Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

εμας αγορια κοριτσια αυτα που σας βαζει εσας τα αγορια μας βαζει να κανουμε αλλα βεβαια αυτος μονο καθετε δεν κανει τιποτα!Εμάς ο γυμναστής μάς έχει γ***σει, sorry και για την έκφραση. Ο τύπος στα αγόρια την είδε πως πάμε στρατό. Μας βάζει να κάνουμε push ups και κοιλιακούς και να τρέχουμε σαν μαλακες 10 γύρους το προαύλιο(που είναι τεράστιο), δεν με χάλασε γιατί είμαι τύπος που μου αρέσει η άθληση, αλλά μόνο στα αγόρια βάζει μλκς. Στα κορίτσια δίνει μπάλες να παίξουν ό,τι θέλουν, αυτές όπως ο καθένας παίζουν για λίγο και μετά κάθονται και δεν κάνουν τίποτα. Απλά ο καθένας με τα βίτσια του. Κι όχι μόνο για τον γυμναστή αλλά για όλους τους καθηγητές, όπως ξυπνήσει ο καθένας είναι.

εχεις απολυτο δικαιο! σιγα μην μπορουν να τα κανουν ολα αυτα αυτοι βαριουνται που ζουν!Να δω πως θα το έβρισκε ο δικός μας να κάνει αυτός αυτά που μας βάζει να κάνουμε... Εδώ στο σχολείο μου στους Άγιους Ανάργυρους (όπως και σε πολλά άλλα) , δεν είναι μόνο ότι κάθεται ο γυμναστής, αλλά και ειρωνεύεται κιόλας και τους μαθητές που κουράζονται! Άααααααασε ρε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
inna99
Νεοφερμένο μέλος

Μας έδειχνε τις ασκήσεις,δεν μας φώναζε,και κάναμε κανονικό μάθημα.
Μακάρι να την έχω και του χρόνου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

μονο οταν προθυμοποιουμουν να παιξω κανα βολλευ η μπατμινκτον, και αυτα μονο μεχρι τη 2α λυκειου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Να κανει το τσιγαρο του χαλαρος και να μας κοιταει.Like A Boss.Αλλωστε ασυμαντο μαθημα ειναι η γυμναστικη 8)
ξέχασες και να βάζει καλούς βαθμούς παράλληλα

nikoslarissa
Δραστήριο μέλος

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Θα διαφωνούσα σε αυτοΝα κανει το τσιγαρο του χαλαρος και να μας κοιταει.Like A Boss.Αλλωστε ασυμαντο μαθημα ειναι η γυμναστικη 8)
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Επι 3 χρονια (μιλαω για το γυμνασιο) μου ειχανε πεσει ολοι οι τεμπεληδες (βασικα ολοι οι γυμναστες οι δικοι μας τουλαχιστον ειναι τεμπελοσκυλα) για μενα ο γυμναστης στο γυμνασιο ειναι η πιο ΑΧΡΗΣΤΗ ειδικοτητα καθηγητη που υπαρχει στο ελληνικο Γυμνασιο (πλεον). Οσοι μου εκαναν εμενα γυμναστικη το μονο που ηξεραν ηταν να μας λενε τρεξτε 3-4 γυρους υποχρεωτικα και οποιος δεν το εκανε ή φορουσε τζιν ΑΜΕΣΩΣ απουσια, ενω εκεινοι να καθονται στα παγκακια αραλικι και μετα να σου κανουν κηρυγμα λεγοντας σου "Η κινηση ειναι υγεια" αφου εσυ ΔΕΝ το εφαρμοζεις πως τολμας να το λες σε μας και μαλιστα να ΑΠΑΙΤΕΙΣ να τρεχουμε και να συμμετεχουμε στο μαθημα της Γυμναστικης ????

