Katerina192
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2)Ξεμάλλιασέ την, αφού πάρεις απολυτήριο...
3)Επειδή με αυτά που μου λες δε βλέπω να έχει και πολύ ενδιαφέρον αυτή για το αν θα γράψεις ή όχι, πρόσεχε μήπως και στα διαγωνίσματα βάζει εύκολα θέματα για να γράψουν και οι άλλοι καλά και συνεπώς το 20 σου δεν έχει τόση αξία.
4)Πάρε ένα βοήθημα και λύνε μόνη σου ασκήσεις.
---Τέλος Μηνύματος---
Ελπίζω η μορφή του post να σε έβαλε σε κλίμα πανελληνίων...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
parmas
Νεοφερμένο μέλος

Katerina192
Δραστήριο μέλος

PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είμαι από τους -ελάχιστους- που θα δώσουν φέτος μάθημα επιλογής Φυσική Γενικής. Υπάρχει κάποιος άλλος στο γκρουπ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είδες τα θέματα του ΟΕΦΕ; Πόσο πιο άκυρο μπορούσε να είναι το 4ο θέμα;

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Ω, λάθος μου. Δεν το ήξερα.
Είδες τα θέματα του ΟΕΦΕ; Πόσο πιο άκυρο μπορούσε να είναι το 4ο θέμα;![]()
δεν τα χω δει

PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος

PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ δίνω φέτος Φυσική Γενικής και δοξάζω το Θεό για την απόφασή μου.δηλαδη αμα συνεχισω και του χρονου θετικη κατ. κ παρω μαθημα επιλογης τα μαθηματικα ανοιγω 2,3,4ο πεδιο(Χωρεις να χασω μορια;;;;)απαππα ιστορια μακρια μας!! φυσικη γεν; εχω ακουσει κ γ αυτη οτι ειναι ευκολη αλλα ποιος την παιρνει;;
![]()
Είναι ΓΕΛΟΙΑ. Είχα πάντα πρόβλημα με τη Φυσική γιατί μέχρι και την πρώτη λυκείου δεν ήξερα Χριστό. Γνώριζα όμως πως η ύλη είναι πετσοκομμένη και εύκολη και επειδή με ενδιαφέρει η πυρηνική φυσική (που είναι πετσοκομμένη στο βιβλίο >.>) είπα να το πάρω το μάθημα.
Η ύλη είναι κατανοητή και εύκολη. Η Φυσική Γενικής είναι πιο σίγουρη από τα Μαθηματικά Γενικής. Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως το μάθημα επιλογής είναι το μάθημα που ΠΡΕΠΕΙ να γράψουμε 20.
Μην τη φοβάστε τη φυσική. Συμμαθητές μου που πήραν Μαθηματικά μου 'χουν πει πως μετανιώνουν για την απόφασή τους γιατί στα μαθηματικά μπορούν να χάσουν πολύ εύκολα μόρια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mixalisbarca
Εκκολαπτόμενο μέλος

drosos
Πολύ δραστήριο μέλος

mixalisbarca
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nαι αλλά γιατί όσοι δίνουν γράφουν πολύ καλά;Αν λες για φυσικη γενικης ειναι λογικο αφου δεν δινουν πανω απο 1000 ατομα το χρονο.

gregory nub
Διάσημο μέλος

Είναι (και σε λίγο θα λέω "είμαστε") καμένοι με την φυσικοί όσοι πάνε(-με) να δώσουμεNαι αλλά γιατί όσοι δίνουν γράφουν πολύ καλά;![]()

PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το μάθημα το επέλεξα επειδή είχε την πυρηνική ενέργεια στην ύλη (αν και αρκετά πετσοκομμένο >.>). Απλά είναι τόσο εύκολο και τόσο καλογραμμένο με μερικά αστεία -έως γελοία- σημεία που διαβάζετε πολύ εύκολα.
princess18
Νεοφερμένο μέλος

Βέβαια, σε όλα ισχύει αυτό.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδιά,πείτε μου κάτι γιατί ενδιαφέρομαι για μια φίλη μου που δίνει Φυσική...Το 4ο θέμα του φετινού ΟΕΦΕ δεν είχε κάτι που ήταν εκτός ύλης??
Όχι, ήταν όλα μέσα στην ύλη

Δίνω κι εγώ φυσική γενικής! Βέβαια την επέλεξα για 1 παράγραφο που είναι εκτός ύλης, αλλά δε το μετανιώνω! Με 2 ώρες διάβασμα τη βδομάδα χτυπάς άνετα 100αρι! (Για θετικοτεχνολογική πάντα, η θεωρητική ίσως αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.