Εγώ ένα θα σας πω κι όποιος θέλει με ακούει... είμαι υποψήφιος αρχιτεκτονικής, δίνω δεύτερη χρονιά. Πέρυσι έβλεπα το εξώφυλλο της διοίκησης και με έπαιρνε ο ύπνος (δεν κάνω πλάκα). Είχα καταβάλει άπειρες προσπάθειες για να την μάθω, αφού τελικά κατέφυγα σε άλλους τρόπους εναλλακτικής μάθησης του τύπου υπνοπαιδεία (να φανταστείτε έβαζα τη μάνα μου να το γράφει σε κασετοφωνάκι με την ελπίδα ότι άμα το ακούω στον ύπνο μου την άλλη μέρα θα το ξέρω τέλεια). Τελικά έφτασαν οι πανελλήνιες κι εγώ ήξερα μόνο την πρώτη σελίδα του βιβλίου. Να μην τα πολυλογώ, έγραψα 4 στο μάθημα αυτό και οι βαθμολογητές (να ΄ναι καλά οι άνθρωποι) μου έβαλαν 6, με αποτέλεσμα να χάσω τη σχολή μου από τη διοίκηση... Βέβαια ήθελα μόνο αρχιτεκτονική, γι΄αυτό και ξαναδίνω. Φέτος όχι μόνο έκατσα και την έμαθα, αλλά κάθε μέρα λέω το βιβλίο απο μία φορά απ΄ έξω έτσι για να το νιώσω λίγο... ΜΗΝ αφήσετε να σας χαντακώσει αυτό το μάθημα, είναι τεράστια βλακεία. Αφού την έμαθα εγώ (πιστέψτε με σε αυτό που θα σας πω...) μπορει να την μάθει ο καθένας!! Εγώ τελικά κατάλαβα ότι με βοηθούν πολύ τα σχεδιαγράμματα, με τις κύριες έννοιες του κάθε χωρίου. Δοκιμάστε το.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.