Ομοφυλόφιλοι: Γάμος και Υιοθεσία

Γάμος και υιοθεσία ομοφυλόφιλων: Υπέρ ή κατά;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 303)
  • Είμαι ΥΠΕΡ και του γάμου και της υιοθέτησης παιδιών

    Ψήφοι: 157 51.8%
  • Είμαι ΥΠΕΡ του γάμου αλλά ΚΑΤΑ της υιοθέτησης παιδιών

    Ψήφοι: 75 24.8%
  • Είμαι ΚΑΤΑ του γάμου αλλά ΥΠΕΡ της υιοθέτησης παιδιών

    Ψήφοι: 6 2.0%
  • Είμαι ΚΑΤΑ και στα δύο

    Ψήφοι: 56 18.5%
  • Δεν έχω γνώμη.

    Ψήφοι: 9 3.0%

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
εδω νομιζω μπορεις να μιλας μονο για τον εαυτο σου, και νομιζω οτι δεν ειναι σωστο παντα τα ''κακως κειμενα'' να τα αποδειδουμε στην σκληρη και αβασταχτη κοινωνια που ηθικολογει χωρις να σκεφτεται,προσωπικα εδω μεσα ελαχιστες ηθικολογιες εχουν γραφθει και σωστα δεν εχουν γραφθει!


Οχι δεν μιλαω για τον εαυτο μου. Και δε λεω οτι ολοι μα ολοι θα το ενιωθαν αλλα οτι σιγουρα υπαρχουν πολλα ατομα που αν και δεν νιωθουν ελξη προς το αλλο φυλο αν η κοινωνια δεν ηταν τοσο καταπιεστικη θα ηθελαν να δοκιμασουν μια εμπειρια γιατι δε θα το θεωρουσαν τρομερο.
Διαφωνεις οτι η κοινωνια ειναι καταπιεστικη προς τους ομοφυλοφιλους; Αν ειναι ετσι γιατι δε βλεπουμε ζευγαρια να περπατανε χερι χερι οπως οι ετεροφυλοφιλοι;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιχάλης9867

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Νάξος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 895 μηνύματα.
ναι συμφωνω οτι η κοινωνια ειναι καταπιεστικη και ηθικολογει ασυστολως ,ομως μην παρουσιαζουμε οτι η ομοφιλοφυλια ειναι το ιδιο συχνη με την ετεροφιλοφυλια...

και το οτι η κοινωνια εχει καποιες απαρχαιωμενες αντιληψεις,οφειλεται σε μας,που σε καθε πτυχη της ζωης μας τις δεχομαστε και δεν κανουμε τιποτα να αλλαξουν,προσωπικα αποφευγω συστηματικα απο το να εκφραζω το ''κοινο περι δικαιου αισθημα'' για αυτα τα θεματα ,διοτι εχω καταλαβει οτι τα επιχειρηματα οσων το κανουν αυτο ειναι απλα ηθικολογιες,ωστοσο νομιζω οτι ειναι υπερβολη να λεμε οτι μονο μερικα ατομα γεννιουνται ετεροφυλοφιλοι και ολα τ αλλα ειτε γεννιουνται ομοφυλοφιλοι,οι οποιοι ειτε κριβονται επειδη φοβουνται ειτε το εκδηλωνουν κτλ

η ομοφυλοφιλια ειναι επιλογη,σε καποιες περιπτωσεις γεννιεσαι μ αυτο ,δεν αντιλεγω,αποκλινει ομως απο το κανονικο


και αυτο που με ενοχλει ιδιαιτερα ειναι οτι εξαιτιας της κοινωνιας εαν συζητησεις με εναν γκει και του εκθεσεις την αποψη σου ,το πιθανοτερο ειναι να τσακωθεις μαζι του,οχι επειδη εκφραζεις ηθικολογιες (ειπα αυτο για μενα ειναι απαραδεκτο) αλλα επειδη εκεινος νιωθει οτι ολοι θελουν να του την πουν,αυτα ειναι τα δημιουργηματα της κοινωνιας,δυστυχως στερει την διατυπωση των αποψεων λογω αυτης της καταπιεσης που δημιουργει
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lesgaybitrans

Νεοφερμένος

Ο lesgaybitrans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα.
Λοιπόν

πρώτα προς χρόνη

1) όσον αφορά αυτό που είπες για τον καλλιτεχνικό κόσμο, δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο για να μπεί κάποιος μέσα να περάσει απο διαφορες καταστάσεις, αλλά ένα που ξέρω είναι ανέκαθεν στην διάρκεια της ιστορίας αυτός ο χώρος ήτανε απο τους πιο δεκτικούς στους γκέι. Δεν θα αντιλέξω ότι και κάποιοι μιλάνε αρνητικά (παντού υπάρχουνε οι εξαιρέσεις) αλλά εγώ προσωπικά που γνωρίζω κόσμο δεν έχει κανείς κανένα πρόβλημα μαζί μου.
Όσον αφορά τον Σφακιανάκη, δεν ξέρω τι θρήσκευμα έχει, αλλά ξερω οτι αυτά που λέει τα λέει για να φάνει καλός στον απλό λαικό κόσμο που τον ακούει. Ϊσα ίσα που αν πιστεύει και σε πολυθειστική θρησκεία, δεν θα πρέπει να έχει κανένα πρόβλημα. Οι παγανιστικές/πολυθειστικές θρησκείες δεν δαιμονοποιούνε καμία μορφή έρωτα. Οπότε τα συμπεράσματα δικά σου.

