Superhuman Δραστήριο μέλος Ο Νικηφόρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 797 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:38 Ο Superhuman: #21 18-06-12 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Nightcrawler: οριστε και το δικο μου αν και υπαρχει και στην υπογραφη προειδοποιηση! πολλες φορες το περιεχομενο γινεται... ακαταλληλο Click για ανάπτυξη... Μπαγασάκο κι εσύ τσοντούλες; Σ'έχει καταστρέψει αυτή η σχέση ρε dude!Ονόματα δεν λέμε,οικογένειες δεν θίγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:40 Ο Johnnaousa: #22 18-06-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπαγασάκο κι εσύ τσοντούλες; Σ'έχει καταστρέψει αυτή η σχέση ρε dude!Ονόματα δεν λέμε,οικογένειες δεν θίγουμε! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια σκέφτηκα και εγώ όταν είδα ότι έχει και ο αλεχαντρολ αυτό που δεν καταλαβαίνω τι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:41 Η KatiexXxMissMexX: #23 18-06-12 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Πολύ όμορφα όλα... Click για ανάπτυξη... Ωραιο Playlist Θετικε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:42 Ο Thetikos έγραψε: #24 18-06-12 17:42 Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Ωραιο Playlist Θετικε!!! Click για ανάπτυξη... Thanks! Η μυγούλα μου δεν σ' αρέσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Η KatiexXxMissMexX: #25 18-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Thanks! Η μυγούλα μου δεν σ' αρέσει? Click για ανάπτυξη... Πολυ, αλλα μου τραβηξε την προσοχη η μουσικη οπως ειναι λογικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Ο papas έγραψε: #26 18-06-12 17:49 άρχισα και γω να γράφω )) https://todosobremimadre.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:56 Ο Thetikos έγραψε: #27 18-06-12 17:56 Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Πολυ, αλλα μου τραβηξε την προσοχη η μουσικη οπως ειναι λογικο Click για ανάπτυξη... Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:57 Η KatiexXxMissMexX: #28 18-06-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από papas: άρχισα και γω να γράφω )) https://todosobremimadre.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... τι ωραιο ποστ , ολα μαρεσουν σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 18:13 Ο Demlogic έγραψε: #29 18-06-12 18:13 πολύ τσόντα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 18:15 Η Dalian έγραψε: #30 18-06-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: πολύ τσόντα :-P Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 19:48 Η Loreley έγραψε: #31 18-06-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: PeopleWithoutFeelings όπως λέει και η υπογραφή μου!!! Follow me!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:20 Ο Thetikos έγραψε: #32 18-06-12 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Click για ανάπτυξη... Κάθισε μόνη της πάνω στον δείκτη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:38 Η KatiexXxMissMexX: #33 18-06-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Click για ανάπτυξη... Μπα αστο αυτοματο μωρε και οποιος θελει το σταματαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzeka chocola Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tzeka chocola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η Tzeka chocola: #34 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Γεια σας παιδια.!!!Πολυ ομορφα ολα..Εχω και εγω ενα αλλα δεν ειναι και τοσο καλο.Οποτο περιμενω να το φτιαξω λιγο. Κατι ασχετο. Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν μπορείς να δεις εδώ για themes για να αλλάξεις την εμφάνιση. Υπάρχουν βέβαια και πολλές άλλες σελιδες οπότε αν θες πες μου να σου στείλω. Η μουσική είναι λίγο πιο περίπλοκη. Ίσως αυτή η σελίδα σε βοηθησει. αν χρειαστείς κάτι άλλο πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η PanelliniesSuck: #35 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Επιλέγεις εσύ ποιο θέμα θες! Πας στο μπλογκ σου και πάνω δεξιά σου λέει Customize. Εκεί τα αλλάζεις όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl@ck sw@n Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 292 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:01 Η Bl@ck sw@n: #36 18-06-12 21:01 https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Η αδαμαντια52071: #37 18-06-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Bl@ck sw@n: https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Click για ανάπτυξη... Yπεροχη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:05 Ο MetalChest: #38 18-06-12 22:05 https://www.dyingatnights.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:06 Η Dalian έγραψε: #39 18-06-12 22:06 Τί καλά που μεγαλώνει η παρέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #40 18-06-12 22:18 Χάρη σε εσάς κατάφερα να βάλω μουσική στο blog μου και αυτό το πραγματάκι πάνω στο ποντίκι. https://-dream-walker-.tumblr.com/ Πείτε μου γνώμες τώρα που το βελτίωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nightcrawler: οριστε και το δικο μου αν και υπαρχει και στην υπογραφη προειδοποιηση! πολλες φορες το περιεχομενο γινεται... ακαταλληλο Click για ανάπτυξη... Μπαγασάκο κι εσύ τσοντούλες; Σ'έχει καταστρέψει αυτή η σχέση ρε dude!Ονόματα δεν λέμε,οικογένειες δεν θίγουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:40 Ο Johnnaousa: #22 18-06-12 17:40 Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπαγασάκο κι εσύ τσοντούλες; Σ'έχει καταστρέψει αυτή η σχέση ρε dude!Ονόματα δεν λέμε,οικογένειες δεν θίγουμε! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια σκέφτηκα και εγώ όταν είδα ότι έχει και ο αλεχαντρολ αυτό που δεν καταλαβαίνω τι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:41 Η KatiexXxMissMexX: #23 18-06-12 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Πολύ όμορφα όλα... Click για ανάπτυξη... Ωραιο Playlist Θετικε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:42 Ο Thetikos έγραψε: #24 18-06-12 17:42 Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Ωραιο Playlist Θετικε!!! Click για ανάπτυξη... Thanks! Η μυγούλα μου δεν σ' αρέσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Η KatiexXxMissMexX: #25 18-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Thanks! Η μυγούλα μου δεν σ' αρέσει? Click για ανάπτυξη... Πολυ, αλλα μου τραβηξε την προσοχη η μουσικη οπως ειναι λογικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Ο papas έγραψε: #26 18-06-12 17:49 άρχισα και γω να γράφω )) https://todosobremimadre.