Πανελλήνιες και σκονάκι

Debby63

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Debby63 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα.
Δεν ισχυει ,
ειτε κρατας τα μορια και κανεις 10%
ειτε ξαναδινεις ολα τα μαθηματα και βγαζεις νεα μορια .

Δε κρατας κανενα βαθμο που σε βολευει και δινεις τα μαθηματα που δε τα πηγες καλα , αυτα εχουν καταργηθει εδω και παρα πολλα χρονια

Αααα.
Αν κρατησω τα μορια και κανω 10% τι θα γινει ακριβώς;
 

Jack25

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Jack25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 132 μηνύματα.
να ρωτησω εγω κατι (κυριως στους θετικους παει ) ολους εσας τους ηθικολογους η και οσους τους παριστανουν ?
1) εσεις δεν εχετε πει ποτε καποιο πολλαπλης σε καποιο φιλο σας /συμμαθητη σε μαθημα θετικων επιστημων ?
2)Δεν εχετε πει ποτε το ΣΛ στα Μαθηματικα ?
3) Δεν εχετε επαληθευσει ποτε καποιο αποτελεσμα σε ενα ερωτημα με καποιο φιλο σας σε καποιο μαθημα στις Πανελληνιες ?
Αν σε ολα αυτα η απαντηση ειναι οχι , τοτε καλα κανετε και σκουζετε , αν ειναι ναι μηπως παριστανετε τους ηθικολογους ?

Εγω προσωπικα εχω κανει το 1 και το 2 , αρα και εγω συμμετειχα οταν εδινα στη αλλοιωση της ηθικης του διαγωνισμου των Πανελληνιων ...
καλη η σκληρη κριτικη αλλα μερικες φορες καταληγει και σε υποκρισια , φυσικα το να εισαι με σκονακι/κινητο/ακουστικο σε εξετασεις ειναιωαποστολη αυτοκτονιας , μαλιστα για οσους δε ξερουν η συνηθεια οταν βηχει καποιος να λες ενα αριθμο ηταν κολπο για να μαθαινει η ταξη τα πολλαπλης/ΣΛ σε ενα μαθημα με ευκολη κωδικοποιηση του αριθμου , ας πουμε το 11212 μπορει να σημαινει ΛΛΣΛΣ και το 3231 γβγα
 

Agnwsth

Δραστήριο μέλος

Η Agnwsth αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 486 μηνύματα.

Debby63

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Debby63 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα.
Debby,

θα σου μιλήσω ως ένας άνθρωπος που έχει κάνει πολλές επιτηρήσεις. Να είσαι 100% σίγουρη, ότι λίγα πράγματα είναι χειρότερα για κάποιον που κάνει επιτήρηση από το να αντιλαμβάνεται κάποιον με σκονάκι. Πραγματικά νιώθεις πολύ άσχημα, για διάφορους λόγους. Αφ' ενός είναι ο θυμός, γιατί ένας νέος 18-20-24 χρονών, θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα, θα έπρεπε να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις και ικανότητες, να αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων (ή της απραξίας) του. Από την άλλη πλευρά, είναι η λύπη, όταν γνωρίζεις πως η υποχρέωσή σου θα κρατήσει πίσω κάποιον (από το να μπει στη σχολή που θέλει, μέχρι να πάρει πτυχίο).
Οι επιτηρητές σου και η διευθύντρια έπραξαν σωστά και δίκαια. Αυτοί οι κανονισμοί υπάρχουν για να διασφαλίζουν την ισότητα των εξεταζομένων επί της διαδικασίας. Σκέψου, πως θα ένιωθες εκ των υστέρων, να με έναν μαγικό τρόπο μάθαινες, ότι έμεινες έξω από τη σχολή που επιθυμείς, επειδή ο συνυποψήφιος που πήρε τη θέση σου είχε σκονάκι; Δε θα ήταν άδικο; Δε θα ήταν μία προσβολή στη δική σου προσπάθεια, επιμέλεια; :/:

