο καιρο ετρωγα 4-5 σοκολατες τη βδομαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:39 Ο moxa15 έγραψε: #250 13-04-12 20:39 καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:48 Ο Johnnaousa: #251 13-04-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:50 Η natasoula...: #252 13-04-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η wolfe4ever: #253 13-04-12 22:11 Eγώ και θα τα χάσω και σφίξω. Αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:22 Ο NikoTexXx: #254 13-04-12 22:22 εγω παντως απο 1 Ιουνιου θα παω γυμναστηριο και θα κανω και διατροφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #255 13-04-12 22:32 Eγώ μετά τις πανελλήνιες πέρσυ έχασα τα 15 από τα 17 κιλά που πήρα στη χρονιά.Φέτος έχω ξαναπάρει 5-6 αλλά θα χαθούν μετά.Αν δε σταματούσα τις προπονήσεις θα μουν και λιγότερα από ότι άρχισα τον οκτωβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο qwerty111: #256 14-04-12 11:32 Εγώ λέω να αρχίσω γυμναστήριο το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αφού περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η PanelliniesSuck: #257 14-04-12 12:15 Εγώ δε θα ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά από την στιγμή που δεν έχω πάρει κιλά, απλά θα κάνω γυμναστική για να σφίξω και θα επιστρέψω στη διατροφή για να αποβάλω όλα τα "σκουπίδια" που κατανάλωσα αυτούς τους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:20 Ο moxa15 έγραψε: #258 14-04-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Click για ανάπτυξη... τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #259 14-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον σε μενα έτσι συνέβη στο 1ο εξάμηνο,όχι ότι έβαλα και τίποτα σημαντικό αλλά οι δραστηριότητες ήταν μειωμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:01 Ο StratosRIP: #260 14-04-12 14:01 Φετος δινω πανελληνιες και εχω παρει 15 κιλα τουλαχιστον.... Ειχα π ειχα τωρα εχω γινει........... Να δουμε πως τα χανεις το καλοκαιρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 Satan Claus Unboxholics Applepie Eirinakiii8 Lia 2006 kay future.nurse.29 Manol899 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ κάποιες μέρες μπορεί να μην έχω όρεξη να φάω τίποτα κ άλλες να μην έχω σταματημό.... Αλλά γενικώς είμαι όπως πέρσι στα κιλά μου.. Που κ που πηγαίνω για τρέξιμο ή περπάτημα (ανάλογα την όρεξη κ την κούραση!!) Οπότε comble!! Να ξεδίνω κ λιγάκι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^natasa666^ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας (Βόλος). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 12 Απριλίου 2012 στις 22:42 Η ^natasa666^: #248 12-04-12 22:42 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Εγώ κάποιες μέρες μπορεί να μην έχω όρεξη να φάω τίποτα κ άλλες να μην έχω σταματημό.... Αλλά γενικώς είμαι όπως πέρσι στα κιλά μου.. Που κ που πηγαίνω για τρέξιμο ή περπάτημα (ανάλογα την όρεξη κ την κούραση!!) Οπότε comble!! Να ξεδίνω κ λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ιδιο...ευτυχως δεν εχω παρει κιλα...κ εγω οταν μπορω παω για τρεξιμο...αλλιως δεν αντεχεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:00 Ο νικος ρεθυμνο: #249 13-04-12 12:00 Εγώ θυμαμαι μετα απο καποιο καιρο ετρωγα 4-5 σοκολατες τη βδομαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:39 Ο moxa15 έγραψε: #250 13-04-12 20:39 καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:48 Ο Johnnaousa: #251 13-04-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:50 Η natasoula...: #252 13-04-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η wolfe4ever: #253 13-04-12 22:11 Eγώ και θα τα χάσω και σφίξω. Αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:22 Ο NikoTexXx: #254 13-04-12 22:22 εγω παντως απο 1 Ιουνιου θα παω γυμναστηριο και θα κανω και διατροφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #255 13-04-12 22:32 Eγώ μετά τις πανελλήνιες πέρσυ έχασα τα 15 από τα 17 κιλά που πήρα στη χρονιά.Φέτος έχω ξαναπάρει 5-6 αλλά θα χαθούν μετά.