Παίζει κανείς Παλέρμο;

τέλειο το Παλέρμο!!!!!!!!!!!!!!!!! Ξέρει κανείς κανένα παρόμοιο παιχνίδι έτσι παρεΪστικο;

ναι το loup garou που ειναι σχεδον ιδιο με το παλερμο και το υπερφανταστικο Munchkin απο την Καισσα το δευτερο ειναι το καλυτερο !!!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ...τι μου θυμισες τωρα...αμετρητες ωρες στην κατασκηνωση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πέρσι στην εκδρομή της περιβαλλόντικής το έπαιξα πρώτη φορά είμαισταν 20 παιδια στην ακδρομή και περάσαμε γαματα!!!

τι μ θυμιζετε τωρα...; :Pπροσφατα το εμαθα στην 5ημερη κ το παιζαμε στο λεωφορειο κ τα βραδια....τελειο παιχνιδι! αμα ειναι να κανονισουμε να ξαναγινει παλερμο στο ischool ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πραγματικά τέλειο παιχνίδι!!! αν διοργανωθεί παλέρμο στο ischool βγάλτε καμιά ανακοίνωση να ξέρουμε... μόνο να είναι μετά το τέλος μαϊου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που μπορεις να το παιξεις online??????

Υπάρχει και εδω η αντίστιχη κατηγορία https://cnf.e-steki.gr/forumdisplay.php?f=141&type=

Υπάρχει και εδω η αντίστιχη κατηγορία https://cnf.e-steki.gr/forumdisplay.php?f=141&type=

οκ ενδιαφέρον έχει τις οδηγίες αλλά δεν είναι κανά παιχνίδι σε εξέλιξη...!μήπως ξέρεις που μπορώ να παίξω στο internet?!έψαξα στο google αλλά τζίφος!

Γεια σας παιδιά!Τελικά ξέρετε τι θα γίνει με το παιχνίδι;Αν θα ξεκινήσει άλλο και πότε;
Δεν ξέρω καν πως παίζεται,αλλά πωρώθηκα όπως λέτε και εσείς μόνο και μόνο από τις περιγραφές σας!:slourp:

Εγω ειμαι μεσα!Αλλά πώς θα βρούμε χαρτιά στο μσν;;Σόρρυ αλλά είμαι και λίγο άσχετη

Ρε παιδια τελειο παιχνιδι το παλερμο!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορω να παιζω ωρες αλλα να υπαρχει ταξη οχι να ψηφιζει ο αλλος απλα για να ψηφισει.
Games παιζει κανενας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ μια φορά έπαιξα και μου άρεσε πολύ, είναι διασκεδαστικό!

Εμείς παίζουμε σε κάθε εκδρομή, στο γυρισμό. :)

Τρομερό παιχνίδι. :)

Μου θυμίζει περσινό καλοκαίρι...ώρες ατελείωτες με Παλέρμο!!:group:

παλέρμο,το είχαμε λιώσει πέρυσι στην 3η λυκείου τις ώρες γενικής παιδείας μέσα στην τάξη.
χαμός,μόνο ξύλο δεν έπεφτε :P

Καλα στο γυμνασιο κ τωρα στο λυκειο τ χουμε χεσει λιγο τ θεμα γτ παιζουμεε ολη μεραα..Και προπονουμαιι κ γ το επομενο Παρερμο στο chat&fun section...Μην το ξεχνατε..αυτην την εβδομαδα θ γινει topic!!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back