Οι συνυποψήφιοι σου είναι λογικό να αισθάνονται άσχημα. Όταν ξέρεις ότι εκεί που γράφεις και παλεύεις πάνω από ένα γραπτό, έχοντας το άγχος και την πίεση να πας καλά, υπάρχει κάποιος δίπλα σου, που βγάζει χύμα σκονάκι, νιώθεις ότι ακυρώνει την δική σου προσπάθεια, τον δικό σου κόπο - είναι σαν να σε χλευάζει. Πιο έξυπνος είναι, να θέλει να πετύχει με μικρότερο κόπο καλύτερα αποτελέσματα;

Την κρυάδα σου λοιπόν, την πήρες. Κράτα, αν θες, ένα μάθημα από όλο αυτό: Στη ζωή σου, πρέπει να μάθεις να στηρίζεσαι αποκλειστικές στις δικές σου δυνάμεις, τις δικές σου ικανότητες. Πήγαινε για την Βιολογία, όσο καλύτερα μπορείς.

Κάτι ακόμη, που δεν σχολίασαν οι υπόλοιποι. Πες την αλήθεια στους γονείς σου. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, αλλά και εκείνοι αγωνιούν και με τον τρόπο τους προσπάθησαν πολύ για εσένα φέτος. Τους αξίζει να ξέρουν την αλήθεια. Το ψέμα δεν θα σε οδηγήσει πουθενά - μόνο περισσότερο κακό μπορεί να κάνει.

Δεν μπορω να τους πω την αληθεια γιατι 1) ξερουν οτι λατινικα δεν ημουν καλη και 2) θα μου το τριβουν στη μουρη.

Επισης εγω δεν νιωθω την ιδια εμπιστοσύνη που εννιωθα για τον εαυτο μου παλια.

Ουτε νιωθω αισιοδοξη οπως εννιωθα παλια οταν ειχα πρωτο ερθει εδω οταν ημουν γ'γυμνασιου.

Η ψυχολογια και η ψυχη μου εχει αλλαξει παρα πολυ απο τοτε. Οποτε δεν νιωθω το ιδιο με παλια.

Εγω κιολας, μαθητρια του 17 και του 16 και να κανω τετοιο σφαλμα πανω στην απελπισια μου. Μακαρι να μου δινοταν ευκαιρια να ξαναδωσω Λατινικα ωστε ετσι να επανορθωνα απο το λαθος μου αλλα ως προς το μαθημα των Λατινικων.

Καταβαθος, νομιζω πως δεν θα περασω διοτι δεν θα μου αξίζει μια καποια θεση εκει που θελω να περασω ακομα και 4-5 ακομα ατομα να εχουν σκοπο να τη δηλωσουν.

Ωραία, οι τουαλέτες ήταν σκοτεινές. Δηλαδή δεν υπήρχε κανένα φυσικό παράθυρο φωτισμού, τα φώτα ήταν σβηστά και η πόρτα της τουαλέτας κλειστή... Τα χέρια ήταν μουσκεμένα, γιατί έριχνες νερό στο πρόσωπο (μέσα στα σκοτάδια) προηγουμένως και κόλλησε ένα σκονάκι, το οποίο από την ώρα που εξήλθες από την τουαλέτα, βγήκες στο διάδρομο και έφτασες στην αίθουσα, δεν μπόρεσες να ξεφορτωθείς πετάζοντας το.
Πέραν αυτού, κάποιος τρίτος μπήκε στη θεοσκότεινη τουαλέτα, βρήκε το σκονάκι που δεν έπεσε στα σκουπίδια, σε υποψιάστηκαν, ήρθαν, σε πήραν και σε βρήκαν με το έταιρο σκονάκι. Το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχες ξεφορτωθεί.
Άντε, το χαρτί κόλλησε στο χέρι και δεν το κατάλαβες. Αυτός ο μαλάκας άλλη δουλειά δεν είχε από το ψιλαφεί το πάτωμα της τουαλέτας, για να βρήκε ένα πεταμένο κομμάτι χερί;;;
Δεν ξέρω, εμένα δεν μου βγαίνουν τα κουκιά.