Αν δε σταματούσα τις προπονήσεις θα μουν και λιγότερα από ότι άρχισα τον οκτωβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο qwerty111: #256 14-04-12 11:32 Εγώ λέω να αρχίσω γυμναστήριο το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αφού περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η PanelliniesSuck: #257 14-04-12 12:15 Εγώ δε θα ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά από την στιγμή που δεν έχω πάρει κιλά, απλά θα κάνω γυμναστική για να σφίξω και θα επιστρέψω στη διατροφή για να αποβάλω όλα τα "σκουπίδια" που κατανάλωσα αυτούς τους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:20 Ο moxa15 έγραψε: #258 14-04-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Click για ανάπτυξη... τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #259 14-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον σε μενα έτσι συνέβη στο 1ο εξάμηνο,όχι ότι έβαλα και τίποτα σημαντικό αλλά οι δραστηριότητες ήταν μειωμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:01 Ο StratosRIP: #260 14-04-12 14:01 Φετος δινω πανελληνιες και εχω παρει 15 κιλα τουλαχιστον.... Ειχα π ειχα τωρα εχω γινει........... Να δουμε πως τα χανεις το καλοκαιρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 Satan Claus Unboxholics Applepie Eirinakiii8 Lia 2006 kay future.nurse.29 Manol899 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Εγώ κάποιες μέρες μπορεί να μην έχω όρεξη να φάω τίποτα κ άλλες να μην έχω σταματημό.... Αλλά γενικώς είμαι όπως πέρσι στα κιλά μου.. Που κ που πηγαίνω για τρέξιμο ή περπάτημα (ανάλογα την όρεξη κ την κούραση!!) Οπότε comble!! Να ξεδίνω κ λιγάκι!! Click για ανάπτυξη... Ναι και εγω το ιδιο...ευτυχως δεν εχω παρει κιλα...κ εγω οταν μπορω παω για τρεξιμο...αλλιως δεν αντεχεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 2.531 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 12:00 Ο νικος ρεθυμνο: #249 13-04-12 12:00 Εγώ θυμαμαι μετα απο καποιο καιρο ετρωγα 4-5 σοκολατες τη βδομαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:39 Ο moxa15 έγραψε: #250 13-04-12 20:39 καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:48 Ο Johnnaousa: #251 13-04-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:50 Η natasoula...: #252 13-04-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η wolfe4ever: #253 13-04-12 22:11 Eγώ και θα τα χάσω και σφίξω. Αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:22 Ο NikoTexXx: #254 13-04-12 22:22 εγω παντως απο 1 Ιουνιου θα παω γυμναστηριο και θα κανω και διατροφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #255 13-04-12 22:32 Eγώ μετά τις πανελλήνιες πέρσυ έχασα τα 15 από τα 17 κιλά που πήρα στη χρονιά.Φέτος έχω ξαναπάρει 5-6 αλλά θα χαθούν μετά.Αν δε σταματούσα τις προπονήσεις θα μουν και λιγότερα από ότι άρχισα τον οκτωβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο qwerty111: #256 14-04-12 11:32 Εγώ λέω να αρχίσω γυμναστήριο το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αφού περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η PanelliniesSuck: #257 14-04-12 12:15 Εγώ δε θα ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά από την στιγμή που δεν έχω πάρει κιλά, απλά θα κάνω γυμναστική για να σφίξω και θα επιστρέψω στη διατροφή για να αποβάλω όλα τα "σκουπίδια" που κατανάλωσα αυτούς τους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:20 Ο moxa15 έγραψε: #258 14-04-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Click για ανάπτυξη... τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #259 14-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον σε μενα έτσι συνέβη στο 1ο εξάμηνο,όχι ότι έβαλα και τίποτα σημαντικό αλλά οι δραστηριότητες ήταν μειωμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:01 Ο StratosRIP: #260 14-04-12 14:01 Φετος δινω πανελληνιες και εχω παρει 15 κιλα τουλαχιστον.... Ειχα π ειχα τωρα εχω γινει........... Να δουμε πως τα χανεις το καλοκαιρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 Satan Claus Unboxholics Applepie Eirinakiii8 Lia 2006 kay future.nurse.29 Manol899 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θυμαμαι μετα απο καποιο καιρο ετρωγα 4-5 σοκολατες τη βδομαδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:39 Ο moxa15 έγραψε: #250 13-04-12 20:39 καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:48 Ο Johnnaousa: #251 13-04-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:50 Η natasoula...: #252 13-04-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η wolfe4ever: #253 13-04-12 22:11 Eγώ και θα τα χάσω και σφίξω. Αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:22 Ο NikoTexXx: #254 13-04-12 22:22 εγω παντως απο 1 Ιουνιου θα παω γυμναστηριο και θα κανω και διατροφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #255 13-04-12 22:32 Eγώ μετά τις πανελλήνιες πέρσυ έχασα τα 15 από τα 17 κιλά που πήρα στη χρονιά.