λοιπόν Νεοφερμένο μέλος Η λοιπόν αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:52 Η λοιπόν έγραψε: #301 09-02-14 00:52 Γειά... Εδώ μιλάει θεωρητική. Αναφορικά με το μάθημα επιλογής έχω αποκλείσει μαθηματικά και φυσική (όχι ότι δεν μπορώ να πάω πάρα πολύ καλά, αλλά δε νιώθω άνετα). Μένουν η ιστορία και η βιολογία. Αγαπημένα μου μαθήματα και τα δυό. Όμως επέιδή έριξα μια ματιά στην έκταση της ύλης, διαπίστωσα ότι η ύλη της βιολογίας είναι μικρή σε αντίθεση με αυτή της ιστορίας. Κλείσαμε: Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:37 Η mary_lou thess: #302 09-02-14 15:37 Αρχική Δημοσίευση από λοιπόν: Γειά... Εδώ μιλάει θεωρητική. Αναφορικά με το μάθημα επιλογής έχω αποκλείσει μαθηματικά και φυσική (όχι ότι δεν μπορώ να πάω πάρα πολύ καλά, αλλά δε νιώθω άνετα). Μένουν η ιστορία και η βιολογία. Αγαπημένα μου μαθήματα και τα δυό. Όμως επέιδή έριξα μια ματιά στην έκταση της ύλης, διαπίστωσα ότι η ύλη της βιολογίας είναι μικρή σε αντίθεση με αυτή της ιστορίας. Κλείσαμε: Βιολογία. Click για ανάπτυξη... την καλυτερη επιλογη εκανες!! εχεις αγχος για του χρονου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 17:39 Η ~Melania~: #303 09-02-14 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Πολύ λίγοι Τεχνολογική βλέπω. Και εγώ Θετική είμαι και ένα έχω να πω. Θάνατος στη Χημεία Κατεύθυνσης και στα Μαθ. Κατεύθυνσης τα φετινάάάάάάάάά Click για ανάπτυξη... Και στην πραγματικότητα οι περισσότεροι μαθητές δηλώνουν Τεχνολογική συγκριτικά με την Θετική . Πολλοί αλλάζουν γνώμη και στην Γ' πηγαίνουν από Θετική σε Τεχνολογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:59 Η elsa D έγραψε: #304 09-02-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Εγω στοχευω γερμανικη φιλολογια γι'αυτο προσπαθω να δουλεψω περισσοτερο στα γερμανικα.! βεβαια, σκεφτομαι να αρχισω σιγα σιγα να διαβαζω βιολογια γεν. για του χρονου! εσυ τι μαθημα επιλογης θα παρεις? Click για ανάπτυξη... και εγω βιολογια γεν θα παρω δεν θελω να ρισκάρω παίρνοντας μαθηματικα γεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:26 Ο 8theo1 έγραψε: #305 09-02-14 21:26 Αρχική Δημοσίευση από λοιπόν: Γειά... Εδώ μιλάει θεωρητική. Αναφορικά με το μάθημα επιλογής έχω αποκλείσει μαθηματικά και φυσική (όχι ότι δεν μπορώ να πάω πάρα πολύ καλά, αλλά δε νιώθω άνετα). Μένουν η ιστορία και η βιολογία. Αγαπημένα μου μαθήματα και τα δυό. Όμως επέιδή έριξα μια ματιά στην έκταση της ύλης, διαπίστωσα ότι η ύλη της βιολογίας είναι μικρή σε αντίθεση με αυτή της ιστορίας. Κλείσαμε: Βιολογία. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Βιολογία λέω να πάρω αλλά σκέφτομαι και την ιστορία ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicolas_ts Νεοφερμένο μέλος Ο nicolas_ts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 18:14 Ο nicolas_ts: #306 15-03-14 18:14 θεωρητικάριος μιλάει εδώ. εννοείται βιολογία ως μάθημα επιλογής.. στα μαθηματικά σκράπας μια ζωή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunshine1997 Νεοφερμένο μέλος Ο sunshine1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 19:06 Ο sunshine1997: #307 15-03-14 19:06 Εγώ είμαι τεχνολογική και τα μαθηματικά είναι τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 14:06 Ο johnietraf: #308 16-03-14 14:06 μονο στο ισχουλ γινεται η θετικη να εχει σχεδον διπλασιους απο την τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 14:45 Ο ΕλευθεριⒶκος: #309 16-03-14 14:45 Και τα 2/3 του χρονου θα πανε τεχνολογικη και οι της θετικης θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:03 Η Mάιρα έγραψε: #310 16-03-14 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Και τα 2/3 του χρονου θα πανε τεχνολογικη και οι της θετικης θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου Click για ανάπτυξη... Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:07 Ο ΕλευθεριⒶκος: #311 16-03-14 15:07 Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunshine1997 Νεοφερμένο μέλος Ο sunshine1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:23 Ο sunshine1997: #312 16-03-14 15:23 Εμείς στην τεχνολογική είμαστε 25 παιδιά (έχουμε δύο τεχνολογικές στο σχολείο μας) και η θετική έχει 24 παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:35 Ο Fedde le Grand: #313 16-03-14 15:35 Εμείς πάντως έχουμε 2 τμήματα Τεχνολογικής + 2 Θετικής. Αλλά από ότι κατάλαβα του χρόνου με το ζόρι θα κάνουν ένα τμήμα Θετικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:36 Η Nefeli Graf: #314 16-03-14 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Click για ανάπτυξη... Αυτό μου έχει πει μία γνωστή μου που είναι θετική. Κάνουν ωραίο μάθημα, ειδικά στην Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:48 Η τρελή φιλόσοφος: #315 16-03-14 15:48 βασικά πιο πολλή σημασία έχει να πέσεις σε καθηγητή που γνωρίζει καλά αυτό που κάνει και ενδιαφέρεται για τα παιδιά.Π.χ. εμάς αυτή που μας κάνει λατινικά μας δίνει σημειώσεις,μας βάζει τεστάκια κάθε 3-4 κεφάλαια,και γενικώς ενδιαφέρεται..Και αυτή για άγνωστο που έχει πει σε όσους θέλουν,όταν έχει κενό αν πάρουν άδεια να πηγαίνουν σε αυτή να τη ρωτάνε διάφορα.Και το ότι τα παιδιά της τάξης είναι καλά και ήσυχα βοηθάει αλλά κυρίως οι καθηγητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:51 Η Mάιρα έγραψε: #316 16-03-14 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Εμείς συνολικά είμαστε τρία τμήματα οπότε αναγκαστικά κιολάς η θεωρητική ειναι δυο τμήματα όπως και η τεχνολογική που αποτελείται και σε μας από 17-18 παιδιά. Καλά είναι, ντάξει. Παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:38 Ο jj! έγραψε: #317 16-03-14 16:38 Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Η Nefeli Graf: #318 16-03-14 16:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Click για ανάπτυξη... Κάτσε κάτσε ρε. Πως θα τα κάνετε 7 τα τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:43 Η mary_lou thess: #319 16-03-14 17:43 του χρονου στο σχολειο μας υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην δημιουργηθει τμημα θετικης..τα παιδια που θα συνεχισουν του χονου θετικη ειναι μονο 5! Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξουν σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:50 Ο ΕλευθεριⒶκος: #320 16-03-14 17:50 Κοιτα δε νομιζω να μην σας φτιαξουν τμημα αφου μιλαμε για 5 παιδια, αν ηταν 1-2 μπορει να σας εστελναν σε αλλο λυκειο, απλα μαλλον θα χρειαστει να κανετε μαθηματικα και φυσικη μαζι με την τεχνολογικη. Ετσι γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά... Εδώ μιλάει θεωρητική. Αναφορικά με το μάθημα επιλογής έχω αποκλείσει μαθηματικά και φυσική (όχι ότι δεν μπορώ να πάω πάρα πολύ καλά, αλλά δε νιώθω άνετα). Μένουν η ιστορία και η βιολογία. Αγαπημένα μου μαθήματα και τα δυό. Όμως επέιδή έριξα μια ματιά στην έκταση της ύλης, διαπίστωσα ότι η ύλη της βιολογίας είναι μικρή σε αντίθεση με αυτή της ιστορίας. Κλείσαμε: Βιολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:37 Η mary_lou thess: #302 09-02-14 15:37 Αρχική Δημοσίευση από λοιπόν: Γειά... Εδώ μιλάει θεωρητική. Αναφορικά με το μάθημα επιλογής έχω αποκλείσει μαθηματικά και φυσική (όχι ότι δεν μπορώ να πάω πάρα πολύ καλά, αλλά δε νιώθω άνετα). Μένουν η ιστορία και η βιολογία. Αγαπημένα μου μαθήματα και τα δυό. Όμως επέιδή έριξα μια ματιά στην έκταση της ύλης, διαπίστωσα ότι η ύλη της βιολογίας είναι μικρή σε αντίθεση με αυτή της ιστορίας. Κλείσαμε: Βιολογία. Click για ανάπτυξη... την καλυτερη επιλογη εκανες!! εχεις αγχος για του χρονου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 17:39 Η ~Melania~: #303 09-02-14 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Πολύ λίγοι Τεχνολογική βλέπω. Και εγώ Θετική είμαι και ένα έχω να πω. Θάνατος στη Χημεία Κατεύθυνσης και στα Μαθ. Κατεύθυνσης τα φετινάάάάάάάάά Click για ανάπτυξη... Και στην πραγματικότητα οι περισσότεροι μαθητές δηλώνουν Τεχνολογική συγκριτικά με την Θετική . Πολλοί αλλάζουν γνώμη και στην Γ' πηγαίνουν από Θετική σε Τεχνολογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:59 Η elsa D έγραψε: #304 09-02-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Εγω στοχευω γερμανικη φιλολογια γι'αυτο προσπαθω να δουλεψω περισσοτερο στα γερμανικα.! βεβαια, σκεφτομαι να αρχισω σιγα σιγα να διαβαζω βιολογια γεν. για του χρονου! εσυ τι μαθημα επιλογης θα παρεις? Click για ανάπτυξη... και εγω βιολογια γεν θα παρω δεν θελω να ρισκάρω παίρνοντας μαθηματικα γεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:26 Ο 8theo1 έγραψε: #305 09-02-14 21:26 Αρχική Δημοσίευση από λοιπόν: Γειά... Εδώ μιλάει θεωρητική. Αναφορικά με το μάθημα επιλογής έχω αποκλείσει μαθηματικά και φυσική (όχι ότι δεν μπορώ να πάω πάρα πολύ καλά, αλλά δε νιώθω άνετα). Μένουν η ιστορία και η βιολογία. Αγαπημένα μου μαθήματα και τα δυό. Όμως επέιδή έριξα μια ματιά στην έκταση της ύλης, διαπίστωσα ότι η ύλη της βιολογίας είναι μικρή σε αντίθεση με αυτή της ιστορίας. Κλείσαμε: Βιολογία. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Βιολογία λέω να πάρω αλλά σκέφτομαι και την ιστορία ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicolas_ts Νεοφερμένο μέλος Ο nicolas_ts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 18:14 Ο nicolas_ts: #306 15-03-14 18:14 θεωρητικάριος μιλάει εδώ. εννοείται βιολογία ως μάθημα επιλογής.. στα μαθηματικά σκράπας μια ζωή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunshine1997 Νεοφερμένο μέλος Ο sunshine1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 19:06 Ο sunshine1997: #307 15-03-14 19:06 Εγώ είμαι τεχνολογική και τα μαθηματικά είναι τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 14:06 Ο johnietraf: #308 16-03-14 14:06 μονο στο ισχουλ γινεται η θετικη να εχει σχεδον διπλασιους απο την τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 14:45 Ο ΕλευθεριⒶκος: #309 16-03-14 14:45 Και τα 2/3 του χρονου θα πανε τεχνολογικη και οι της θετικης θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:03 Η Mάιρα έγραψε: #310 16-03-14 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Και τα 2/3 του χρονου θα πανε τεχνολογικη και οι της θετικης θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου Click για ανάπτυξη... Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:07 Ο ΕλευθεριⒶκος: #311 16-03-14 15:07 Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunshine1997 Νεοφερμένο μέλος Ο sunshine1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:23 Ο sunshine1997: #312 16-03-14 15:23 Εμείς στην τεχνολογική είμαστε 25 παιδιά (έχουμε δύο τεχνολογικές στο σχολείο μας) και η θετική έχει 24 παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:35 Ο Fedde le Grand: #313 16-03-14 15:35 Εμείς πάντως έχουμε 2 τμήματα Τεχνολογικής + 2 Θετικής. Αλλά από ότι κατάλαβα του χρόνου με το ζόρι θα κάνουν ένα τμήμα Θετικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:36 Η Nefeli Graf: #314 16-03-14 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Click για ανάπτυξη... Αυτό μου έχει πει μία γνωστή μου που είναι θετική. Κάνουν ωραίο μάθημα, ειδικά στην Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:48 Η τρελή φιλόσοφος: #315 16-03-14 15:48 βασικά πιο πολλή σημασία έχει να πέσεις σε καθηγητή που γνωρίζει καλά αυτό που κάνει και ενδιαφέρεται για τα παιδιά.Π.χ. εμάς αυτή που μας κάνει λατινικά μας δίνει σημειώσεις,μας βάζει τεστάκια κάθε 3-4 κεφάλαια,και γενικώς ενδιαφέρεται..Και αυτή για άγνωστο που έχει πει σε όσους θέλουν,όταν έχει κενό αν πάρουν άδεια να πηγαίνουν σε αυτή να τη ρωτάνε διάφορα.Και το ότι τα παιδιά της τάξης είναι καλά και ήσυχα βοηθάει αλλά κυρίως οι καθηγητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:51 Η Mάιρα έγραψε: #316 16-03-14 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Εμείς συνολικά είμαστε τρία τμήματα οπότε αναγκαστικά κιολάς η θεωρητική ειναι δυο τμήματα όπως και η τεχνολογική που αποτελείται και σε μας από 17-18 παιδιά. Καλά είναι, ντάξει. Παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:38 Ο jj! έγραψε: #317 16-03-14 16:38 Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Η Nefeli Graf: #318 16-03-14 16:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Click για ανάπτυξη... Κάτσε κάτσε ρε. Πως θα τα κάνετε 7 τα τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:43 Η mary_lou thess: #319 16-03-14 17:43 του χρονου στο σχολειο μας υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην δημιουργηθει τμημα θετικης..τα παιδια που θα συνεχισουν του χονου θετικη ειναι μονο 5! Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξουν σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:50 Ο ΕλευθεριⒶκος: #320 16-03-14 17:50 Κοιτα δε νομιζω να μην σας φτιαξουν τμημα αφου μιλαμε για 5 παιδια, αν ηταν 1-2 μπορει να σας εστελναν σε αλλο λυκειο, απλα μαλλον θα χρειαστει να κανετε μαθηματικα και φυσικη μαζι με την τεχνολογικη. Ετσι γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από λοιπόν: Γειά... Εδώ μιλάει θεωρητική. Αναφορικά με το μάθημα επιλογής έχω αποκλείσει μαθηματικά και φυσική (όχι ότι δεν μπορώ να πάω πάρα πολύ καλά, αλλά δε νιώθω άνετα). Μένουν η ιστορία και η βιολογία. Αγαπημένα μου μαθήματα και τα δυό. Όμως επέιδή έριξα μια ματιά στην έκταση της ύλης, διαπίστωσα ότι η ύλη της βιολογίας είναι μικρή σε αντίθεση με αυτή της ιστορίας. Κλείσαμε: Βιολογία. Click για ανάπτυξη... την καλυτερη επιλογη εκανες!! εχεις αγχος για του χρονου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 17:39 Η ~Melania~: #303 09-02-14 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Πολύ λίγοι Τεχνολογική βλέπω. Και εγώ Θετική είμαι και ένα έχω να πω. Θάνατος στη Χημεία Κατεύθυνσης και στα Μαθ. Κατεύθυνσης τα φετινάάάάάάάάά Click για ανάπτυξη... Και στην πραγματικότητα οι περισσότεροι μαθητές δηλώνουν Τεχνολογική συγκριτικά με την Θετική . Πολλοί αλλάζουν γνώμη και στην Γ' πηγαίνουν από Θετική σε Τεχνολογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:59 Η elsa D έγραψε: #304 09-02-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Εγω στοχευω γερμανικη φιλολογια γι'αυτο προσπαθω να δουλεψω περισσοτερο στα γερμανικα.! βεβαια, σκεφτομαι να αρχισω σιγα σιγα να διαβαζω βιολογια γεν. για του χρονου! εσυ τι μαθημα επιλογης θα παρεις? Click για ανάπτυξη... και εγω βιολογια γεν θα παρω δεν θελω να ρισκάρω παίρνοντας μαθηματικα γεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:26 Ο 8theo1 έγραψε: #305 09-02-14 21:26 Αρχική Δημοσίευση από λοιπόν: Γειά... Εδώ μιλάει θεωρητική. Αναφορικά με το μάθημα επιλογής έχω αποκλείσει μαθηματικά και φυσική (όχι ότι δεν μπορώ να πάω πάρα πολύ καλά, αλλά δε νιώθω άνετα). Μένουν η ιστορία και η βιολογία. Αγαπημένα μου μαθήματα και τα δυό. Όμως επέιδή έριξα μια ματιά στην έκταση της ύλης, διαπίστωσα ότι η ύλη της βιολογίας είναι μικρή σε αντίθεση με αυτή της ιστορίας. Κλείσαμε: Βιολογία. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Βιολογία λέω να πάρω αλλά σκέφτομαι και την ιστορία ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicolas_ts Νεοφερμένο μέλος Ο nicolas_ts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 18:14 Ο nicolas_ts: #306 15-03-14 18:14 θεωρητικάριος μιλάει εδώ. εννοείται βιολογία ως μάθημα επιλογής.. στα μαθηματικά σκράπας μια ζωή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunshine1997 Νεοφερμένο μέλος Ο sunshine1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 19:06 Ο sunshine1997: #307 15-03-14 19:06 Εγώ είμαι τεχνολογική και τα μαθηματικά είναι τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 14:06 Ο johnietraf: #308 16-03-14 14:06 μονο στο ισχουλ γινεται η θετικη να εχει σχεδον διπλασιους απο την τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 14:45 Ο ΕλευθεριⒶκος: #309 16-03-14 14:45 Και τα 2/3 του χρονου θα πανε τεχνολογικη και οι της θετικης θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:03 Η Mάιρα έγραψε: #310 16-03-14 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Και τα 2/3 του χρονου θα πανε τεχνολογικη και οι της θετικης θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου Click για ανάπτυξη... Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:07 Ο ΕλευθεριⒶκος: #311 16-03-14 15:07 Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunshine1997 Νεοφερμένο μέλος Ο sunshine1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:23 Ο sunshine1997: #312 16-03-14 15:23 Εμείς στην τεχνολογική είμαστε 25 παιδιά (έχουμε δύο τεχνολογικές στο σχολείο μας) και η θετική έχει 24 παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:35 Ο Fedde le Grand: #313 16-03-14 15:35 Εμείς πάντως έχουμε 2 τμήματα Τεχνολογικής + 2 Θετικής. Αλλά από ότι κατάλαβα του χρόνου με το ζόρι θα κάνουν ένα τμήμα Θετικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:36 Η Nefeli Graf: #314 16-03-14 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Click για ανάπτυξη... Αυτό μου έχει πει μία γνωστή μου που είναι θετική. Κάνουν ωραίο μάθημα, ειδικά στην Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:48 Η τρελή φιλόσοφος: #315 16-03-14 15:48 βασικά πιο πολλή σημασία έχει να πέσεις σε καθηγητή που γνωρίζει καλά αυτό που κάνει και ενδιαφέρεται για τα παιδιά.Π.χ. εμάς αυτή που μας κάνει λατινικά μας δίνει σημειώσεις,μας βάζει τεστάκια κάθε 3-4 κεφάλαια,και γενικώς ενδιαφέρεται..Και αυτή για άγνωστο που έχει πει σε όσους θέλουν,όταν έχει κενό αν πάρουν άδεια να πηγαίνουν σε αυτή να τη ρωτάνε διάφορα.Και το ότι τα παιδιά της τάξης είναι καλά και ήσυχα βοηθάει αλλά κυρίως οι καθηγητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:51 Η Mάιρα έγραψε: #316 16-03-14 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Εμείς συνολικά είμαστε τρία τμήματα οπότε αναγκαστικά κιολάς η θεωρητική ειναι δυο τμήματα όπως και η τεχνολογική που αποτελείται και σε μας από 17-18 παιδιά. Καλά είναι, ντάξει. Παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:38 Ο jj! έγραψε: #317 16-03-14 16:38 Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Η Nefeli Graf: #318 16-03-14 16:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Click για ανάπτυξη... Κάτσε κάτσε ρε. Πως θα τα κάνετε 7 τα τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:43 Η mary_lou thess: #319 16-03-14 17:43 του χρονου στο σχολειο μας υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην δημιουργηθει τμημα θετικης..τα παιδια που θα συνεχισουν του χονου θετικη ειναι μονο 5! Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξουν σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:50 Ο ΕλευθεριⒶκος: #320 16-03-14 17:50 Κοιτα δε νομιζω να μην σας φτιαξουν τμημα αφου μιλαμε για 5 παιδια, αν ηταν 1-2 μπορει να σας εστελναν σε αλλο λυκειο, απλα μαλλον θα χρειαστει να κανετε μαθηματικα και φυσικη μαζι με την τεχνολογικη. Ετσι γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Πολύ λίγοι Τεχνολογική βλέπω. Και εγώ Θετική είμαι και ένα έχω να πω. Θάνατος στη Χημεία Κατεύθυνσης και στα Μαθ. Κατεύθυνσης τα φετινάάάάάάάάά Click για ανάπτυξη... Και στην πραγματικότητα οι περισσότεροι μαθητές δηλώνουν Τεχνολογική συγκριτικά με την Θετική . Πολλοί αλλάζουν γνώμη και στην Γ' πηγαίνουν από Θετική σε Τεχνολογική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elsa D Εκκολαπτόμενο μέλος Η elsa D αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 131 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 20:59 Η elsa D έγραψε: #304 09-02-14 20:59 Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Εγω στοχευω γερμανικη φιλολογια γι'αυτο προσπαθω να δουλεψω περισσοτερο στα γερμανικα.! βεβαια, σκεφτομαι να αρχισω σιγα σιγα να διαβαζω βιολογια γεν. για του χρονου! εσυ τι μαθημα επιλογης θα παρεις? Click για ανάπτυξη... και εγω βιολογια γεν θα παρω δεν θελω να ρισκάρω παίρνοντας μαθηματικα γεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:26 Ο 8theo1 έγραψε: #305 09-02-14 21:26 Αρχική Δημοσίευση από λοιπόν: Γειά... Εδώ μιλάει θεωρητική. Αναφορικά με το μάθημα επιλογής έχω αποκλείσει μαθηματικά και φυσική (όχι ότι δεν μπορώ να πάω πάρα πολύ καλά, αλλά δε νιώθω άνετα). Μένουν η ιστορία και η βιολογία. Αγαπημένα μου μαθήματα και τα δυό. Όμως επέιδή έριξα μια ματιά στην έκταση της ύλης, διαπίστωσα ότι η ύλη της βιολογίας είναι μικρή σε αντίθεση με αυτή της ιστορίας. Κλείσαμε: Βιολογία. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Βιολογία λέω να πάρω αλλά σκέφτομαι και την ιστορία ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicolas_ts Νεοφερμένο μέλος Ο nicolas_ts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 18:14 Ο nicolas_ts: #306 15-03-14 18:14 θεωρητικάριος μιλάει εδώ. εννοείται βιολογία ως μάθημα επιλογής.. στα μαθηματικά σκράπας μια ζωή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunshine1997 Νεοφερμένο μέλος Ο sunshine1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 19:06 Ο sunshine1997: #307 15-03-14 19:06 Εγώ είμαι τεχνολογική και τα μαθηματικά είναι τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 14:06 Ο johnietraf: #308 16-03-14 14:06 μονο στο ισχουλ γινεται η θετικη να εχει σχεδον διπλασιους απο την τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 14:45 Ο ΕλευθεριⒶκος: #309 16-03-14 14:45 Και τα 2/3 του χρονου θα πανε τεχνολογικη και οι της θετικης θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:03 Η Mάιρα έγραψε: #310 16-03-14 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Και τα 2/3 του χρονου θα πανε τεχνολογικη και οι της θετικης θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου Click για ανάπτυξη... Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:07 Ο ΕλευθεριⒶκος: #311 16-03-14 15:07 Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunshine1997 Νεοφερμένο μέλος Ο sunshine1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:23 Ο sunshine1997: #312 16-03-14 15:23 Εμείς στην τεχνολογική είμαστε 25 παιδιά (έχουμε δύο τεχνολογικές στο σχολείο μας) και η θετική έχει 24 παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:35 Ο Fedde le Grand: #313 16-03-14 15:35 Εμείς πάντως έχουμε 2 τμήματα Τεχνολογικής + 2 Θετικής. Αλλά από ότι κατάλαβα του χρόνου με το ζόρι θα κάνουν ένα τμήμα Θετικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:36 Η Nefeli Graf: #314 16-03-14 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Click για ανάπτυξη... Αυτό μου έχει πει μία γνωστή μου που είναι θετική. Κάνουν ωραίο μάθημα, ειδικά στην Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:48 Η τρελή φιλόσοφος: #315 16-03-14 15:48 βασικά πιο πολλή σημασία έχει να πέσεις σε καθηγητή που γνωρίζει καλά αυτό που κάνει και ενδιαφέρεται για τα παιδιά.Π.χ. εμάς αυτή που μας κάνει λατινικά μας δίνει σημειώσεις,μας βάζει τεστάκια κάθε 3-4 κεφάλαια,και γενικώς ενδιαφέρεται..Και αυτή για άγνωστο που έχει πει σε όσους θέλουν,όταν έχει κενό αν πάρουν άδεια να πηγαίνουν σε αυτή να τη ρωτάνε διάφορα.Και το ότι τα παιδιά της τάξης είναι καλά και ήσυχα βοηθάει αλλά κυρίως οι καθηγητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:51 Η Mάιρα έγραψε: #316 16-03-14 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Εμείς συνολικά είμαστε τρία τμήματα οπότε αναγκαστικά κιολάς η θεωρητική ειναι δυο τμήματα όπως και η τεχνολογική που αποτελείται και σε μας από 17-18 παιδιά. Καλά είναι, ντάξει. Παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:38 Ο jj! έγραψε: #317 16-03-14 16:38 Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Η Nefeli Graf: #318 16-03-14 16:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Click για ανάπτυξη... Κάτσε κάτσε ρε. Πως θα τα κάνετε 7 τα τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:43 Η mary_lou thess: #319 16-03-14 17:43 του χρονου στο σχολειο μας υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην δημιουργηθει τμημα θετικης..τα παιδια που θα συνεχισουν του χονου θετικη ειναι μονο 5! Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξουν σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:50 Ο ΕλευθεριⒶκος: #320 16-03-14 17:50 Κοιτα δε νομιζω να μην σας φτιαξουν τμημα αφου μιλαμε για 5 παιδια, αν ηταν 1-2 μπορει να σας εστελναν σε αλλο λυκειο, απλα μαλλον θα χρειαστει να κανετε μαθηματικα και φυσικη μαζι με την τεχνολογικη. Ετσι γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mary_lou thess: Εγω στοχευω γερμανικη φιλολογια γι'αυτο προσπαθω να δουλεψω περισσοτερο στα γερμανικα.! βεβαια, σκεφτομαι να αρχισω σιγα σιγα να διαβαζω βιολογια γεν. για του χρονου! εσυ τι μαθημα επιλογης θα παρεις? Click για ανάπτυξη... και εγω βιολογια γεν θα παρω δεν θελω να ρισκάρω παίρνοντας μαθηματικα γεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