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:56 Ο Thetikos έγραψε: #27 18-06-12 17:56 Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Πολυ, αλλα μου τραβηξε την προσοχη η μουσικη οπως ειναι λογικο Click για ανάπτυξη... Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:57 Η KatiexXxMissMexX: #28 18-06-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από papas: άρχισα και γω να γράφω )) https://todosobremimadre.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... τι ωραιο ποστ , ολα μαρεσουν σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 18:13 Ο Demlogic έγραψε: #29 18-06-12 18:13 πολύ τσόντα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 18:15 Η Dalian έγραψε: #30 18-06-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: πολύ τσόντα :-P Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 19:48 Η Loreley έγραψε: #31 18-06-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: PeopleWithoutFeelings όπως λέει και η υπογραφή μου!!! Follow me!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:20 Ο Thetikos έγραψε: #32 18-06-12 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Click για ανάπτυξη... Κάθισε μόνη της πάνω στον δείκτη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:38 Η KatiexXxMissMexX: #33 18-06-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Click για ανάπτυξη... Μπα αστο αυτοματο μωρε και οποιος θελει το σταματαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzeka chocola Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tzeka chocola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η Tzeka chocola: #34 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Γεια σας παιδια.!!!Πολυ ομορφα ολα..Εχω και εγω ενα αλλα δεν ειναι και τοσο καλο.Οποτο περιμενω να το φτιαξω λιγο. Κατι ασχετο. Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν μπορείς να δεις εδώ για themes για να αλλάξεις την εμφάνιση. Υπάρχουν βέβαια και πολλές άλλες σελιδες οπότε αν θες πες μου να σου στείλω. Η μουσική είναι λίγο πιο περίπλοκη. Ίσως αυτή η σελίδα σε βοηθησει. αν χρειαστείς κάτι άλλο πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η PanelliniesSuck: #35 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Επιλέγεις εσύ ποιο θέμα θες! Πας στο μπλογκ σου και πάνω δεξιά σου λέει Customize. Εκεί τα αλλάζεις όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl@ck sw@n Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 292 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:01 Η Bl@ck sw@n: #36 18-06-12 21:01 https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Η αδαμαντια52071: #37 18-06-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Bl@ck sw@n: https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Click για ανάπτυξη... Yπεροχη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:05 Ο MetalChest: #38 18-06-12 22:05 https://www.dyingatnights.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:06 Η Dalian έγραψε: #39 18-06-12 22:06 Τί καλά που μεγαλώνει η παρέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #40 18-06-12 22:18 Χάρη σε εσάς κατάφερα να βάλω μουσική στο blog μου και αυτό το πραγματάκι πάνω στο ποντίκι. https://-dream-walker-.tumblr.com/ Πείτε μου γνώμες τώρα που το βελτίωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Superhuman: Μπαγασάκο κι εσύ τσοντούλες; Σ'έχει καταστρέψει αυτή η σχέση ρε dude!Ονόματα δεν λέμε,οικογένειες δεν θίγουμε! Click για ανάπτυξη... Τα ίδια σκέφτηκα και εγώ όταν είδα ότι έχει και ο αλεχαντρολ αυτό που δεν καταλαβαίνω τι είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:41 Η KatiexXxMissMexX: #23 18-06-12 17:41 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Πολύ όμορφα όλα... Click για ανάπτυξη... Ωραιο Playlist Θετικε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:42 Ο Thetikos έγραψε: #24 18-06-12 17:42 Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Ωραιο Playlist Θετικε!!! Click για ανάπτυξη... Thanks! Η μυγούλα μου δεν σ' αρέσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Η KatiexXxMissMexX: #25 18-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Thanks! Η μυγούλα μου δεν σ' αρέσει? Click για ανάπτυξη... Πολυ, αλλα μου τραβηξε την προσοχη η μουσικη οπως ειναι λογικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Ο papas έγραψε: #26 18-06-12 17:49 άρχισα και γω να γράφω )) https://todosobremimadre.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:56 Ο Thetikos έγραψε: #27 18-06-12 17:56 Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Πολυ, αλλα μου τραβηξε την προσοχη η μουσικη οπως ειναι λογικο Click για ανάπτυξη... Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:57 Η KatiexXxMissMexX: #28 18-06-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από papas: άρχισα και γω να γράφω )) https://todosobremimadre.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... τι ωραιο ποστ , ολα μαρεσουν σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 18:13 Ο Demlogic έγραψε: #29 18-06-12 18:13 πολύ τσόντα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 18:15 Η Dalian έγραψε: #30 18-06-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: πολύ τσόντα :-P Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 19:48 Η Loreley έγραψε: #31 18-06-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: PeopleWithoutFeelings όπως λέει και η υπογραφή μου!!! Follow me!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:20 Ο Thetikos έγραψε: #32 18-06-12 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Click για ανάπτυξη... Κάθισε μόνη της πάνω στον δείκτη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:38 Η KatiexXxMissMexX: #33 18-06-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Click για ανάπτυξη... Μπα αστο αυτοματο μωρε και οποιος θελει το σταματαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzeka chocola Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tzeka chocola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η Tzeka chocola: #34 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Γεια σας παιδια.!!!Πολυ ομορφα ολα..Εχω και εγω ενα αλλα δεν ειναι και τοσο καλο.Οποτο περιμενω να το φτιαξω λιγο. Κατι ασχετο. Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν μπορείς να δεις εδώ για themes για να αλλάξεις την εμφάνιση. Υπάρχουν βέβαια και πολλές άλλες σελιδες οπότε αν θες πες μου να σου στείλω. Η μουσική είναι λίγο πιο περίπλοκη. Ίσως αυτή η σελίδα σε βοηθησει. αν χρειαστείς κάτι άλλο πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η PanelliniesSuck: #35 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Επιλέγεις εσύ ποιο θέμα θες! Πας στο μπλογκ σου και πάνω δεξιά σου λέει Customize. Εκεί τα αλλάζεις όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl@ck sw@n Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 292 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:01 Η Bl@ck sw@n: #36 18-06-12 21:01 https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Η αδαμαντια52071: #37 18-06-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Bl@ck sw@n: https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Click για ανάπτυξη... Yπεροχη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:05 Ο MetalChest: #38 18-06-12 22:05 https://www.dyingatnights.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:06 Η Dalian έγραψε: #39 18-06-12 22:06 Τί καλά που μεγαλώνει η παρέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #40 18-06-12 22:18 Χάρη σε εσάς κατάφερα να βάλω μουσική στο blog μου και αυτό το πραγματάκι πάνω στο ποντίκι. https://-dream-walker-.tumblr.com/ Πείτε μου γνώμες τώρα που το βελτίωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Πολύ όμορφα όλα... Click για ανάπτυξη... Ωραιο Playlist Θετικε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:42 Ο Thetikos έγραψε: #24 18-06-12 17:42 Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Ωραιο Playlist Θετικε!!! Click για ανάπτυξη... Thanks! Η μυγούλα μου δεν σ' αρέσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Η KatiexXxMissMexX: #25 18-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Thanks! Η μυγούλα μου δεν σ' αρέσει? Click για ανάπτυξη... Πολυ, αλλα μου τραβηξε την προσοχη η μουσικη οπως ειναι λογικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Ο papas έγραψε: #26 18-06-12 17:49 άρχισα και γω να γράφω )) https://todosobremimadre.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:56 Ο Thetikos έγραψε: #27 18-06-12 17:56 Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Πολυ, αλλα μου τραβηξε την προσοχη η μουσικη οπως ειναι λογικο Click για ανάπτυξη... Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:57 Η KatiexXxMissMexX: #28 18-06-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από papas: άρχισα και γω να γράφω )) https://todosobremimadre.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... τι ωραιο ποστ , ολα μαρεσουν σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 18:13 Ο Demlogic έγραψε: #29 18-06-12 18:13 πολύ τσόντα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 18:15 Η Dalian έγραψε: #30 18-06-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: πολύ τσόντα :-P Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 19:48 Η Loreley έγραψε: #31 18-06-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: PeopleWithoutFeelings όπως λέει και η υπογραφή μου!!! Follow me!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:20 Ο Thetikos έγραψε: #32 18-06-12 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Click για ανάπτυξη... Κάθισε μόνη της πάνω στον δείκτη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:38 Η KatiexXxMissMexX: #33 18-06-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Click για ανάπτυξη... Μπα αστο αυτοματο μωρε και οποιος θελει το σταματαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzeka chocola Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tzeka chocola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η Tzeka chocola: #34 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Γεια σας παιδια.!!!Πολυ ομορφα ολα..Εχω και εγω ενα αλλα δεν ειναι και τοσο καλο.Οποτο περιμενω να το φτιαξω λιγο. Κατι ασχετο. Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν μπορείς να δεις εδώ για themes για να αλλάξεις την εμφάνιση. Υπάρχουν βέβαια και πολλές άλλες σελιδες οπότε αν θες πες μου να σου στείλω. Η μουσική είναι λίγο πιο περίπλοκη. Ίσως αυτή η σελίδα σε βοηθησει. αν χρειαστείς κάτι άλλο πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η PanelliniesSuck: #35 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Επιλέγεις εσύ ποιο θέμα θες! Πας στο μπλογκ σου και πάνω δεξιά σου λέει Customize. Εκεί τα αλλάζεις όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl@ck sw@n Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 292 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:01 Η Bl@ck sw@n: #36 18-06-12 21:01 https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Η αδαμαντια52071: #37 18-06-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Bl@ck sw@n: https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Click για ανάπτυξη... Yπεροχη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:05 Ο MetalChest: #38 18-06-12 22:05 https://www.dyingatnights.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:06 Η Dalian έγραψε: #39 18-06-12 22:06 Τί καλά που μεγαλώνει η παρέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #40 18-06-12 22:18 Χάρη σε εσάς κατάφερα να βάλω μουσική στο blog μου και αυτό το πραγματάκι πάνω στο ποντίκι. https://-dream-walker-.tumblr.com/ Πείτε μου γνώμες τώρα που το βελτίωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Ωραιο Playlist Θετικε!!! Click για ανάπτυξη... Thanks! Η μυγούλα μου δεν σ' αρέσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:44 Η KatiexXxMissMexX: #25 18-06-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Thanks! Η μυγούλα μου δεν σ' αρέσει? Click για ανάπτυξη... Πολυ, αλλα μου τραβηξε την προσοχη η μουσικη οπως ειναι λογικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Ο papas έγραψε: #26 18-06-12 17:49 άρχισα και γω να γράφω )) https://todosobremimadre.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:56 Ο Thetikos έγραψε: #27 18-06-12 17:56 Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Πολυ, αλλα μου τραβηξε την προσοχη η μουσικη οπως ειναι λογικο Click για ανάπτυξη... Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:57 Η KatiexXxMissMexX: #28 18-06-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από papas: άρχισα και γω να γράφω )) https://todosobremimadre.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... τι ωραιο ποστ , ολα μαρεσουν σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 18:13 Ο Demlogic έγραψε: #29 18-06-12 18:13 πολύ τσόντα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 18:15 Η Dalian έγραψε: #30 18-06-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: πολύ τσόντα :-P Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 19:48 Η Loreley έγραψε: #31 18-06-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: PeopleWithoutFeelings όπως λέει και η υπογραφή μου!!! Follow me!