maraki_7
Νεοφερμένο μέλος

Ισχύει ότι είναι καλύτερο το επίπεδο;
Εγώ τώρα έλεγα να διαλέξω τεχνολογική γιατί έχω ένα μίσος προς τη χημεία όμως όλοι μου λένε να πάρω θετική γιατί πρέπει να πάρω βάσεις και αφού είμαι καλή μαθήτρια είναι καλύτερο να πάρω θετική και μετά να πάρω τεχνολογική.
Εγώ ρε παιδιά δεν ξέρω, είναι δυνατόν να μην πάρω καλά επίπεδο επειδή θα είμαι τεχνολογική;;;;;;;

Στο κάτω κάτω το επίπεδο πιστεύω στο διαμορφώνουν καλύτερα τα φροντιστήρια από ότι οι καθηγητές ή το τμήμα που θα σαι...:xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Odanila
Νεοφερμένο μέλος

Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 392017
Δραστήριο μέλος

Αν ενδιαφερεσαι για θετικες σχολες, πηγαινε θετικη, αλλα αν οχι, μην πας απλα για το επιπεδο. Θα εχεις την χημεια στο κεφαλι σου τζαμπα.
Εγω την χρονια που περασε ακουσα τα ακυρα απο τους καθηγητες μου για να με πανε θετικη :p.. Τους ελεγα μα θελω να ασχοληθω με υπολογστες:p Τι σχεση εχει η χημεια?? Και μου λενε, εε δεν θες να μαθεις απο τι ειναι κατασκευασμενο το pc?? ΕΛΕΟΣ!!!! Και η θεωρητικη χημεια ειναι ετσι με αυτην την λογικη

Εγω σου προτεινω, σκεψου πολυ καλα τι θες να σπουδασεις και αν οι σχολες που θες δεν απαιτουν γνωση χημειας πηγαινε τεχνολογικη

Καμία γνώση δεν είναι τζάμπα γνώση!
trela-7
Νεοφερμένο μέλος

Πρώτον το επίπεδο είναι όντως πολύ καλύτερο και οι καθηγητές το παίρνουν πιο σοβαρά..Επίσης η Χημεία Κατεύθυνσης είναι πραγματικά γελοία..Και πολύ ενδιαφέρουσα..τουλάχιστον κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη!Στην τρίτη λυκείου αν δεν σε ενδιαφέρουν οι ιατρική και λοιπές σχολές καλύτερα Τεχνολογική...Αυτά από εμένα!
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι επιλογές τώρα είναι δικές σας...
Guest 392017
Δραστήριο μέλος

SCULLY
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Θέλω: Η επιθυμία και τα όνειρα που έχουμε για τις σπουδές μας.
Μπορω: Είμαι ικανός να το καταφέρω και μάλιστα με όσο πιο εύκολο τρόπο γίνεται, διότι η ευκολία ειναι σημαντική στις μέρες μας.
Αξίζει: Σπουδές που να έχουν σοβαρό αντίκρυσμα, κυρίως στην αγορά εργασίας κι απο κει και πέρα στον οικονομικό τομεα γενικότερα, καθώς και στις προοπτικές για το μέλλον.
Αυτό το τρίπτυχο πρέπει να ειναι ισορροπημένο. Δεν υπάρχει προτεραιότητα κανενός απο τα τρία.
djimmakos
Διάσημο μέλος

1) Για το θέμα το οποίο συζητάμε...Στη θετική στο δικό μου σχολείο πάνε λίγα παιδιά και έτσι οι καθηγητές μπορούν να ασχοληθούν περισσότερο με τον καθέναν :no1:
2) Θα επιλέξω και οικονομία και θα έχω 2,3,4,5 πεδίο ανοιχτά να αποφασίσω τι μου αρέσει και τι θέλω να κάνω...Γιατί μου αρέσει η ιατρική αν και τη φοβάμαι λίγο γιατί είναι πολλά χρόνια...Αλλά πιστεύω καλύτερα να μετανιώσω που πήγα θετική και είχα τη χημεία και τη βιολογία τζάμπα παρά να μετανιώσω που δεν πήγα και έχασα την ευκαιρία να κάνω κάτι που μου αρέσει...
Αυτά
Ναυσικά
Δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Εγώ πάντως θα πάω θετική για 2 λόγους:
1) Για το θέμα το οποίο συζητάμε...Στη θετική στο δικό μου σχολείο πάνε λίγα παιδιά και έτσι οι καθηγητές μπορούν να ασχοληθούν περισσότερο με τον καθέναν :no1:
2) Θα επιλέξω και οικονομία και θα έχω 2,3,4,5 πεδίο ανοιχτά να αποφασίσω τι μου αρέσει και τι θέλω να κάνω...Γιατί μου αρέσει η ιατρική αν και τη φοβάμαι λίγο γιατί είναι πολλά χρόνια...Αλλά πιστεύω καλύτερα να μετανιώσω που πήγα θετική και είχα τη χημεία και τη βιολογία τζάμπα παρά να μετανιώσω που δεν πήγα και έχασα την ευκαιρία να κάνω κάτι που μου αρέσει...
Αυτά
ας το ξεθάψω

Guest 292010
Επισκέπτης

ας το ξεθάψω... αν σε εμάς δεν έκανα οι ίδιοι καθηγητές μαθηματικά και φυσική και εγώ θα πήγαινα θετική :no1:
εσυ με βαση τους καθηγητες διαλεγεις κατευθυνση?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.