2) Ρώτησες τι κάνουμε. Και πράιντς κάνουμε, και βγαίνουμε και προσπαθούμε να μιλήσουμε για τον λοατ κόσμο. Βλέπεις όμως οτι ειδικά οι παλιοί άνθρωπι και μερικά λοβοτομημένα αλλα στύλ μην πω τώρα όνομα, είναι συνειδητοποιημένοι ρατσιστές. Τους μιλάς ευγενικά, τους φέρνεις ένα κάρο στοιχεία, τα πορίσματα όλων των επίσημων ψυχιατρικών εταιριών κι αυτοι συνεχίζουνε και σου μιλάνε με βδελυγμία. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην αλήθινη ζωή. Τον έλληνα ειδικά τον 30+ τον έχουνε μάθει να είναι ομοφοβικός η τουλάχιστον να έχει μια 'κακή' εικόνα για το τι εστί γκέι. Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές να συζητήσω με τέτοια άτομα, καταλήγουκε πάντα να χλευάζουνε την σεξουαλική μου ταυτότητα, να με θεωρούνε κατώτερο τους και οτι δεν πρέπει να έχω δικαιώματα γιατί εγώ δεν ειμαι φυσιολογικός. Αυτήν την στιγή στην ελλαδική πραγματικότητα ο λοατ κόσμος βάλλεται απο παντού. Σε δέκα χρόνια απο τώρα θα τους έχει περάσει σε μεγάλο βαθμό ο έμφυτος ρατσισμός που έχουνε και τον ενστερνίζονται μιας και είναι καλά ζώα και θα έιναι βέβαια πολύ διαφορετικά τα πράγματα.
Εμένα, που έχω ανοίξει ολόκληρο κανάλι ενημέρωσης στο γιουτιουμπ, με κατηγορούνε οτι κάνω προπαγάνδα και ότι προκαλώ.
Δηλαδή απο την μία λέτε κάντε κάτι, απο την άλλη αν βγούμε και μιλήσουμε μας λέτε οτι προκαλούμε με την ανωμαλία μάς.
Ας αποφασίσετε κι εσείς να ωριμάσετε (γιατί εμείς είμαστε ώριμοι) να μην φοβούνται τα παιδιά να τα λένε στον κύκλο τους και τότε θα δείς πως οι άνθρωποι θα αρχίσουνε να δείχνουνε την σεξουαλικότητα τους και να μην κρύβονται. ¨Οταν το παιδί στο καφέ που δουλεύει φοβάται μην χάσει την δουλεία του, επειδή δεν υπάρχει νόμος που να προστατευεί απο πράξεις μίσους λόγω σεξουαλικού προσανατολισμου, τότε με ποιο θάρρος να βγεί και να μιλήσει; να μην έχει να ζήσει μετά;
σε προκαλώ να μπείς στην θέση ενός γκέι έστω για λίγο αυτην την στιγμή στην ελλάδα και θα δεις πως θα αισθανθείς πολίτης 9ης κατηγορίας.


Τώρα στο άλλο [...] τον μιχάλη νάξο.
[...]
Δεν έχεις ΙΔΕΑ απο εξελικτική βιολογία. Αν πας και μιλήσεις με τον οποιοδήποτε εξελικτικό βιολόγο θα πάθεις την πλάκα της ζωής σου.

Εϊσαι στα μαύρα μεσανυκτα και το μόνο που κάνεις είναι, με πλάγιο και αισχρό τρόπο. να προπαγανδίζεις την ομοφοβία σου με βιτρίνα την επιστήμη. Σου έχω αναφέρει όλα τα επίσημα πορίσματα των ψυχιατρικών επιστημών, σου ανάλυσα τί είναι το φυσιολογικό με βάση την επιστήμη (όχι με βάση τον δικό σου συναισθηματικό και ηθικό κόσμο, αυτό δεν επιστήμη, αυτό ειναι γελοιοποίηση της επιστήμης!) και συνεχίζεις με όμορφο τρόπο και μας λές: ναι αποκλίνει απο το κανονικό.
ΟΧΙ ΓΑΜΩΤΙ ΣΟΥ, δεν αποκλίνει. Είναι μια συμπεριφορά που παρατηρείται σε ένα αξιολόγο κομμάτι του πλυθησμού, και το κανονικό δεν ειναι η ετεροφυλόφιλη κανονικότητα που προτιμάνε τα γούστα σου, αλλά οτι είναι υγιές, θεμιτό και ορθόδοξο.
Εσύ μπορείς να προτιμάς φράουλα, ο άλλος κέρασι. Απο την στιγμή που είναι δικαιώμα και των δύο σας, είστε και οι δύο κανονικοί και μπορείτε να το διεκδικήσετε.

Όσον αφορά τους φανφαρισμούς περί σεξουαλικού προσανατολισμού, συνήθως κάτι τέτοια μαργαριτάρια τα πετάνε οι λιγότεροι επισφαλείς για την σεξουαλικότητα τους και αυτοί που φοβούνται οτι 'αυτοί' θέλουνε να μας αλλάξουνε (ποιοι είναι αυτοί και ποιος θέλει να σε αλλάξει; επειδή ζητάμε σεβασμό και ανοχή) . Αν λοιπόν εγώ σου πώ την επίσημη θέση της αμερικάνικης και ευρωπαικής ψυχιατρικής εταιρίας για την συμπεριφορά σου, θα πείς με τον πλάγιο ομοφοβικό τρόπο σου ότι εγώ κάνω προπαγάνδα. Επειδή δεν μπορείς να βγείς απο το κουτί σου και να παραδεχτείς οτι υπάρχουνε άνθρωπι γύρω ΕΞΙΣΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ σε όλους τους τομείς της ζωής τους που απλά μια άλλη προτίμηση απο σένα, δεν σημαίνει οτι δεν ειναι κανονικοί, οτι αποκλίνουνε απο κάπου, οτι θα είναι κατώτεροι κοινωνικά, οτι δεν θα έχουνε τα ίδια δικαιώματα με σένα, κι οτί εσύ απο την 'φύση' είσαι ανώτερος. Αυτά τα κάνουνε οπως ξαναείπα κατί φασίστες. Για ψάξτο λίγο.

