jennyyy8 Νεοφερμένο μέλος Η jennyyy8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2024 στις 23:02 Η jennyyy8 έγραψε: #1 22-03-24 23:02 Καλησπέρα σε όλους!! Σκέφτηκα το καλοκαίρι να πάω ομαδαρχισσα σε κατασκήνωση, ενώ δεν έχω ξαναγίνει ποτε. Ημουν μόνο κατασκηνώτρια 3 χρονια. Ποιες είναι οι πιθανότητες να με δεχτούν; Έχω κάνει ήδη αιτήσεις σε 3 κατασκηνώσεις (που δεν έχω παει ξανά), γιατί οι αιτήσεις σε αυτές που έχω παει έχουν κλείσει. Ξέρετε αν υπάρχει μεγάλη ζήτηση ή αν δεν θα με δεχτούν λόγω απειρίας; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2024 στις 23:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 22-03-24 23:16 Αρχική Δημοσίευση από jennyyy8: Καλησπέρα σε όλους!! Σκέφτηκα το καλοκαίρι να πάω ομαδαρχισσα σε κατασκήνωση, ενώ δεν έχω ξαναγίνει ποτε. Ημουν μόνο κατασκηνώτρια 3 χρονια. Ποιες είναι οι πιθανότητες να με δεχτούν; Έχω κάνει ήδη αιτήσεις σε 3 κατασκηνώσεις (που δεν έχω παει ξανά), γιατί οι αιτήσεις σε αυτές που έχω παει έχουν κλείσει. Ξέρετε αν υπάρχει μεγάλη ζήτηση ή αν δεν θα με δεχτούν λόγω απειρίας; Click για ανάπτυξη... Θα σε δεχθουν σιγουρα..υπαρχει ζητηση..θα το αντεξεις με τα μικρα και τις μανες? jennyyy8 Νεοφερμένο μέλος Η jennyyy8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 01:04 Η jennyyy8 έγραψε: #3 23-03-24 01:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θα σε δεχθουν σιγουρα..υπαρχει ζητηση..θα το αντεξεις με τα μικρα και τις μανες? Click για ανάπτυξη... Χχαχαχα ναι δεν έχω θεμα… απλά έχω αγχωθεί γιατί όντως πίστευα ότι έχει παρά πολύ ζήτηση ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 01:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 23-03-24 01:14 Αρχική Δημοσίευση από jennyyy8: Χχαχαχα ναι δεν έχω θεμα… απλά έχω αγχωθεί γιατί όντως πίστευα ότι έχει παρά πολύ ζήτηση Click για ανάπτυξη... μπα οχι ..η ξαδελφη που ειχε κανει αιτηση σε αυτη που ειναι στο γραμματικο την πηραν αμεσως και τρεχαμε για βιβλιαριο υγειας..και καθε χρονο μετα την ζητουσαν. Λευτα δεν εχει ομως..λιγα...και φαγητο τσιγγουνικο ηταν. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 03:39 Ο nPb έγραψε: #5 23-03-24 03:39 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θα σε δεχθουν σιγουρα..υπαρχει ζητηση..θα το αντεξεις με τα μικρα και τις μανες? Click για ανάπτυξη... Oι μάνες ειδικότερα. Σαν τις Ελληνίδες μάνες σε παροξυσμό-ξεχέσιμο δεν έχει. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Katerina!! Annie tsiobieman eukleidhs1821 BatGuin blissele Kate1914 Τρελας123 jennyyy8 EllieKal Than003 bill09876 Scandal AggelikiGr marry.pp constansn nicole1982 Unboxholics Alessandra Eliza Joji Totreno bibliofagos giannhs2001 ένας τυχαίος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σε όλους!! Σκέφτηκα το καλοκαίρι να πάω ομαδαρχισσα σε κατασκήνωση, ενώ δεν έχω ξαναγίνει ποτε. Ημουν μόνο κατασκηνώτρια 3 χρονια. Ποιες είναι οι πιθανότητες να με δεχτούν; Έχω