Λοιπόν θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ μιάς και σπουδάζω στο πα.πει. και συγκεκριμένα είμαι στο 3ο έτος στην σχολή χρηματοοικονομικής και τραπεζικής διοικητικής. Για εμένα το πανεπιστήμιο δεν είναι απλά καλό είναι κορυφαίο και εξηγώ, καταρχάς από άποψη εγκαταστάσεων, περιβάλλοντος και κλίματος(είναι τα λιγότερο σημαντικά αλλά παίζουν και αυτά ρόλο) πιστεύω δεν θα βρεις πουθενά καλύτερα στην Αθήνα. Καταλήψεις,μπάχαλα,φασαρίες, γκράφιτι παντού, μετανάστες τριγύρω, σκουπίδια, τσαμπουκάδες μεταξυ των παρατάξεων απλά δεν υπάρχουν ή υπάρχουν στο ελάχιστο(μόνο για τις παρατάξεις). Υπάρχουν 9 σχολές-τμηματα που έχουν όμως όλες μια σχέση με το πεδίο της οικονομίας και της διοίκησης εκτός των 2 που έχουν σχέση με πληροφορική. Δεν ξέρω τι γίνεται στις άλλες, αλλά εμείς είμαστε το μόνο τμήμα εξειδικευμένο στην τραπεζική διοικητική στην Ελλάδα και αν σε ενδιαφέρει πιστεύω θα την βρεις ιδανική επιλογή. Παρά το πολύ απαιτητικό πρόγραμμα εγώ δεν το έχω μετανιώσει ούτε μία φορά που μπήκα εκεί. Από όσο ξερω πολύ καλό τμήμα έιναι και τα ναυτιλιακά. Από καθηγητές πιστεύω ότι έχουμε από τους καλύτερους, μερικοί από τους οποίους αποτελούν στελέχη του υπουργείου οικονομικών ή της τράπεζας της Ελλάδος(μία δίορθωση,ο υπουργός δεν τελείωσε το πα.πει. αλλά έιναι καθηγητής μας στην χρηματοοικονομική). Για εμένα αν βγάλεις τα μόρια δεν θα χάσεις να έρθεις στο πα.πει. και αν πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις στο τμήμα μας και σε ενδιαφέρει το αντικείμενο η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν θα βρεις καλήτερη εναλλακτική. Οτιδήποτε άλλο χρειαστείς, στείλε μου. Θα χαρώ να βοηθήσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.