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:20 Ο Thetikos έγραψε: #32 18-06-12 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Click για ανάπτυξη... Κάθισε μόνη της πάνω στον δείκτη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:38 Η KatiexXxMissMexX: #33 18-06-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Click για ανάπτυξη... Μπα αστο αυτοματο μωρε και οποιος θελει το σταματαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzeka chocola Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tzeka chocola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η Tzeka chocola: #34 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Γεια σας παιδια.!!!Πολυ ομορφα ολα..Εχω και εγω ενα αλλα δεν ειναι και τοσο καλο.Οποτο περιμενω να το φτιαξω λιγο. Κατι ασχετο. Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν μπορείς να δεις εδώ για themes για να αλλάξεις την εμφάνιση. Υπάρχουν βέβαια και πολλές άλλες σελιδες οπότε αν θες πες μου να σου στείλω. Η μουσική είναι λίγο πιο περίπλοκη. Ίσως αυτή η σελίδα σε βοηθησει. αν χρειαστείς κάτι άλλο πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η PanelliniesSuck: #35 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Επιλέγεις εσύ ποιο θέμα θες! Πας στο μπλογκ σου και πάνω δεξιά σου λέει Customize. Εκεί τα αλλάζεις όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl@ck sw@n Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 292 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:01 Η Bl@ck sw@n: #36 18-06-12 21:01 https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Η αδαμαντια52071: #37 18-06-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Bl@ck sw@n: https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Click για ανάπτυξη... Yπεροχη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:05 Ο MetalChest: #38 18-06-12 22:05 https://www.dyingatnights.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:06 Η Dalian έγραψε: #39 18-06-12 22:06 Τί καλά που μεγαλώνει η παρέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #40 18-06-12 22:18 Χάρη σε εσάς κατάφερα να βάλω μουσική στο blog μου και αυτό το πραγματάκι πάνω στο ποντίκι. https://-dream-walker-.tumblr.com/ Πείτε μου γνώμες τώρα που το βελτίωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Thanks! Η μυγούλα μου δεν σ' αρέσει? Click για ανάπτυξη... Πολυ, αλλα μου τραβηξε την προσοχη η μουσικη οπως ειναι λογικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Ο papas έγραψε: #26 18-06-12 17:49 άρχισα και γω να γράφω )) https://todosobremimadre.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:56 Ο Thetikos έγραψε: #27 18-06-12 17:56 Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Πολυ, αλλα μου τραβηξε την προσοχη η μουσικη οπως ειναι λογικο Click για ανάπτυξη... Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:57 Η KatiexXxMissMexX: #28 18-06-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από papas: άρχισα και γω να γράφω )) https://todosobremimadre.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... τι ωραιο ποστ , ολα μαρεσουν σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 18:13 Ο Demlogic έγραψε: #29 18-06-12 18:13 πολύ τσόντα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 18:15 Η Dalian έγραψε: #30 18-06-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: πολύ τσόντα :-P Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 19:48 Η Loreley έγραψε: #31 18-06-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: PeopleWithoutFeelings όπως λέει και η υπογραφή μου!!! Follow me!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:20 Ο Thetikos έγραψε: #32 18-06-12 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Click για ανάπτυξη... Κάθισε μόνη της πάνω στον δείκτη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:38 Η KatiexXxMissMexX: #33 18-06-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Click για ανάπτυξη... Μπα αστο αυτοματο μωρε και οποιος θελει το σταματαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzeka chocola Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tzeka chocola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η Tzeka chocola: #34 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Γεια σας παιδια.!!!Πολυ ομορφα ολα..Εχω και εγω ενα αλλα δεν ειναι και τοσο καλο.Οποτο περιμενω να το φτιαξω λιγο. Κατι ασχετο. Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν μπορείς να δεις εδώ για themes για να αλλάξεις την εμφάνιση. Υπάρχουν βέβαια και πολλές άλλες σελιδες οπότε αν θες πες μου να σου στείλω. Η μουσική είναι λίγο πιο περίπλοκη. Ίσως αυτή η σελίδα σε βοηθησει. αν χρειαστείς κάτι άλλο πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η PanelliniesSuck: #35 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Επιλέγεις εσύ ποιο θέμα θες! Πας στο μπλογκ σου και πάνω δεξιά σου λέει Customize. Εκεί τα αλλάζεις όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl@ck sw@n Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 292 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:01 Η Bl@ck sw@n: #36 18-06-12 21:01 https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Η αδαμαντια52071: #37 18-06-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Bl@ck sw@n: https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Click για ανάπτυξη... Yπεροχη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:05 Ο MetalChest: #38 18-06-12 22:05 https://www.dyingatnights.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:06 Η Dalian έγραψε: #39 18-06-12 22:06 Τί καλά που μεγαλώνει η παρέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #40 18-06-12 22:18 Χάρη σε εσάς κατάφερα να βάλω μουσική στο blog μου και αυτό το πραγματάκι πάνω στο ποντίκι. https://-dream-walker-.tumblr.com/ Πείτε μου γνώμες τώρα που το βελτίωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
