Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Αυτά που μου έλειψαν είναι κάποιοι συμμαθητές και οι στιγμές χαζομάρας και γέλιου στα διαλείμματα και στην τάξη.
Α και καθηγητές που φέτος δε θα είναι στο λύκειο μας. =[
Αυτά πάντως θα μου λείψουν απ το σχολείο. Τελευταία χρονιά βλέπεις...

Και φυσικά η τυρόπιτα του κυλικείου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

μετα απο 18 χρονια ΝΑΙ δεν θα παω σχολειο στις 10-11-12 Σεπτεμβριουαν και φανταζομαι δεν θα κρατηθω και θα παω μια βολτα στον αγιασμο
![]()
Φίλε είναι τρομερά ωραίο το συναίσθημα έτσι; Ειδικά το γλίτωμα του πρωινού ξυπνήματος είναι το καλύτερο..Καλά εγώ δε το συζυταω ότι θα περάσω έστω και για βόλτα..
toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος

πριν ανοιξω το θεμα νομιζα οτι ο φοκος θα το χε ανοιξει!

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

νομιζω πως σε ολους μας θα λειψουν τα μαθητικα χρονια οχι βεβαια το πρωινο ξυπνημα αλλα ξερεις ολα τα υπολοιπαΦίλε είναι τρομερά ωραίο το συναίσθημα έτσι; Ειδικά το γλίτωμα του πρωινού ξυπνήματος είναι το καλύτερο..Καλά εγώ δε το συζυταω ότι θα περάσω έστω και για βόλτα..

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Και φυσικά η τυρόπιτα του κυλικείου.![]()
Πλάκα κάνεις! Λιγδερή, τίγκα στο λάδι και λιγουριαστική!

Από το κυλικείο θα μου έλειπε ο κυλικατζής(?) ο γεράκος, ο οποίος μου είχε αδυναμία και όταν είχε κόσμο, ερχόταν πρώτα σε μένα για ό,τι ήθελα

Γενικά τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Από τη μία θέλω και άλλα μπάνια και άλλη ζέστη, αλλά από την άλλη έχω μια ανυπομονησία...
am I a dork ?

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

την δευτερη σου προταση δεν την σχολιαζω..απλα λογικοΠλάκα κάνεις! Λιγδερή, τίγκα στο λάδι και λιγουριαστική!![]()
Από το κυλικείο θα μου έλειπε ο κυλικατζής(?) ο γεράκος, ο οποίος μου είχε αδυναμία και όταν είχε κόσμο, ερχόταν πρώτα σε μένα για ό,τι ήθελα
Γενικά τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Από τη μία θέλω και άλλα μπάνια και άλλη ζέστη, αλλά από την άλλη έχω μια ανυπομονησία...
am I a dork ?![]()

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Αλλά πιο πολυ νομίζω πως μου έλειψαν τα γελάκια και οι παρέες στα διαλλείμματα.......
ΦΩΤΕΙΝΗ2010
Νεοφερμένο μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

ο κυλικατζής(?) ο γεράκος, ο οποίος μου είχε αδυναμία και όταν είχε κόσμο, ερχόταν πρώτα σε μένα για ό,τι ήθελα![]()

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Φέτος είναι το μόνο καλοκαίρι που δεν ένιωσα τίποτα.
Καλή μας συνέχεια.
roseberry
Διάσημο μέλος

θελω να δω τους καινουριους καθηγητες,
αυτους που ξεμειναν απο περσυ
και αυτους που καλα εκαναν και ξεμειναν απο περσυ ( :fss: )
so καλη αρχη να'χουμε

LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Έχουμε και λέμε, επειδή έκανα πολλά απ' αυτά που ήθελα να κάνω κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ή μάλλον των διακοπών, και θα κάνω και άλλα γιατί μένουν 20 μέρες, δεν αρχίζουν και αύριο δα!, μπορώ να πω ότι καθόλου δεν στενοχωριέμαι που γυρίζουμε, μου χουν ψιλολείψει οι φοβεροί καθηγητές με τις ατάκες τους, ε καμιά βλακεία που κάνουμε σε κάτι άκυρα μαθήματα, τα πειράγματα σε συμμαθητές και καθηγητές... Η β γυμνασιου πάντως μέχρι τώρα ήταν η καλύτερη χρονιά, ελπίζω η φετινή να ναι ακόμη καλύτερη...
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

πλάκα είχε μωρέ
Όσο κράτησε καλά ήταν. Πάμε γι'άλλα, καλύτερα.

MariaEchelon
Νεοφερμένο μέλος

Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Έτσι και φέτος, θα πάρουμε μια δυνατή ανάσα, όσο καλύτερη μπορούμε, και θα βουτήξουμε στα βαθιά, προσπαθώντας να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε...
Τς ποιήτρια το παίζω βραδιάτικο
ἅλς
Διάσημο μέλος

Θα έχουμε καινούργιο λυκειάρχη αλλά είναι ο περσινός μας Χημικός οπότε και τον ξέρουμε και μας ξέρει. Τέλεια!
Καλή αρχή σ΄όλους αλλά βασικά καλή δύναμη σ΄όλους-ες της Γ΄Λυκείου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.