και εμείς αυτά ακριβώς τα κεφάλαια έχουμε, ναι κι εγώ νομίζω 16 - 17 δεν παίζουν πολύ, μην αγχώνεστε γι' αυτά (από αυτά μας είπε να προσέξουμε τα είδη των κεραίων, μικροφώνων, τους ενισχυτές, τον ορισμό του ηλεκτρικού ρεύματος και επαγωγής, αυτεπαγωγής, αν και αυτά τα τελευταία πολύ απλοποίηση και γενίκευση φυσ. κατ. μου κάνει οπότε δε νομίζω...) κυρίως δώστε βάση στο 1ο (φαίνονται τα ΣΟΣ: ορισμοί έρευνας και ανάπτυξης, μέθοδος επίλυσης προβλημάτων, γενικά τα bold γράμματα βλ. καθολικό υπόδειγμα συστημάτων επικοινωνίας κ.λπ., το δεύτερο έχει επίσης πολύ ΣΟΣ ορισμούς (φηφιοποίηση, ενοποίηση, δεδομένα, αναφορά των αλλαγών στην επικοινωνία) και από το 3ο κυρίως κρίσεως ερώτηση,του στυλ "ποιες οι επιπτώσεις της τηλεόρασης στους επιμέρους τομείς" ή "τι πετυχαίνουμε με την αξιολόγηση της τεχνολογίας". Ακόμη απαντήστε σε όλες τις ερωτήσεις στο τέλος κάθε κεφαλαίου, είναι τα πιο σημαντικά σημεία του μαθήματος ( αλλά όχι και τα μόνα που μπαίνουν)
α! και από το 1ο καραΣΟΣ οι 7 βασικές έννοιες επικοινωνίας (σχεδιασμός, κωδικοποίηση...), μας λέει ότι έμπαιναν και στις πανελλήνιες (αναφορά και ανάλυση σε παράδειγμα, όπως μαγνητοσκόπηση ποδοσφαιρικού αγώνα ή αποστολή εικόνας από το σχεδιαστή στην εφημερίδα - παράδειγμα του βιβλίου)
μιλάω εκ πείρας γιατί μας έβαλε διαγώνισμα σχεδόν σε όλα τα κεφάλαια ο καλός μου...............................ελπίζω να βοήθησα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.