Φέτος έχω ξαναπάρει 5-6 αλλά θα χαθούν μετά.Αν δε σταματούσα τις προπονήσεις θα μουν και λιγότερα από ότι άρχισα τον οκτωβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο qwerty111: #256 14-04-12 11:32 Εγώ λέω να αρχίσω γυμναστήριο το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αφού περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η PanelliniesSuck: #257 14-04-12 12:15 Εγώ δε θα ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά από την στιγμή που δεν έχω πάρει κιλά, απλά θα κάνω γυμναστική για να σφίξω και θα επιστρέψω στη διατροφή για να αποβάλω όλα τα "σκουπίδια" που κατανάλωσα αυτούς τους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:20 Ο moxa15 έγραψε: #258 14-04-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Click για ανάπτυξη... τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #259 14-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον σε μενα έτσι συνέβη στο 1ο εξάμηνο,όχι ότι έβαλα και τίποτα σημαντικό αλλά οι δραστηριότητες ήταν μειωμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:01 Ο StratosRIP: #260 14-04-12 14:01 Φετος δινω πανελληνιες και εχω παρει 15 κιλα τουλαχιστον.... Ειχα π ειχα τωρα εχω γινει........... Να δουμε πως τα χανεις το καλοκαιρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 Satan Claus Unboxholics Applepie Eirinakiii8 Lia 2006 kay future.nurse.29 Manol899 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:48 Ο Johnnaousa: #251 13-04-12 20:48 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:50 Η natasoula...: #252 13-04-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η wolfe4ever: #253 13-04-12 22:11 Eγώ και θα τα χάσω και σφίξω. Αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:22 Ο NikoTexXx: #254 13-04-12 22:22 εγω παντως απο 1 Ιουνιου θα παω γυμναστηριο και θα κανω και διατροφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #255 13-04-12 22:32 Eγώ μετά τις πανελλήνιες πέρσυ έχασα τα 15 από τα 17 κιλά που πήρα στη χρονιά.Φέτος έχω ξαναπάρει 5-6 αλλά θα χαθούν μετά.Αν δε σταματούσα τις προπονήσεις θα μουν και λιγότερα από ότι άρχισα τον οκτωβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο qwerty111: #256 14-04-12 11:32 Εγώ λέω να αρχίσω γυμναστήριο το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αφού περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η PanelliniesSuck: #257 14-04-12 12:15 Εγώ δε θα ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά από την στιγμή που δεν έχω πάρει κιλά, απλά θα κάνω γυμναστική για να σφίξω και θα επιστρέψω στη διατροφή για να αποβάλω όλα τα "σκουπίδια" που κατανάλωσα αυτούς τους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:20 Ο moxa15 έγραψε: #258 14-04-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Click για ανάπτυξη... τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #259 14-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον σε μενα έτσι συνέβη στο 1ο εξάμηνο,όχι ότι έβαλα και τίποτα σημαντικό αλλά οι δραστηριότητες ήταν μειωμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:01 Ο StratosRIP: #260 14-04-12 14:01 Φετος δινω πανελληνιες και εχω παρει 15 κιλα τουλαχιστον.... Ειχα π ειχα τωρα εχω γινει........... Να δουμε πως τα χανεις το καλοκαιρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 Satan Claus Unboxholics Applepie Eirinakiii8 Lia 2006 kay future.nurse.29 Manol899 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:50 Η natasoula...: #252 13-04-12 20:50 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η wolfe4ever: #253 13-04-12 22:11 Eγώ και θα τα χάσω και σφίξω. Αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:22 Ο NikoTexXx: #254 13-04-12 22:22 εγω παντως απο 1 Ιουνιου θα παω γυμναστηριο και θα κανω και διατροφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #255 13-04-12 22:32 Eγώ μετά τις πανελλήνιες πέρσυ έχασα τα 15 από τα 17 κιλά που πήρα στη χρονιά.