Τρελας123
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Τρελας123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα.

20-09-22

20:42
Αξίζει να σπουδάσω στο εκπα παιδαγωγικες σχολές ή να σκευτω Θεσσαλονίκη;
Γενικά έχω ακούσει για την κακή λειτουργία του και με αγχώνει
Θέλω να περάσω νηπιαγωγών να σκευτω και το παδα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.020 μηνύματα.

20-09-22

21:19
γιατί η Θεσσαλονίκη σκίζει στο τομέα της λειτουργίας νομίζεις;Γενικά έχω ακούσει για την κακή λειτουργία του και με αγχώνει
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.008 μηνύματα.

20-09-22

21:27
τι παδα δεν ειναι νηπιαγωγοι ειναι βρεφομανουλες μεχρι 4 ετων ...οι νηπιαγωγοι ειναι 4-6 ετωνΑξίζει να σπουδάσω στο εκπα παιδαγωγικες σχολές ή να σκευτω Θεσσαλονίκη;
γιατι το απθ να ειναι πιο καλο απο το εκπα?
Τρελας123
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Τρελας123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Αγία Βαρβάρα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα.

21-09-22

16:06
Γενικά ποιο πανεπιστήμιο έχει καλή λειτουργία;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.008 μηνύματα.

21-09-22

16:10
οι εννοιες της επιστημης που ζητας ειναι απλες ,οποτε ολα καλα ειναι ..οπου περνας ποιο καλα... στην αθηνα ειναι πολυ μουντα εκει καπου στην σολωνος που ειναιΓενικά ποιο πανεπιστήμιο έχει καλή λειτουργία;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Έλενα Παπαμακαριου
- Τρελας123
- Barka
- SoyN
- Jocaste
- mermaid89
- Pigeon
- stefan
- Μαραθ22
- katerinavld
- Αναστασία197
- constansn