paul95
Δραστήριο μέλος

Επίσης να σχολιάσω και τα υπόλοιπα...
1) Άλγεβρα............................................ΑΙΣΧΟΣ
2) γεωμετρία..........................................................................ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΙΣΧΟΣ
3) Φυσική Γενικής................... pas mal
4) Χημεία γενικής........................υπέροχη και πολύ χρήσιμη
5) Μαθηματικά κατεύθυνσης..................................... ΑΠΛΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!
6) Φυσική κατεύθυνσης........................Μέχρι και τη θερμοδυναμική καλά είναι, μετά αρχίζει το ΑΙΣΧΟΣ
7) Βιολογία γενικής..........................ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΗ??????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina16
Πολύ δραστήριο μέλος

Tzeka chocola
Εκκολαπτόμενο μέλος

Vasool
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

χημεια κατευθηνσης ----> καλη ειναι!!
χημεια γενικης ----------> ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ!!!!!
φυσικη κατευθηνσης --> μπορω να πω οτι με αρεσει..
φυσικη γενικης ---------> ετσι και ετσι...
αλγεβρα -----------------> ΤΗ ΜΙΣΩ!!!!!!!
μαθηματικα κατ.--------> μετρια...
Γιωργος!!!
Νεοφερμένο μέλος

θα ηθελα πολυ να περασω στο τμημα φιλολογιας στην Καλαματα ή για Δασκαλος.
μαθηματα που λατρευω πολυ απο την κατευθυνση ειναι γενικα το αγνωστο και απο γνωστο πολυ μου αρεσει ο Μαντιθεος.
λιγο την φιλισοφια βαριεμαι και απο θαυμα εγραψα καλα για 1ο τετραμηνο! ευτυχως δεν το δινουμε στις πανελληνιες...

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

καλέεε αυτά που λέει φιλοσοφία είναι σχεδόν όσα θα κάνουμε στο γνωστό του χρόνου..το γνωστό φέτος είναι άχρηστο,απορώ γιατί έχουμε γνωστό φέτος..τσάμπα χρόνος..εγώ το διαβάζω μόνο για να γράψω καλά εξετάσεις,της γ λυκείου το γνωστό ήδη το ξεκίνησα λίγο..[μη σκεφτείς ότι το κάνω αναλυτικά,απλά να μπαίνω στο νόημα]..εγώ λατρεύω τα λατινικάκαι εγω παιδια ειμαι μαθητης της Β Λυκειου Θεωρητικης κατευθυνσης.
θα ηθελα πολυ να περασω στο τμημα φιλολογιας στην Καλαματα ή για Δασκαλος.
μαθηματα που λατρευω πολυ απο την κατευθυνση ειναι γενικα το αγνωστο και απο γνωστο πολυ μου αρεσει ο Μαντιθεος.
λιγο την φιλισοφια βαριεμαι και απο θαυμα εγραψα καλα για 1ο τετραμηνο! ευτυχως δεν το δινουμε στις πανελληνιες...

Υ.Γ ο Μαντίθεος σκέτο ψώνιοο είναι,δεν τον άντεξα..ο Δημοσθένης τους δούλευε κι ο Ισοκράτης μιλάει πιο λογικά τουλάχιστον

παιδιά δε μπορώ να καταλάβω [επειδή το ακούω κι από συμμαθητές κτλ κτλ] γιατί μισείτε τόσο την άλγεβρα??παρόλο που είμαι θεωρητική μπορώ να πω ότι μετά το άγνωστο και τα λατινικά είναι το 3ο αγαπημένο μου μάθημα

β λυκειου θετικη...και στοχευω κτηνιατρικη απθ!!!!
χημεια κατευθηνσης ----> καλη ειναι!!
χημεια γενικης ----------> ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ!!!!!
φυσικη κατευθηνσης --> μπορω να πω οτι με αρεσει..
φυσικη γενικης ---------> ετσι και ετσι...
αλγεβρα -----------------> ΤΗ ΜΙΣΩ!!!!!!!
μαθηματικα κατ.--------> μετρια...
πώς μπορείς και αγαπάς τη χημεία γενικής??

μου προκαλεί ναυτίαααα [κ' όχι μόνο σ'εμένα

Gate4
Επιφανές μέλος

μα είναι υπέροχο μάθημαπώς μπορείς και αγαπάς τη χημεία γενικής??[για κατεύθυνση δεν ξέρω,δεν είμαι θετική]
μου προκαλεί ναυτίαααα [κ' όχι μόνο σ'εμένα]

Socrates ... 99
Εκκολαπτόμενο μέλος

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Β΄Λυκείου και τεχνολογική κατεύθυνση. Υπομονή παιδιά σχεδόν ένας χρόνος έμεινε και μετά ελευθερία![]()
Τωρα φυλακισμενοι ειστε?
Just a sweetie!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Muxu Su
Διάσημο μέλος

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

απαπαα ευτυχώς δε θα την ξαναδώ μπροστά μουυ!μα είναι υπέροχο μάθημα![]()

κι εγώ μετράω μήνες και μέρεες!μετά τέλοοος..εσύ ποια σχολή και πόλη στοχεύεις?Β΄Λυκείου και τεχνολογική κατεύθυνση. Υπομονή παιδιά σχεδόν ένας χρόνος έμεινε και μετά ελευθερία![]()
Το καλοκαίρι μας βάζουν τις χειροπέδες...τώρα καλά είμαστε..δεν έχει τόσο τρελό διάβασμα η β' [όσο η γ' εννοώ φυσικά]..Τωρα φυλακισμενοι ειστε?
Socrates ... 99
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τωρα φυλακισμενοι ειστε?
Όχι άπλα με το που τελειώσουμε θα είναι άλλο το συναίσθημα

kiriazispao4ever
Δραστήριο μέλος

Τωρα φυλακισμενοι ειστε?
τώρα ειμαστε προφυλακισμένοι..
του χρόνου θα μαστε φυλακισμένοι.
Socrates ... 99
Εκκολαπτόμενο μέλος

κι εγώ μετράω μήνες και μέρεες!μετά τέλοοος..εσύ ποια σχολή και πόλη στοχεύεις?
Κατά κύριο λόγο έχω στο μυαλό μου σχολή Αστυφυλάκων. Εκτός απο αυτήν που ανέφερα θα ήθελα Φυσικό Ιωαννίνων. Εσύ τι θα ήθελες ?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.