Guest 688951
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Επειδη βαριεμαι να αναλυω ολα τα παραπανω.Ειδικα για το πρωτο θα σου πω οτι τα θεματα σε επιπεδο δυσκολιας δεν εχουν καμια σχεση με πριν μια 10 ετια.Πηγαινε στις ομαδικες στο fb .Μαθηματικο εργαστηρι,Φυσικη γ λυκειου.Και διαβασε τι λενε καθηγητες για ολα αυτα.Για δυσκολια ,επιπεδο κλπ.Οχι τιποτα αλλο μην λες οτι τα γραφω και εγω.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 10.681 μηνύματα.

Δεν έχει την οικονομική ευχερεια να παρακολουθήσει άλλον έναν χρόνο φροντιστηρίου. Είχε σκεφτεί να πάει σε ιδιωτικό, αλλά τον παρότρυνα μαζί με άλλους να δεί εναλλακτικές. Είδε το πρόγραμμα σπουδών, την επαγγελματική αποκατάσταση και γούσταρε τρελά. Σκέφτεται να κάνει κατατακτήριες αντί να ξαναδώσει πανελλήνιες. Του το εύχομαι, αέρα στα πανιά του. Μπορεί να κάνουμε πρακτική στο ίδιο νοσοκομείο μη σου πωΠροφανώς δεν ξέρω ακριβώς την περίπτωση, αλλα καλο θα ηταν να σκεφτεί το ενδεχόμενο να ξανά δώσει.
Κρίμα να χάσει το αντικείμενο των ονείρων του και να πάει σπόντα σε άλλη σχολή.
Εφόσον έχει και τις ικανότητες και η προετοιμασία του ηταν καλή, εχει τα φόντα.

SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 943 μηνύματα.

Μαζι σου στο κομματι τυχης, αλλα κι εγω τελη Ιουλιου περασα Νομικη Αθηνων, τον Σεπτεμβρη του ιδιου ετους εκανα δυο δουλειες(εστιαση+επιτηρησεις), στα 18 μου αγορασα μονος μου αυτοκινητο, απο το 3ο ετος ειμαι στο ταμειο ανεργιας (συμπληρωσα ανω των 200 εργασιμων με part time) και αυτο δεν με αφησε χαοτικα πισω στη σχολη(χρωσταω καμια 10ρια μαθηματα, αλλα δεν σκοπευω να την βγαλω ετσι κι αλλιως στα 4). Δεν σημαινει πως οσοι επιτυχαμε δεν κοπιασαμε εξισου με ιδιες ή δυσμενοτερες συνθηκες φιλε, απλα καποιοι ανθρωποι ειναι πιο αδυναμοι, πρωτιστως ψυχικα.Δεν θα διαφωνήσω γενικά, αλλά στο θέμα του ύπνου δεν με βρίσκεις σύμφωνο, δεν είναι όλοι ίδιοι. Το γεγονός πως εσύ μπορούσες να το κάνεις, δεν σημαίνει πως μπορούν όλοι. Σήμερα πολλά παιδιά έχουν διάφορα προβλήματα, κυρίως ψυχολογικά, τα περισσότερα κιόλας είναι undiagnosed γιατί οι γονείς είναι αγύριστα κεφάλια ή επειδή δεν υπάρχει σωστή ενημέρωση.