κάνει ήδη αιτήσεις σε 3 κατασκηνώσεις (που δεν έχω παει ξανά), γιατί οι αιτήσεις σε αυτές που έχω παει έχουν κλείσει. Ξέρετε αν υπάρχει μεγάλη ζήτηση ή αν δεν θα με δεχτούν λόγω απειρίας;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 22 Μαρτίου 2024 στις 23:16 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 22-03-24 23:16 Αρχική Δημοσίευση από jennyyy8: Καλησπέρα σε όλους!! Σκέφτηκα το καλοκαίρι να πάω ομαδαρχισσα σε κατασκήνωση, ενώ δεν έχω ξαναγίνει ποτε. Ημουν μόνο κατασκηνώτρια 3 χρονια. Ποιες είναι οι πιθανότητες να με δεχτούν; Έχω κάνει ήδη αιτήσεις σε 3 κατασκηνώσεις (που δεν έχω παει ξανά), γιατί οι αιτήσεις σε αυτές που έχω παει έχουν κλείσει. Ξέρετε αν υπάρχει μεγάλη ζήτηση ή αν δεν θα με δεχτούν λόγω απειρίας; Click για ανάπτυξη... Θα σε δεχθουν σιγουρα..υπαρχει ζητηση..θα το αντεξεις με τα μικρα και τις μανες? jennyyy8 Νεοφερμένο μέλος Η jennyyy8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 01:04 Η jennyyy8 έγραψε: #3 23-03-24 01:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θα σε δεχθουν σιγουρα..υπαρχει ζητηση..θα το αντεξεις με τα μικρα και τις μανες? Click για ανάπτυξη... Χχαχαχα ναι δεν έχω θεμα… απλά έχω αγχωθεί γιατί όντως πίστευα ότι έχει παρά πολύ ζήτηση ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 01:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 23-03-24 01:14 Αρχική Δημοσίευση από jennyyy8: Χχαχαχα ναι δεν έχω θεμα… απλά έχω αγχωθεί γιατί όντως πίστευα ότι έχει παρά πολύ ζήτηση Click για ανάπτυξη... μπα οχι ..η ξαδελφη που ειχε κανει αιτηση σε αυτη που ειναι στο γραμματικο την πηραν αμεσως και τρεχαμε για βιβλιαριο υγειας..και καθε χρονο μετα την ζητουσαν. Λευτα δεν εχει ομως..λιγα...και φαγητο τσιγγουνικο ηταν. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 03:39 Ο nPb έγραψε: #5 23-03-24 03:39 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θα σε δεχθουν σιγουρα..υπαρχει ζητηση..θα το αντεξεις με τα μικρα και τις μανες? Click για ανάπτυξη... Oι μάνες ειδικότερα. Σαν τις Ελληνίδες μάνες σε παροξυσμό-ξεχέσιμο δεν έχει. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Katerina!! Annie tsiobieman eukleidhs1821 BatGuin blissele Kate1914 Τρελας123 jennyyy8 EllieKal Than003 bill09876 Scandal AggelikiGr marry.pp constansn nicole1982 Unboxholics Alessandra Eliza Joji Totreno bibliofagos giannhs2001 ένας τυχαίος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jennyyy8: Καλησπέρα σε όλους!! Σκέφτηκα το καλοκαίρι να πάω ομαδαρχισσα σε κατασκήνωση, ενώ δεν έχω ξαναγίνει ποτε. Ημουν μόνο κατασκηνώτρια 3 χρονια. Ποιες είναι οι πιθανότητες να με δεχτούν; Έχω κάνει ήδη αιτήσεις σε 3 κατασκηνώσεις (που δεν έχω παει ξανά), γιατί οι αιτήσεις σε αυτές που έχω παει έχουν κλείσει. Ξέρετε αν υπάρχει μεγάλη ζήτηση ή αν δεν θα με δεχτούν λόγω απειρίας; Click για ανάπτυξη... Θα σε δεχθουν σιγουρα..υπαρχει ζητηση..θα το αντεξεις με τα μικρα και τις μανες?