Ας με συγχωρησουν οσοι εχουν αντιθετη αποψη ή θεωρουν οτι ειρωνευτηκα καπως απλα νομιζω οτι πρεπει οι καθηγητες να καταλαβουν οτι προκειμενου τα παιδια να κανουν κατι πρεπει να το κανουν ΠΡΩΤΟΙ εκεινοι
BRUCE
Εκκολαπτόμενο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Να γινω και εγω λοιπον λιγακι κακια (θα με συγχωρησεις ελπιζω)Λοιπόν ως φοιτητής της Γυμναστικής Ακαδημίας και ως μελλοντικός γυμναστής θα ήθελα να εκφέρω την γνώμη μου: Συμφωνώ κατ'αρχήν ότι οι περισσότεροι γυμναστές στα σχολεία δεν κάνουν τίποτα, και απλά δίνουν μια μπάλα ποδοσφαίρου,μπάσκετ, βόλευ και λένε παίξτε. Και εγώ στα 3 χρόνια του Λυκείου τέτοιους είχα. Μόνο στο Γυμνάσιο είχα καλό γυμναστή. Όμως πάνω σε αυτό πρέπει να γίνει κάποιος διαχωρισμός: Πολλοί καθηγητές Φυσικής Αγωγής θέλουν να κάνουν πράγματα, αλλά δεν μπορούν είτε διότι οι εγκαταστάσεις στα περισσότερα Ελληνικά σχολεία είναι οικτρές. Πως να κάνει ένας καθηγητής πχ κλασικό αθλητισμό όταν υπάρχει μόνο μια αυλή με μπόλικο τσιμέντο, και καθόλου αθλητικός εξοπλισμός; Επίσης αν ένας καθηγητής κάνει στα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου κλασικό αθλητισμό, παραδοσιακούς χορούς κτλ, ποιος δεν θα βαρεθεί και δεν θα πει ''δώσε μας μια μπάλα να παίξουμε'';. Βέβαια υπάρχουν καθηγητές που είναι στον κόσμο τους και βαριούνται που ζουν. Αυτοί όντως είναι άχρηστοι και δεν πρέπει να βρίσκονται στα σχολεία. Υπάρχουν όμως και καθηγητές που έχουν όρεξη, αλλά δεν μπορούν να δουλέψουν. Εγώ λέω λοιπόν ότι η γυμναστική στα σχολεία(και ειδικά στο Δημοτικό) είναι πάρα πολύ σημαντική και πρέπει να δίνεται μεγάλης σημασίας από τα παιδιά.

Οσο αφορα τις εγκαταστασεις των σχολειων : εδω δεν εχουμε χρηματα για πολυ πιο βασικα πραγματα και θα καθομαστε να μιλαμε για κλειστο γυμναστηριο κ.λ.π. ??? Το βρισκω γελοιο

Υ.Γ Αν σου φανει οτι τα ειπα καπως θα με συγχωρησεις αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου
Angelofdarnknes
Νεοφερμένο μέλος

https://europa.eu/travel/doc/index_el.htm
Jason Del Piero
Δραστήριο μέλος

α)Ο καθηγητής που βαριέται την ζωή του και δεν κάνει απολύτως τίποτα(αν υπήρχε αξιοκρατική αξιολόγηση καθηγητών θα είχαμε απαλλαγεί απο αυτούς τους τεμπέληδες)
β)Ο ίδιος ο μαθητής που δεν θέλει να γυμναστεί εξειδικευμένα αλλά να παίζει μπάλα,μπάσκετ, βόλεϋ....Αυτό δεν είναι κακό ίσα ίσα σε βοηθά να ξεφεύγεις λίγο από την πίεση της μέρας ΑΛΛΑ έχουμε φτάσει σε σημείο να μην θέλουν ορισμένοι μαθητές να κάνουν γυμναστική)
ΤΕΛΟΣ μην ξεχνάμε και τις σχολικές ομάδες με τις οποίες πρέπει να ασχολούνται οι γυμναστές(ασχέτως αν δεν το κάνουν)
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Κοιτα εγω οσο και να μη μου αρεσει ανηκω στον ομαδα των παιδιων που μισω τη Γυμναστικη και τη βαριεμαι απιστευτα.Ομως οσο και αν τη βαριεμαι παιρνω τα ποδια μου 2-3 φορες την εβδομαδα και πηγαινω σε ενα γυμνστηριο ασχετα που στο δρομο ειμαι ετοιμη να γυρισω πισω απο τη βαρεμαρα που εχω. Αυτο που εγω δεν καταλαβαινω ειναι γιατι να ειμαι αναγκασμενη να κανω γυμναστικη 3 φορες την εβδομαδα (στο γυμνασιο).Ομως ενταξει κακα τα ψεμματα εμας μια γυμναστρια μας ασχολιοταν με τους αγωνες.Οχι ομως και ολοι οι καθηγητες μαςΚι όμως υπάρχουν και καταρτισμένοι γυμναστές.... αλλά ας μην γελιόμαστε....ο μαθητής βλέπει την γυμναστική σαν ένα τρόπο-μια ώρα να ξεσκάσει...και εμείς έχουμε γυμναστές που θα σου πετάξουν μια μπάλα και θα παίξεις αλλά θα προηγηθούν τρέξιμο και διατάσεις....(ίσως και καμιά δρομική)Απο κει και πέρα υπάρχουν 2 θέματα:
α)Ο καθηγητής που βαριέται την ζωή του και δεν κάνει απολύτως τίποτα(αν υπήρχε αξιοκρατική αξιολόγηση καθηγητών θα είχαμε απαλλαγεί απο αυτούς τους τεμπέληδες)
β)Ο ίδιος ο μαθητής που δεν θέλει να γυμναστεί εξειδικευμένα αλλά να παίζει μπάλα,μπάσκετ, βόλεϋ....Αυτό δεν είναι κακό ίσα ίσα σε βοηθά να ξεφεύγεις λίγο από την πίεση της μέρας ΑΛΛΑ έχουμε φτάσει σε σημείο να μην θέλουν ορισμένοι μαθητές να κάνουν γυμναστική)
ΤΕΛΟΣ μην ξεχνάμε και τις σχολικές ομάδες με τις οποίες πρέπει να ασχολούνται οι γυμναστές(ασχέτως αν δεν το κάνουν)

