Πέμπτη 28 Ιουλίου ή Παρασκευή 29, βγαίνουν οι βάσεις 2022

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ξανά ανοίγω πονταρισμα:
Θα βγουν στις 4
1659006454354.png

πιστευω απόγευμα...όπως το 2018
Πολύ πιθανόν. Θυμάμαι το 2018 βγήκε η είδηση στα σάιτ και έψαχνα την επιβεβαίωση σε ανακοίνωση του υπουργείου που δεν είχε βγει ακόμα. Έπαιρνα τηλέφωνο μια μαθήτρια κι αυτή κοιμόταν και ήταν σε φάση δεν με παρατάς στην ησυχία μου.

Έπαιρνα τηλέφωνο μια μαθήτρια κι αυτή κοιμόταν και ήταν σε φάση δεν με παρατάς στην ησυχία μου.
Πολυ φιλη μου
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ο Χριστός...
Built different 🦇

Εγώ πάντως σκούπισα, σφουγγάρισα, έβαλα πλυντήριο, έκανα μπάνιο και έφαγα και μεσημεριανό. Ε αν δε βγουν μέχρι το απόγευμα με βλέπω να αλλάζω χρώμα στους τοίχους του σπιτιού :lol:

Αφου είπαν απόγευμα πιστεύω πρέπει να αναμένουμε περίπου 5-7.

Αν δεν βγουν το απόγευμα τζάμπα μας ξεσήκωσαν! Θα πάμε να κάψουμε την καθημερινή😂

Άμα δε βγει ανακοίνωση στο σάιτ του υπουργείου, και ο θεός ο ίδιος να πει ότι θα βγουν σήμερα, δεν είναι τίποτα επίσημο. Μέχρι τότε, αν και καταλαβαίνω την αγωνία σας, ανυπομονείτε τσάμπα

Άμα δε βγει ανακοίνωση στο σάιτ του υπουργείου, και ο θεός ο ίδιος να πει ότι θα βγουν σήμερα, δεν είναι τίποτα επίσημο. Μέχρι τότε, αν και καταλαβαίνω την αγωνία σας, ανυπομονείτε τσάμπα
Καλα εδω για μηχανογραφικο , πρωτα ανοιξε η πλατφορμα και μετα βγηκε η ανακοινωση …

Σκούπισα όλον τον κήπο για να περάσω την ώρα μου. Με βλέπω να ρίχνω και μία γενική στο υπνοδωμάτιό μου και να με βρίσκουν οι βάσεις πάνω από τη σφουγγαρίστρα :lol:
Έλα κι από εδώ, έχω μπόλικες δουλίτσες και δουλεύω πρωί απόγευμα 🤣🤣🤣

Εν τω μεταξύ έχω μάθει απέξω τον κωδικό υποψηφίου. Τον αριθμό του κινητού μου πιο δύσκολα τον έμαθα :lol:

Υ. Γ Βέβαια εμένα δεν είναι και η πρώτη φορά :P
Εγώ τον έχω βάλει και password στο κινητο, για να μην τον ξεχάσω. :hehe:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back