Μπορεί κάποιοι να είναι υπερόπτες και να νομίζουν πως τα ξέρουν όλα(δεν αναφέρομαι σε εσένα), αλλά δεν ξέρουν τίποτα γιατί δεν μπήκαν ποτέ στον κόπο να μάθουν. Αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους σαν αριθμούς αλλά στην ουσία κοιτάνε μια πλευρά των πραγμάτων και χάνουν άλλες 10. Ξέρεις γιατί ; Γιατί ήταν τυχεροί στην ζωή.
Επειδή έχω διδάξει και εγώ σε παιδιά, η κύρια διαφορά μεταξύ της πλειοψηφίας που φοιτάει σε καλές σχολές δεν είναι η περισσότερη ευφυΐα. Είναι η τύχη. Και όχι δεν εννοώ στις πανελλήνιες...
Τι να πω εγώ σε ένα παιδί που ο πατέρας του το βάζει να δουλεύει μέχρι τις 3 το πρωί και μου έρχεται για μάθημα χωρίς να μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά ;
Τι να πω σε ένα παιδί που η μάνα του έχει ψυχιατρικό πρόβλημα και ο πατέρας του γκαρίζει όλη μέρα ;
Τι να πω σε ένα παιδί που την μισή του ζωή τρέχει σε νοσοκομεία, και απο διάφορα θέματα δεν μπορεί καν να κοιμηθεί τα βράδια ;
Τι να πω σε ένα παιδί που οι γονείς του δεν μπορούν να το συντηρήσουν και αναγκαστικά σκέφτεται το μέλλον του ως υπάλληλος σουπερμάρκετ ή ντελιβεράς γιατί χρειάζεται άμεσα χρήματα και δεν μπορούν να του παρέχουν οι δικοί του ;
Ξαναλέω πως απλώς παίρνω μια αφορμή, δεν εννοώ κάτι για εσένα.
Η ουσία είναι πως υπάρχει μια μεγάλη γκάμα μαθητών με πολλά και διάφορα προβλήματα τα οποία αναπόφευκτα επηρεάζουν τόσο την ποιότητα ζωής τους όσο και την απόδοση τους στο σχολείο. Στον χώρο των θετικών επιστημών, οι περισσότεροι, φοιτητές και καθηγητές αγνοούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν άλλοι συνάνθρωποι μας και τους κρίνουν με βάση έναν ηλίθιο βαθμό μόνο, χαρακτηρίζοντας τους...σκουπίδια. Μπορώ μετά βεβαιότητας να πω πως η συντριπτική πλειψηφία αυτών των παιδιών εαν ήταν το ίδιο τυχερά στην ζωή θα ήταν εξίσου ή και περισσότερο ικανοί απο αρκετά άλλα παιδιά. Όσο και εαν κάποιοι κλείνουν τα μάτια, τα κοινωνικά προβλήματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για όλα αυτά τα παιδιά. Αλλά το να τρέχουμε σε έναν αγώνα εναντίον κουτσών και να χαιρόμαστε που κερδίζουμε δεν είναι ηθικό. Δεν σημαίνει πως δεν είμαστε καλοί και ικανοί, ίσα ίσα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την τύχη μας, αλλά δεν πρέπει ούτε για μια στιγμή να πιστέψουμε πως είμαστε κάτι ανώτερο. Απλώς λίγο πιο τυχεροί απο άλλους, that's all.
Guest 688951
Επισκέπτης

