ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Μπορει να ακουγετε οτι ειναι 40 σελιδες ειναι ευκολο και κλπ για τους τεχνολογους ειναι δυσκολο διοτι απο εκει που μαθαμε να λυνουμε ασκησεις εδω και 5 χρονια (προσωπικα ειχα παρατησει ιστορια θρησκευτικα που θελαν αποστηθιση) τωρα μας βαζουν κατα παπαγαλια. Τελος ολοι λενε οτι ειναι τζαμπα μορια, αυτο το λενε αυτοι που δεν ασχολουνται με μαθηματικα και φυσικη διοτι εκει λειτουργεις με την κριση και οχι με παπαγαλια.
Τζάμπα-ξετζάμπα μόρια, το ΑΟΔΕ θα ήταν ένας ΚΑΛΟΣ λόγος να μην έδινα εκ νέου Πανελλήνιες εάν δεν πέρναγα στη Σχολή που ήθελα. Ή έστω, εάν ξανάδινα ποτέ Πανελλήνιες θα κοίταγα Τεχνολογική-1. Το ΑΟΔΕ είναι ένας ΚΑΛΟΣ λόγος για να μείνεις ΜΑΚΡΙΑ από την Τεχνολογική-2 (και η Βιολογία για να μείνεις μακριά από την Θετική :S).
Iliaso
Περιβόητο μέλος

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Επίσης το ΑΟΔΕ είναι το αγαπημένο μου μάθημα μετά την Έκθεση. Το διάβαζα ευχάριστα. Είναι αναλόγως το άτομο. Για παράδειγμα, εγώ μισούσα τον Προγραμματισμό, ενώ οι περισσότεροι τον συμπαθούν.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Μιας που ξαναδίνω φέτος από Θετική όμως (ήθελα να δω πως είναι), για εμένα τουλάχιστον η Βιολογία είναι πολύ πιο δύσκολη από το ΑΟΔΕ, γιατί έχει δύσκολους όρους. Ήδη αρχίζει να μου λείπει το ΑΟΔΕ.
Επίσης το ΑΟΔΕ είναι το αγαπημένο μου μάθημα μετά την Έκθεση. Το διάβαζα ευχάριστα. Είναι αναλόγως το άτομο. Για παράδειγμα, εγώ μισούσα τον Προγραμματισμό, ενώ οι περισσότεροι τον συμπαθούν.
WTF

Χαρά στο κουράγιο σου.Η χημεία πως σου φαίνεται;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=71711
geokam
Δραστήριο μέλος

- έχεις κάποιον να σου εξηγήσει δύσκολες έννοιες και φράσεις ώστε να καταστεί πιο εφικτή η αποστήθισή τους.
- έχεις κάποιον να σε βάλει σε ένα πρόγραμμα διαβάσματος
- έχεις κάποιον να σε εξετάσει και να σου επισημάνει τα λάθη σου και τις παραλείψεις σου και να προτείνει λύσεις
Ασφαλώς εννοείται ότι αν νομίζεις ότι το σχολείο και το διάβασμα στο σπίτι καλύπτει τα παραπάνω, τότε δεν χρειάζεσαι φροντιστήριο.
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Με την καθηγήτριά μου κάναμε λίγο από το βιβλίο της Α' Λυκείου για να θυμηθώ μερικά πράγματα. Την Δευτέρα θα κάνουμε κανονικά από το βιβλίο της Γ'. Οπότε δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη γνώμη. Άργησα να ξεκινήσω το διάβασμα και τα ιδιαίτερα, λόγω σχολής...WTF
Χαρά στο κουράγιο σου.Η χημεία πως σου φαίνεται;
Βιολογία πάντως που έχω ξεκινήσει κανονικά, μου φαίνεται αρκετά δύσκολη.
Δεν ξέρω αν θα αντέξω μέχρι το τέλος στη Θετική, μιας που για εμένα τα μαθήματα αυτά είναι καινούργια και ξεκίνησα το διάβασμα 3 μήνες απ' ότι οι περισσότεροι. Περιθώριο προσαρμογής 1 μήνα μου δίνω, αλλιώς επιστροφή στην Τεχνολογική.
Τουλάχιστον θα μου φύγει ο καημός που ήθελα να πάω Θετική.

