ΠΑΜΑΚ vs ΑΠΘ

gospapbig

Νεοφερμένο μέλος

Ο gospapbig αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Ποιο πτυχίο έχει μεγαλύτερη βαρύτητα; Προσωπικά δίνω φέτος πανελλήνιες και το παμακ είναι πιο safe και σίγουρη επιλογή από το απθ . Προφανώς κάνω ότι μπορώ για να πετύχω το μέγιστο αλλά θέλω να ξέρω αν συμφέρει να φας στη μάπα 4 χρόνια με μαθήματα χρηματοικονομικης και οικονομικών (που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών παμακ) η να το πάω τάπα μέχρι το τέλος της χρονιάς για να καταφέρω να μπω απθ .

Ειλικρινά, δεν υπάρχει τρελή διαφορά μεταξύ πτυχίων. Νομικώς είναι ισότιμα. Από εκεί και πέρα μετράει πάρα πολύ και η προσωπικότητα που θα αναπτύξεις, μεταπτυχιακά, διδακτορικά κλπ.

Εαν ρωτάς αν θα έβρισκες πιο γρήγορα δουλειά από το ΑΠΘ παρά από το ΠΑΜΑΚ η απάντηση είναι πως όχι. Το ΠΑΜΑΚ είναι πιο καινούριο πανεπιστήμιο, ουσιαστικά σαν κολλέγιο. Κοίτα να περάσεις κάπου και να ασχοληθείς με κάτι που σου αρέσει.

Ποιο πτυχίο έχει μεγαλύτερη βαρύτητα; Προσωπικά δίνω φέτος πανελλήνιες και το παμακ είναι πιο safe και σίγουρη επιλογή από το απθ . Προφανώς κάνω ότι μπορώ για να πετύχω το μέγιστο αλλά θέλω να ξέρω αν συμφέρει να φας στη μάπα 4 χρόνια με μαθήματα χρηματοικονομικης και οικονομικών (που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών παμακ) η να το πάω τάπα μέχρι το τέλος της χρονιάς για να καταφέρω να μπω απθ .
Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι γιατί σπουδάζω στο ΠΑΜΑΚ εφαρμοσμένη πληροφορική μήπως μπορώ να σε βοηθήσω.

Back