Νοπ. Δεν ειχε παραθυρα. Μακαρι να ειχα κανα φακο εκεινη τη στιγμη. Και μονο που σκεφτομαι αυτα που εγιναν, παλι μου ερχεται να ξεσπασω ξανα σε κλαμματα.

Πήγαινε να διαβάσεις, να γράψεις την Τρίτη και ξαναρωτάς άλλη στιγμή, δεν επείγει.

Καλα, εχεις δικιο. Λογικο ειναι γιατι δεν μαζεψα τα τελικα μορια.

Τα πετάξεις η όχι με τη πρώτη φορά;
Επίσης δεν έχεις καταλάβει το λάθος σου επειδή συνεχίζεις να λες ότι δεν το έκανες μόνο εσυ.


Ναι. Ολα.
Μονο το ενα ειχα παρει πανω μου. Και ξερω πλεον οτι δεν επρεπε να το κανω.

Τουλαχιστον οσοι δεν πιαστηκαν, δεν υπεστησαν αυτα που υπεστησα εγω και με το παραπανω.

Επι τη ευκαιρια διαβαζα απο το πρωτο κεφαλαιο της βιολογιας αλλα εκει που πηγα να ξεκονησω από τη μεθεπομενη ενοτητα, το αφησα διοτι ημουν ετοιμη να ξεσπασω παλι σε κλαμματα και δεν ηθελα να με πιεσω ενω απο εκεινη τη στιγμη είμαι παλι "στα πατωματα".
 
Τελευταία επεξεργασία:

Jack25

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Jack25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 132 μηνύματα.
το 10% το 2020 θα σημαινει οτι οποιος εδωσε Πανελληνιες το 2018,2019 μπορει με τα μορια που ειχε συγκεντρωσει τοτε σε ενα πεδιο να κανει μηχανογραφικο και να δηλωσει τις σχολες αυτου του πεδιου , αυτοι οι φοιτητες θα καταλαβουν το 10% των θεσεων των σχολων και για αυτους βγαινουν διαφορετικες βασεις απο αυτες οσων θα δωσουν κανονικα Πανελληνιες που θα καταλαβουν το 90% των θεσεων των σχολων
 

Debby63

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Debby63 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα.
Πολύ λάθος που δεν το είπες στην οικογένεια σου.Αρχικα θα το καταλάβει μόλις δει το 0.


Δεν πειραζει. Τουλαχιστον αν θα εχω περασει διαμεσου της Βιολογιας, ας ελπισω να μη μου το κανουν θεμα.

Ακούγεται σκληρό και προσβλητικό αλλά αυτή είναι η αλήθεια...:worry:


Μονο στα λατινικα δεν αγωνιστηκα πραγματικά. Σε ολα τα αλλα ναι....
 
Τελευταία επεξεργασία:

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
Εδώ η απορία: θα καρφώνατε ένας συνυποψήφιο αν βλέπατε ότι κάνει σκονάκι; :P
Σήμερα αυτό δεν είναι δυνατό. Όταν όλοι στην αίθουσα είναι συμμαθητές, γνωστοί πολλά χρόνια και φίλοι, η μαθητική omerta δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.
Μου έχουν πει ότι πριν πολλά χρόνια που δεν έγραφαν στο σχολείο τους, αλλά διασκορπίζονταν αλφαβητικά στην πόλη ή το νομό, ήταν άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, οπότε αν κάποιος επιχειρούσε αντιγραφή οι άλλοι τον ανέφεραν στους επιτηρητές.

Debby, όχι μόνο από την "ιστορία" σου με τα σκονάκια, αλλά και από τις προηγούμενες "απορίες" σου με προβλημάτισες. Γιαυτό θα σου κάνω μια ερώτηση που σίγουρα και άλλοι έχουν σκεφτεί:

Debby, μήπως είσαι TROL?
 