fockos
Επιφανές μέλος

Με την καθηγήτριά μου κάναμε λίγο από το βιβλίο της Α' Λυκείου για να θυμηθώ μερικά πράγματα. Την Δευτέρα θα κάνουμε κανονικά από το βιβλίο της Γ'. Οπότε δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη γνώμη. Άργησα να ξεκινήσω το διάβασμα και τα ιδιαίτερα, λόγω σχολής...
Βιολογία πάντως που έχω ξεκινήσει κανονικά, μου φαίνεται αρκετά δύσκολη.
Δεν ξέρω αν θα αντέξω μέχρι το τέλος στη Θετική, μιας που για εμένα τα μαθήματα αυτά είναι καινούργια και ξεκίνησα το διάβασμα 3 μήνες απ' ότι οι περισσότεροι. Περιθώριο προσαρμογής 1 μήνα μου δίνω, αλλιώς επιστροφή στην Τεχνολογική.
Τουλάχιστον θα μου φύγει ο καημός που ήθελα να πάω Θετική.![]()
Μα γιατί άλλαξες κατεύθυνση δεν έπρεπε. Γύρνα τώρα τεχνολογική όχι ότι η θετική είναι πιο δύσκολη αλλά κατέχεις παραπάνω τα μαθήματα αυτά από τα εντελώς καινούρια για σένα μαθήματα της θετικής. Σκέψου να ακολουθήσεις τον β κύκλο της τεχνολογικής για ξεφορτωθείς τον προγραμματισμό που δε σου αρέσει.
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Μα γιατί άλλαξες κατεύθυνση δεν έπρεπε. Γύρνα τώρα τεχνολογική όχι ότι η θετική είναι πιο δύσκολη αλλά κατέχεις παραπάνω τα μαθήματα αυτά από τα εντελώς καινούρια για σένα μαθήματα της θετικής. Σκέψου να ακολουθήσεις τον β κύκλο της τεχνολογικής για ξεφορτωθείς τον προγραμματισμό που δε σου αρέσει.
Μην τον αποθαρρύνεις,αν στρωθεί μπορεί μια χαρά να τα καταφέρει.Απλά χρειάζεται να επιμείνει σε πράγματα που ενδεχομένως λείπουν.Ποια η διαφορά να μάθει Χημεία,αν προγραμματισμό συχαίνεται?Να πάει τεχνολογική Β γιατί,για να πάρει Βιοχημεία που την περιμένω πιο πολύπλοκη?Η Βιολογία είναι μέχρι να μπεις στη διαδικασία.Μετά κολλάς.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Πιστευω πως δεν κανεις καλα που "πειραματιζεσαι" τουλαχιστον οχι τωρα,5 μηνες σχεδον πριν τις παν/ες,αν ηταν καλοκαιρι ή αρχες της χρονιας θα το καταλαβαινα αλλα τωρα ειναι καιρος να επικεντρωθεις στα κενα των μαθηματων που ειχες περσυ ωστε να γραψεις εναν καλυτερο βαθμο σε αυτα!
Και οπως εχεις πει στο ΑΟΔΕ εισαι καλος και εχεις εναν σιγουρο καλο βαθμο σε αυτο το μαθημα!
fockos
Επιφανές μέλος

Δε θεωρώ την τεχνολογική πιο εύκολη από την θετική. Απλώς πιστεύω πως είναι καλύτερο για αυτον συνεχίσει να κάνει τα μαθήματα που έκανε πέρσι και όχι να πάει σε 2 εντελώς καινούρια μαθήματα.
Αν πήγαινε πέρσι θετική θα του έλεγα να παραμείνει θετική για να συνεχίσει από μία βάση και όχι από το 0.
moxa15
Διάσημο μέλος