8theo1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο 8theo1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 205 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:26 Ο 8theo1 έγραψε: #305 09-02-14 21:26 Αρχική Δημοσίευση από λοιπόν: Γειά... Εδώ μιλάει θεωρητική. Αναφορικά με το μάθημα επιλογής έχω αποκλείσει μαθηματικά και φυσική (όχι ότι δεν μπορώ να πάω πάρα πολύ καλά, αλλά δε νιώθω άνετα). Μένουν η ιστορία και η βιολογία. Αγαπημένα μου μαθήματα και τα δυό. Όμως επέιδή έριξα μια ματιά στην έκταση της ύλης, διαπίστωσα ότι η ύλη της βιολογίας είναι μικρή σε αντίθεση με αυτή της ιστορίας. Κλείσαμε: Βιολογία. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Βιολογία λέω να πάρω αλλά σκέφτομαι και την ιστορία ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicolas_ts Νεοφερμένο μέλος Ο nicolas_ts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 18:14 Ο nicolas_ts: #306 15-03-14 18:14 θεωρητικάριος μιλάει εδώ. εννοείται βιολογία ως μάθημα επιλογής.. στα μαθηματικά σκράπας μια ζωή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunshine1997 Νεοφερμένο μέλος Ο sunshine1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 19:06 Ο sunshine1997: #307 15-03-14 19:06 Εγώ είμαι τεχνολογική και τα μαθηματικά είναι τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 14:06 Ο johnietraf: #308 16-03-14 14:06 μονο στο ισχουλ γινεται η θετικη να εχει σχεδον διπλασιους απο την τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 14:45 Ο ΕλευθεριⒶκος: #309 16-03-14 14:45 Και τα 2/3 του χρονου θα πανε τεχνολογικη και οι της θετικης θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:03 Η Mάιρα έγραψε: #310 16-03-14 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Και τα 2/3 του χρονου θα πανε τεχνολογικη και οι της θετικης θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου Click για ανάπτυξη... Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:07 Ο ΕλευθεριⒶκος: #311 16-03-14 15:07 Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunshine1997 Νεοφερμένο μέλος Ο sunshine1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:23 Ο sunshine1997: #312 16-03-14 15:23 Εμείς στην τεχνολογική είμαστε 25 παιδιά (έχουμε δύο τεχνολογικές στο σχολείο μας) και η θετική έχει 24 παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:35 Ο Fedde le Grand: #313 16-03-14 15:35 Εμείς πάντως έχουμε 2 τμήματα Τεχνολογικής + 2 Θετικής. Αλλά από ότι κατάλαβα του χρόνου με το ζόρι θα κάνουν ένα τμήμα Θετικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:36 Η Nefeli Graf: #314 16-03-14 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Click για ανάπτυξη... Αυτό μου έχει πει μία γνωστή μου που είναι θετική. Κάνουν ωραίο μάθημα, ειδικά στην Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:48 Η τρελή φιλόσοφος: #315 16-03-14 15:48 βασικά πιο πολλή σημασία έχει να πέσεις σε καθηγητή που γνωρίζει καλά αυτό που κάνει και ενδιαφέρεται για τα παιδιά.Π.χ. εμάς αυτή που μας κάνει λατινικά μας δίνει σημειώσεις,μας βάζει τεστάκια κάθε 3-4 κεφάλαια,και γενικώς ενδιαφέρεται..Και αυτή για άγνωστο που έχει πει σε όσους θέλουν,όταν έχει κενό αν πάρουν άδεια να πηγαίνουν σε αυτή να τη ρωτάνε διάφορα.Και το ότι τα παιδιά της τάξης είναι καλά και ήσυχα βοηθάει αλλά κυρίως οι καθηγητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:51 Η Mάιρα έγραψε: #316 16-03-14 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Εμείς συνολικά είμαστε τρία τμήματα οπότε αναγκαστικά κιολάς η θεωρητική ειναι δυο τμήματα όπως και η τεχνολογική που αποτελείται και σε μας από 17-18 παιδιά. Καλά είναι, ντάξει. Παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:38 Ο jj! έγραψε: #317 16-03-14 16:38 Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Η Nefeli Graf: #318 16-03-14 16:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Click για ανάπτυξη... Κάτσε κάτσε ρε. Πως θα τα κάνετε 7 τα τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:43 Η mary_lou thess: #319 16-03-14 17:43 του χρονου στο σχολειο μας υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην δημιουργηθει τμημα θετικης..τα παιδια που θα συνεχισουν του χονου θετικη ειναι μονο 5! Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξουν σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:50 Ο ΕλευθεριⒶκος: #320 16-03-14 17:50 Κοιτα δε νομιζω να μην σας φτιαξουν τμημα αφου μιλαμε για 5 παιδια, αν ηταν 1-2 μπορει να σας εστελναν σε αλλο λυκειο, απλα μαλλον θα χρειαστει να κανετε μαθηματικα και φυσικη μαζι με την τεχνολογικη. Ετσι γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από λοιπόν: Γειά... Εδώ μιλάει θεωρητική. Αναφορικά με το μάθημα επιλογής έχω αποκλείσει μαθηματικά και φυσική (όχι ότι δεν μπορώ να πάω πάρα πολύ καλά, αλλά δε νιώθω άνετα). Μένουν η ιστορία και η βιολογία. Αγαπημένα μου μαθήματα και τα δυό. Όμως επέιδή έριξα μια ματιά στην έκταση της ύλης, διαπίστωσα ότι η ύλη της βιολογίας είναι μικρή σε αντίθεση με αυτή της ιστορίας. Κλείσαμε: Βιολογία. Click για ανάπτυξη... Και εγώ Βιολογία λέω να πάρω αλλά σκέφτομαι και την ιστορία ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicolas_ts Νεοφερμένο μέλος Ο nicolas_ts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 18:14 Ο nicolas_ts: #306 15-03-14 18:14 θεωρητικάριος μιλάει εδώ. εννοείται βιολογία ως μάθημα επιλογής.. στα μαθηματικά σκράπας μια ζωή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunshine1997 Νεοφερμένο μέλος Ο sunshine1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 19:06 Ο sunshine1997: #307 15-03-14 19:06 Εγώ είμαι τεχνολογική και τα μαθηματικά είναι τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 14:06 Ο johnietraf: #308 16-03-14 14:06 μονο στο ισχουλ γινεται η θετικη να εχει σχεδον διπλασιους απο την τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 14:45 Ο ΕλευθεριⒶκος: #309 16-03-14 14:45 Και τα 2/3 του χρονου θα πανε τεχνολογικη και οι της θετικης θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:03 Η Mάιρα έγραψε: #310 16-03-14 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Και τα 2/3 του χρονου θα πανε τεχνολογικη και οι της θετικης θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου Click για ανάπτυξη... Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:07 Ο ΕλευθεριⒶκος: #311 16-03-14 15:07 Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunshine1997 Νεοφερμένο μέλος Ο sunshine1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:23 Ο sunshine1997: #312 16-03-14 15:23 Εμείς στην τεχνολογική είμαστε 25 παιδιά (έχουμε δύο τεχνολογικές στο σχολείο μας) και η θετική έχει 24 παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:35 Ο Fedde le Grand: #313 16-03-14 15:35 Εμείς πάντως έχουμε 2 τμήματα Τεχνολογικής + 2 Θετικής. Αλλά από ότι κατάλαβα του χρόνου με το ζόρι θα κάνουν ένα τμήμα Θετικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:36 Η Nefeli Graf: #314 16-03-14 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Click για ανάπτυξη... Αυτό μου έχει πει μία γνωστή μου που είναι θετική. Κάνουν ωραίο μάθημα, ειδικά στην Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:48 Η τρελή φιλόσοφος: #315 16-03-14 15:48 βασικά πιο πολλή σημασία έχει να πέσεις σε καθηγητή που γνωρίζει καλά αυτό που κάνει και ενδιαφέρεται για τα παιδιά.Π.χ. εμάς αυτή που μας κάνει λατινικά μας δίνει σημειώσεις,μας βάζει τεστάκια κάθε 3-4 κεφάλαια,και γενικώς ενδιαφέρεται..Και αυτή για άγνωστο που έχει πει σε όσους θέλουν,όταν έχει κενό αν πάρουν άδεια να πηγαίνουν σε αυτή να τη ρωτάνε διάφορα.Και το ότι τα παιδιά της τάξης είναι καλά και ήσυχα βοηθάει αλλά κυρίως οι καθηγητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:51 Η Mάιρα έγραψε: #316 16-03-14 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Εμείς συνολικά είμαστε τρία τμήματα οπότε αναγκαστικά κιολάς η θεωρητική ειναι δυο τμήματα όπως και η τεχνολογική που αποτελείται και σε μας από 17-18 παιδιά. Καλά είναι, ντάξει. Παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:38 Ο jj! έγραψε: #317 16-03-14 16:38 Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Η Nefeli Graf: #318 16-03-14 16:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Click για ανάπτυξη... Κάτσε κάτσε ρε. Πως θα τα κάνετε 7 τα τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:43 Η mary_lou thess: #319 16-03-14 17:43 του χρονου στο σχολειο μας υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην δημιουργηθει τμημα θετικης..