Χαίρομαι που μου δίνεις την ευκαιρία να εκφράσω την άποψή μου.
1. Εγώ χαρακτήρισα ένα άτομο του οποίου τα σεξουαλικά του θέλω δε συνάδουν με τα σεξουαλικά θέλω εκείνου του ατόμου το οποίο εμπλέκει στη φαντασίωσή του. Πολύ μεγάλη διαφορά.
2. Ναι σεξιστής. Ακόμη και σ'αυτή την περίπτωση δηλαδή η γυναίκα έχει αυτό το ρόλο για σένα;
3. Συμπληρώνει το 2. Δεν το ανέφερες αλλά αυτό εννοείς, είτε το ακούσια είτε εκούσια. Με το να λες ότι τους άντρες ομοφυλόφιλους δε μπορείς να τους βλέπεις μαζί αλλά με τις γυναίκες ομοφυλόφιλες δεν έχεις πρόβλημα, τότε δίνεις αμέσως την εικόνα εκείνου του βαρύ άντρα που πιστεύει πατρίς-θρησκεία-ανδρισμός, αν μη τί άλλο που δε μπορούμε να το γράψουμε και στο φόρουμ, ο οποίος ναι μεν είναι προκατειλημμένος με τους γκέι άντρες, την πάρτη του όμως και την κ**λα του τη σκέφτεται και φαντασιώνεται τις ομοφυλόφιλες γυναίκες και μάλιστα το λέει με τόση υπερηφάνεια.
4. Τί εννοείς που κολλάει; Μίλησες για γκέι γυναίκες - ιδιαίτερα αν παν και με άντρες - πώς γίνεται αυτό; Γι αυτό σε ρώτησα, άλλο αμφιφυλόφιλος άλλο ομοφυλόφιλος. Εκεί ΟΚ μπορείς να ονειρεύεσαι ό,τι θες!
5. Το τί πιστεύει η πλειοψηφία των ανδρών το γνωρίζω και ξέρω τί γίνεται εκεί έξω, γι αυτό θύμωσα και συγγνώμη αν είμαι απόλυτη αλλά αυτά είναι τα πιστεύω μου, έχω τους λόγους μου, αλλά ας το αφήσουμε ως εδώ. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι από τις πιο σεξιστικές, σοβινιστικές, κ.ο.κ φαντασιώσεις που υπήρξαν ποτέ στον πλανήτη Γη (? ίσως και σε άλλους).
ΟΚ, τελειωσα.