ΚΑΙ ΝΑΙ, είτε σου αρέσει είτε όχι, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουνε δυνητικά αμφιφυλόφιλο προσανατολισμό. Και για να καταλάβεις πόσο άσχετος είσαι με την γνώση, ο όρος 10% δεν χρησιμοποιείται για τον αριθμό των γκέι σε μια κοινωνία, αλλά για τον επιπολασμό της ομοφυλόφιλης συμπεριφοράς μέσα σε ένα κοινωινκό σύνολο.

Τωρα αν έχεις την στοιχειώδη γνώση μαθηματικών, θα καταλάβεις οτι τον οκτώβριο το 10% θα είναι ο χ κόσμος. Τον νοέμβριο το 10% μπορεί να είναι άλλο κομμάτι του πλυθήσμου, που δρά βάση του ομοφυλόφιλου και αμφιφιλόφιλου προσανατολισμού που έχει, δηλαδή οι ενεργώς γκέι και μπάι. Κάποιος μπορεί να έχει ομοφυλοφιλο προσανατολισμό είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με ετερόφυλο, δηλαδή αμφιλόφυλο, και αυτόν τον μήνα να δρά βάσει αυτού, τον άλλον να μην δρά.
Εν ολίγοις, ο ομόφυλοφιλος προσανατολισμός είναι εξισου διαδεδομένος με τον ετερόφυλοφιλο.

Και να προσθέσω οτι η αποκλειστική ομοφυλοφιλία ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ. Επιλογή είναι να δεχτείς τον εαυτό σου και να ζήσεις με αυτό που σου έδωσε η φυσική επιλογή.

Αν μπορέσεις να καταλάβεις αυτά που σου λέω, και που είναι οι μελέτες της αμ. και ευρ. ψυχιατρικής εταιρίας, τότε δεν υπάρχει λόγος να μου ξανακάνεις το μαγκάκι και να μας μιλήσεις περί κανονικότητας και αριθμών.
Αί τράβα να διάβάσεις τα εγχειρίδια της αμερικάνικες και ευρωπαικής ψυχιατρικής εταιρίας και τα ταξινομικά τους συστήμα, κι έλα μετά να μας πουλήσεις μαγκιά και αέρα επιστήμης και γνώσεων, αστοιχείωτε.

και να για να κλείσω, αυτό το ξέρουνε οι επιστήμονες απο το 1948 απο τότε που ο κίνσει μελετώντας το σεξουαλίκο ιστορικό 18000 ανθρώπων κατέληξε να φτιάξει την κλίμακα του, να μιλήσει για το 10% , και ότι το 30% των ανθρώπων είχανε τουλάχιστον μια ομόφυλοφιλη εμπειρία στην ζωή τους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kwstas2113293

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο kwstas2113293 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 156 μηνύματα.
κατ'αρχάς σε ευχαριστώ που με διόρθωσες, επειδή έγραφα βιαστικά έκανα ορισμένα ορθογραφικά λάθη. είσαι φοβερά μορφωμένος, το παραδέχομαι!
Ωραια αντε μπερδευτηκες μια, εσυ συνεχομενα στο κειμενο κανεις το ιδιο λαθος.Το ομοφυλοφιλια το εγραφες με "υ" στο "φι"
Αρα μην ακουω φτηνες δικαιολογιες, πες οτι δεν ηξερες πως γραφοταν.


Φαίνεται οτι προφανώς δεν ήξερες τι να απαντήσεις και άρχισες να ανακυκλώνεις τις γνωστές αηδίες περι φυσιολογικού, να κάνεις άσχετους συλλογισμούς επειδή σου μάθανε οτι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι κακό και να συγκρίνεις μια απολύτως υγιής άρα και φυσιολογική κατάσταση με τερατογενέσεις και δυσπλασίες.
Εχω πει επανηλειμμενως πολλα επιχειρηματα και απαντατε με αοριστολογιες και συναισθηματικη φορτιση οπως εσυ στο κειμενο σου.
Να σου θυμισω οτι η ομοφυλοφιλια ηταν στον καταλογο των ψυχικων παθησεων μεχρι που κατοπιν πιεσων ομοφυλοφιλων και αντιρατσιστικων οργανωσεων την αφαιρεσαν.


ΤΟ επιχείρημα παραφύσιν βγαίνει εκτός. Απο την στιγμή που παρατηρείται στην φύση,
Ξαναεπαναλαμβανω για τελευταια φορα, οτι κατι παρατηρειται σε μικρο βαθμο στα ζωα δεν σημαινει οτι ειναι φυσιολογικο, πολλες φορες τα ζωα οπως και οι ανθρωποι αναπτυσσουν μη φυσικες συμπεριφορες.


ΑΡΑ, Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ
Για ποιο λογο υπαρχει η εκσπερματιση γνωριζεις? Για ποιο λογο επισης υπαρχει ο πρωκτος γνωριζεις? Αν ναι τοτε σταματα τις μπουρδες περι "φυσιολογικου".


που απλά όταν δεν σας αρέσει κάτι δεν ανέχεστε, δεν σέβεστε, αποκαλείτε τον άλλον ανώμαλο και τον γεμίζετε με ψυχικές ασθένειες και ένα σωρό κόμπλεξ.
Συνηθως τετοια ατομα ειναι απο τη φυση τους κομπλεξαρισμενα.