Διαβάζω-κυρίως κάνω επανάληψη- από το αρχείο που βρήκα στη βιβλιοθήκη του i school
Γιατί μετά από αυτή τη σελίδα δεν υπάρχουν οι σημειώσεις?(δλδ 134 τ κεφάλαιο που αναφέρεται στο Maslow-Hezberg και θεωρία προσδοκιών?)
Λογικά είναι με τη προηγούμενη ύλη ε?
Μήπως έχει γίνει κάποια ανανέωση-εχει βγει κάποιο καινούριο pdf?αν έχετε κάποιες σημειώσεις ή οτιδήποτε μπορείτε παρακαλώ να με τις στείλετε?
koum
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, τόσα χρόνια που εξεταζόταν το ΑΟΔΕ πανελλαδικώς, οι συγκεκριμένες σελίδες ήταν εκτός. Δύσκολο να βρεις σημειώσεις για αυτά τα κομμάτια τώρα. Αν πάντως βρω κάτι, θα postάρω.Καταρχάς καλή χρονιά και καλή επιτυχία σ 'όλους μόλις 20 εβδομάδες έμειναν άντε να τελειώνουμε πια....
Διαβάζω-κυρίως κάνω επανάληψη- από το αρχείο που βρήκα στη βιβλιοθήκη του i school
Γιατί μετά από αυτή τη σελίδα δεν υπάρχουν οι σημειώσεις?(δλδ 134 τ κεφάλαιο που αναφέρεται στο Maslow-Hezberg και θεωρία προσδοκιών?)
Λογικά είναι με τη προηγούμενη ύλη ε?
Μήπως έχει γίνει κάποια ανανέωση-εχει βγει κάποιο καινούριο pdf?αν έχετε κάποιες σημειώσεις ή οτιδήποτε μπορείτε παρακαλώ να με τις στείλετε?

moxa15
Διάσημο μέλος

Ναι, τόσα χρόνια που εξεταζόταν το ΑΟΔΕ πανελλαδικώς, οι συγκεκριμένες σελίδες ήταν εκτός. Δύσκολο να βρεις σημειώσεις για αυτά τα κομμάτια τώρα. Αν πάντως βρω κάτι, θα postάρω.![]()
thanx man το εκτιμω

koum
Πολύ δραστήριο μέλος

Θεοδώρα, αυτά τα έχει και η βιβλιοθήκη του ischool. Από το 3.3.3 ΚΑΙ ΚΑΤΩ θέλει.Ρίξε μια ματιά. (Μία όμως)

Δε βρήκα τίποτα πάντως, όλοι βολεύονται με το σχολικό.

Ποιοι είναι οι τίτλοι των θεμάτων που θέλετε; Να ψάξω.

Έγινα καλό παιδάκι!

moxa15
Διάσημο μέλος

Ρίξε μια ματιά. (Μία όμως)
οκ καλο αυτο κατι τετιο ψαχνω και εγω
αλλα...
Θεοδώρα, αυτά τα έχει και η βιβλιοθήκη του ischool. Από το 3.3.3 ΚΑΙ ΚΑΤΩ θέλει.
Δε βρήκα τίποτα πάντως, όλοι βολεύονται με το σχολικό.
πράγματι αυτά τα έχει και η βιβλιοθήκη του ischool εγώ θέλω από τη θεωρία προσδοκιών και κάτω(μετά δλδ από τς μεθόδους και τεχνικές παρακίνησης)
Πάντως ευχαριστώ αν έχεις κάνα άλλο τέτοιο link postare το μου άρεσε έτσι όπως τα είχε πολύχρωμα κτλ
καλό ήταν
και πάλι thanx btw

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.