Παιδιά, Τεχνολογική 1 πάω... Είναι ΤΕΛΕΙΑ!
Η ηλεκτρολογία δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου διάβασμα!!!
η Χημεία για μένα τουλάχιστον είναι πανεύκολη (2 κεφάλαια ειναι:το 1ο ειναι το 3ο της 8ετικης που είναι πανεύκολο αφού ουσιαστικά όλο pH βρίσκουμε και μαθαίνουμε μερικές μαλακιούλες ενδιάμεσα και το 2ο ειναι οργανική

)
Η βιοχημεία δεν θέλει πραγματικά παπαγαλία, ελάχιστη προσοχή θέλει και 2 το πολύ ώρες την βδομάδα διάβασμα(το ίδιο και η χημεία και η ηλεκτρολογία) και έχει αρκετά ενδιαφέροντα θεματάκια και δεν θα την βαρεθείς(θα την διαβάζεις ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ!) εδώ εγώ που έχω ΤΕΡΆΣΤΙΟ πρόβλημα με την απομνημόνευση γράφω άνετα 20/20 σε θέματα πανελληνίων
Εντωμεταξύ, επειδή το πολύ να είμαστε 400 άντε 500 παιδιά στην ελλάδα, μας βάζουν συνήθως ΠΑΝΕΎΚΟΛΑ θεματα!!
Πίστεψέ με, αν πας θα λες "αυτά ειναι που θα δώσω πανελλήνιες;" στην αρχή θα αγχωθείς επειδή θα φοβάσαι οτι δεν διαβάζεις καλά και γι'αυτό σου φαίνονται εύκολα(τελειώνει σχετικά γρήγορα αυτή η φάση. εμένα τέλειωσε από τέλη οκτωβρίου) αλλά όταν καταλάβεις τι παίζεται ακριβώς θα σκάσεις στα γέλια!
Η Τ1 θα σε αφήσει να γράψεις 100 στα μαθηματικα και την φυσικη αφού δεν θα έχεις να παπαγαλίζεις ΑΔΟΕ/Βιολογία(οκ, η βιολογία χρειάζεται και κριτική σκέψη) και παίρνεις εύκολα μοριάκια για να περάσεις ΟΠΟΥ θες.
Ναί αυτη την κατεύθυνση την "κρύβουν" ολα τα σχολεία και τα φροντιστήρια και ακόμα ψάχνω τον λόγο(ο οποίος σίγουρα είναι ηλίθιος)....
Κατά την γνώμη μου είναι εξαιρετική επιλογή!Αν μπορείτε να φτιάξετε, κάντε το! Στο σχολείο μου έχουμε 14 παιδιά στην Τ1 και 4 στην θετική.
Η απόφαση είναι δική σου!
P.S. Για να μην παρεξηγηθεί κάτι από αυτά που έγραψα : Δεν πρέπει να αγχωθείς με την Τ1 είναι αυτή την στιγμή η πιο εύκολη κατ. στην Ελλάδα ΑΛΛΆ αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τα αφήσεις όλα τελευταία στιγμή (αυτό έλλειπε!)
P.S. Αν σε κάποια σημεία επαναλαμβάνομαι ή δεν βγάζετε νόημα είναι επειδή η ώρα είναι 5:06πμ και έχω πονοκέφαλο από την έλλειψη ύπνου που προέρχεται από το κόλλημα με τον υπολογιστή.
Α και αν λείπουν γράμματα είναι γιατί γράφω γρήγορα σε χαλασμένο πληκτρολόγιο και δεν ελέγχω αν λείπουν γράμματα!

-----------------------------------------
Αν θελήσεις κάτι άλλο στείλε μου PM και θα απαντήσω κάποια στιγμή που δεν θα είναι έτοιμος να εκραγεί ο εγκέφαλός μου...!! χαχα! Καληνύχτα και καλή χρονιά!