άρα αφού εγώ είμαι αδικημένος απο την φύση (που δεν είμαι, απλά είμαι διαφορετικός) θα μου δώσεις περισσότερα δικαιώματα και θα με στηρίξεις να ζήσω μια φυσιολογική ζωή.
Φυσικα, τετοια ατομα χρειαζονται βοηθεια. Αλλωστε και απο τον τροπο που γραφεις φαινεται οτι χρειαζεσαι. Ισως αν απευθυνοσουν σε ενα ψυχολογο πραγματικα να σε βοηθουσε.Δεν προσπαθω να στην πω, στο λεω φιλικα.


Για να μην ρίξω λοιπόν κι άλλο το επίπεδο μου, θα το σταματήσω εδώ, δεν θα σου ξανααπαντήσω γιατί δεν αξίζει να βομολοχήσω και να σπαταλήσω άλλο διαδικτυακό σάλιο για τα μούτρα σου.
Μην το ριξεις κι αλλο γιατι ηδη εχεις ξεφυγει.
Τις λεξεις οπως κουραδοκεφαλος και σκατομυαλος μπορεις να τις κρατησεις και να τις προσθεσεις στη συλλογη των "επιστημονικων" σου επιχειρηματων.Δεν θα ριξω το επιπεδο μου και να αρχισω να βριζομαι διαδικτυακα οπως εσυ.

Y.Γ. Και μαθε πρωτα πως γραφεται το ομοφυλοφιλια, θες να αναλυσεις το θεμα "επιστημονικα" και δεν ξερεις ουτε ορθογραφια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
πω ρε panzerfaust κανα επιχειρημα εχεις;
εκεινος γραφει ενα κατεβατο επιχειρηματα και δεδομενα κι εσυ του διορθωνεις την ορθογραφια δηλαδη ελεος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kwstas2113293

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο kwstas2113293 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 156 μηνύματα.
ναι συμφωνω οτι η κοινωνια ειναι καταπιεστικη και ηθικολογει ασυστολως ,ομως μην παρουσιαζουμε οτι η ομοφιλοφυλια ειναι το ιδιο συχνη με την ετεροφιλοφυλια...
Τι λετε ρε παιδια θα τρελαθουμε εντελως? Ποια καταπιεστικη κοινωνια?
Τα καναλια ειναι γεματα ομοφυλοφιλους

Krou βαριεμαι να επαναλαμβανομαι, ψαξε στα κειμενα που εχω γραψει και θα βρεις αρκετα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
Τι λετε ρε παιδια θα τρελαθουμε εντελως? Ποια καταπιεστικη κοινωνια?
Τα καναλια ειναι γεματα ομοφυλοφιλους

Krou βαριεμαι να επαναλαμβανομαι, ψαξε στα κειμενα που εχω γραψει και θα βρεις αρκετα.

Οτιναναι. Βλεπεις εσυ πολλους ομοφυλοφιλους να κυκλοφορουνε σαν ζευγαρι;;; Υπαρχει μεγαλη καταπιεση και ομοφοβια στην ελληνικη κοινωνια και αυτο φαινεται και απο τους νομους που δεν υπαρχουν για την εξασφαλιση των δικαιωματων των lgbt. Ουτε πολιτικο γαμο δε τους αφηνουν δε θυμασαι τι χαμος ειχε γινει περυσι στην Τηλο;;; Ελεος ρε φιλε ελεος.
Αν κοιτας απο τα καναλια και νομιζεις οτι γι'αυτο τους εχουν αποδεχθει εισαι πολυ γελασμενος και στον κοσμο σου...

Ο πρωκτος χρησιμευει για να αφοδευεις και για να εχεις ατελειωτους οργασμους εξαιτιας του προστατη (ανδρικο g-spot).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chronis_25

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,200 μηνύματα.
Λοιπόν

πρώτα προς χρόνη

1) όσον αφορά αυτό που είπες για τον καλλιτεχνικό κόσμο, δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο για να μπεί κάποιος μέσα να περάσει απο διαφορες καταστάσεις, αλλά ένα που ξέρω είναι ανέκαθεν στην διάρκεια της ιστορίας αυτός ο χώρος ήτανε απο τους πιο δεκτικούς στους γκέι. Δεν θα αντιλέξω ότι και κάποιοι μιλάνε αρνητικά (παντού υπάρχουνε οι εξαιρέσεις) αλλά εγώ προσωπικά που γνωρίζω κόσμο δεν έχει κανείς κανένα πρόβλημα μαζί μου.
Όσον αφορά τον Σφακιανάκη, δεν ξέρω τι θρήσκευμα έχει, αλλά ξερω οτι αυτά που λέει τα λέει για να φάνει καλός στον απλό λαικό κόσμο που τον ακούει. Ϊσα ίσα που αν πιστεύει και σε πολυθειστική θρησκεία, δεν θα πρέπει να έχει κανένα πρόβλημα. Οι παγανιστικές/πολυθειστικές θρησκείες δεν δαιμονοποιούνε καμία μορφή έρωτα. Οπότε τα συμπεράσματα δικά σου.

