Πρωτον, δεν αναφερθηκα στον χριστιανισμο αλλα αφου τον αναφερεις ο χριστιανισμος δεν ειναι θρησκεια που την παραλλασουμε οπως μας βολευει για να αισθανομαστε καλα με τον εαυτο μας. Τα πραγματα που απαιτουνται ειναι πολυ συγκεκριμενα. Παραφυση πραγματα θεωρουνται αμαρτηματα διοτι χρησιμοποιεις με κακο τροπο το σωμα σου.
Βιολογικα ο ανθρωπος ειναι για να πηγαινει με ανθρωπο, και συγκεκριμενα ο αντρας με γυναικα. Οι ομοφυλοφιλικες σχεσεις και οποιο αλλο ειδος μπορει να υπαρξει με το διεστραμμενο μυαλο του καθενος δεν αποσκοπει πουθενα.
Η ζωη δεν ειναι μονο κανονες και νομοι. Ειναι και αξιες και αρχες και και και. Εννοειται υπαρχει η ελευθερη βουληση και για αυτο το λογο αν εσυ επιθυμεις να πας με μια κατσικα δεν μπορω να στο απαγορεψω. Εισαι ελευθερος να το κανεις. Αυτο ομως δεν σε καθιστα και φυσιολογικο, αλλα ανωμαλο ως ανθρωπο διοτι το φυσιολογικο ειναι ο αντρας με γυναικα και γενικα ο ανθρωπος με ανθρωπο.
-----------------------------------------
δεν βγαζω νοημα σε αυτο που λες σορρυ