άρχισα και γω να γράφω )) https://todosobremimadre.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:56 Ο Thetikos έγραψε: #27 18-06-12 17:56 Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Πολυ, αλλα μου τραβηξε την προσοχη η μουσικη οπως ειναι λογικο Click για ανάπτυξη... Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:57 Η KatiexXxMissMexX: #28 18-06-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από papas: άρχισα και γω να γράφω )) https://todosobremimadre.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... τι ωραιο ποστ , ολα μαρεσουν σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 18:13 Ο Demlogic έγραψε: #29 18-06-12 18:13 πολύ τσόντα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 18:15 Η Dalian έγραψε: #30 18-06-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: πολύ τσόντα :-P Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 19:48 Η Loreley έγραψε: #31 18-06-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: PeopleWithoutFeelings όπως λέει και η υπογραφή μου!!! Follow me!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:20 Ο Thetikos έγραψε: #32 18-06-12 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Click για ανάπτυξη... Κάθισε μόνη της πάνω στον δείκτη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:38 Η KatiexXxMissMexX: #33 18-06-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Click για ανάπτυξη... Μπα αστο αυτοματο μωρε και οποιος θελει το σταματαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzeka chocola Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tzeka chocola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η Tzeka chocola: #34 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Γεια σας παιδια.!!!Πολυ ομορφα ολα..Εχω και εγω ενα αλλα δεν ειναι και τοσο καλο.Οποτο περιμενω να το φτιαξω λιγο. Κατι ασχετο. Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν μπορείς να δεις εδώ για themes για να αλλάξεις την εμφάνιση. Υπάρχουν βέβαια και πολλές άλλες σελιδες οπότε αν θες πες μου να σου στείλω. Η μουσική είναι λίγο πιο περίπλοκη. Ίσως αυτή η σελίδα σε βοηθησει. αν χρειαστείς κάτι άλλο πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η PanelliniesSuck: #35 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Επιλέγεις εσύ ποιο θέμα θες! Πας στο μπλογκ σου και πάνω δεξιά σου λέει Customize. Εκεί τα αλλάζεις όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl@ck sw@n Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 292 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:01 Η Bl@ck sw@n: #36 18-06-12 21:01 https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Η αδαμαντια52071: #37 18-06-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Bl@ck sw@n: https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Click για ανάπτυξη... Yπεροχη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:05 Ο MetalChest: #38 18-06-12 22:05 https://www.dyingatnights.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:06 Η Dalian έγραψε: #39 18-06-12 22:06 Τί καλά που μεγαλώνει η παρέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #40 18-06-12 22:18 Χάρη σε εσάς κατάφερα να βάλω μουσική στο blog μου και αυτό το πραγματάκι πάνω στο ποντίκι. https://-dream-walker-.tumblr.com/ Πείτε μου γνώμες τώρα που το βελτίωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KatiexXxMissMexX: Πολυ, αλλα μου τραβηξε την προσοχη η μουσικη οπως ειναι λογικο Click για ανάπτυξη... Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 17:57 Η KatiexXxMissMexX: #28 18-06-12 17:57 Αρχική Δημοσίευση από papas: άρχισα και γω να γράφω )) https://todosobremimadre.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... τι ωραιο ποστ , ολα μαρεσουν σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 18:13 Ο Demlogic έγραψε: #29 18-06-12 18:13 πολύ τσόντα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 18:15 Η Dalian έγραψε: #30 18-06-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: πολύ τσόντα :-P Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 19:48 Η Loreley έγραψε: #31 18-06-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: PeopleWithoutFeelings όπως λέει και η υπογραφή μου!!! Follow me!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:20 Ο Thetikos έγραψε: #32 18-06-12 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Click για ανάπτυξη... Κάθισε μόνη της πάνω στον δείκτη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:38 Η KatiexXxMissMexX: #33 18-06-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Click για ανάπτυξη... Μπα αστο αυτοματο μωρε και οποιος θελει το σταματαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzeka chocola Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tzeka chocola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η Tzeka chocola: #34 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Γεια σας παιδια.!!!Πολυ ομορφα ολα..Εχω και εγω ενα αλλα δεν ειναι και τοσο καλο.Οποτο περιμενω να το φτιαξω λιγο. Κατι ασχετο. Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν μπορείς να δεις εδώ για themes για να αλλάξεις την εμφάνιση. Υπάρχουν βέβαια και πολλές άλλες σελιδες οπότε αν θες πες μου να σου στείλω. Η μουσική είναι λίγο πιο περίπλοκη. Ίσως αυτή η σελίδα σε βοηθησει. αν χρειαστείς κάτι άλλο πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η PanelliniesSuck: #35 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Επιλέγεις εσύ ποιο θέμα θες! Πας στο μπλογκ σου και πάνω δεξιά σου λέει Customize. Εκεί τα αλλάζεις όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl@ck sw@n Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 292 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:01 Η Bl@ck sw@n: #36 18-06-12 21:01 https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Η αδαμαντια52071: #37 18-06-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Bl@ck sw@n: https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Click για ανάπτυξη... Yπεροχη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:05 Ο MetalChest: #38 18-06-12 22:05 https://www.dyingatnights.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:06 Η Dalian έγραψε: #39 18-06-12 22:06 Τί καλά που μεγαλώνει η παρέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #40 18-06-12 22:18 Χάρη σε εσάς κατάφερα να βάλω μουσική στο blog μου και αυτό το πραγματάκι πάνω στο ποντίκι. https://-dream-walker-.tumblr.com/ Πείτε μου γνώμες τώρα που το βελτίωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από papas: άρχισα και γω να γράφω )) https://todosobremimadre.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... τι ωραιο ποστ , ολα μαρεσουν σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic Πολύ δραστήριο μέλος Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 18:13 Ο Demlogic έγραψε: #29 18-06-12 18:13 πολύ τσόντα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 18:15 Η Dalian έγραψε: #30 18-06-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: πολύ τσόντα :-P Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 19:48 Η Loreley έγραψε: #31 18-06-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: PeopleWithoutFeelings όπως λέει και η υπογραφή μου!!! Follow me!