Θεωρητικά, ναι, η ύλη μπορεί να βγει. Θεωρητικά, ναι, είναι εύκολο μάθημα για να γράψει κανείς 20. Επίσης θεωρητικά, είναι χάσιμο χρόνου να το κάνεις στο φροντιστήριο.
Θα σου πω όμως και τι βλέπω να γίνεται στην πράξη, ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ χρόνο.
Οι μαθητές, γνωρίζοντας ότι το ΑΟΔΕ είναι εύκολο μάθημα, δεν φροντίζουν να το διαβάσουν από την αρχή, όπως πρέπει, μεθοδικά, σελίδα την σελίδα, γιατί θεωρούν ότι έχουν πιο δύσκολα και πιο σημαντικά πράγματα να διαβάσουν. Η λογική του στυλ "έλα μωρέ, 60 σελίδες είναι, θα τις μάθω, μην τρελαίνεσαι" είναι κυρίαρχη. Κάπως έτσι, φτάνουν στον Μάρτιο με διαβάσματα - πασαλείμματα και μετά διαπιστώνουν ότι το μάθημα αυτό έχει ένα βιβλίο που είναι πολύ κακογραμμένο, που ναι μεν έχει 60 σελίδες ύλη αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να τις μάθεις απ'έξω, και αρχίζουν και αγχώνονται. Όσοι μπορέσουν να προλάβουν να καλύψουν την δουλειά 6 μηνών σε 2 μήνες, έχει καλώς. Οι περισσότεροι όμως, δίνουν πανελλήνιες και από μέσα τους σκέφτονται "Γαμώτο, αν το διάβαζα από τον Σεπτέμβριο θα έγραφα 20 αεράτο".
Κοντολογίς, αν θεωρείς ότι έχεις ως άνθρωπος την αυτοπειθαρχία να διαβάζεις 2 ώρες την εβδομάδα ΑΟΔΕ, χωρίς εκπτώσεις και παρεκκλίσεις, μην πας φροντιστήριο. Αν όμως τον θέλεις τον μπούσουλα σου, πήγαινε, δεν θα σου κάνει κακό, αλλά απεναντίας, θα σε βοηθήσει.