Εμείς έχουμε ένα καθηγητή μα***α μ' όλη την έννοια της λέξεως. Δεν παίζει να έχω ξαναδει πιο κομπλεξικό καθηγητή στη ζωή μου...Πιστεύει ότι το μάθημά του είναι το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ και τ' άλλα υποτελή. Μας βάζει κάθε μέρα να κάνουμε καμια εργασία, έτσι για να οξύνει το πρόβλημα της έλλειψης ελεύθερου χρόνου μας. Αφήστε που μας θέλει ρομποτάκια που προσέχουμε και δεν κάνουμε τίποτα άλλο. Λίγο να αφαιρεθείς (απαράδεκτο, αν φανταστεί κανείς πόσο τέλεια ξέρει να υπαγορεύει) μπορεί να σου βάλει και απουσία (το άλλο του χομπυ, αφου πιστεύει ότι η απουσία είναι ο μόνος τρόπος για να επιβάλλεται στους μαθητές!).
Γενικά λυπάμαι που ένα τέτοιο άτομο σαν και αυτόν έγινε καθηγητής...Το δίκαιο είναι το ωραιότερο μάθημα γενικής παιδείας που έχω διδαχθεί ποτέ (εξαιρούνται τα θετικά μαθήματα φυσικά :p) αλλά και πάλι, δε νομίζω να αποκομίσω κάτι απ' αυτόν τον καθηγητή...Κρίμα, μιας και στηριζόμουνα σ' έναν καλό καθηγητή, έτσι ώστε να μάθω κάτι...Γιατί να κάτσω να διαβάσω μόνος μου αποκλείεται, δεν έχω την πολυτέλεια..Μόνο σε καμιά αργία ρίχνω καμιά ματιά...
A ρε αθάνατο ελληνικό σύστημα με τους γαματότερους καθηγητές στον κόσμο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.