@nearos
www.facebook.com
Πηγαινε εδω ψαξε τα σχολια.Ενας κυριος εχει ανεβασει και συγκρινει θεματα του 2015 με του 2025.Απο κατω σχολια και αλλων.Θα βρεις παρα πολλα καλο διαβασμα.
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.
Πηγαινε εδω ψαξε τα σχολια.Ενας κυριος εχει ανεβασει και συγκρινει θεματα του 2015 με του 2025.Απο κατω σχολια και αλλων.Θα βρεις παρα πολλα καλο διαβασμα.
Kabamaru Hayate
Νεοφερμένο μέλος
Ο Kabamaru Hayate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 30 μηνύματα.

Γιατί τόσο κράξιμο για το επίπεδο των μηχανικών του ΠΔΑ βρε καλά μου παιδιά.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.792 μηνύματα.

Κοίτα, νομίζω πως ήμουν αρκετά ξεκάθαρος στο μήνυμα μου.Μαζι σου στο κομματι τυχης, αλλα κι εγω τελη Ιουλιου περασα Νομικη Αθηνων, τον Σεπτεμβρη του ιδιου ετους εκανα δυο δουλειες(εστιαση+επιτηρησεις), στα 18 μου αγορασα μονος μου αυτοκινητο, απο το 3ο ετος ειμαι στο ταμειο ανεργιας (συμπληρωσα ανω των 200 εργασιμων με part time) και αυτο δεν με αφησε χαοτικα πισω στη σχολη(χρωσταω καμια 10ρια μαθηματα, αλλα δεν σκοπευω να την βγαλω ετσι κι αλλιως στα 4). Δεν σημαινει πως οσοι επιτυχαμε δεν κοπιασαμε εξισου με ιδιες ή δυσμενοτερες συνθηκες φιλε, απλα καποιοι ανθρωποι ειναι πιο αδυναμοι, πρωτιστως ψυχικα.
Δεν πρέπει κανείς να υποτιμάει τον κόπο του επειδή ήταν πιο τυχερός στην ζωή.
Αλλά καλό θα ήταν επίσης να μην τον υπερεκτιμά.
Γιατί ακριβώς με την ίδια λογική μπορεί να έρθει ένας άλλος και να σου πει εγώ στην δική σου ηλικία έτρεχα δική μου επιχείρηση που έφτιαξα μόνος μου και έγινε επιτυχημένη. Οπότε εσύ τι έχεις κάνει σε σχέση με εμένα ; Τι είσαι ; Ένα τίποτα. Θα μπορούσες να προσπαθήσεις πιο σκληρά και να μην είσαι στο σημείο που είσαι.
Αν τα δεις όλα απο αυτή την οπτική αρχίζει να επικρατέι η ζούγκλα, και χάνεται το στοιχείο του ανθρώπου.
Η πλειοψηφία του κόσμου γαμάει τις επιλογές του στην πορεία της ζωής. Κάποιων ανθρώπων όμως η ζωή έχει γαμηθεί απο την αρχή εξαιτίας άλλων, πριν καν έχουν την ευκαιρία να πάρουν δικές τους αποφάσεις.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Να διαβάσει πολύ, και μια μέρα να είναι το αφεντικό τους ή υπεύθυνος πρόσληψης τους ή των παιδιών τους, και όταν έρθει αυτή η ώρα να τους απορρίψουν γιατί δεν θα ταιριάζουν στην εταιρική κουλτούραΟ γιος μου πέρασε στο ημμυ Βόλου και ενώ χάρηκα εισέπραξα από κάποιους υποτιμηκα σχολια ότι μέχρι εκεί έφτανε το παιδί κ ε εντάξει δεν είναι κ από τις κορυφαίες πολυτεχνικές σχολές όπως το ΕΜΠ το ΑΠΘ ακόμα κ Πάτρα.δε ξέρω τι να σκεφτώ ειλικρινα

SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 943 μηνύματα.

Υπαρχει μια αξιολογικη ανομοιοτητα, για να δημιουργησεις επιχειρηση επιτυχημενη ( ; ) στα 21 σου μαλλον δεν ακολουθησες καποιο ακαδημαικο μονοπατι και αφοσιωθηκες στο εργασιακο, που και μπραβο σου, αλλα προσωπικα δεν μπορω να τεθω πιο κατω απο καποιον με τετοια πορεια, ακριβως επειδη δεν ειναι ομοιες (επαγγελμα=/σπουδες).Γιατί ακριβώς με την ίδια λογική μπορεί να έρθει ένας άλλος και να σου πει εγώ στην δική σου ηλικία έτρεχα δική μου επιχείρηση που έφτιαξα μόνος μου και έγινε επιτυχημένη. Οπότε εσύ τι έχεις κάνει σε σχέση με εμένα ; Τι είσαι ; Ένα τίποτα. Θα μπορούσες να προσπαθήσεις πιο σκληρά και να μην είσαι στο σημείο που είναι.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.792 μηνύματα.

Νομίζεις πως θα κάτσουν να σκεφτούν αυτό που το λες ;Υπαρχει μια αξιολογικη ανομοιοτητα, για να δημιουργησεις επιχειρηση επιτυχημενη ( ; ) στα 21 σου μαλλον δεν ακολουθησες καποιο ακαδημαικο μονοπατι και αφοσιωθηκες στο εργασιακο, που και μπραβο σου, αλλα προσωπικα δεν μπορω να τεθω πιο κατω απο καποιον με τετοια πορεια, ακριβως επειδη δεν ειναι ομοιες (επαγγελμα=/σπουδες).
Ζεις σε μια κοινωνία που έχει μάθει να αξιολογεί και να σέβεται τους ανθρώπους βάσει των χρημάτων.
Όπως εσύ ή οποιοσδήποτε μπορεί να σκέφτεται πως είναι κάτι ανώτερο απο τους άλλους λόγω των ακαδημαϊκών προσόντων του, έτσι και ένας βιομήχανος πιστεύει πως είναι κάτι ανώτερο απο εσένα που δουλεύεις όλη την ημέρα για να παίρνεις ψίχουλα. Θα γυρίσει να σου πει, ας έκανες άλλες επιλογές εαν ήσουν έξυπνος.
Μην ξεχνάς πως ζούμε στον κόσμο που οι ίδιοι φτιάχνουμε. Αν αυτή την νοοτροπία θέλουμε να ακολουθήσουμε, ναι θα υπάρχει πάντα ένα ψάρι κάτω απο εμάς, αλλά θα υπάρχει και ένα άλλο πάντα πάνω απο εμάς.
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος

Γνωμούλα για Νομικαριες;Όλες οι γνωστές χαζοβιολες ντίβες που υπήρχαν σε κάθε σχολείο όλες ΠΑΔΑ θα σου πουν ότι σπουδάζουν τώρα

nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 10.681 μηνύματα.

Ειλικρινά είσαι γελασμένος αν θεωρείς πως με ενδιαφέρει έστω και λίγο το ΠΑΔΑ και η εξίσωσή του με το ΕΜΠ και ό,τι άλλο έφερε η συζήτηση, καταρχάς έιμαι απο άλλο πεδίο. Κανείς δεν είπε πως το ΠΑΔΑ είναι ίδιο με κάποια άλλη σχολή, εσύ αντιθέτως λες αισχρες γενικούρες του στυλ "το επίπεδο όλων στο ΠΑΔΑ είναι σκατά" και μου λες πως σπρώχνω "woke agenda" (???) όταν σου λέω πως λες μαλακίες μονο και μονο για να τις πείς, εντελώς ανυπόστατες και βασισμένες σε πεπαλαιωμένες αντιλήψεις και οχι σε τεκμήρια και σημερινά δεδομένα. Κλαιν μαιν εμενα
Guest 688951
Επισκέπτης

Πηγαινε διαβασε αυτο που σου εστειλα.Αρχικα απανταει στο πρωτο σου σχολιο για δυσκολια θεματων.Ειλικρινά είσαι γελασμένος αν θεωρείς πως με ενδιαφέρει έστω και λίγο το ΠΑΔΑ και η εξίσωσή του με το ΕΜΠ και ό,τι άλλο έφερε η συζήτηση, καταρχάς έιμαι απο άλλο πεδίο. Κανείς δεν είπε πως το ΠΑΔΑ είναι ίδιο με κάποια άλλη σχολή, εσύ αντιθέτως λες αισχρες γενικούρες του στυλ "το επίπεδο όλων στο ΠΑΔΑ είναι σκατά" και μου λες πως σπρώχνω "woke agenda" (???) όταν σου λέω πως λες μαλακίες μονο και μονο για να τις πείς, εντελώς ανυπόστατες και βασισμένες σε πεπαλαιωμένες αντιλήψεις και οχι σε τεκμήρια και σημερινά δεδομένα. Κλαιν μαιν εμενα
Αν εισαι απο αλλο πεδιο,μην μας φερνεις σαν δειγμα μεγεθους το 1 ατομο που ξερεις.
Ανυποστατες?Ο μονος που γραφει βλακειες και σε κραζουν ολοι εσυ εισαι.Σε εχουν ακυρωσει χιλια ατομα απο κατω.
Ναι το επιπεδο του ΠΑΔΑ ειναι σκατα στο μεσο ορο.Για να μιλησω με τις εκφρασεις σου.Πεπαλαιωμενη αντιληψη οτι ενα καρο μαθηματικοι και φυσικοι λενε οτι τα παιδια που ειχαν μαθητες δεν ξερουν βασικα μαθηματικα και φυσικη για να μπουν σαν μηχανικοι?
Αν ξερεις να διαβαζεις (που πολλοι αμφιβαλλω) ανοιξε το λινκ που σου εδωσα και διαβασε ελευθερα
nearos
Επιφανές μέλος