Φέτος έχω ξαναπάρει 5-6 αλλά θα χαθούν μετά.Αν δε σταματούσα τις προπονήσεις θα μουν και λιγότερα από ότι άρχισα τον οκτωβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο qwerty111: #256 14-04-12 11:32 Εγώ λέω να αρχίσω γυμναστήριο το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αφού περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η PanelliniesSuck: #257 14-04-12 12:15 Εγώ δε θα ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά από την στιγμή που δεν έχω πάρει κιλά, απλά θα κάνω γυμναστική για να σφίξω και θα επιστρέψω στη διατροφή για να αποβάλω όλα τα "σκουπίδια" που κατανάλωσα αυτούς τους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:20 Ο moxa15 έγραψε: #258 14-04-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Click για ανάπτυξη... τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #259 14-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον σε μενα έτσι συνέβη στο 1ο εξάμηνο,όχι ότι έβαλα και τίποτα σημαντικό αλλά οι δραστηριότητες ήταν μειωμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:01 Ο StratosRIP: #260 14-04-12 14:01 Φετος δινω πανελληνιες και εχω παρει 15 κιλα τουλαχιστον.... Ειχα π ειχα τωρα εχω γινει........... Να δουμε πως τα χανεις το καλοκαιρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 Satan Claus Unboxholics Applepie Eirinakiii8 Lia 2006 kay future.nurse.29 Manol899 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alehunter: καημενα πλασματα,ακομα δεν ξερετε τπτ κατσε να τελειωσουν οι πανελληνιεσ και το χειροτερο δεν ειναι τα κιλα που πηρες αλλα οτι μετα σπανια τα χανεις(λιγο το τρεξιμο για την σχολη λιγο τα ποτα και γενικα οι εξοδοι) ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ... Click για ανάπτυξη... Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:11 Η wolfe4ever: #253 13-04-12 22:11 Eγώ και θα τα χάσω και σφίξω. Αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:22 Ο NikoTexXx: #254 13-04-12 22:22 εγω παντως απο 1 Ιουνιου θα παω γυμναστηριο και θα κανω και διατροφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #255 13-04-12 22:32 Eγώ μετά τις πανελλήνιες πέρσυ έχασα τα 15 από τα 17 κιλά που πήρα στη χρονιά.Φέτος έχω ξαναπάρει 5-6 αλλά θα χαθούν μετά.Αν δε σταματούσα τις προπονήσεις θα μουν και λιγότερα από ότι άρχισα τον οκτωβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο qwerty111: #256 14-04-12 11:32 Εγώ λέω να αρχίσω γυμναστήριο το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αφού περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η PanelliniesSuck: #257 14-04-12 12:15 Εγώ δε θα ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά από την στιγμή που δεν έχω πάρει κιλά, απλά θα κάνω γυμναστική για να σφίξω και θα επιστρέψω στη διατροφή για να αποβάλω όλα τα "σκουπίδια" που κατανάλωσα αυτούς τους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:20 Ο moxa15 έγραψε: #258 14-04-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Click για ανάπτυξη... τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #259 14-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον σε μενα έτσι συνέβη στο 1ο εξάμηνο,όχι ότι έβαλα και τίποτα σημαντικό αλλά οι δραστηριότητες ήταν μειωμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:01 Ο StratosRIP: #260 14-04-12 14:01 Φετος δινω πανελληνιες και εχω παρει 15 κιλα τουλαχιστον.... Ειχα π ειχα τωρα εχω γινει........... Να δουμε πως τα χανεις το καλοκαιρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 Satan Claus Unboxholics Applepie Eirinakiii8 Lia 2006 kay future.nurse.29 Manol899 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eγώ και θα τα χάσω και σφίξω. Αλήθεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:22 Ο NikoTexXx: #254 13-04-12 22:22 εγω παντως απο 1 Ιουνιου θα παω γυμναστηριο και θα κανω και διατροφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #255 13-04-12 22:32 Eγώ μετά τις πανελλήνιες πέρσυ έχασα τα 15 από τα 17 κιλά που πήρα στη χρονιά.Φέτος έχω ξαναπάρει 5-6 αλλά θα χαθούν μετά.