οι ομοφυλόφιλοι ας παντρευτούν ας κάνουν οτι θέλουν αλλα ποιός ρώτησε το αγέννητο παιδί που ΔΕΝ θα έχει μάνα, μάλλον θα έχει και θα είναι αυτη που θα έδωσε το ωαριό της Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΉ μητέρα του παιδιού που θα υποκατασταθει απο εναν ΜΠΑΜΠΆ-ΜΗΤΈΡΑ και εκεί είναι που συγχέονται οι ρόλοι των φύλων στο μυαλό του παιδιού , το αρσενικό και το θηλυκό είναι η ισορροπία του σύμπαντος κατα την αποψή μου και οι αρχαίοι έλληνες είχαν ομοφυλοφιλικές σχέσεις αλλα δεν κάναν ομοφυλοφιλικές οικογένειες ο πλάτωνας στο συμπόσιο γράφει οτι υπήρχε ενα πλάσμα το ανδρόγυνο και κρατήστε όλοι αυτη τη λέξη ανδρόγυνο
Πράγματι, η αναπλήρωση της μητέρας ως πρόσωπο δε μπορεί να γίνει με κανένα τρόπο. Στο συγκεκριμένο σημείο μπορεί κάποιος να πει, όμως, ότι: «Είναι προτιμότερο να μείνει σε ορφανοτροφείο, από το να έχει έναν άντρα για μητέρα;».
Η άποψή μου είναι ότι, ναι. Και δεν είναι θέμα υγιών προτύπων και βλακείες. Θεωρώ ότι τα γκέι άτομα είναι καταπιεσμένα και πως αυτή τους η θέληση για απόκτηση παιδιών (γιατί δε μπορούν να αναπαραχθούν δύο ομόφυλα άτομα, αλλά κτήμα τους τα κάνουν) είναι αποτέλεσμα της πίεσης που νιώθουν από την κοινωνία. Προσπαθούν, δηλαδή, να κατορθώσουν την έγκριση αυτών των παροχών, και παλεύουν με κάθε τρόπο να το καταφέρουν, απλώς, για να αισθανθούν ίδιοι με τα υπόλοιπα μέλη της κοινωνίας. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, αλλά και για τη διαστρεβλωμένη εικόνα που θα δημιουργηθεί στο παιδί για την έννοια της οικογένειας κλπ, εγώ διαφωνώ.
Ναι στον πολιτικό γάμο τους, αν αυτό τους νοιάζει (προσωπικά είμαι γενικώς κατά του γάμου-ακόμη

), αλλά όχι στην υιοθεσία.
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, εν ολίγοις, και δεν είναι ανάγκη πάλι να ξεκινήσουν λογομαχίες.
Προφανώς, πάντως, και είναι, όπως όλοι μας, άνθρωποι άξιοι ίσης μεταχείρισης.
Τα βιολογικά κλπ δεν τα ξέρω.