ειρωνικό!Αν ξερεις να διαβαζεις (που πολλοι αμφιβαλλω)
Μου έστειλες ένα γκρουπ με 20 χιλιάδες μέλη, συγχώρα με αλλα δε πρόκειται να παω να ψάξω για μια συγκεκριμένη σύγκριση μαθηματικών του '25 και του '15. Αν έχεις την καλοσύνη σε παρακαλώ στείλε μου γιατί με ενδιαφέρει να δω.Πηγαινε διαβασε αυτο που σου εστειλα.Αρχικα απανταει στο πρωτο σου σχολιο για δυσκολια θεματων.
Και εσύ μην χρησιμοποιείς ως αποκλειστική μορφή αυθεντείας τους μαθητές σου, της ίδιας κλάσης δείγμα είναι, αν όχι κατώτερο. Ο φίλτατος έκανε μια λεπτομερή απάντηση στα καλά του ΠΑΔΑ, στα κακά αυτού, τι θα μπορούσε να βελτιωθεί, τι μέλλει γενέσθαι με την σχολή. Αν εσύ δε μπορείς να φιλοτιμηθείς να διαβάζεις τις απαντήσιες του δε σου πέφτει λόγος για το τι κάνω εγώ με την ικανότητά μου να διαβάζωΑν εισαι απο αλλο πεδιο,μην μας φερνεις σαν δειγμα μεγεθους το 1 ατομο που ξερεις.

Nαι. Ανυπόστατο είναι το "Α η βάση του παδά είναι 14 άρα είναι σκατά σχολή." Αυτό είναι κάτι που θα έλεγε κάποια θείτσα σε κανά κωλοχώρι που θεωρεί ό,τι δεν είναι ΕΜΠ, Ιατρική, Νομική "της πλάκας".Ανυποστατες?Ο μονος που γραφει βλακειες και σε κραζουν ολοι εσυ εισαι.Σε εχουν ακυρωσει χιλια ατομα απο κατω.
Πεπαλαιωμένη αντίληψη είναι το "χαμηλόβαθμη σχολή <=> σκατά επίπεδο μαθητών" λες και οι βάσεις έχουνε καμία απολύτως σχέση με το επίπεδο της σχολής και των μαθητών. Τα παιδιά που είχαν μαθητές και δε μπορούν να λύσουν βασικά μαθηματικά και φυσική, μάντεψε, δε θα ασχοληθούν με την σχολή. Έστω οτι μπήκαν, δεν αρκεί μόνο αυτό, πρέπει και να την βγάλουνε, και μετά να αντιμετωπίσουν άλλα τόσα εμπόδια. Eξ αρχής έλεγα πως όπως και να έχει τα άτομα που αξίζουν να εξελιχθούν θα το κάνουν μέσα απο μια σειρά φίλτρων, είτε αυτό είναι απο ΠΑΔΑ, είτε απο ΕΜΠ, είτε απο καλλιέργεια γαριδων στο αζερμπαιτζάνΝαι το επιπεδο του ΠΑΔΑ ειναι σκατα στο μεσο ορο.Για να μιλησω με τις εκφρασεις σου.Πεπαλαιωμενη αντιληψη οτι ενα καρο μαθηματικοι και φυσικοι λενε οτι τα παιδια που ειχαν μαθητες δεν ξερουν βασικα μαθηματικα και φυσικη για να μπουν σαν μηχανικοι?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εδώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σουΗ πολιτικη της εκαστοτε κυβερνησης καθοριζει την ποιοτητα των εισακτεων,την ποιοτητα των σπουδων καθως και την ποιοτητα των επαγγελματων.
Ειναι επιλογη η απαξιωση της φιλολογιας και σαν σπουδες και σαν επαγγελμα.
Ειναι πολιτικη η απαξιωση του καθηγητη εν γενει.
Ειναι πολιτικη η αρρωστημενη ιδεα της ισοτητας.
Ειναι πολιτικη το τσουβαλιασμα.
Πολιτικη ηταν να γινει το ΤΕΙ Παδα μεσα σε λιγους μηνες το 2018 και να διοριστουν ενα καρο ατομα.Που σε λιγο θα ξεπερασουν και τους φοιτητες.
Πολιτικη ειναι ι ιδρυση ιδιωτικων πανεπιστημιων.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Μόλις
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδιά εδώ απαξιουνται σχολές με (υποτιθέμενο) κύρος, τα πρώην ΤΕΙ δεν θα ήταν απαξιωμένα; Στη σχολή γράφουμε μαθήματα με 40 βαθμούς να σε βαράν στη μούρη αν είχες την ατυχία να δίνεις πρωί με την ανατολή του ήλιου στην δεξιά πτέρυγα της Σαριπολων…
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.043 μηνύματα.