Evcathy

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα.
Εγώ έχω να πω ότι κάποιοι άνθρωποι και συγκεκριμένα επιτηρητές ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ. Περίμενα πόση ώρα για να καταφέρω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πάω τουαλέτα και όταν τελικά πήγα, μια επιτηρήτρια ήρθε και μου άνοιξε την πόρτα μέσα στην τουαλέτα. Και μάλιστα όταν τη ρώτησα τι κάνετε ακριβώς; μου απάντησε ότι αν δεν θέλω να με μηδενίσει τώρα να ανοίξω την πόρτα για να με βλέπουν όλοι να κάνω την ανάγκη μου. Εγώ τρελάθηκα και φυσικά όχι τουαλέτα δεν μπόρεσα να πάω, αλλά έτρεξα κατευθείαν στην τάξη μου να συνεχίσω να γράφω. Ποτέ δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο και λυπάμαι πραγματικά πολύ γιατί ούτε σκονάκια είχα, ούτε έκανα τίποτα περίεργες κινήσεις. Ελπίζω αν ποτέ το δει αυτό το μήνυμα κάποιος επιτηρητής να διαπιστώσει πόσο εξευτελιστικό είναι κάτι τέτοιο.

Εν τέλει έγραψα. Η Χημεία μου φάνηκε σαφώς δυσκολότερη από προηγούμενες χρονιές, για μια στιγμή μάλιστα νόμιζα ότι έδινα και βιολογία. Ωστόσο, έχοντας δει πλέον τις λύσεις υπολογίζω γύρω στο 90-95. Μια γενική διαπίστωση για τα θέματα της θετικής κατεύθυνσης φέτος και αν θέλετε προσωπική μου γνώμη, είναι ότι ήταν στο σύνολό τους και δυσκολότερα αλλά και πολύ μεγαλύτερα σε έκταση από προηγούμενες χρονιές. Ειδικά όταν τελείωσα τη Φυσική, από κούραση σχεδόν μου ήρθε λιποθυμία.

Εγώ σ΄αυτό πραγματικά θα ήθελα να σχολιάσω. Είναι δυνατόν να σου ζήτησε να σε βλέπει όσο είσαι στην τουαλέτα? Ανώμαλη ήταν? Μέχρι και οι κρατούμενοι έχουν το δικαίωμα να πηγαίνουν στην τουαλέτα με την πόρτα κλειστή και δεν το έχει ο υποψήφιος των πανελληνίων? Οι γονείς σου έχουν ενημερωθεί γι' αυτό? Ρε είναι δυνατόν? Μόνο εγώ το βλέπω τόσο τραγικό αυτό το πράγμα?
 

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Λοιπόν αν κανένας καταφέρει να κάνει σκονάκι στις πανελλαδικές τότε συγχαρητήρια παιδιά (και δεν τον πιάσουν) για μένα αξίζει και ιατρική να περάσει και ημμυ και νομική και όλες τις άλλες σχολές.

Αν όμως σε πιάσουν τοτε έχασες το παιχνίδι και αποχωρείς χωρίς κλάματα με ψηλά το κεφάλι.

Η πιο έξυπνη λυση παιδιά για κάποιον που δεν ξέρει κανένα θέμα είναι να κάνει ότι λιποθυμά θα πάει νοσοκομείο θα του κάνουν ένα καρδιογράφημα... έναν υπερηχο καρδίας και θα μπορείτε να δώσετε πανελλαδικές με τους άρρωστους.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
Η πιο έξυπνη λυση παιδιά για κάποιον που δεν ξέρει κανένα θέμα είναι να κάνει ότι λιποθυμά θα πάει νοσοκομείο θα του κάνουν ένα καρδιογράφημα... έναν υπερηχο καρδίας και θα μπορείτε να δώσετε πανελλαδικές με τους άρρωστους.

Μάλλον δεν είσαι ενημερωμένος. Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Αν αρρωστήσεις σε ένα μάθημα τα δίνεις ΟΛΑ από την αρχή το Σεπτέμβριο. Επίσης, δεν μπορείς να πας σε στρατιωτικές σχολές και (νομίζω) δεν θα έχεις και 10% την επόμενη χρονιά.
Πριν οι "άρρωστοι" κάθε χρόνο ήταν γύρω στους 800, τώρα είναι κάτω από 40.