τα παιδια που θα συνεχισουν του χονου θετικη ειναι μονο 5! Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξουν σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:50 Ο ΕλευθεριⒶκος: #320 16-03-14 17:50 Κοιτα δε νομιζω να μην σας φτιαξουν τμημα αφου μιλαμε για 5 παιδια, αν ηταν 1-2 μπορει να σας εστελναν σε αλλο λυκειο, απλα μαλλον θα χρειαστει να κανετε μαθηματικα και φυσικη μαζι με την τεχνολογικη. Ετσι γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θεωρητικάριος μιλάει εδώ. εννοείται βιολογία ως μάθημα επιλογής.. στα μαθηματικά σκράπας μια ζωή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sunshine1997 Νεοφερμένο μέλος Ο sunshine1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2014 στις 19:06 Ο sunshine1997: #307 15-03-14 19:06 Εγώ είμαι τεχνολογική και τα μαθηματικά είναι τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 14:06 Ο johnietraf: #308 16-03-14 14:06 μονο στο ισχουλ γινεται η θετικη να εχει σχεδον διπλασιους απο την τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 14:45 Ο ΕλευθεριⒶκος: #309 16-03-14 14:45 Και τα 2/3 του χρονου θα πανε τεχνολογικη και οι της θετικης θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:03 Η Mάιρα έγραψε: #310 16-03-14 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Και τα 2/3 του χρονου θα πανε τεχνολογικη και οι της θετικης θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου Click για ανάπτυξη... Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:07 Ο ΕλευθεριⒶκος: #311 16-03-14 15:07 Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunshine1997 Νεοφερμένο μέλος Ο sunshine1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:23 Ο sunshine1997: #312 16-03-14 15:23 Εμείς στην τεχνολογική είμαστε 25 παιδιά (έχουμε δύο τεχνολογικές στο σχολείο μας) και η θετική έχει 24 παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:35 Ο Fedde le Grand: #313 16-03-14 15:35 Εμείς πάντως έχουμε 2 τμήματα Τεχνολογικής + 2 Θετικής. Αλλά από ότι κατάλαβα του χρόνου με το ζόρι θα κάνουν ένα τμήμα Θετικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:36 Η Nefeli Graf: #314 16-03-14 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Click για ανάπτυξη... Αυτό μου έχει πει μία γνωστή μου που είναι θετική. Κάνουν ωραίο μάθημα, ειδικά στην Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:48 Η τρελή φιλόσοφος: #315 16-03-14 15:48 βασικά πιο πολλή σημασία έχει να πέσεις σε καθηγητή που γνωρίζει καλά αυτό που κάνει και ενδιαφέρεται για τα παιδιά.Π.χ. εμάς αυτή που μας κάνει λατινικά μας δίνει σημειώσεις,μας βάζει τεστάκια κάθε 3-4 κεφάλαια,και γενικώς ενδιαφέρεται..Και αυτή για άγνωστο που έχει πει σε όσους θέλουν,όταν έχει κενό αν πάρουν άδεια να πηγαίνουν σε αυτή να τη ρωτάνε διάφορα.Και το ότι τα παιδιά της τάξης είναι καλά και ήσυχα βοηθάει αλλά κυρίως οι καθηγητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:51 Η Mάιρα έγραψε: #316 16-03-14 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Εμείς συνολικά είμαστε τρία τμήματα οπότε αναγκαστικά κιολάς η θεωρητική ειναι δυο τμήματα όπως και η τεχνολογική που αποτελείται και σε μας από 17-18 παιδιά. Καλά είναι, ντάξει. Παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:38 Ο jj! έγραψε: #317 16-03-14 16:38 Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Η Nefeli Graf: #318 16-03-14 16:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Click για ανάπτυξη... Κάτσε κάτσε ρε. Πως θα τα κάνετε 7 τα τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:43 Η mary_lou thess: #319 16-03-14 17:43 του χρονου στο σχολειο μας υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην δημιουργηθει τμημα θετικης..τα παιδια που θα συνεχισουν του χονου θετικη ειναι μονο 5! Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξουν σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:50 Ο ΕλευθεριⒶκος: #320 16-03-14 17:50 Κοιτα δε νομιζω να μην σας φτιαξουν τμημα αφου μιλαμε για 5 παιδια, αν ηταν 1-2 μπορει να σας εστελναν σε αλλο λυκειο, απλα μαλλον θα χρειαστει να κανετε μαθηματικα και φυσικη μαζι με την τεχνολογικη. Ετσι γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ είμαι τεχνολογική και τα μαθηματικά είναι τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 14:06 Ο johnietraf: #308 16-03-14 14:06 μονο στο ισχουλ γινεται η θετικη να εχει σχεδον διπλασιους απο την τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 14:45 Ο ΕλευθεριⒶκος: #309 16-03-14 14:45 Και τα 2/3 του χρονου θα πανε τεχνολογικη και οι της θετικης θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:03 Η Mάιρα έγραψε: #310 16-03-14 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Και τα 2/3 του χρονου θα πανε τεχνολογικη και οι της θετικης θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου Click για ανάπτυξη... Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:07 Ο ΕλευθεριⒶκος: #311 16-03-14 15:07 Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunshine1997 Νεοφερμένο μέλος Ο sunshine1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:23 Ο sunshine1997: #312 16-03-14 15:23 Εμείς στην τεχνολογική είμαστε 25 παιδιά (έχουμε δύο τεχνολογικές στο σχολείο μας) και η θετική έχει 24 παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:35 Ο Fedde le Grand: #313 16-03-14 15:35 Εμείς πάντως έχουμε 2 τμήματα Τεχνολογικής + 2 Θετικής. Αλλά από ότι κατάλαβα του χρόνου με το ζόρι θα κάνουν ένα τμήμα Θετικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:36 Η Nefeli Graf: #314 16-03-14 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Click για ανάπτυξη... Αυτό μου έχει πει μία γνωστή μου που είναι θετική. Κάνουν ωραίο μάθημα, ειδικά στην Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:48 Η τρελή φιλόσοφος: #315 16-03-14 15:48 βασικά πιο πολλή σημασία έχει να πέσεις σε καθηγητή που γνωρίζει καλά αυτό που κάνει και ενδιαφέρεται για τα παιδιά.Π.χ. εμάς αυτή που μας κάνει λατινικά μας δίνει σημειώσεις,μας βάζει τεστάκια κάθε 3-4 κεφάλαια,και γενικώς ενδιαφέρεται..Και αυτή για άγνωστο που έχει πει σε όσους θέλουν,όταν έχει κενό αν πάρουν άδεια να πηγαίνουν σε αυτή να τη ρωτάνε διάφορα.Και το ότι τα παιδιά της τάξης είναι καλά και ήσυχα βοηθάει αλλά κυρίως οι καθηγητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:51 Η Mάιρα έγραψε: #316 16-03-14 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Εμείς συνολικά είμαστε τρία τμήματα οπότε αναγκαστικά κιολάς η θεωρητική ειναι δυο τμήματα όπως και η τεχνολογική που αποτελείται και σε μας από 17-18 παιδιά. Καλά είναι, ντάξει. Παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:38 Ο jj! έγραψε: #317 16-03-14 16:38 Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Η Nefeli Graf: #318 16-03-14 16:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Click για ανάπτυξη... Κάτσε κάτσε ρε. Πως θα τα κάνετε 7 τα τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:43 Η mary_lou thess: #319 16-03-14 17:43 του χρονου στο σχολειο μας υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην δημιουργηθει τμημα θετικης..τα παιδια που θα συνεχισουν του χονου θετικη ειναι μονο 5! Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξουν σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:50 Ο ΕλευθεριⒶκος: #320 16-03-14 17:50 Κοιτα δε νομιζω να μην σας φτιαξουν τμημα αφου μιλαμε για 5 παιδια, αν ηταν 1-2 μπορει να σας εστελναν σε αλλο λυκειο, απλα μαλλον θα χρειαστει να κανετε μαθηματικα και φυσικη μαζι με την τεχνολογικη. Ετσι γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μονο στο ισχουλ γινεται η θετικη να εχει σχεδον διπλασιους απο την τεχνολογικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 14:45 Ο ΕλευθεριⒶκος: #309 16-03-14 14:45 Και τα 2/3 του χρονου θα πανε τεχνολογικη και οι της θετικης θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:03 Η Mάιρα έγραψε: #310 16-03-14 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Και τα 2/3 του χρονου θα πανε τεχνολογικη και οι της θετικης θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου Click για ανάπτυξη... Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:07 Ο ΕλευθεριⒶκος: #311 16-03-14 15:07 Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunshine1997 Νεοφερμένο μέλος Ο sunshine1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:23 Ο sunshine1997: #312 16-03-14 15:23 Εμείς στην τεχνολογική είμαστε 25 παιδιά (έχουμε δύο τεχνολογικές στο σχολείο μας) και η θετική έχει 24 παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:35 Ο Fedde le Grand: #313 16-03-14 15:35 Εμείς πάντως έχουμε 2 τμήματα Τεχνολογικής + 2 Θετικής. Αλλά από ότι κατάλαβα του χρόνου με το ζόρι θα κάνουν ένα τμήμα Θετικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:36 Η Nefeli Graf: #314 16-03-14 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Click για ανάπτυξη... Αυτό μου έχει πει μία γνωστή μου που είναι θετική. Κάνουν ωραίο μάθημα, ειδικά στην Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:48 Η τρελή φιλόσοφος: #315 16-03-14 15:48 βασικά πιο πολλή σημασία έχει να πέσεις σε καθηγητή που γνωρίζει καλά αυτό που κάνει και ενδιαφέρεται για τα παιδιά.Π.χ. εμάς αυτή που μας κάνει λατινικά μας δίνει σημειώσεις,μας βάζει τεστάκια κάθε 3-4 κεφάλαια,και γενικώς ενδιαφέρεται..Και αυτή για άγνωστο που έχει πει σε όσους θέλουν,όταν έχει κενό αν πάρουν άδεια να πηγαίνουν σε αυτή να τη ρωτάνε διάφορα.Και το ότι τα παιδιά της τάξης είναι καλά και ήσυχα βοηθάει αλλά κυρίως οι καθηγητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:51 Η Mάιρα έγραψε: #316 16-03-14 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Εμείς συνολικά είμαστε τρία τμήματα οπότε αναγκαστικά κιολάς η θεωρητική ειναι δυο τμήματα όπως και η τεχνολογική που αποτελείται και σε μας από 17-18 παιδιά. Καλά είναι, ντάξει. Παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:38 Ο jj! έγραψε: #317 16-03-14 16:38 Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Η Nefeli Graf: #318 16-03-14 16:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Click για ανάπτυξη... Κάτσε κάτσε ρε. Πως θα τα κάνετε 7 τα τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:43 Η mary_lou thess: #319 16-03-14 17:43 του χρονου στο σχολειο μας υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην δημιουργηθει τμημα θετικης..τα παιδια που θα συνεχισουν του χονου θετικη ειναι μονο 5! Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξουν σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:50 Ο ΕλευθεριⒶκος: #320 16-03-14 17:50 Κοιτα δε νομιζω να μην σας φτιαξουν τμημα αφου μιλαμε για 5 παιδια, αν ηταν 1-2 μπορει να σας εστελναν σε αλλο λυκειο, απλα μαλλον θα χρειαστει να κανετε μαθηματικα και φυσικη μαζι με την τεχνολογικη. Ετσι γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και τα 2/3 του χρονου θα πανε τεχνολογικη και οι της θετικης θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:03 Η Mάιρα έγραψε: #310 16-03-14 15:03 Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Και τα 2/3 του χρονου θα πανε τεχνολογικη και οι της θετικης θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου Click για ανάπτυξη... Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:07 Ο ΕλευθεριⒶκος: #311 16-03-14 15:07 Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunshine1997 Νεοφερμένο μέλος Ο sunshine1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:23 Ο sunshine1997: #312 16-03-14 15:23 Εμείς στην τεχνολογική είμαστε 25 παιδιά (έχουμε δύο τεχνολογικές στο σχολείο μας) και η θετική έχει 24 παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:35 Ο Fedde le Grand: #313 16-03-14 15:35 Εμείς πάντως έχουμε 2 τμήματα Τεχνολογικής + 2 Θετικής. Αλλά από ότι κατάλαβα του χρόνου με το ζόρι θα κάνουν ένα τμήμα Θετικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:36 Η Nefeli Graf: #314 16-03-14 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Click για ανάπτυξη... Αυτό μου έχει πει μία γνωστή μου που είναι θετική. Κάνουν ωραίο μάθημα, ειδικά στην Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:48 Η τρελή φιλόσοφος: #315 16-03-14 15:48 βασικά πιο πολλή σημασία έχει να πέσεις σε καθηγητή που γνωρίζει καλά αυτό που κάνει και ενδιαφέρεται για τα παιδιά.Π.χ. εμάς αυτή που μας κάνει λατινικά μας δίνει σημειώσεις,μας βάζει τεστάκια κάθε 3-4 κεφάλαια,και γενικώς ενδιαφέρεται..Και αυτή για άγνωστο που έχει πει σε όσους θέλουν,όταν έχει κενό αν πάρουν άδεια να πηγαίνουν σε αυτή να τη ρωτάνε διάφορα.Και το ότι τα παιδιά της τάξης είναι καλά και ήσυχα βοηθάει αλλά κυρίως οι καθηγητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:51 Η Mάιρα έγραψε: #316 16-03-14 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Εμείς συνολικά είμαστε τρία τμήματα οπότε αναγκαστικά κιολάς η θεωρητική ειναι δυο τμήματα όπως και η τεχνολογική που αποτελείται και σε μας από 17-18 παιδιά. Καλά είναι, ντάξει. Παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:38 Ο jj! έγραψε: #317 16-03-14 16:38 Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Η Nefeli Graf: #318 16-03-14 16:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Click για ανάπτυξη... Κάτσε κάτσε ρε. Πως θα τα κάνετε 7 τα τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:43 Η mary_lou thess: #319 16-03-14 17:43 του χρονου στο σχολειο μας υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην δημιουργηθει τμημα θετικης..τα παιδια που θα συνεχισουν του χονου θετικη ειναι μονο 5! Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξουν σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:50 Ο ΕλευθεριⒶκος: #320 16-03-14 17:50 Κοιτα δε νομιζω να μην σας φτιαξουν τμημα αφου μιλαμε για 5 παιδια, αν ηταν 1-2 μπορει να σας εστελναν σε αλλο λυκειο, απλα μαλλον θα χρειαστει να κανετε μαθηματικα και φυσικη μαζι με την τεχνολογικη. Ετσι γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Και τα 2/3 του χρονου θα πανε τεχνολογικη και οι της θετικης θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου Click για ανάπτυξη... Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:07 Ο ΕλευθεριⒶκος: #311 16-03-14 15:07 Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sunshine1997 Νεοφερμένο μέλος Ο sunshine1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:23 Ο sunshine1997: #312 16-03-14 15:23 Εμείς στην τεχνολογική είμαστε 25 παιδιά (έχουμε δύο τεχνολογικές στο σχολείο μας) και η θετική έχει 24 παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:35 Ο Fedde le Grand: #313 16-03-14 15:35 Εμείς πάντως έχουμε 2 τμήματα Τεχνολογικής + 2 Θετικής. Αλλά από ότι κατάλαβα του χρόνου με το ζόρι θα κάνουν ένα τμήμα Θετικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:36 Η Nefeli Graf: #314 16-03-14 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Click για ανάπτυξη... Αυτό μου έχει πει μία γνωστή μου που είναι θετική. Κάνουν ωραίο μάθημα, ειδικά στην Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:48 Η τρελή φιλόσοφος: #315 16-03-14 15:48 βασικά πιο πολλή σημασία έχει να πέσεις σε καθηγητή που γνωρίζει καλά αυτό που κάνει και ενδιαφέρεται για τα παιδιά.Π.χ. εμάς αυτή που μας κάνει λατινικά μας δίνει σημειώσεις,μας βάζει τεστάκια κάθε 3-4 κεφάλαια,και γενικώς ενδιαφέρεται..Και αυτή για άγνωστο που έχει πει σε όσους θέλουν,όταν έχει κενό αν πάρουν άδεια να πηγαίνουν σε αυτή να τη ρωτάνε διάφορα.Και το ότι τα παιδιά της τάξης είναι καλά και ήσυχα βοηθάει αλλά κυρίως οι καθηγητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:51 Η Mάιρα έγραψε: #316 16-03-14 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Εμείς συνολικά είμαστε τρία τμήματα οπότε αναγκαστικά κιολάς η θεωρητική ειναι δυο τμήματα όπως και η τεχνολογική που αποτελείται και σε μας από 17-18 παιδιά. Καλά είναι, ντάξει. Παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:38 Ο jj! έγραψε: #317 16-03-14 16:38 Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Η Nefeli Graf: #318 16-03-14 16:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Click για ανάπτυξη... Κάτσε κάτσε ρε. Πως θα τα κάνετε 7 τα τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:43 Η mary_lou thess: #319 16-03-14 17:43 του χρονου στο σχολειο μας υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην δημιουργηθει τμημα θετικης..