προσυπογράφωΤο ΕΜΠ έχει απογειωθεί στην συνείδηση του κόσμου αλλά υπάρχουν και μελανά σημεία που δεν αναφέρονται συχνά. Συγκεκριμένα θα αναφερθώ μόνο στην σημμυ, και μόνο για το τι επικρατεί τα τελευταία χρόνια καθώς δεν μπορώ να έχω καμία γνώμη για οποιοδήποτε άλλο τμήμα ή εποχή. Πράγματα τα οποία τα έχουν επιβεβαιώσει απο πρωτοετείς φοιτητές, ως υποψήφιοι διδάκτορες αλλά & καθηγητές του ΕΜΠ.
1) Τα κτίρια είναι σάπια, το οποίο δημιουργεί μεγάλη απογοήτευση στους φοιτητές.
2) Το επίπεδο δεν είναι όπως το λένε πολλοί ακριβώς. Σίγουρα είναι πολύ καλό, αλλά δεν είναι όλοι οι φοιτητές κορυφή παρά μόνο λίγοι.
3) Σε συνέχεια του 2, υπάρχει απογοήτευση και ως προς αυτό το κομμάτι καθώς αρκετοί διδάσκοντες δεν το αντιλαμβάνονται το προηγούμενο, με αποτέλεσμα να ωθούν το μάθημα σε επίπεδα που αρκετοί δεν μπορούν να παρακολουθήσουν και φυσικά δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία καθώς απο την πλευρά τους θεωρούν πως την κάνανε την δουλειά τους.
4) Οι εργαστηριακές ικανότητες πολλών παιδιών είναι...περιορισμένες. Μου έχει πει φίλος πως σε μάθημα μηχανών, αναλάμβαναν φοιτητές που προέρχονταν απο ΕΠΑΛ να λύνουν κινητήρες γιατί οι διδάσκοντες δεν ξέρανε.
5) Ακόμα και συνάδελφοι απο την δουλειά που είχαν τελειώσει ΕΜΠ επιβεβαίωναν το κακό και υπεροπτικό ύφος αρκετών καθηγητών
Tzam
Νεοφερμένο μέλος
Ο Tzam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

Είμαι φοιτητής του τμήματος ηημ παδα.
Τα δικά μου σχόλια στα προηγούμενα.
Καταρχάς "Δεν ξέρουν να παραγωγιζουν, θέλουν να είναι και μηχανικοί". Οι φοιτητές αυτοί πολύ απλά δεν θα βγάλουν την σχολή εν τέλη.
Τα τελευταία 2 χρόνια που είμαι στην σχολή έχω παρατηρήσει (από συζητήσεις (με φοιτητές και καθηγητές), εξεταστικές, παλιά θέματα) ότι το επίπεδο των εξετάσεων και φοιτητών ανεβαίνει. Η σχολή είναι αντίστοιχη με τις άλλες πολυτεχνικές της χώρας, διδάσκει τα ίδια πράγματα και άρα θα ήταν παράλογο (από την στιγμή που υπάρχει) να μην ήταν. Σιγά σιγά θα ανεβαίνουν οι βάσεις (λόγω Αθήνας) και όλες αυτές οι προκαταλήψεις περί επιπέδου φοιτητών (που δεν έχουν και καν σχέση με την ποιότητα σπουδών άρα και την Πολυτεχνείοποίηση) θα σβήσουν. Όσοι είναι από παλιά όπως εγώ (από την μέχρι και τώρα περίοδο της απαξίωσης του παδα αυτή) θα κοπιάσουν και αν αξίζουν θα αποφοιτήσουν ως μηχανικοί, όπως και οι νέοι συνάδελφοι που έρχονται. Το παδα είναι μια καινούργια και αναπτυσσόμενη (αφού είναι καινούργια) πολυτεχνική σχολή και οι απόφοιτοι του διπλωματούχοι μηχανικοί, δεν υπάρχει περαιτέρω λόγος συζήτησης. Όποιος αξίζει θα πάει μπροστά με την αξία του αυτή.
Τα δικά μου σχόλια στα προηγούμενα.
Καταρχάς "Δεν ξέρουν να παραγωγιζουν, θέλουν να είναι και μηχανικοί". Οι φοιτητές αυτοί πολύ απλά δεν θα βγάλουν την σχολή εν τέλη.
Τα τελευταία 2 χρόνια που είμαι στην σχολή έχω παρατηρήσει (από συζητήσεις (με φοιτητές και καθηγητές), εξεταστικές, παλιά θέματα) ότι το επίπεδο των εξετάσεων και φοιτητών ανεβαίνει. Η σχολή είναι αντίστοιχη με τις άλλες πολυτεχνικές της χώρας, διδάσκει τα ίδια πράγματα και άρα θα ήταν παράλογο (από την στιγμή που υπάρχει) να μην ήταν. Σιγά σιγά θα ανεβαίνουν οι βάσεις (λόγω Αθήνας) και όλες αυτές οι προκαταλήψεις περί επιπέδου φοιτητών (που δεν έχουν και καν σχέση με την ποιότητα σπουδών άρα και την Πολυτεχνείοποίηση) θα σβήσουν. Όσοι είναι από παλιά όπως εγώ (από την μέχρι και τώρα περίοδο της απαξίωσης του παδα αυτή) θα κοπιάσουν και αν αξίζουν θα αποφοιτήσουν ως μηχανικοί, όπως και οι νέοι συνάδελφοι που έρχονται. Το παδα είναι μια καινούργια και αναπτυσσόμενη (αφού είναι καινούργια) πολυτεχνική σχολή και οι απόφοιτοι του διπλωματούχοι μηχανικοί, δεν υπάρχει περαιτέρω λόγος συζήτησης. Όποιος αξίζει θα πάει μπροστά με την αξία του αυτή.
Efi10
Νεοφερμένο μέλος
Η Efi10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