2) Ρώτησες τι κάνουμε. Και πράιντς κάνουμε, και βγαίνουμε και προσπαθούμε να μιλήσουμε για τον λοατ κόσμο. Βλέπεις όμως οτι ειδικά οι παλιοί άνθρωπι και μερικά λοβοτομημένα αλλα στύλ μην πω τώρα όνομα, είναι συνειδητοποιημένοι ρατσιστές. Τους μιλάς ευγενικά, τους φέρνεις ένα κάρο στοιχεία, τα πορίσματα όλων των επίσημων ψυχιατρικών εταιριών κι αυτοι συνεχίζουνε και σου μιλάνε με βδελυγμία. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην αλήθινη ζωή. Τον έλληνα ειδικά τον 30+ τον έχουνε μάθει να είναι ομοφοβικός η τουλάχιστον να έχει μια 'κακή' εικόνα για το τι εστί γκέι. Έχω προσπαθήσει άπειρες φορές να συζητήσω με τέτοια άτομα, καταλήγουκε πάντα να χλευάζουνε την σεξουαλική μου ταυτότητα, να με θεωρούνε κατώτερο τους και οτι δεν πρέπει να έχω δικαιώματα γιατί εγώ δεν ειμαι φυσιολογικός. Αυτήν την στιγή στην ελλαδική πραγματικότητα ο λοατ κόσμος βάλλεται απο παντού. Σε δέκα χρόνια απο τώρα θα τους έχει περάσει σε μεγάλο βαθμό ο έμφυτος ρατσισμός που έχουνε και τον ενστερνίζονται μιας και είναι καλά ζώα και θα έιναι βέβαια πολύ διαφορετικά τα πράγματα.
Εμένα, που έχω ανοίξει ολόκληρο κανάλι ενημέρωσης στο γιουτιουμπ, με κατηγορούνε οτι κάνω προπαγάνδα και ότι προκαλώ.
Δηλαδή απο την μία λέτε κάντε κάτι, απο την άλλη αν βγούμε και μιλήσουμε μας λέτε οτι προκαλούμε με την ανωμαλία μάς.
Ας αποφασίσετε κι εσείς να ωριμάσετε (γιατί εμείς είμαστε ώριμοι) να μην φοβούνται τα παιδιά να τα λένε στον κύκλο τους και τότε θα δείς πως οι άνθρωποι θα αρχίσουνε να δείχνουνε την σεξουαλικότητα τους και να μην κρύβονται. ¨Οταν το παιδί στο καφέ που δουλεύει φοβάται μην χάσει την δουλεία του, επειδή δεν υπάρχει νόμος που να προστατευεί απο πράξεις μίσους λόγω σεξουαλικού προσανατολισμου, τότε με ποιο θάρρος να βγεί και να μιλήσει; να μην έχει να ζήσει μετά;
σε προκαλώ να μπείς στην θέση ενός γκέι έστω για λίγο αυτην την στιγμή στην ελλάδα και θα δεις πως θα αισθανθείς πολίτης 9ης κατηγορίας.
Είναι πιο δεκτικός στου gay γιατί ο χώρος της Show-Biz καταλαμβάνεται από πουσταριό και όχι από ομοφυλόφιλους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κάτι καθαρά αρνητικό ή θετικό. (άλλο πουσταριό και άλλο ομοφυλοφιλία) Αν θες να αναφερθώ σε πρόσωπα στείλε π.μ.

Όταν εννοώ αντιδράσεις, εννοώ να κατηγορείτε πρόσωπα της Show-Biz που το παρατραβάνε το πουσταριλίκι. Tα Parade σας τα γνωρίζω.

[...]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

woochoogirl

Τιμώμενο Μέλος

Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,971 μηνύματα.
Αυτοι που βρισκονταν τοτε σε θεση ισχυος ηθελαν τη Γη επιπεδη.Σημερα σε θεση ισχυος βρισκονται οι αντιρατσιστικες αντιληψεις.Επομενως εντελως ακυρο το παραδειγμα σου.

Θα μου εξηγησετε επιτελους σε τι χρησιμευει ο πρωκτος και σε τι οι ορχεις και η εκσπερματιση?:bye: Αν μου εξηγησετε θα δεχτω αυτα που λεει το εκτρωμα απο πανω.
Βασικά αν το πας σε θέμα ανατομίας ομοφυλόφιλος δεν είναι μόνο ένας άνδρας, αγνοείς έτσι τις λεσβίες.
Γιατί δεν κάνει καθένας κουμάντο στο κρεβάτι του, δεν καταλαβαίνω. Όσο με νευριάζουν τα τσουλιά της ελληνικής τηλεόρασης που παρελαύνουν και κοκορεύονται για την ξετσιπωσιά (βλ. στιγμή της αλήθειας) άλλο τόσο με ενοχλεί κάποιος που έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις και μιλάει με τα "αχ χρυσή μου" κλπ. Αν έχεις σοβαρότητα και αυτοσεβασμό δε θα κρίνω καμία σου επιλογή
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

abracadabra!

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η abracadabra! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 135 μηνύματα.
Για το ποστ το οποίο αναφέρει "άλλο πο*σταριό κι άλλο ομοφυλοφιλία".

ΟΝΤΩΣ. Οι ομοφυλοφιλικές τάσεις δεν συνοδεύονται πάντα με κρίση ταυτότητας φύλου. Θα δεις άντρες όπως ο Σεργιανόπουλος και άντρες όπως ο "εθνικός σταρ" πχ, στους ομοφυλόφιλους. Όπως επίσης θα δεις γυναίκες ομοφυλόφιλες από Κανέλλη (λέμε τώρα, δεν ξέρω αν είναι, απλά για το στυλ της) μέχρι Megan Fox. Πάντα όμως τα σχόλια είναι ενάντια στους άντρες που δεν ακολουθούν το στερεότυπο του άντρα του πολλά βαρύ. Είναι κάτι σαν... όλοι εσείς (που στην πλειοψηφία σας οι ομοφοβικοί είστε άντρες) φοβάστε μη σας μειώσουν τον ανδρισμό. Εξού και η "βρισιά" για όσους αποκλίνουν από την.. χμμμ τοσο σεξυ-προστυχη-δυνατη-φοβερη-τερατωδη-κυριαρχικη συμπεριφορά που θέλει η κοινωνία να έχει ο άντρας.
Η πλάκα είναι ότι πο*στης, ξε-πο*στης, άντρας είναι όποιος έχει τα αντρικά βιολογικά χαρακτηριστικά, όχι όποιος είναι γυναικάς, ούτε όποιος μαμάει και δέρνει!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chronis_25

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,200 μηνύματα.
Για το ποστ το οποίο αναφέρει "άλλο πο*σταριό κι άλλο ομοφυλοφιλία".

