Καλα ρε, μην πω καμιά βαριά κουβέντα, μήπως λίγοτρέχει ο εγκέφαλος σου; δηλαδή ύστερα απο την γνώση, την εκπαίδευση καιτ η μόρφωση που έχεις αποκτήσει, θεωρείς οτι ο λόγος ενός άδειου τρύπιου τενεκέ σαν τον ντεφρέζους ειναι επιχειρηματολογία;
γυρνάς και μου το κτυπάς σαν τί; μα εγώ ο ίδιος πιο πριν παραδέχτηκα ότι έχω ασχοληθεί μαζί του! διαβάζεις αυτά που γράφω; ασχολήθηκα γιατί αυτός ασχολήθηκε, αυτός ήρθε στα βίντεο μου, και αυτός ανέβαζει βίντεο μίσους και αρνητικής προπαγάνδας εναντίον μου και ολων των λοατ! φυσικα και θα ασχοληθώ, καμμένε! όλοκληρα βίντεος εχω ανεβασει σαν απάντηση στην ρητορική μίσους του! αλλά δεν ήτανε στο γιουτιουμπ, με το οποιίο οπως είπα κυρίως ασχολούμαι, δεν θα τον ήξερα καν!
οσο για τον παυλο που ειπες, του παρεθεσα επιστημονικές ερμηνείες πανεπιστημιακών γλωσσολόγων και ερμηνευτών των λεγομένων του. κι αν τα πήρα και του μίλησα έτσι ειναι γιατι του παρέθεσα και πηγές αλλά αυτός εκεί, μεσα στην αχαλίνωτη βλακεία του και τον ρατσισμό, επέμενε να μιλάει με βδελυγμία.
Αυτό που εν τελει δεν μπορω να καταλάβω ειναι τι θε να αποδείξεις με το ποστ σου. οτι είμαι ψεύτης; οτι κανω προπαγάνδα; οτι ητανε ψέμματα που ειπα οτι δεν ασχολουμαι με μπλογκς;
αν καποιος ειναι ψευτης εισαι εσυ που βρηκες το μπλογκ ενος χρήστη που ολα ξεκινησανε μεσω του γιουτιουμπ και συνεχιστηκε στο μπλόγκ του. και ήτανε τόσο χέστρα που δεν θέλησε καν να αφήσει σχολια μου στα... περιβοητα αρθρα του. ακομα μεγαλυτερο βασταρδακι αποδειχτηκε οταν πηρε τα πριβε και τα εβαλε σε δημοσια πλανη, χωρίς καν να με ρωτήσει (γι αυτο και λεγεται πριβε ξέρεις, ιδιωτικό) και ακόμα μεγαλύτερη χέστρα όταν αρχισε να απενεργοποιει τα σχολια στα βιντεο του, στο καναλι και στο μπλογκ του, και απαξίωσε την ιδιότητα μου σαν γιατρός επειδή η ιατρική δεν συμφωνεί μαζί του για τους γκέι!
και συ γυρνας και μου το κτυπας αυτο σαν επιχειρημα; εγω πιο πολυ πλακα κανω μαζί του, του την σπαω και τον βριζω με τον ιδιο τροπο που με βρίζει κι αυτός.
οσο για τις ειρωνίες σου, στις ανταποδίδω και σου εύχομαι να κάτσεις να ασχοληθεις με κάτι πιο σοβαρό απο έναν αμόρφωτο στόκο σαν τον ντεφρέζους. Αλλά το αβατάρ προιδεάζει για το επίπεδο που κουβαλάς στο κουκούτσι σου. (έγινε κακός τώρα ε

είσαι πραγματικά - μην πω τπτ βαρύτερο - γελοίος που κάθεσαι μέσα σε αυτό το τόπικ και προπαγανδίζεις την προπαγάδνα που έχεις φάει απο τις κρυφές αδερφές/ παπάδες που σε μεγαλώσανε ( κι εσυ και ο αλλος ο γκρικτεο κατι τετοιο τεσπα). είσαι άρρωστος και θες θεραπεία (εστω συμβουλευτικη). Ξεκινα και σταματα να ασχολεισαι μαζι μου, προσβαλοντας με εμμεσα επειδη δεν ξερεις τι να μου ανταπαντησεις σε ουσιωδη ζητήματα.
καθόλου φιλικά