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:20 Ο Thetikos έγραψε: #32 18-06-12 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Click για ανάπτυξη... Κάθισε μόνη της πάνω στον δείκτη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:38 Η KatiexXxMissMexX: #33 18-06-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Click για ανάπτυξη... Μπα αστο αυτοματο μωρε και οποιος θελει το σταματαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzeka chocola Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tzeka chocola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η Tzeka chocola: #34 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Γεια σας παιδια.!!!Πολυ ομορφα ολα..Εχω και εγω ενα αλλα δεν ειναι και τοσο καλο.Οποτο περιμενω να το φτιαξω λιγο. Κατι ασχετο. Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν μπορείς να δεις εδώ για themes για να αλλάξεις την εμφάνιση. Υπάρχουν βέβαια και πολλές άλλες σελιδες οπότε αν θες πες μου να σου στείλω. Η μουσική είναι λίγο πιο περίπλοκη. Ίσως αυτή η σελίδα σε βοηθησει. αν χρειαστείς κάτι άλλο πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η PanelliniesSuck: #35 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Επιλέγεις εσύ ποιο θέμα θες! Πας στο μπλογκ σου και πάνω δεξιά σου λέει Customize. Εκεί τα αλλάζεις όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl@ck sw@n Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 292 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:01 Η Bl@ck sw@n: #36 18-06-12 21:01 https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Η αδαμαντια52071: #37 18-06-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Bl@ck sw@n: https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Click για ανάπτυξη... Yπεροχη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:05 Ο MetalChest: #38 18-06-12 22:05 https://www.dyingatnights.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:06 Η Dalian έγραψε: #39 18-06-12 22:06 Τί καλά που μεγαλώνει η παρέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #40 18-06-12 22:18 Χάρη σε εσάς κατάφερα να βάλω μουσική στο blog μου και αυτό το πραγματάκι πάνω στο ποντίκι. https://-dream-walker-.tumblr.com/ Πείτε μου γνώμες τώρα που το βελτίωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολύ τσόντα :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 18:15 Η Dalian έγραψε: #30 18-06-12 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: πολύ τσόντα :-P Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 19:48 Η Loreley έγραψε: #31 18-06-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: PeopleWithoutFeelings όπως λέει και η υπογραφή μου!!! Follow me!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:20 Ο Thetikos έγραψε: #32 18-06-12 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Click για ανάπτυξη... Κάθισε μόνη της πάνω στον δείκτη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:38 Η KatiexXxMissMexX: #33 18-06-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Click για ανάπτυξη... Μπα αστο αυτοματο μωρε και οποιος θελει το σταματαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzeka chocola Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tzeka chocola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η Tzeka chocola: #34 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Γεια σας παιδια.!!!Πολυ ομορφα ολα..Εχω και εγω ενα αλλα δεν ειναι και τοσο καλο.Οποτο περιμενω να το φτιαξω λιγο. Κατι ασχετο. Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν μπορείς να δεις εδώ για themes για να αλλάξεις την εμφάνιση. Υπάρχουν βέβαια και πολλές άλλες σελιδες οπότε αν θες πες μου να σου στείλω. Η μουσική είναι λίγο πιο περίπλοκη. Ίσως αυτή η σελίδα σε βοηθησει. αν χρειαστείς κάτι άλλο πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η PanelliniesSuck: #35 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Επιλέγεις εσύ ποιο θέμα θες! Πας στο μπλογκ σου και πάνω δεξιά σου λέει Customize. Εκεί τα αλλάζεις όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl@ck sw@n Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 292 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:01 Η Bl@ck sw@n: #36 18-06-12 21:01 https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Η αδαμαντια52071: #37 18-06-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Bl@ck sw@n: https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Click για ανάπτυξη... Yπεροχη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:05 Ο MetalChest: #38 18-06-12 22:05 https://www.dyingatnights.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:06 Η Dalian έγραψε: #39 18-06-12 22:06 Τί καλά που μεγαλώνει η παρέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #40 18-06-12 22:18 Χάρη σε εσάς κατάφερα να βάλω μουσική στο blog μου και αυτό το πραγματάκι πάνω στο ποντίκι. https://-dream-walker-.tumblr.com/ Πείτε μου γνώμες τώρα που το βελτίωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Demlogic: πολύ τσόντα :-P Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 19:48 Η Loreley έγραψε: #31 18-06-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: PeopleWithoutFeelings όπως λέει και η υπογραφή μου!!! Follow me!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:20 Ο Thetikos έγραψε: #32 18-06-12 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Click για ανάπτυξη... Κάθισε μόνη της πάνω στον δείκτη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:38 Η KatiexXxMissMexX: #33 18-06-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Click για ανάπτυξη... Μπα αστο αυτοματο μωρε και οποιος θελει το σταματαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzeka chocola Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tzeka chocola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η Tzeka chocola: #34 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Γεια σας παιδια.!!!Πολυ ομορφα ολα..Εχω και εγω ενα αλλα δεν ειναι και τοσο καλο.Οποτο περιμενω να το φτιαξω λιγο. Κατι ασχετο. Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν μπορείς να δεις εδώ για themes για να αλλάξεις την εμφάνιση. Υπάρχουν βέβαια και πολλές άλλες σελιδες οπότε αν θες πες μου να σου στείλω. Η μουσική είναι λίγο πιο περίπλοκη. Ίσως αυτή η σελίδα σε βοηθησει. αν χρειαστείς κάτι άλλο πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η PanelliniesSuck: #35 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Επιλέγεις εσύ ποιο θέμα θες! Πας στο μπλογκ σου και πάνω δεξιά σου λέει Customize. Εκεί τα αλλάζεις όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl@ck sw@n Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 292 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:01 Η Bl@ck sw@n: #36 18-06-12 21:01 https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Η αδαμαντια52071: #37 18-06-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Bl@ck sw@n: https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Click για ανάπτυξη... Yπεροχη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:05 Ο MetalChest: #38 18-06-12 22:05 https://www.dyingatnights.