αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ για να πώ την αμαρτία μου έχω δύο στυλ όσο ποζεράδικο και δήθεν ακούγεται αυτό, δεν ισχύει σε εμένα απλά μου αρέσουν αμφότερα. Το ένα είναι το χιπης style με φουλάρι, <<αεράτα ρούχα>> και σημαία της jamaica στο περιβραχιόνιο και το άλλο είναι το ΦλωροGangsta style με sneakers,φούτερ ecko,μενταγιόν και καπέλο![]()
Προτιμω το πρωτο!!!!!!!!!!

Λατρευω τα αγορια που ειναι ετσι ντυμενα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey
Διάσημο μέλος

Angelicaa
Νεοφερμένο μέλος

1. Επιλεγω χρωματα οπως μαυρο -σε αφθονια!-, ασπρο, γκρι, κοκκινο.... που τα συνδυαζω με τζιν (αν ειναι μπλουζακια) ή φοραω (μαυρα η' ασπρα κυριως) φορεματα με μαυρο κολαν!
2. Δεν φευγω απο το σπιτι χωρις 20 βραχιολια βεργες (σε ασημι και μαυρο στο αριστερο χερι) και 2-3 αλυσιδες με περλες και γκλινκ-γκλινκ στο λαιμο μου!
3. Παπουτσια κλασικα all-star και μαυρες μποτες το χειμωνα.
Και το μακιγιαζ στο σχολειο ειναι φυσικo (μολυβι, μασκαρα, ελαχιστο ροζ-nude λιπγκλος, και smokey eyes οταν βγαινω.
Αυτααα!
Αεράτος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος

Yamcha
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petris20
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Και μπράβο που τα γράμματα στο σάιτ είναι μαύρα... σαν την ψυχή μας...
DrHouse
Διάσημο μέλος

Guest 018946
Επισκέπτης

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Από παπούτσια έχω all-σταράκια (που δεν χρησιμοποιώ πολύ συχνά), 2-3 πέδιλα για το καλοκαίρι, 1 ζευγάρι μπαλαρινούλες, κ αθλητικά. Μαύρο flat μποτινάκι για το χειμώνα.
Λατρεύουμε τσάντες αξεσουάρ κλπ.
Το χειμώνα-φθινόπωρο συμπληρώνω το ντύσιμο με φουλάρια, σε σημείο να το παρακάνω κιόλας

Αυτά εν ολίγοις. Ο.ο α και επίσης το ρολόι μου πάντα το φοράω στο αριστερό χέρι και πάντα ανάποδα (να κοιτάει προς τα κάτω) μη με ρωτήσετε γιατί

Roxim
Δραστήριο μέλος

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Tζιν (classic)
Zακέτες απλές συνήθως μονόχρωμες
Χαφτάνια (ΠΑΝΤΑ)
Μοχόχρωμα μπλούζακια με λογότυπα ή καποιο συγκρότημα
Φόρμες
Ντυνομαστε οπως μας αρεσει και οχι οπως οριζει η μοδα...
Απλα.Λιτα.Εναλλακτικα..Οπως θελουμε και οπως μας αρέσει.![]()
Τι είναι τα χαφτάνια;
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.google.gr/imgres?q=hippi...w=61&start=0&ndsp=26&ved=1t:429,r:10,s:0,i:89
ή ετσι
https://www.hippieshop.gr/Product.php?PageId=121&ProductId=638&Language=el
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Αααα κουρτίνα για πόδια εννοούσες;

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε ναι..Καπως ετσι

rakels
Δραστήριο μέλος

Τα φουλάρια είναι έρωτας btw.

Παπούτσι (σχεδόν πάντα πάλι) all-star, αθλητικά που και που.
Guest 515609
Επισκέπτης

Φουτερ
Τζιν
Αθλητικα
Μπουφαν
Καλοκαιρι
Πολο (

Βερμουδες (ποτε τζιν)
Σορτσακια
T-Shirt (οχι δεν τα θεωρω κατι το ιδιαιτερο,ειναι το πιο ηλιθιο ρουχο και ας προσπαθουν να το πλασαρουν σαν κατι της μοδας,το φοραω για καθημερινες ασχολιες)
Αθλητικα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.