Αν δε σταματούσα τις προπονήσεις θα μουν και λιγότερα από ότι άρχισα τον οκτωβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο qwerty111: #256 14-04-12 11:32 Εγώ λέω να αρχίσω γυμναστήριο το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αφού περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η PanelliniesSuck: #257 14-04-12 12:15 Εγώ δε θα ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά από την στιγμή που δεν έχω πάρει κιλά, απλά θα κάνω γυμναστική για να σφίξω και θα επιστρέψω στη διατροφή για να αποβάλω όλα τα "σκουπίδια" που κατανάλωσα αυτούς τους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:20 Ο moxa15 έγραψε: #258 14-04-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Click για ανάπτυξη... τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #259 14-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον σε μενα έτσι συνέβη στο 1ο εξάμηνο,όχι ότι έβαλα και τίποτα σημαντικό αλλά οι δραστηριότητες ήταν μειωμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:01 Ο StratosRIP: #260 14-04-12 14:01 Φετος δινω πανελληνιες και εχω παρει 15 κιλα τουλαχιστον.... Ειχα π ειχα τωρα εχω γινει........... Να δουμε πως τα χανεις το καλοκαιρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 Satan Claus Unboxholics Applepie Eirinakiii8 Lia 2006 kay future.nurse.29 Manol899 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω παντως απο 1 Ιουνιου θα παω γυμναστηριο και θα κανω και διατροφη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 22:32 Ο Iliaso έγραψε: #255 13-04-12 22:32 Eγώ μετά τις πανελλήνιες πέρσυ έχασα τα 15 από τα 17 κιλά που πήρα στη χρονιά.Φέτος έχω ξαναπάρει 5-6 αλλά θα χαθούν μετά.Αν δε σταματούσα τις προπονήσεις θα μουν και λιγότερα από ότι άρχισα τον οκτωβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο qwerty111: #256 14-04-12 11:32 Εγώ λέω να αρχίσω γυμναστήριο το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αφού περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η PanelliniesSuck: #257 14-04-12 12:15 Εγώ δε θα ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά από την στιγμή που δεν έχω πάρει κιλά, απλά θα κάνω γυμναστική για να σφίξω και θα επιστρέψω στη διατροφή για να αποβάλω όλα τα "σκουπίδια" που κατανάλωσα αυτούς τους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:20 Ο moxa15 έγραψε: #258 14-04-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Click για ανάπτυξη... τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #259 14-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον σε μενα έτσι συνέβη στο 1ο εξάμηνο,όχι ότι έβαλα και τίποτα σημαντικό αλλά οι δραστηριότητες ήταν μειωμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:01 Ο StratosRIP: #260 14-04-12 14:01 Φετος δινω πανελληνιες και εχω παρει 15 κιλα τουλαχιστον.... Ειχα π ειχα τωρα εχω γινει........... Να δουμε πως τα χανεις το καλοκαιρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 Satan Claus Unboxholics Applepie Eirinakiii8 Lia 2006 kay future.nurse.29 Manol899 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eγώ μετά τις πανελλήνιες πέρσυ έχασα τα 15 από τα 17 κιλά που πήρα στη χρονιά.Φέτος έχω ξαναπάρει 5-6 αλλά θα χαθούν μετά.Αν δε σταματούσα τις προπονήσεις θα μουν και λιγότερα από ότι άρχισα τον οκτωβρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:32 Ο qwerty111: #256 14-04-12 11:32 Εγώ λέω να αρχίσω γυμναστήριο το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αφού περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η PanelliniesSuck: #257 14-04-12 12:15 Εγώ δε θα ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά από την στιγμή που δεν έχω πάρει κιλά, απλά θα κάνω γυμναστική για να σφίξω και θα επιστρέψω στη διατροφή για να αποβάλω όλα τα "σκουπίδια" που κατανάλωσα αυτούς τους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:20 Ο moxa15 έγραψε: #258 14-04-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Click για ανάπτυξη... τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #259 14-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον σε μενα έτσι συνέβη στο 1ο εξάμηνο,όχι ότι έβαλα και τίποτα σημαντικό αλλά οι δραστηριότητες ήταν μειωμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:01 Ο StratosRIP: #260 14-04-12 14:01 Φετος δινω πανελληνιες και εχω