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:06 Η Dalian έγραψε: #39 18-06-12 22:06 Τί καλά που μεγαλώνει η παρέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #40 18-06-12 22:18 Χάρη σε εσάς κατάφερα να βάλω μουσική στο blog μου και αυτό το πραγματάκι πάνω στο ποντίκι. https://-dream-walker-.tumblr.com/ Πείτε μου γνώμες τώρα που το βελτίωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: PeopleWithoutFeelings όπως λέει και η υπογραφή μου!!! Follow me!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:20 Ο Thetikos έγραψε: #32 18-06-12 20:20 Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Click για ανάπτυξη... Κάθισε μόνη της πάνω στον δείκτη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:38 Η KatiexXxMissMexX: #33 18-06-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Click για ανάπτυξη... Μπα αστο αυτοματο μωρε και οποιος θελει το σταματαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzeka chocola Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tzeka chocola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η Tzeka chocola: #34 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Γεια σας παιδια.!!!Πολυ ομορφα ολα..Εχω και εγω ενα αλλα δεν ειναι και τοσο καλο.Οποτο περιμενω να το φτιαξω λιγο. Κατι ασχετο. Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν μπορείς να δεις εδώ για themes για να αλλάξεις την εμφάνιση. Υπάρχουν βέβαια και πολλές άλλες σελιδες οπότε αν θες πες μου να σου στείλω. Η μουσική είναι λίγο πιο περίπλοκη. Ίσως αυτή η σελίδα σε βοηθησει. αν χρειαστείς κάτι άλλο πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η PanelliniesSuck: #35 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Επιλέγεις εσύ ποιο θέμα θες! Πας στο μπλογκ σου και πάνω δεξιά σου λέει Customize. Εκεί τα αλλάζεις όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl@ck sw@n Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 292 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:01 Η Bl@ck sw@n: #36 18-06-12 21:01 https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Η αδαμαντια52071: #37 18-06-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Bl@ck sw@n: https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Click για ανάπτυξη... Yπεροχη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:05 Ο MetalChest: #38 18-06-12 22:05 https://www.dyingatnights.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:06 Η Dalian έγραψε: #39 18-06-12 22:06 Τί καλά που μεγαλώνει η παρέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #40 18-06-12 22:18 Χάρη σε εσάς κατάφερα να βάλω μουσική στο blog μου και αυτό το πραγματάκι πάνω στο ποντίκι. https://-dream-walker-.tumblr.com/ Πείτε μου γνώμες τώρα που το βελτίωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joanna97: Πως έβαλες την μυγούλα; Μ'αρέσει πολύ! Click για ανάπτυξη... Κάθισε μόνη της πάνω στον δείκτη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KatiexXxMissMexX Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 149 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:38 Η KatiexXxMissMexX: #33 18-06-12 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Click για ανάπτυξη... Μπα αστο αυτοματο μωρε και οποιος θελει το σταματαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzeka chocola Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tzeka chocola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η Tzeka chocola: #34 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Γεια σας παιδια.!!!Πολυ ομορφα ολα..Εχω και εγω ενα αλλα δεν ειναι και τοσο καλο.Οποτο περιμενω να το φτιαξω λιγο. Κατι ασχετο. Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν μπορείς να δεις εδώ για themes για να αλλάξεις την εμφάνιση. Υπάρχουν βέβαια και πολλές άλλες σελιδες οπότε αν θες πες μου να σου στείλω. Η μουσική είναι λίγο πιο περίπλοκη. Ίσως αυτή η σελίδα σε βοηθησει. αν χρειαστείς κάτι άλλο πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η PanelliniesSuck: #35 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Επιλέγεις εσύ ποιο θέμα θες! Πας στο μπλογκ σου και πάνω δεξιά σου λέει Customize. Εκεί τα αλλάζεις όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl@ck sw@n Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 292 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:01 Η Bl@ck sw@n: #36 18-06-12 21:01 https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Η αδαμαντια52071: #37 18-06-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Bl@ck sw@n: https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Click για ανάπτυξη... Yπεροχη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:05 Ο MetalChest: #38 18-06-12 22:05 https://www.dyingatnights.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:06 Η Dalian έγραψε: #39 18-06-12 22:06 Τί καλά που μεγαλώνει η παρέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #40 18-06-12 22:18 Χάρη σε εσάς κατάφερα να βάλω μουσική στο blog μου και αυτό το πραγματάκι πάνω στο ποντίκι. https://-dream-walker-.tumblr.com/ Πείτε μου γνώμες τώρα που το βελτίωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Μήπως καλύτερα να μην παίζει αυτόματα? Click για ανάπτυξη... Μπα αστο αυτοματο μωρε και οποιος θελει το σταματαει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tzeka chocola Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tzeka chocola αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η Tzeka chocola: #34 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Γεια σας παιδια.!!!Πολυ ομορφα ολα..Εχω και εγω ενα αλλα δεν ειναι και τοσο καλο.Οποτο περιμενω να το φτιαξω λιγο. Κατι ασχετο. Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν μπορείς να δεις εδώ για themes για να αλλάξεις την εμφάνιση. Υπάρχουν βέβαια και πολλές άλλες σελιδες οπότε αν θες πες μου να σου στείλω. Η μουσική είναι λίγο πιο περίπλοκη. Ίσως αυτή η σελίδα σε βοηθησει. αν χρειαστείς κάτι άλλο πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η PanelliniesSuck: #35 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Επιλέγεις εσύ ποιο θέμα θες! Πας στο μπλογκ σου και πάνω δεξιά σου λέει Customize. Εκεί τα αλλάζεις όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl@ck sw@n Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 292 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:01 Η Bl@ck sw@n: #36 18-06-12 21:01 https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Η αδαμαντια52071: #37 18-06-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Bl@ck sw@n: https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Click για ανάπτυξη... Yπεροχη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:05 Ο MetalChest: #38 18-06-12 22:05 https://www.dyingatnights.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:06 Η Dalian έγραψε: #39 18-06-12 22:06 Τί καλά που μεγαλώνει η παρέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #40 18-06-12 22:18 Χάρη σε εσάς κατάφερα να βάλω μουσική στο blog μου και αυτό το πραγματάκι πάνω στο ποντίκι. https://-dream-walker-.tumblr.com/ Πείτε μου γνώμες τώρα που το βελτίωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Γεια σας παιδια.!!!Πολυ ομορφα ολα..Εχω και εγω ενα αλλα δεν ειναι και τοσο καλο.Οποτο περιμενω να το φτιαξω λιγο. Κατι ασχετο. Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν μπορείς να δεις εδώ για themes για να αλλάξεις την εμφάνιση. Υπάρχουν βέβαια και πολλές άλλες σελιδες οπότε αν θες πες μου να σου στείλω. Η μουσική είναι λίγο πιο περίπλοκη. Ίσως αυτή η σελίδα σε βοηθησει. αν χρειαστείς κάτι άλλο πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanelliniesSuck Εκκολαπτόμενο μέλος Η Λίζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 364 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 20:45 Η PanelliniesSuck: #35 18-06-12 20:45 Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Επιλέγεις εσύ ποιο θέμα θες! Πας στο μπλογκ σου και πάνω δεξιά σου λέει Customize. Εκεί τα αλλάζεις όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl@ck sw@n Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 292 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:01 Η Bl@ck sw@n: #36 18-06-12 21:01 https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Η αδαμαντια52071: #37 18-06-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Bl@ck sw@n: https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Click για ανάπτυξη... Yπεροχη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:05 Ο MetalChest: #38 18-06-12 22:05 https://www.dyingatnights.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:06 Η Dalian έγραψε: #39 18-06-12 22:06 Τί καλά που μεγαλώνει η παρέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #40 18-06-12 22:18 Χάρη σε εσάς κατάφερα να βάλω μουσική στο blog μου και αυτό το πραγματάκι πάνω στο ποντίκι. https://-dream-walker-.tumblr.com/ Πείτε μου γνώμες τώρα που το βελτίωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από αδαμαντια52071: Πως καταφερνετε και το φτιαχνεται τοσο ομορφο?δηλαδη βαζετε ταπετσαριες,βγαζετε εκεινο το μπλε,βαζετε μουσικη κλπ? Click για ανάπτυξη... Επιλέγεις εσύ ποιο θέμα θες! Πας στο μπλογκ σου και πάνω δεξιά σου λέει Customize. Εκεί τα αλλάζεις όλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bl@ck sw@n Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 292 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:01 Η Bl@ck sw@n: #36 18-06-12 21:01 https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Η αδαμαντια52071: #37 18-06-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Bl@ck sw@n: https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Click για ανάπτυξη... Yπεροχη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:05 Ο MetalChest: #38 18-06-12 22:05 https://www.dyingatnights.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:06 Η Dalian έγραψε: #39 18-06-12 22:06 Τί καλά που μεγαλώνει η παρέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #40 18-06-12 22:18 Χάρη σε εσάς κατάφερα να βάλω μουσική στο blog μου και αυτό το πραγματάκι πάνω στο ποντίκι. https://-dream-walker-.tumblr.com/ Πείτε μου γνώμες τώρα που το βελτίωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 21:27 Η αδαμαντια52071: #37 18-06-12 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Bl@ck sw@n: https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Click για ανάπτυξη... Yπεροχη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:05 Ο MetalChest: #38 18-06-12 22:05 https://www.dyingatnights.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:06 Η Dalian έγραψε: #39 18-06-12 22:06 Τί καλά που μεγαλώνει η παρέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #40 18-06-12 22:18 Χάρη σε εσάς κατάφερα να βάλω μουσική στο blog μου και αυτό το πραγματάκι πάνω στο ποντίκι. https://-dream-walker-.tumblr.com/ Πείτε μου γνώμες τώρα που το βελτίωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bl@ck sw@n: https://chrisadou.tumblr.com/ Ναι σήμερα έκανα και γω...Είδα τα δικά σας που είναι τόσο όμορφα και πήρα την απόφαση...Ακολούθησα και τους περισσότερους... Ελπίζω να σας αρέσει! Click για ανάπτυξη... Yπεροχη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:05 Ο MetalChest: #38 18-06-12 22:05 https://www.dyingatnights.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:06 Η Dalian έγραψε: #39 18-06-12 22:06 Τί καλά που μεγαλώνει η παρέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #40 18-06-12 22:18 Χάρη σε εσάς κατάφερα να βάλω μουσική στο blog μου και αυτό το πραγματάκι πάνω στο ποντίκι. https://-dream-walker-.tumblr.com/ Πείτε μου γνώμες τώρα που το βελτίωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.dyingatnights.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:06 Η Dalian έγραψε: #39 18-06-12 22:06 Τί καλά που μεγαλώνει η παρέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #40 18-06-12 22:18 Χάρη σε εσάς κατάφερα να βάλω μουσική στο blog μου και αυτό το πραγματάκι πάνω στο ποντίκι. https://-dream-walker-.tumblr.com/ Πείτε μου γνώμες τώρα που το βελτίωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τί καλά που μεγαλώνει η παρέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 22:18 Η Loreley έγραψε: #40 18-06-12 22:18 Χάρη σε εσάς κατάφερα να βάλω μουσική στο blog μου και αυτό το πραγματάκι πάνω στο ποντίκι. https://-dream-walker-.tumblr.com/ Πείτε μου γνώμες τώρα που το βελτίωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χάρη σε εσάς κατάφερα να βάλω μουσική στο blog μου και αυτό το πραγματάκι πάνω στο ποντίκι. https://-dream-walker-.tumblr.com/ Πείτε μου γνώμες τώρα που το βελτίωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.