Καλημέρα , είναι κρίμα σε ένα ποστ που θα έπρεπε να δίνονται συγχαρητήρια και συμβουλές να αναλώνετε το χρόνο των συμμετεχόντων σε βλακείες. Κάντε άλλο ποστ
sakplat
Νεοφερμένο μέλος
Ο sakplat αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 34 μηνύματα.

Καλημέρα , είναι κρίμα σε ένα ποστ που θα έπρεπε να δίνονται συγχαρητήρια και συμβουλές να αναλώνετε το χρόνο των συμμετεχόντων σε βλακείες. Κάντε άλλο ποστ.
Η αρχική μου σκέψη ήταν αυτή. Ωστόσο, θεωρώ ευκαιρία το παρών thread για τα παιδιά μας, για να αποκτήσουν μια άποψη όσο γίνεται πιο σφαιρική, για διάφορες σχολές σκέψης, ενθεν και εκειθεν. Αντίστοιχες καταστάσεις θα συναντήσουν εκεί έξω, θα ακούσουν πολλά, ας είναι προετοιμασμενοι. Και τελικά, ακόμα και στις νεωτέρας γενιές δυστυχώς, θα συναντήσουν μυαλά κολλημένα, βουτηγμενα στον ελιτισμο, και στα στερεότυπα που κάποιοι άλλοι εντεχνως τους πέρασαν. Ίσως βέβαια θα μπορούσε η κουβέντα να είναι κάπου αλλού πιο ξεκάθαρη σε δικό της θεμα, για τα παιδιά που θα έρθουν να ψαχτουν εδώ μετά από εμάς..
Να πω και εγώ την ατάκα μου που είναι η πλέον χαρακτηριστική από το δικό μου εργασιακό χώρο (Ένοπλες δυνάμεις): τα αλεξίπτωτα και τα μυαλά λειτουργούν καλύτερα, ανοιχτά. Το ξέρω, χιλιοειπωμενο αλλά τόσο σωστό..
Nick_Athens
Νεοφερμένο μέλος
Ο Nick_Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 21 μηνύματα.