 

Katerinaa

Νεοφερμένος

Η Κατερίνα^.^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Εγώ σ΄αυτό πραγματικά θα ήθελα να σχολιάσω. Είναι δυνατόν να σου ζήτησε να σε βλέπει όσο είσαι στην τουαλέτα? Ανώμαλη ήταν? Μέχρι και οι κρατούμενοι έχουν το δικαίωμα να πηγαίνουν στην τουαλέτα με την πόρτα κλειστή και δεν το έχει ο υποψήφιος των πανελληνίων? Οι γονείς σου έχουν ενημερωθεί γι' αυτό? Ρε είναι δυνατόν? Μόνο εγώ το βλέπω τόσο τραγικό αυτό το πράγμα?


Κοίταξε, συγκεκριμένα δεν μου είπε να με βλέπει ΑΛΛΑ ήταν σχεδόν ακριβώς απ'έξω και επιπλέον δίπλα και απέναντι από την τουαλέτα είχε αίθουσες όπου μαθητές έγραφαν και γενικότερα είναι σε δημόσια θέα η τουαλέτα του σχολείου μας, οπότε καταλαβαίνεις πόσο άσχημα ένιωσα. Πραγματικά, όμως, εκείνη τη στιγμή το μόνο πράγμα που με ενδιέφερε είναι να γράψω. Όταν το είπα στους γονείς μου, μου είπαν πως έπρεπε να πω κάτι και τα λοιπά, αλλά πραγματικά κατέληξα ότι δεν άξιζε να ασχοληθώ άλλο, ήμουν που ήμουν πτώμα, δεν άντεχα να ασχολούμαι και με το πρόβλημα που κουβαλάει ο καθένας. Είναι τραγικό και εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν. Ό,τι να'ναι κοινώς...
 

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Μάλλον δεν είσαι ενημερωμένος. Έχουν αλλάξει τα πράγματα. Αν αρρωστήσεις σε ένα μάθημα τα δίνεις ΟΛΑ από την αρχή το Σεπτέμβριο. Επίσης, δεν μπορείς να πας σε στρατιωτικές σχολές και (νομίζω) δεν θα έχεις και 10% την επόμενη χρονιά.
Πριν οι "άρρωστοι" κάθε χρόνο ήταν γύρω στους 800, τώρα είναι κάτω από 40.


Έτσι σε ένα μάθημα ένας μαθητής πατώσει κσνει τον άρρωστο στο επόμενο και εχει ευκαρια να ξαναδώσει σε 2 μήνες όλα τα μαθήματα ????????#♂️
 

Wrong

Δραστήριο μέλος

Η αβάπτιστη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Υποψήφιος διδάκτορας. Έχει γράψει 439 μηνύματα.
Βρε Ντέπυ, βρε Ντέπυ, γιατί βρε Ντέπυ;

Αυτό που κατάλαβα όλες αυτές τις μέρες είναι ότι βίωσες τις Πανελλήνιες σαν μια τεράστια κρίση πανικού και, αντί να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις, σκέφτηκες τις πιο ακραίες λύσεις και όχι τη ρεαλιστική προοπτική, η οποία και είναι ότι πιθανότατα θα περνούσες στη σχολή που θες με μέτριους προς χαμηλούς βαθμούς. Αυτό κάτι πρέπει να σου πει για τις αντιδράσεις σου. Συμβαίνει κάτι πιεστικό, σε τι ωφελεί να αντιδράσεις με πανικό; Ίσα-ίσα, είναι από τους χειρότερους συμβούλους, που μπορείς να έχεις και τώρα και στο μέλλον.

Έκανες ένα λάθος, θα αναλάβεις και την πλήρη ευθύνη και θα υποστείς και τις συνέπειες. Καλώς ή κακώς, έτσι πάει. Είτε αποφασίσεις να δώσεις Πανελλήνιες ξανά είτε να στραφείς κάπου άλλου, αυτό το πάθημα εύχομαι να σου διδάξει πως η ψυχραιμία (και η εργατικότητα) εν τέλει είναι που βοηθάνε, όχι οι ακραίες λύσεις και η πονηριά. Οι άνθρωποι δεν ξεγελιούνται τόσο εύκολα. Και σαφώς η διευθύντρια έκανε αυτό που έπρεπε, δεν θα σε άφηνε να κοκορεύεσαι σε συμμαθητές/τριες πως έκανες σκονάκι και τη γλίτωσες (δεν σου λέω πως αυτό θα έκανες, σου εξηγώ την ορθότατη λογική της).