τα παιδια που θα συνεχισουν του χονου θετικη ειναι μονο 5! Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξουν σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:50 Ο ΕλευθεριⒶκος: #320 16-03-14 17:50 Κοιτα δε νομιζω να μην σας φτιαξουν τμημα αφου μιλαμε για 5 παιδια, αν ηταν 1-2 μπορει να σας εστελναν σε αλλο λυκειο, απλα μαλλον θα χρειαστει να κανετε μαθηματικα και φυσικη μαζι με την τεχνολογικη. Ετσι γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sunshine1997 Νεοφερμένο μέλος Ο sunshine1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 32 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:23 Ο sunshine1997: #312 16-03-14 15:23 Εμείς στην τεχνολογική είμαστε 25 παιδιά (έχουμε δύο τεχνολογικές στο σχολείο μας) και η θετική έχει 24 παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:35 Ο Fedde le Grand: #313 16-03-14 15:35 Εμείς πάντως έχουμε 2 τμήματα Τεχνολογικής + 2 Θετικής. Αλλά από ότι κατάλαβα του χρόνου με το ζόρι θα κάνουν ένα τμήμα Θετικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:36 Η Nefeli Graf: #314 16-03-14 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Click για ανάπτυξη... Αυτό μου έχει πει μία γνωστή μου που είναι θετική. Κάνουν ωραίο μάθημα, ειδικά στην Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:48 Η τρελή φιλόσοφος: #315 16-03-14 15:48 βασικά πιο πολλή σημασία έχει να πέσεις σε καθηγητή που γνωρίζει καλά αυτό που κάνει και ενδιαφέρεται για τα παιδιά.Π.χ. εμάς αυτή που μας κάνει λατινικά μας δίνει σημειώσεις,μας βάζει τεστάκια κάθε 3-4 κεφάλαια,και γενικώς ενδιαφέρεται..Και αυτή για άγνωστο που έχει πει σε όσους θέλουν,όταν έχει κενό αν πάρουν άδεια να πηγαίνουν σε αυτή να τη ρωτάνε διάφορα.Και το ότι τα παιδιά της τάξης είναι καλά και ήσυχα βοηθάει αλλά κυρίως οι καθηγητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:51 Η Mάιρα έγραψε: #316 16-03-14 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Εμείς συνολικά είμαστε τρία τμήματα οπότε αναγκαστικά κιολάς η θεωρητική ειναι δυο τμήματα όπως και η τεχνολογική που αποτελείται και σε μας από 17-18 παιδιά. Καλά είναι, ντάξει. Παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:38 Ο jj! έγραψε: #317 16-03-14 16:38 Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Η Nefeli Graf: #318 16-03-14 16:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Click για ανάπτυξη... Κάτσε κάτσε ρε. Πως θα τα κάνετε 7 τα τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:43 Η mary_lou thess: #319 16-03-14 17:43 του χρονου στο σχολειο μας υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην δημιουργηθει τμημα θετικης..τα παιδια που θα συνεχισουν του χονου θετικη ειναι μονο 5! Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξουν σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:50 Ο ΕλευθεριⒶκος: #320 16-03-14 17:50 Κοιτα δε νομιζω να μην σας φτιαξουν τμημα αφου μιλαμε για 5 παιδια, αν ηταν 1-2 μπορει να σας εστελναν σε αλλο λυκειο, απλα μαλλον θα χρειαστει να κανετε μαθηματικα και φυσικη μαζι με την τεχνολογικη. Ετσι γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς στην τεχνολογική είμαστε 25 παιδιά (έχουμε δύο τεχνολογικές στο σχολείο μας) και η θετική έχει 24 παιδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:35 Ο Fedde le Grand: #313 16-03-14 15:35 Εμείς πάντως έχουμε 2 τμήματα Τεχνολογικής + 2 Θετικής. Αλλά από ότι κατάλαβα του χρόνου με το ζόρι θα κάνουν ένα τμήμα Θετικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:36 Η Nefeli Graf: #314 16-03-14 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Click για ανάπτυξη... Αυτό μου έχει πει μία γνωστή μου που είναι θετική. Κάνουν ωραίο μάθημα, ειδικά στην Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:48 Η τρελή φιλόσοφος: #315 16-03-14 15:48 βασικά πιο πολλή σημασία έχει να πέσεις σε καθηγητή που γνωρίζει καλά αυτό που κάνει και ενδιαφέρεται για τα παιδιά.Π.χ. εμάς αυτή που μας κάνει λατινικά μας δίνει σημειώσεις,μας βάζει τεστάκια κάθε 3-4 κεφάλαια,και γενικώς ενδιαφέρεται..Και αυτή για άγνωστο που έχει πει σε όσους θέλουν,όταν έχει κενό αν πάρουν άδεια να πηγαίνουν σε αυτή να τη ρωτάνε διάφορα.Και το ότι τα παιδιά της τάξης είναι καλά και ήσυχα βοηθάει αλλά κυρίως οι καθηγητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:51 Η Mάιρα έγραψε: #316 16-03-14 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Εμείς συνολικά είμαστε τρία τμήματα οπότε αναγκαστικά κιολάς η θεωρητική ειναι δυο τμήματα όπως και η τεχνολογική που αποτελείται και σε μας από 17-18 παιδιά. Καλά είναι, ντάξει. Παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:38 Ο jj! έγραψε: #317 16-03-14 16:38 Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Η Nefeli Graf: #318 16-03-14 16:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Click για ανάπτυξη... Κάτσε κάτσε ρε. Πως θα τα κάνετε 7 τα τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:43 Η mary_lou thess: #319 16-03-14 17:43 του χρονου στο σχολειο μας υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην δημιουργηθει τμημα θετικης..τα παιδια που θα συνεχισουν του χονου θετικη ειναι μονο 5! Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξουν σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:50 Ο ΕλευθεριⒶκος: #320 16-03-14 17:50 Κοιτα δε νομιζω να μην σας φτιαξουν τμημα αφου μιλαμε για 5 παιδια, αν ηταν 1-2 μπορει να σας εστελναν σε αλλο λυκειο, απλα μαλλον θα χρειαστει να κανετε μαθηματικα και φυσικη μαζι με την τεχνολογικη. Ετσι γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμείς πάντως έχουμε 2 τμήματα Τεχνολογικής + 2 Θετικής. Αλλά από ότι κατάλαβα του χρόνου με το ζόρι θα κάνουν ένα τμήμα Θετικής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:36 Η Nefeli Graf: #314 16-03-14 15:36 Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Click για ανάπτυξη... Αυτό μου έχει πει μία γνωστή μου που είναι θετική. Κάνουν ωραίο μάθημα, ειδικά στην Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:48 Η τρελή φιλόσοφος: #315 16-03-14 15:48 βασικά πιο πολλή σημασία έχει να πέσεις σε καθηγητή που γνωρίζει καλά αυτό που κάνει και ενδιαφέρεται για τα παιδιά.Π.χ. εμάς αυτή που μας κάνει λατινικά μας δίνει σημειώσεις,μας βάζει τεστάκια κάθε 3-4 κεφάλαια,και γενικώς ενδιαφέρεται..Και αυτή για άγνωστο που έχει πει σε όσους θέλουν,όταν έχει κενό αν πάρουν άδεια να πηγαίνουν σε αυτή να τη ρωτάνε διάφορα.Και το ότι τα παιδιά της τάξης είναι καλά και ήσυχα βοηθάει αλλά κυρίως οι καθηγητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:51 Η Mάιρα έγραψε: #316 16-03-14 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Εμείς συνολικά είμαστε τρία τμήματα οπότε αναγκαστικά κιολάς η θεωρητική ειναι δυο τμήματα όπως και η τεχνολογική που αποτελείται και σε μας από 17-18 παιδιά. Καλά είναι, ντάξει. Παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:38 Ο jj! έγραψε: #317 16-03-14 16:38 Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Η Nefeli Graf: #318 16-03-14 16:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Click για ανάπτυξη... Κάτσε κάτσε ρε. Πως θα τα κάνετε 7 τα τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:43 Η mary_lou thess: #319 16-03-14 17:43 του χρονου στο σχολειο μας υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην δημιουργηθει τμημα θετικης..τα παιδια που θα συνεχισουν του χονου θετικη ειναι μονο 5! Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξουν σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:50 Ο ΕλευθεριⒶκος: #320 16-03-14 17:50 Κοιτα δε νομιζω να μην σας φτιαξουν τμημα αφου μιλαμε για 5 παιδια, αν ηταν 1-2 μπορει να σας εστελναν σε αλλο λυκειο, απλα μαλλον θα χρειαστει να κανετε μαθηματικα και φυσικη μαζι με την τεχνολογικη. Ετσι γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Καλά σε μας η θετική ζήτημα είναι να χει 10 παιδία, σαν ιδιαίτερο θα ναι το μάθημα που θα κανουν κάθε φορά. Πολύ λίγα παιδιά. Click για ανάπτυξη... Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Αρχική Δημοσίευση από ΕλευθεριⒶκος: Αυτο θα ειναι καλο για τα παιδια που δεν θα πανε φροντ. Οσο λιγοτερα παιδια ειναι, τοσο καλυτερο μαθημα θα γινεται. Click για ανάπτυξη... Αυτό μου έχει πει μία γνωστή μου που είναι θετική. Κάνουν ωραίο μάθημα, ειδικά στην Χημεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:48 Η τρελή φιλόσοφος: #315 16-03-14 15:48 βασικά πιο πολλή σημασία έχει να πέσεις σε καθηγητή που γνωρίζει καλά αυτό που κάνει και ενδιαφέρεται για τα παιδιά.Π.χ. εμάς αυτή που μας κάνει λατινικά μας δίνει σημειώσεις,μας βάζει τεστάκια κάθε 3-4 κεφάλαια,και γενικώς ενδιαφέρεται..Και αυτή για άγνωστο που έχει πει σε όσους θέλουν,όταν έχει κενό αν πάρουν άδεια να πηγαίνουν σε αυτή να τη ρωτάνε διάφορα.Και το ότι τα παιδιά της τάξης είναι καλά και ήσυχα βοηθάει αλλά κυρίως οι καθηγητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:51 Η Mάιρα έγραψε: #316 16-03-14 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Εμείς συνολικά είμαστε τρία τμήματα οπότε αναγκαστικά κιολάς η θεωρητική ειναι δυο τμήματα όπως και η τεχνολογική που αποτελείται και σε μας από 17-18 παιδιά. Καλά είναι, ντάξει. Παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:38 Ο jj! έγραψε: #317 16-03-14 16:38 Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Η Nefeli Graf: #318 16-03-14 16:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Click για ανάπτυξη... Κάτσε κάτσε ρε. Πως θα τα κάνετε 7 τα τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:43 Η mary_lou thess: #319 16-03-14 17:43 του χρονου στο σχολειο μας υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην δημιουργηθει τμημα θετικης..τα παιδια που θα συνεχισουν του χονου θετικη ειναι μονο 5! Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξουν σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:50 Ο ΕλευθεριⒶκος: #320 16-03-14 17:50 Κοιτα δε νομιζω να μην σας φτιαξουν τμημα αφου μιλαμε για 5 παιδια, αν ηταν 1-2 μπορει να σας εστελναν σε αλλο λυκειο, απλα μαλλον θα χρειαστει να κανετε μαθηματικα και φυσικη μαζι με την τεχνολογικη. Ετσι γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βασικά πιο πολλή σημασία έχει να πέσεις σε καθηγητή που γνωρίζει καλά αυτό που κάνει και ενδιαφέρεται για τα παιδιά.Π.χ. εμάς αυτή που μας κάνει λατινικά μας δίνει σημειώσεις,μας βάζει τεστάκια κάθε 3-4 κεφάλαια,και γενικώς ενδιαφέρεται..Και αυτή για άγνωστο που έχει πει σε όσους θέλουν,όταν έχει κενό αν πάρουν άδεια να πηγαίνουν σε αυτή να τη ρωτάνε διάφορα.Και το ότι τα παιδιά της τάξης είναι καλά και ήσυχα βοηθάει αλλά κυρίως οι καθηγητές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 15:51 Η Mάιρα έγραψε: #316 16-03-14 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Εμείς συνολικά είμαστε τρία τμήματα οπότε αναγκαστικά κιολάς η θεωρητική ειναι δυο τμήματα όπως και η τεχνολογική που αποτελείται και σε μας από 17-18 παιδιά. Καλά είναι, ντάξει. Παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:38 Ο jj! έγραψε: #317 16-03-14 16:38 Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Η Nefeli Graf: #318 16-03-14 16:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Click για ανάπτυξη... Κάτσε κάτσε ρε. Πως θα τα κάνετε 7 τα τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:43 Η mary_lou thess: #319 16-03-14 17:43 του χρονου στο σχολειο μας υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην δημιουργηθει τμημα θετικης..τα παιδια που θα συνεχισουν του χονου θετικη ειναι μονο 5! Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξουν σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:50 Ο ΕλευθεριⒶκος: #320 16-03-14 17:50 Κοιτα δε νομιζω να μην σας φτιαξουν τμημα αφου μιλαμε για 5 παιδια, αν ηταν 1-2 μπορει να σας εστελναν σε αλλο λυκειο, απλα μαλλον θα χρειαστει να κανετε μαθηματικα και φυσικη μαζι με την τεχνολογικη. Ετσι γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nefeli Graf: Εμάς έχει 8. Τα παιδιά λένε ότι είναι σαν φροντιστήριο. Στη θεωρητική πάντως όταν μένουμε 5 συγκεκριμένα παιδιά, το μάθημα γίνεται τέλειο. Είχε γίνει 2 φορές, λόγω διαφορετικών λόγων. Αλλά τις φυσιολογικές είμαστε 17 και δεν παλεύεται η κατάσταση εκεί μέσα. Click για ανάπτυξη... Εμείς συνολικά είμαστε τρία τμήματα οπότε αναγκαστικά κιολάς η θεωρητική ειναι δυο τμήματα όπως και η τεχνολογική που αποτελείται και σε μας από 17-18 παιδιά. Καλά είναι, ντάξει. Παλεύεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:38 Ο jj! έγραψε: #317 16-03-14 16:38 Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Η Nefeli Graf: #318 16-03-14 16:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Click για ανάπτυξη... Κάτσε κάτσε ρε. Πως θα τα κάνετε 7 τα τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:43 Η mary_lou thess: #319 16-03-14 17:43 του χρονου στο σχολειο μας υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην δημιουργηθει τμημα θετικης..τα παιδια που θα συνεχισουν του χονου θετικη ειναι μονο 5! Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξουν σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:50 Ο ΕλευθεριⒶκος: #320 16-03-14 17:50 Κοιτα δε νομιζω να μην σας φτιαξουν τμημα αφου μιλαμε για 5 παιδια, αν ηταν 1-2 μπορει να σας εστελναν σε αλλο λυκειο, απλα μαλλον θα χρειαστει να κανετε μαθηματικα και φυσικη μαζι με την τεχνολογικη. Ετσι γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 16:50 Η Nefeli Graf: #318 16-03-14 16:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Click για ανάπτυξη... Κάτσε κάτσε ρε. Πως θα τα κάνετε 7 τα τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:43 Η mary_lou thess: #319 16-03-14 17:43 του χρονου στο σχολειο μας υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην δημιουργηθει τμημα θετικης..τα παιδια που θα συνεχισουν του χονου θετικη ειναι μονο 5! Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξουν σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:50 Ο ΕλευθεριⒶκος: #320 16-03-14 17:50 Κοιτα δε νομιζω να μην σας φτιαξουν τμημα αφου μιλαμε για 5 παιδια, αν ηταν 1-2 μπορει να σας εστελναν σε αλλο λυκειο, απλα μαλλον θα χρειαστει να κανετε μαθηματικα και φυσικη μαζι με την τεχνολογικη. Ετσι γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Φέτος εμείς έχουμε συνολικά 6 τμήματα κατευθύνσεων. 2 Θετικής, 2 Τεχνολογικής, 2 Θεωρητικής Του χρόνου βλέπω 3 τεχνολογικής, 1 θετικής και ΜΑΚΑΡΙ 3 θεωρητικής Click για ανάπτυξη... Κάτσε κάτσε ρε. Πως θα τα κάνετε 7 τα τμήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary_lou thess Εκκολαπτόμενο μέλος Η mary_lou thess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 263 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:43 Η mary_lou thess: #319 16-03-14 17:43 του χρονου στο σχολειο μας υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην δημιουργηθει τμημα θετικης..τα παιδια που θα συνεχισουν του χονου θετικη ειναι μονο 5! Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξουν σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:50 Ο ΕλευθεριⒶκος: #320 16-03-14 17:50 Κοιτα δε νομιζω να μην σας φτιαξουν τμημα αφου μιλαμε για 5 παιδια, αν ηταν 1-2 μπορει να σας εστελναν σε αλλο λυκειο, απλα μαλλον θα χρειαστει να κανετε μαθηματικα και φυσικη μαζι με την τεχνολογικη. Ετσι γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
του χρονου στο σχολειο μας υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην δημιουργηθει τμημα θετικης..τα παιδια που θα συνεχισουν του χονου θετικη ειναι μονο 5! Οποτε αναγκαστικα θα πρεπει να αλλαξουν σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕλευθεριⒶκος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΕλευθεριⒶκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 395 μηνύματα. 16 Μαρτίου 2014 στις 17:50 Ο ΕλευθεριⒶκος: #320 16-03-14 17:50 Κοιτα δε νομιζω να μην σας φτιαξουν τμημα αφου μιλαμε για 5 παιδια, αν ηταν 1-2 μπορει να σας εστελναν σε αλλο λυκειο, απλα μαλλον θα χρειαστει να κανετε μαθηματικα και φυσικη μαζι με την τεχνολογικη. Ετσι γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κοιτα δε νομιζω να μην σας φτιαξουν τμημα αφου μιλαμε για 5 παιδια, αν ηταν 1-2 μπορει να σας εστελναν σε αλλο λυκειο, απλα μαλλον θα χρειαστει να κανετε μαθηματικα και φυσικη μαζι με την τεχνολογικη. Ετσι γινεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.