ΟΝΤΩΣ. Οι ομοφυλοφιλικές τάσεις δεν συνοδεύονται πάντα με κρίση ταυτότητας φύλου. Θα δεις άντρες όπως ο Σεργιανόπουλος και άντρες όπως ο "εθνικός σταρ" πχ, στους ομοφυλόφιλους. Όπως επίσης θα δεις γυναίκες ομοφυλόφιλες από Κανέλλη (λέμε τώρα, δεν ξέρω αν είναι, απλά για το στυλ της) μέχρι Megan Fox. Πάντα όμως τα σχόλια είναι ενάντια στους άντρες που δεν ακολουθούν το στερεότυπο του άντρα του πολλά βαρύ. Είναι κάτι σαν... όλοι εσείς (που στην πλειοψηφία σας οι ομοφοβικοί είστε άντρες) φοβάστε μη σας μειώσουν τον ανδρισμό. Εξού και η "βρισιά" για όσους αποκλίνουν από την.. χμμμ τοσο σεξυ-προστυχη-δυνατη-φοβερη-τερατωδη-κυριαρχικη συμπεριφορά που θέλει η κοινωνία να έχει ο άντρας.
Η πλάκα είναι ότι πο*στης, ξε-πο*στης, άντρας είναι όποιος έχει τα αντρικά βιολογικά χαρακτηριστικά, όχι όποιος είναι γυναικάς, ούτε όποιος μαμάει και δέρνει!
Έχω κουράσει πολλούς συμφορουμίτες όμως δε θέλω να παρεξηγούνται τα λόγια μου.
Ενώ στην αρχή φίλη Χριστίνα πιάνεις ακριβώς το νόημα που ήθελα να δώσω μετά το χαλάς και προσθέτεις τα δικά σου.
Τέλος, αφήστε την καραμέλα του ομοφοβικού. Δε σας πάει.

Δεν είπα ότι ο άνδρας πρέπει να γ@μάει γυναίκα για να είναι άνδρας.
Ο άνδρας πρέπει να έχει τα κότσια να μιλήσει ντόμπρα και σταράτα, όπως λέμε. Δε με ενδιαφέρει τι κάνει στο κρεβάτι του. Εμένα δε μου κάνει τίποτα για να με ενδιαφέρει. Όμως δεν αντέχω το δήθεν και το τάχα μου.
Το ότι είστε ομοφυλόφιλοι δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε εξωγήινοι ή κάτι τέτοιο. Είστε κανονικοί άνδρες και γυναίκες με διαφορετικές προτιμήσεις.

Αυτούς που το παίζουν "προχώ" και άρα είναι θυληπρεπείς όπως είπες αυτούς λέω πούστηδες γιατί δεν είναι ντόμπροι. Επαναλαμβάνω "ντόμπροι" με την έννοια του "λέω τα πράγματα όπως είναι χωρίς να τα εξωραΐζω" και όχι με τη σεξουαλική.

Υ.Γ.: Στα ποστ μου πάνω σε αυτό το θέμα χρησιμοποιώ γενικώς πιο χυδαίο λεξιλόγιο απ' ότι συνηθίζω. Ζητώ συγνώμη, αλλά χρησιμοποιώ αυτές τις λέξεις γιατί μόνο έτσι μπορώ να εκφράσω τις απόψεις μου καλύτερα. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

abracadabra!

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η abracadabra! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 135 μηνύματα.
Τέλος, αφήστε την καραμέλα του ομοφοβικού. Δε σας πάει.

Γιατί; Είναι κάτι που υπάρχει. I just point out the obvious. :P

Δεν είπα ότι ο άνδρας πρέπει να γ@μάει γυναίκα για να είναι άνδρας.
Ο άνδρας πρέπει να έχει τα κότσια να μιλήσει ντόμπρα και σταράτα, όπως λέμε. Δε με ενδιαφέρει τι κάνει στο κρεβάτι του. Εμένα δε μου κάνει τίποτα για να με ενδιαφέρει. Όμως δεν αντέχω το δήθεν και το τάχα μου.
Το ότι είστε ομοφυλόφιλοι δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε εξωγήινοι ή κάτι τέτοιο. Είστε κανονικοί άνδρες και γυναίκες με διαφορετικές προτιμήσεις.

Αυτούς που το παίζουν "προχώ" και άρα είναι θυληπρεπείς όπως είπες αυτούς λέω πούστηδες γιατί δεν είναι ντόμπροι. Επαναλαμβάνω "ντόμπροι" με την έννοια του "λέω τα πράγματα όπως είναι χωρίς να τα εξωραΐζω" και όχι με τη σεξουαλική.
Για μισό!! Απ'ότι κατάλαβα θεωρείς πως οι θηλυπρεπείς γκέι άντρες και οι butch λεσβίες το κάνουν επειδή δεν είναι "ντόμπροι" και επειδή το παίζουν "προχώ"; Φυσικά και όχι, στις πλείστες των περιπτώσεων έχουν μεγαλώσει με αυτό το στυλ. Έχουν προφανώς διαφορετικές ορμόνες από τους περισσότερους. Το θέμα είναι ορμονικό. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ που να θέλει να είναι ο δαχτυλοδειχτούμενος. Όσο εκκεντρικός κι αν είναι κάποιος, δεν θα έκανε κάτι τέτοιο αν είχε την επιλογή. Γεννιέσαι έτσι, μεγαλώνεις, δεν ξέρω, όπως θέλεις πες το. Αλλά δεν είναι επιλογή, σίγουρα. Ούτε η σεξουαλικότητα, ούτε το στυλ. Δηλαδή τώρα να βάλεις ένα άντρα 20 χρονών "θηλυπρεπή" να γίνει 'ελληνάρας άντρας', είναι απάνθρωπο και ΔΕΝ έχει να κανει με τη σεξουαλικότητα. Υπάρχουν "θηλυπρεπείς" που δεν είναι καν αμφι. Πρόκειται για ορμόνες, κατ'εμέ, και για τα στερεότυπα της κοινωνίας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
οι γυναικες που ειναι ντομπρες και σταρατες ειναι αντρες; :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lesgaybitrans