Όλοι αυτοί που σχολιάζουν τώρα και κατηγορούν σχολές και προσβάλουν παιδιά, όλο αυτό το διάστημα που ήταν να πουνε την γνώμη τους;;;;;
Κλασικοί Ελληνάρες δυστυχώς για κλωτσιές.....
Ο καθένας έκανε την προσπάθειά του και μπράβο για τις επιλογές του. Τώρα ξεκινάνε οι σπουδές και εμείς ορίζουμε την πορεία μας και όχι οι σχολές.
Όσο αφορά τα δικαιώματα των σχολών είναι απαράδεκτο να λέτε ότι δεν πρέπει να αναγνωρίζονται. Αν μιά σχολή δεν έχει διακαιώματα τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης. Η αγορά στο τέλος ξέρει να ξεχωρίζει ποιος αξίζει και ποιος όχι. Ξανά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.
Κλασικοί Ελληνάρες δυστυχώς για κλωτσιές.....
Ο καθένας έκανε την προσπάθειά του και μπράβο για τις επιλογές του. Τώρα ξεκινάνε οι σπουδές και εμείς ορίζουμε την πορεία μας και όχι οι σχολές.
Όσο αφορά τα δικαιώματα των σχολών είναι απαράδεκτο να λέτε ότι δεν πρέπει να αναγνωρίζονται. Αν μιά σχολή δεν έχει διακαιώματα τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης. Η αγορά στο τέλος ξέρει να ξεχωρίζει ποιος αξίζει και ποιος όχι. Ξανά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους.
Efi10
Νεοφερμένο μέλος
Η Efi10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

Θα συμφωνήσω αλλά και θα διαφωνήσω γιατί ότι είναι να μεταδώσεις σαν γνώση ή άποψη υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος. Κι αυτός δεν είναιΗ αρχική μου σκέψη ήταν αυτή. Ωστόσο, θεωρώ ευκαιρία το παρών thread για τα παιδιά μας, για να αποκτήσουν μια άποψη όσο γίνεται πιο σφαιρική, για διάφορες σχολές σκέψης, ενθεν και εκειθεν. Αντίστοιχες καταστάσεις θα συναντήσουν εκεί έξω, θα ακούσουν πολλά, ας είναι προετοιμασμενοι. Και τελικά, ακόμα και στις νεωτέρας γενιές δυστυχώς, θα συναντήσουν μυαλά κολλημένα, βουτηγμενα στον ελιτισμο, και στα στερεότυπα που κάποιοι άλλοι εντεχνως τους πέρασαν. Ίσως βέβαια θα μπορούσε η κουβέντα να είναι κάπου αλλού πιο ξεκάθαρη σε δικό της θεμα, για τα παιδιά που θα έρθουν να ψαχτουν εδώ μετά από εμάς..
Να πω και εγώ την ατάκα μου που είναι η πλέον χαρακτηριστική από το δικό μου εργασιακό χώρο (Ένοπλες δυνάμεις): τα αλεξίπτωτα και τα μυαλά λειτουργούν καλύτερα, ανοιχτά. Το ξέρω, χιλιοειπωμενο αλλά τόσο σωστό..
mvas
Νεοφερμένο μέλος
Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 41 μηνύματα.

Δίκιο έχεις, έχει γίνει ισοπέδωση προς τα κάτω ....Γιατί ένας με 13.000 μόρια στο ΠΑΔΑ να έχει τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με έναν με 18.000+ μόρια στο ΕΜΠ. Ακατανόητο
Βάλτον αυτόν με τα 13.000 ένα έτος στο ΕΜΠ, δεν θα αντέξει ούτε ένα εξάμηνο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 38 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ManDef
- Sotiris 12
- SlimShady
- burningfire
- jellojina
- phoni
- charmander
- Dimitris462
- marina.marina
- MPmp
- acc/fin04
- redpointer
- Entropy24
- andreouk
- AggelikiGr
- aris65
- Corfu kitty
- korydallos
- Anna1974
- UnderGroundGr
- FNC_Sophia
- Paragontas7000
- abyssiniancat
- Ryuzaki
- Unboxholics
- Tzam
- ang12_012
- sakplat
- Greg25
- grad778
- foxypup
- tsiobieman
- jYanniss
- peris68
- Scandal
- P.Dam.
- Geo20
- V@Per
- Pars3c
- thenutritionist
- Louis
- confused???
- geneticist
- st.krf
- Nek21
- katia.m
- giannhs2001
- Msp1
- elinamav
- Hmmytheos
- gianikit
- Reader
- GeorgeTheBoss
- Tery07
- Asterias54
- shuuu
- friesnchocolate
- Pyotr_Krasnov
- XRY
- aggelosst9
- panunniotis
- sophieee
- Leilas
- restinbass
- sophiaa
- Fwteini69
- Startx0
- Ilias__
- str07
- hihat1
- waakaq
- tzoulio
- American Economist
- Leo komm
- ileki
- Efi10
- giannis06
- Κλημεντίνη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.