παρει 15 κιλα τουλαχιστον.... Ειχα π ειχα τωρα εχω γινει........... Να δουμε πως τα χανεις το καλοκαιρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 Satan Claus Unboxholics Applepie Eirinakiii8 Lia 2006 kay future.nurse.29 Manol899 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ λέω να αρχίσω γυμναστήριο το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αφού περάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:15 Η PanelliniesSuck: #257 14-04-12 12:15 Εγώ δε θα ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά από την στιγμή που δεν έχω πάρει κιλά, απλά θα κάνω γυμναστική για να σφίξω και θα επιστρέψω στη διατροφή για να αποβάλω όλα τα "σκουπίδια" που κατανάλωσα αυτούς τους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:20 Ο moxa15 έγραψε: #258 14-04-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Click για ανάπτυξη... τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #259 14-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον σε μενα έτσι συνέβη στο 1ο εξάμηνο,όχι ότι έβαλα και τίποτα σημαντικό αλλά οι δραστηριότητες ήταν μειωμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:01 Ο StratosRIP: #260 14-04-12 14:01 Φετος δινω πανελληνιες και εχω παρει 15 κιλα τουλαχιστον.... Ειχα π ειχα τωρα εχω γινει........... Να δουμε πως τα χανεις το καλοκαιρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 Satan Claus Unboxholics Applepie Eirinakiii8 Lia 2006 kay future.nurse.29 Manol899 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ δε θα ξεκινήσω γυμναστήριο αλλά από την στιγμή που δεν έχω πάρει κιλά, απλά θα κάνω γυμναστική για να σφίξω και θα επιστρέψω στη διατροφή για να αποβάλω όλα τα "σκουπίδια" που κατανάλωσα αυτούς τους μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:20 Ο moxa15 έγραψε: #258 14-04-12 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Click για ανάπτυξη... τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #259 14-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον σε μενα έτσι συνέβη στο 1ο εξάμηνο,όχι ότι έβαλα και τίποτα σημαντικό αλλά οι δραστηριότητες ήταν μειωμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:01 Ο StratosRIP: #260 14-04-12 14:01 Φετος δινω πανελληνιες και εχω παρει 15 κιλα τουλαχιστον.... Ειχα π ειχα τωρα εχω γινει........... Να δουμε πως τα χανεις το καλοκαιρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: User2350 Satan Claus Unboxholics Applepie Eirinakiii8 Lia 2006 kay future.nurse.29 Manol899 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Μέσα στο καλοκαίρι μπορείς να τα χάσεις, η αλήθεια είναι πως μετά το 1ο εξάμηνο είναι κάπως περίεργο μέχρι να προσαρμοστείς και με το θέμα του φαγητού και των δραστηριοτήτων όταν πας σε μια καινούρια πόλη Click για ανάπτυξη... τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Και τώρα γιατί προκαλείς κατάθλιψη και σ' εμάς??Μα τι κακία είναι αυτή??Να καταστραφούν δηλαδή και οι τελευταίες μου ελπίδες?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:52 Ο Johnnaousa: #259 14-04-12 13:52 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον σε μενα έτσι συνέβη στο 1ο εξάμηνο,όχι ότι έβαλα και τίποτα σημαντικό αλλά οι δραστηριότητες ήταν μειωμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:01 Ο StratosRIP: #260 14-04-12 14:01 Φετος δινω πανελληνιες και εχω παρει 15 κιλα τουλαχιστον.... Ειχα π ειχα τωρα εχω γινει........... Να δουμε πως τα χανεις το καλοκαιρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από alehunter: τι να σου πω δεν ξερω θα επανελθω οταν τελειωσει και το 2ο και θα σε πληροφορήσω Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον σε μενα έτσι συνέβη στο 1ο εξάμηνο,όχι ότι έβαλα και τίποτα σημαντικό αλλά οι δραστηριότητες ήταν μειωμένες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:01 Ο StratosRIP: #260 14-04-12 14:01 Φετος δινω πανελληνιες και εχω παρει 15 κιλα τουλαχιστον.... Ειχα π ειχα τωρα εχω γινει........... Να δουμε πως τα χανεις το καλοκαιρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φετος δινω πανελληνιες και εχω παρει 15 κιλα τουλαχιστον.... Ειχα π ειχα τωρα εχω γινει........... Να δουμε πως τα χανεις το καλοκαιρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.