Θερμά συγχαρητήρια
@Samael !
Δεδομένων όλων των δυσκολιών που έχεις περάσει, η πορεία σου είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Και όπως πολύ σωστά αναφέρεις στο τέλος, οι καλοί άνθρωποι είναι ακόμα πιο σπάνιοι. Και επίτρεψε μου να πω πως, αν και σε γνωρίζω μόνο μέσα από τα γραφόμενα σου στο forum, είσαι κι εσύ ένας από αυτούς. Απαντάς πάντα συγκρατημένα, ώριμα, τεκμηριωμένα, καταδεικνύοντας την κατάρτισή σου. Αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι απαντάς πάντα με προθυμία, πολύ ουσιαστικά και βοηθητικά για όλους τους ενδιαφερόμενους. Αμέτρητες οι φορές που έχεις βοηθήσει εδώ μέσα μαθητές και φοιτητές.
Έχεις την αμέριστη εκτίμηση και τον σεβασμό μου! Είσαι πρότυπο.
Αν και φαίνεται εκτός θέματος το παρόν μήνυμα, δεν είναι στην ουσία του, αγαπητοί συμφορουμίτες/αγαπητές συμφορουμίτισσες. Απλά προσπαθώ να δείξω κι εγώ πώς οι βάσεις εισαγωγής και τα μόρια δεν λένε κάτι, αν δεν είσαι διατεθειμένος να προσπαθήσεις, να υπερκεράσεις δυσκολίες και τελικά να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα, όπως ο
@Samael . Γιατί τελικά οι ψυχικές δυνάμεις και το ήθος σε πάνε μπροστά μαζί φυσικά και με την ικανότητα/αξία.