Στους γονείς σου να πεις την αλήθεια, γιατί όταν δουν το μηδέν στα αποτελέσματα, θα καταλάβουν πως κάτι δεν πάει καλά. Καλύτερα να το ακούσουν από εσένα.

Σου εύχομαι να κανείς μια μεγάλη συζήτηση με τον εαυτό σου, να σκεφτείς για ποιο λόγο αυτό που έκανες δεν μπορεί να σε βοηθήσει, ούτε να πετύχεις το στόχο σου αλλά ούτε και να μάθεις να αντιμετωπίζεις πιεστικές καταστάσεις με κόλπα και με πονηριά. Συνήθως αυτά μόνο εναντίον σου μπορούν να στραφούν. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον επιάσανε. Μικρή είσαι, άλλαξε την οπτική σου και τις αντιδράσεις σου όσο είναι καιρός· μπορείς, ακόμα.:)
 

Guest 699855

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Δεν πειραζει. Τουλαχιστον αν θα εχω περασει διαμεσου της Βιολογιας, ας ελπισω να μη μου το κανουν θεμα.


Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η συζήτηση ξεκίνησε στις 2, η ώρα πήγε 6 κι εσύ είσαι ακόμα εδώ!!! Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που έχασες από τα Λατινικά, μπορείς να το κερδίσεις από τη Βιολογία;;; Είσαι μια φορά τυχερή που έχεις δηλώσει Βιολογία και δεύτερη φορά τυχερή που η σχολή της πρώτης σου επιλογής βρίσκεται και στα δύο πεδία οπότε μπορείς ακόμα να τη διεκδικήσεις! Κι εσύ ρωτάς άσχετα προς το παρόν πράγματα! Κάνε αυτό που πρέπει και που ήδη έπρεπε να έχεις αρχίσει να το κάνεις και μετά όλοι μαζί θα λύσουμε τις απορίες σου!
 

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής ΟΠΑ και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 16,835 μηνύματα.
Έτσι σε ένα μάθημα ένας μαθητής πατώσει κσνει τον άρρωστο στο επόμενο και εχει ευκαρια να ξαναδώσει σε 2 μήνες όλα τα μαθήματα ????????#♂️
Ναι fockos η νομοθεσία άλλαξε. Πλέον αν αρρωστήσεις και πας επαναληπτικές τα δίνεις όλα από την αρχή τα μαθήματα. Με ότι σημαίνει αυτό όπως για παράδειγμα η γενικότερη αυξημένη δυσκολία των θεμάτων.
 

Guest 336742

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Εγώ θέλω να πω κάτι άλλο.
Πόσο "επιστημονική" μπορεί να είναι μία εξέταση, αν με σκονάκι μπορείς να πάρεις μονάδες; Εξετάζει κάτι ουσιαστικό, ή εξετάζει τη μνήμη;
Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός έπαιζα αυτό το παιχνίδι που ανοίγεις δύο κουτάκια με κάτι εικόνες που ξανακλείνουν και πρέπει να βρεις όσο πιο γρήγορα γίνεται όλα τα ζευγάρια.

Αυτό είναι τελικά οι πανελλήνιες...;

ΥΓ. Καθαρά έχω όρεξη για flame :P
 

Debby63

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Debby63 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 227 μηνύματα.
Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η συζήτηση ξεκίνησε στις 2, η ώρα πήγε 6 κι εσύ είσαι ακόμα εδώ!!! Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό που έχασες από τα Λατινικά, μπορείς να το κερδίσεις από τη Βιολογία;;; Είσαι μια φορά τυχερή που έχεις δηλώσει Βιολογία και δεύτερη φορά τυχερή που η σχολή της πρώτης σου επιλογής βρίσκεται και στα δύο πεδία οπότε μπορείς ακόμα να τη διεκδικήσεις! Κι εσύ ρωτάς άσχετα προς το παρόν πράγματα! Κάνε αυτό που πρέπει και που ήδη έπρεπε να έχεις αρχίσει να το κάνεις και μετά όλοι μαζί θα λύσουμε τις απορίες σου!

