Πάροχοι Διαδικτύου: Ποιόν προτιμάτε

εχει κανεις forthnet ρε παιδια?εγω παντως που εχω βαλει τις τελευταιες 20 μερες το νετ ΓΑΜΙΕΤΑΙ
τρεχει με 1-4 mb/s....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχει κανεις forthnet ρε παιδια?εγω παντως που εχω βαλει τις τελευταιες 20 μερες το νετ ΓΑΜΙΕΤΑΙ
τρεχει με 1-4 mb/s....

Στα 13 είμαι εγώ, εδώ και πόσα χρόνια. Κ τώρα τόσο πιάνω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω πληρωνω 24αρι...που μενεις?τι εννοεις 13?εχεις η πληρωνεις?
εγω παντως μενω αθηνα και μ λενε οτι κανουν επισκευες ....

τρεχει με 1-4 mb/s....
Τι πακέτο έχεις βάλει, σε ποια περιοχή είσαι και πόσο κοντά απ' το DSLAM σου; :)

πληρωνω για 24, και έχω 13 :P
και μένω θεσσαλονίκη

ο καλύτερος παροχος είναι ο γείτονας :P

εγω πληρωνω 24αρι...που μενεις?τι εννοεις 13?εχεις η πληρωνεις?
εγω παντως μενω αθηνα και μ λενε οτι κανουν επισκευες ....

παρε τηλεφωνο για υποστηριξη
και εγω το προσεξα,πηρα τηλ,το διερευνησαν και μετα ανεβηκε
αλλα κατσε εαν λενε οτι κανουν επισκευες,σε τι; στο δικτυο; μαλλον θα χρειαστει να περιμενεις
για το dslam μπορουν να σου πουν κι αυτοι εαν δεν ξερεις

Τελευταία επεξεργασία:
εγώ έχω cyta τώρα στα 4 mbps και οι ταχύτητες είναι καλύτερες από τότε που είχα forthnet 24 mbps .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back