Νεοφερμένος

Ο lesgaybitrans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 55 μηνύματα.
Γιατί; Είναι κάτι που υπάρχει. I just point out the obvious. :P

Για μισό!! Απ'ότι κατάλαβα θεωρείς πως οι θηλυπρεπείς γκέι άντρες και οι butch λεσβίες το κάνουν επειδή δεν είναι "ντόμπροι" και επειδή το παίζουν "προχώ"; Φυσικά και όχι, στις πλείστες των περιπτώσεων έχουν μεγαλώσει με αυτό το στυλ. Έχουν προφανώς διαφορετικές ορμόνες από τους περισσότερους. Το θέμα είναι ορμονικό. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ που να θέλει να είναι ο δαχτυλοδειχτούμενος. Όσο εκκεντρικός κι αν είναι κάποιος, δεν θα έκανε κάτι τέτοιο αν είχε την επιλογή. Γεννιέσαι έτσι, μεγαλώνεις, δεν ξέρω, όπως θέλεις πες το. Αλλά δεν είναι επιλογή, σίγουρα. Ούτε η σεξουαλικότητα, ούτε το στυλ. Δηλαδή τώρα να βάλεις ένα άντρα 20 χρονών "θηλυπρεπή" να γίνει 'ελληνάρας άντρας', είναι απάνθρωπο και ΔΕΝ έχει να κανει με τη σεξουαλικότητα. Υπάρχουν "θηλυπρεπείς" που δεν είναι καν αμφι. Πρόκειται για ορμόνες, κατ'εμέ, και για τα στερεότυπα της κοινωνίας.

Καλημέρα.

Γιατί δεν διάβασες το άρθρο μου για το κοινωνικό φύλο;

Αυτό που λές, δηλάδη το τρανςτζέντερ θέμα (που προκαλεί πολύ κόσμο και μπερδεύεται με την ομοφυλόφιλια, θυληπρεπείς άντρες και αρρενωπές γυναίκες ανεξαρτήτως προσανατολισμού), σοκάρει γιατι δεν έχεις συνηθίσει να το βλέπεις. Μας μαθαίνουνε οτι έτσι είναι οι άντρες, έτσι είναι οι γυναίκες, αυτή είναι η αρρενωπότητα, αυτή είναι η θυληπρέπεια κοκ. Όλα αυτά ειναι κοινωνικά κατασκευάσματα, και το έχω αναφέρει πολλές φορές στα πόστς μου.
Οι ορμόνε καθορίζουνε απλά το βιολογικό μας φύλο, τα όργανα μας. Τίποτα παραπάνω. Το ψυχολογικό και το κοινωνικό φύλο, η αρρενωπότητα και η θυληκότητα, είναι προιόντα κοινωνκής εκπαίδευσης και μίμησης στερεοτύπων, δεν έχουνε απολύτως καμία σχέση με ορμόνες.
Και φυσικά η ταυτότητα φύλου και το πόσοι αρρενωποί η θυληπρεπείς είμαστε δεν έχει καμία σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό, ο οποίος είναι καθαρά βιολογία (γονίδια και μήτρα μαζί).
Το τι είναι αντρική και γυναικεία συμπεριφορά που τα παιδιά μιμούνται ( αρά δημιουργούνε και αντίστοιχους συνδυασμούς κοινωνικών φύλων) καθορίζεται απο τις εκάστοτε κοινωνικές δυνάμεις.

Δες λίγο το σχετικό βίντεο μου και το άρθρο που παραπέμπω, ίσως σου λύσει τις απορίες.

Απαντάω σε σένα γιατί αισθάνθηκα την ανάγκη να το ξεκαθαρίσω.
Και όπως ανέφερα, υπάρχουνε πολλά φύλα και πολλές προτιμήσεις. Και το φύλο δεν καθορίζει την προτίμηση.

καλημέρα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αθηνά32577

Νεοφερμένος

Η Αθηνά32577 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Ο καθένας έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να εκφράσει τη σεξουαλικότητά του..Ο θυληπρεπής ομοφυλόφιλος άνδρας και η 'μάτσο' ομοφυλόφιλη γυναίκα δεν διαφέρουν πολύ από τον 'μαμάω-και-δέρνω' ετεροφυλόφιλο άνδρα και την "ελαφρών ηθών"(κοινώς τσούλα) ετεροφυλόφιλη γυναίκα..Εκφράζουν με έναν πιο έντονο τρόπο την σεξουαλικότητά τους..Ωστόσο οι τελευταίοι είναι περισσότερο κοινωνικά αποδεκτοί από τους πρώτους..Γενικά απεχθάνομαι την επιδειξιομανία..Κατανοώ όμως ως ένα βαθμό γιατί κάποιοι ομοφυλόφιλοι επιλέγουν να διαφοροποιούνται με αυτόν τον τρόπο,προκαλώντας ουσιαστικά μια στερεοτυπική κοινωνία..

Όσο για το αν η ομοφυλοφιλία πρόκειται για ανωμαλία,πείτε μου ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του τέλειου ανθρώπου,και τότε θα σας αποδείξω ότι όλοι λίγο πολύ είμαστε ανώμαλοι..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

abracadabra!

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η abracadabra! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 135 μηνύματα.
Καλημέρα.