Ναι.

Βεβαια διαβαζα βιολογια καποια στιγμη απο τις 16:00 αλλα ξεσπασα σε κλαματα διοτι σκεφτομουν ακομα αυτο που συνεβη.

Δεν μπορω να νιωσω οτι μπορω να πιστεψω στον εαυτο μου. Ισως και να ξεχασα να πιστευω στον εαυτο μου. Ολο αμφιβαλλω. Οτι κοπο και να κανω.

Και σαν να μην εφτανε αυτο, εχω την μητερα μου να με καταπιεζει να επιτυχω και εμενα ολο αυτο μου φαινεται βουνό απο την αρχη.
 

Katerinaa

Νεοφερμένος

Η Κατερίνα^.^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Ναι.

Βεβαια διαβαζα βιολογια καποια στιγμη απο τις 16:00 αλλα ξεσπασα σε κλαματα διοτι σκεφτομουν ακομα αυτο που συνεβη.

Δεν μπορω να νιωσω οτι μπορω να πιστεψω στον εαυτο μου. Ισως και να ξεχασα να πιστευω στον εαυτο μου. Ολο αμφιβαλλω. Οτι κοπο και να κανω.

Και σαν να μην εφτανε αυτο, εχω την μητερα μου να με καταπιεζει να επιτυχω και εμενα ολο αυτο μου φαινεται βουνό απο την αρχη.


Υπήρξα η χειρότερη μαθήτρια που μπορεί να υπάρξει στη Χημεία, καθώς δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν διάβαζα ΚΑΘΟΛΟΥ, αν και πάντα διάβαζα συστηματικά σε όλα τα μαθήματα. Όταν πήγε η μητέρα μου στο σχολείο, της είπε η χημικός μας ότι ούτε απ'έξω δεν περνάω στη σχολή που θέλω με αυτούς τους βαθμούς στη Χημεία και μάλιστα είπε ότι δεν ασχολείται πλέον μαζί μου, καθώς δείχνω σαν να μην με νοιάζει τίποτα :P Ξεκίνησα να διαβάζω χημεία τον Ιανουάριο, μέχρι τότε κλάφτα χαράλαμπε. Όλοι μου λέγαν δεν το'χεις, άστο καλύτερα, παράτα το, δεν θα γράψεις εκεί, γράψε στα υπόλοιπα, από το φροντιστήριο μέχρι τους <<φίλους>> μου. Που εν τέλει δεν ήταν καν φίλοι :P Σήμερα που έγραψα ήμουν από τους ελάχιστους που ένιωθα πραγματικά καλά με τον εαυτό μου, είχα ξενυχτήσει και κλάψει μερόνυχτα να καλύψω αυτά που δεν διάβαζα μέχρι τον Ιανουάριο, επί της ουσίας χημεία δεν είχα διαβάσει ποτέ. Και τελικά; Σήμερα ήμουν από τους ελάχιστους που δεν έκλαιγα όταν βγήκα και ήξερα πως πραγματικά τα έχω πάει καλά, και επαληθεύτηκα από τις λύσεις :) Δώστα όλα, εγώ πιστεύω σε εσένα, άσε τη μάνα, τον πατέρα, τον αδερφό, τον καθηγητή. Κάν'το για'σένα, παλεύεις για εσένα και μόνο. Και μην αφήσεις να σε στιγματίσει ένα σκονάκι, άνθρωπος είσαι, έκανες ένα λάθος και το πλήρωσες. Τι σημαίνει αυτό; Πρέπει να σε κρεμάσουμε; Παράτα τους όλους και διάβασε για πάρτη σου.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top