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

nick18
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν μεινεις στη γερμανια σε προετοιμαζω οτι η γυμναστικη ειναι δυσκολη.τα πραγματα ειναι αυστηρα.μενουν οι ξαδερφες μου και μου λενε οτι πεφτουν απο βατηρα στην πισινα,κανουν ενοργανη,τις βαθμολογουν στο μπασκετ,στο βολειΠαιδια ρωτηστε κι εμενα που εχω καει απο γυμναστη.... Αυτος που ειχα εγω ηταν γουρουνι! Ανεσθητος μεχρι εκει που δεν παει! Εχω μια συμμαθητρια που πριν ενα χρονο εχασε την μητερα της... Ολοι οι καθηγητες το ηξεραν κι εκεινος της πετουσε κατι: μανα δεν εχεις να σε μαζεψει; η πες στην μαμα σου να περασει αυριο μια βολτα... Η καημενη καθε μερα χαλια εφευγε απο το βρωμομαθημα του! Προσωπικα συμφωνω με την fairygirl... ειμαι κατα της γυμναστηκης και ειδικα 3 φορες! Μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα...Η ιδεα οτι θα αλλαξω γυμναστη ειναι τελεια!
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

αν μεινεις στη γερμανια σε προετοιμαζω οτι η γυμναστικη ειναι δυσκολη.τα πραγματα ειναι αυστηρα.μενουν οι ξαδερφες μου και μου λενε οτι πεφτουν απο βατηρα στην πισινα,κανουν ενοργανη,τις βαθμολογουν στο μπασκετ,στο βολει
Αυτο με τον βατηρα θα μου αρεσε! Τωρα για την ενοργανη και το βολει... δεν μου αρεσουν ιδιαιτερα! Για το μπασκετ νο προμπλεμ πηγαινα 4 χρονια... Εχω το υψος και λατρευω αυτο το αθλημα ισως ειναι το μονο που αγαπω απο την γυμναστικη!
ΥΓ: ξερεις κατι? ισως την εχω παρει με κακο ματι διοτι ειχα αυτα που ειπα στο προηγουμενο ποστ....
Roxim
Δραστήριο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Να δίνουν 2 μπάλες (ποδοσφαίρου, βολεύει) να παίξουν όσοι θέλουν οι άλλοι ας πάνε οπού θέλουν (ο δικός μας έτσι κάνει τουλάχιστον)
αυτό γίνεται στα περισσότερα σχολεία

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

Να δίνουν 2 μπάλες (ποδοσφαίρου, βολεύει) να παίξουν όσοι θέλουν οι άλλοι ας πάνε οπού θέλουν (ο δικός μας έτσι κάνει τουλάχιστον)
αυτό είναι το γαμάτο. Εγώ μάλιστα θυμάμαι στο λύκειο ούτε καν φόρμες φορούσα.

Roxim
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.