jennyyy8 Νεοφερμένο μέλος Η jennyyy8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 01:04 Η jennyyy8 έγραψε: #3 23-03-24 01:04 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θα σε δεχθουν σιγουρα..υπαρχει ζητηση..θα το αντεξεις με τα μικρα και τις μανες? Click για ανάπτυξη... Χχαχαχα ναι δεν έχω θεμα… απλά έχω αγχωθεί γιατί όντως πίστευα ότι έχει παρά πολύ ζήτηση ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 01:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 23-03-24 01:14 Αρχική Δημοσίευση από jennyyy8: Χχαχαχα ναι δεν έχω θεμα… απλά έχω αγχωθεί γιατί όντως πίστευα ότι έχει παρά πολύ ζήτηση Click για ανάπτυξη... μπα οχι ..η ξαδελφη που ειχε κανει αιτηση σε αυτη που ειναι στο γραμματικο την πηραν αμεσως και τρεχαμε για βιβλιαριο υγειας..και καθε χρονο μετα την ζητουσαν. Λευτα δεν εχει ομως..λιγα...και φαγητο τσιγγουνικο ηταν. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 03:39 Ο nPb έγραψε: #5 23-03-24 03:39 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θα σε δεχθουν σιγουρα..υπαρχει ζητηση..θα το αντεξεις με τα μικρα και τις μανες? Click για ανάπτυξη... Oι μάνες ειδικότερα. Σαν τις Ελληνίδες μάνες σε παροξυσμό-ξεχέσιμο δεν έχει. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Katerina!! Annie tsiobieman eukleidhs1821 BatGuin blissele Kate1914 Τρελας123 jennyyy8 EllieKal Than003 bill09876 Scandal AggelikiGr marry.pp constansn nicole1982 Unboxholics Alessandra Eliza Joji Totreno bibliofagos giannhs2001 ένας τυχαίος Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θα σε δεχθουν σιγουρα..υπαρχει ζητηση..θα το αντεξεις με τα μικρα και τις μανες? Click για ανάπτυξη... Χχαχαχα ναι δεν έχω θεμα… απλά έχω αγχωθεί γιατί όντως πίστευα ότι έχει παρά πολύ ζήτηση
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.462 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 01:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #4 23-03-24 01:14 Αρχική Δημοσίευση από jennyyy8: Χχαχαχα ναι δεν έχω θεμα… απλά έχω αγχωθεί γιατί όντως πίστευα ότι έχει παρά πολύ ζήτηση Click για ανάπτυξη... μπα οχι ..η ξαδελφη που ειχε κανει αιτηση σε αυτη που ειναι στο γραμματικο την πηραν αμεσως και τρεχαμε για βιβλιαριο υγειας..και καθε χρονο μετα την ζητουσαν. Λευτα δεν εχει ομως..λιγα...και φαγητο τσιγγουνικο ηταν. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 03:39 Ο nPb έγραψε: #5 23-03-24 03:39 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θα σε δεχθουν σιγουρα..υπαρχει ζητηση..θα το αντεξεις με τα μικρα και τις μανες? Click για ανάπτυξη... Oι μάνες ειδικότερα. Σαν τις Ελληνίδες μάνες σε παροξυσμό-ξεχέσιμο δεν έχει. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από jennyyy8: Χχαχαχα ναι δεν έχω θεμα… απλά έχω αγχωθεί γιατί όντως πίστευα ότι έχει παρά πολύ ζήτηση Click για ανάπτυξη... μπα οχι ..η ξαδελφη που ειχε κανει αιτηση σε αυτη που ειναι στο γραμματικο την πηραν αμεσως και τρεχαμε για βιβλιαριο υγειας..και καθε χρονο μετα την ζητουσαν. Λευτα δεν εχει ομως..λιγα...και φαγητο τσιγγουνικο ηταν.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.145 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2024 στις 03:39 Ο nPb έγραψε: #5 23-03-24 03:39 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θα σε δεχθουν σιγουρα..υπαρχει ζητηση..θα το αντεξεις με τα μικρα και τις μανες? Click για ανάπτυξη... Oι μάνες ειδικότερα. Σαν τις Ελληνίδες μάνες σε παροξυσμό-ξεχέσιμο δεν έχει.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Θα σε δεχθουν σιγουρα..υπαρχει ζητηση..θα το αντεξεις με τα μικρα και τις μανες? Click για ανάπτυξη... Oι μάνες ειδικότερα. Σαν τις Ελληνίδες μάνες σε παροξυσμό-ξεχέσιμο δεν έχει.