Γιατί δεν διάβασες το άρθρο μου για το κοινωνικό φύλο;

Αυτό που λές, δηλάδη το τρανςτζέντερ θέμα (που προκαλεί πολύ κόσμο και μπερδεύεται με την ομοφυλόφιλια, θυληπρεπείς άντρες και αρρενωπές γυναίκες ανεξαρτήτως προσανατολισμού), σοκάρει γιατι δεν έχεις συνηθίσει να το βλέπεις. Μας μαθαίνουνε οτι έτσι είναι οι άντρες, έτσι είναι οι γυναίκες, αυτή είναι η αρρενωπότητα, αυτή είναι η θυληπρέπεια κοκ. Όλα αυτά ειναι κοινωνικά κατασκευάσματα, και το έχω αναφέρει πολλές φορές στα πόστς μου.
Οι ορμόνε καθορίζουνε απλά το βιολογικό μας φύλο, τα όργανα μας. Τίποτα παραπάνω. Το ψυχολογικό και το κοινωνικό φύλο, η αρρενωπότητα και η θυληκότητα, είναι προιόντα κοινωνκής εκπαίδευσης και μίμησης στερεοτύπων, δεν έχουνε απολύτως καμία σχέση με ορμόνες.
Και φυσικά η ταυτότητα φύλου και το πόσοι αρρενωποί η θυληπρεπείς είμαστε δεν έχει καμία σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό, ο οποίος είναι καθαρά βιολογία (γονίδια και μήτρα μαζί).
Το τι είναι αντρική και γυναικεία συμπεριφορά που τα παιδιά μιμούνται ( αρά δημιουργούνε και αντίστοιχους συνδυασμούς κοινωνικών φύλων) καθορίζεται απο τις εκάστοτε κοινωνικές δυνάμεις.

Δες λίγο το σχετικό βίντεο μου και το άρθρο που παραπέμπω, ίσως σου λύσει τις απορίες.

Απαντάω σε σένα γιατί αισθάνθηκα την ανάγκη να το ξεκαθαρίσω.
Και όπως ανέφερα, υπάρχουνε πολλά φύλα και πολλές προτιμήσεις. Και το φύλο δεν καθορίζει την προτίμηση.
καλημέρα

Συγγνώμη αν δεν έγινα κατανοητή, αλλά σε όοολα τα bold πιστεύουμε ακριβώς τα ίδια. :P Εκτός από αυτό... όντως η συμπεριφορά είναι κοινωνικό κατασκεύασμα, μέχρι ένα σημείο όμως ε; Είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν άλλες ορμόνες; Εγώ δεν ξέρω, απλά σκέφτομαι. Αφού είναι κοινωνικό κατασκεύασμα, γιατί να θέλω εγώ πχ να ξεφύγω από το στερεότυπο της γυναίκας και να ακολουθήσω ένα άλλο στερεότυπο, αυτό του άντρα; Δεν είναι ανάγκη να μιμούμαστε το άλλο φύλο, φτάνει να έχουμε δική μας προσωπικότητα και στυλ. Αν γίνεται από αντίδραση, δεν είναι σωστό. Πιστεύω ότι οι τρανσεξουαλ έχουν από πολύ νωρίς την αίσθηση ότι θα έπρεπε να ανήκαν στο άλλο φύλο, λόγω κάποιων άλλων θεμάτων, που σίγουρα δεν είναι αποκλειστικά η έκφραση.

Αν απλά θες να πεις ότι σοκάρομαι λόγω των στερεοτύπων που δημιούργησε η κοινωνία, συμφωνώ ότι είναι στερεότυπα όλα αυτά και σε διαβεβαιώ ότι εν σοκάρομαι καθόλου. Απλά δεν είμαι σίγουρη ότι το θέμα των τρανσεξουαλ είναι όσο απλό είναι το θέμα των γκέι.

Και τί εννοείς υπάρχουν πολλά φύλα;; :!:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Chrysa32485

Νεοφερμένος

Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα.
Καλησπέρα. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός, είτε αυτές προέρχονται από εκ γενετής χαρακτηριστικά, είτε είναι επίκτητες λόγω του κοινωνικού του περίγυρου, βιωμάτων ή απλά προτιμήσεων. Αυτό που με ενοχλεί όπως έχουν πει και πολλοί από τους προηγούμενους είναι η επιδειξιομανία, είτε πρόκειται για ομοφυλόφιλους είτε για ετεροφυλόφιλους.
Επιπλέον είμαι υπέρ των γάμων των ομοφυλόφιλων γιατί θεωρώ πως εξυπηρετούν εκτός των άλλων σε νομικά και θεσμικά ζητήματα. Είναι άμεση συνέπεια του δικαιώματος της ισότητας που αξίζουν όλοι οι άνθρωποι.
Το σημείο στο οποίο δεν έχω σχηματίσει άποψη και θα ήθελα τη γνώμη σας είναι αυτό που θίγει και η δημοσκόπηση του forum, η υιοθεσία. Ένα παιδί υιοθετημένο από ομοφυλόφιλους πιστεύετε πως μπορεί να μεγαλώσει φυσιολογικά (εννοώ χωρίς να στιγματιστεί από την κοινωνία με όλες τις συνέπειες που απορρέουν από αυτόν το στιγματισμό);
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chronis_25

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,200 μηνύματα.
...Και όπως ανέφερα, υπάρχουνε πολλά φύλα και πολλές προτιμήσεις. Και το φύλο δεν καθορίζει την προτίμηση.

Φύλα υπάρχουν ΜΟΝΟ 2 βιολογικά.
Προτιμήσεις ναι, υπάρχουν πολλές.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Krou

Περιβόητο μέλος

Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5,463 μηνύματα.
στα κοινωνικα φυλα αναφερεται νομιζω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chronis_25

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,200 μηνύματα.
Top