Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:16 Η Dhmh έγραψε: #141 07-08-12 20:16 Παιδια τις φωτογραφιες που ανεβαζετε, απο google τις βρισκετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:24 Η Alma Libre: #142 07-08-12 20:24 https://indefense-ofour-dreams.tumblr.com/ Το δικο μου ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:27 Η Dhmh έγραψε: #143 07-08-12 20:27 Τι ομορφα που ειναι ολα βρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:28 Ο Thetikos έγραψε: #144 07-08-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Παιδια τις φωτογραφιες που ανεβαζετε, απο google τις βρισκετε? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις τραβάω μόνος μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:34 Η Dhmh έγραψε: #145 07-08-12 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Εγώ τις τραβάω μόνος μου.. Click για ανάπτυξη... Οταν ρωτησα δεν μπορουσα να ανεβασω απο πουθενα.τωρα οκ. πολυ ωραιο ειναι το δικο σου btw! και ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:39 Ο Thetikos έγραψε: #146 07-08-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ρωτησα δεν μπορουσα να ανεβασω απο πουθενα.τωρα οκ. πολυ ωραιο ειναι το δικο σου btw! και ωραιες φωτογραφιες! Click για ανάπτυξη... Α ΟΚ!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:39 Η prinCess.: #147 07-08-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Παιδια τις φωτογραφιες που ανεβαζετε, απο google τις βρισκετε? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ανεβάζω σχεδόν ποτέ. Είτε reblog [δλδ από τα άτομα που ακολουθείς] είτε από weheartit ό,τι πετύχω, ή άλλα σάιτ ξέρωγω. Θα το βρεις με το καιρό πώς πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:46 Η Dhmh έγραψε: #148 07-08-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ δεν ανεβάζω σχεδόν ποτέ. Είτε reblog [δλδ από τα άτομα που ακολουθείς] είτε από weheartit ό,τι πετύχω, ή άλλα σάιτ ξέρωγω. Θα το βρεις με το καιρό πώς πάει. Click για ανάπτυξη... εεμ ναι ετσι πιστευω στελνεις λιγο το δικο σου αν μπορεις, γιατι βαριεμαι να ψαξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:49 Η prinCess.: #149 07-08-12 20:49 Σε έκανα και φόλλοου μιας και είσαι φρέσκια. https://princess-boom.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:53 Η Dhmh έγραψε: #150 07-08-12 20:53 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Σε έκανα και φόλλοου μιας και είσαι φρέσκια. https://princess-boom.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... χαχα σε ευχαριστωω σε εκανα κι εγω και..μιας και ειμαι φρεσκια...ποιο ειναι ακριβως το νοημα του tumblr? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:59 Η prinCess.: #151 07-08-12 20:59 Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:06 Η Dhmh έγραψε: #152 07-08-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Click για ανάπτυξη... χμμ...ισως λιγο ασχετο, αλλα δεν ειναι 'μαγικο' το τι νιωθεις μεσα σου οταν βλεπεις ομορφες φωτογραφιες? (τουλαχιστον εγω νιωθω οτι μου φτιαχνει η διαθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:22 Η dreamer_ έγραψε: #153 07-08-12 21:22 https://travelandream.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:30 Ο Nikos_T έγραψε: #154 07-08-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από dreamer_: https://travelandream.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... followed (ponik). Ωραίοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:39 Η dreamer_ έγραψε: #155 07-08-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Νίκο !! Και το δικό σου πολυ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η prinCess.: #156 07-08-12 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 01:55 Ο Nikos_T έγραψε: #157 08-08-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σ' έχω δει σίγουρα! Από τα πρώτα που ακολούθησα ήταν το δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 02:14 Η Πανσέληνος: #158 08-08-12 02:14 Τσιμπήστε και το δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:26 Η Dhmh έγραψε: #159 08-08-12 15:26 Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:51 Η prinCess.: #160 08-08-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο ποσοστό των themes για το tumblr δεν εμφανίζει τα notes στο μπλογκ, γιατί συνήθως "χαλάει" την εικόνα του μπλογκ άμα φαίνεται όσα γράφει ο καθένας από κάτω. Δλδ είναι αισθητικό το θέμα. Υποθέτω αν ψάξεις θα βρεις κάποιο θέμα που τα εμφανίζει, ή που έχει επιλογή να τα εμφανίζει. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια τις φωτογραφιες που ανεβαζετε, απο google τις βρισκετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:24 Η Alma Libre: #142 07-08-12 20:24 https://indefense-ofour-dreams.tumblr.com/ Το δικο μου ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:27 Η Dhmh έγραψε: #143 07-08-12 20:27 Τι ομορφα που ειναι ολα βρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:28 Ο Thetikos έγραψε: #144 07-08-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Παιδια τις φωτογραφιες που ανεβαζετε, απο google τις βρισκετε? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις τραβάω μόνος μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:34 Η Dhmh έγραψε: #145 07-08-12 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Εγώ τις τραβάω μόνος μου.. Click για ανάπτυξη... Οταν ρωτησα δεν μπορουσα να ανεβασω απο πουθενα.τωρα οκ. πολυ ωραιο ειναι το δικο σου btw! και ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:39 Ο Thetikos έγραψε: #146 07-08-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ρωτησα δεν μπορουσα να ανεβασω απο πουθενα.τωρα οκ. πολυ ωραιο ειναι το δικο σου btw! και ωραιες φωτογραφιες! Click για ανάπτυξη... Α ΟΚ!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:39 Η prinCess.: #147 07-08-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Παιδια τις φωτογραφιες που ανεβαζετε, απο google τις βρισκετε? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ανεβάζω σχεδόν ποτέ. Είτε reblog [δλδ από τα άτομα που ακολουθείς] είτε από weheartit ό,τι πετύχω, ή άλλα σάιτ ξέρωγω. Θα το βρεις με το καιρό πώς πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:46 Η Dhmh έγραψε: #148 07-08-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ δεν ανεβάζω σχεδόν ποτέ. Είτε reblog [δλδ από τα άτομα που ακολουθείς] είτε από weheartit ό,τι πετύχω, ή άλλα σάιτ ξέρωγω. Θα το βρεις με το καιρό πώς πάει. Click για ανάπτυξη... εεμ ναι ετσι πιστευω στελνεις λιγο το δικο σου αν μπορεις, γιατι βαριεμαι να ψαξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:49 Η prinCess.: #149 07-08-12 20:49 Σε έκανα και φόλλοου μιας και είσαι φρέσκια. https://princess-boom.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:53 Η Dhmh έγραψε: #150 07-08-12 20:53 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Σε έκανα και φόλλοου μιας και είσαι φρέσκια. https://princess-boom.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... χαχα σε ευχαριστωω σε εκανα κι εγω και..μιας και ειμαι φρεσκια...ποιο ειναι ακριβως το νοημα του tumblr? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:59 Η prinCess.: #151 07-08-12 20:59 Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:06 Η Dhmh έγραψε: #152 07-08-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Click για ανάπτυξη... χμμ...ισως λιγο ασχετο, αλλα δεν ειναι 'μαγικο' το τι νιωθεις μεσα σου οταν βλεπεις ομορφες φωτογραφιες? (τουλαχιστον εγω νιωθω οτι μου φτιαχνει η διαθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:22 Η dreamer_ έγραψε: #153 07-08-12 21:22 https://travelandream.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:30 Ο Nikos_T έγραψε: #154 07-08-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από dreamer_: https://travelandream.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... followed (ponik). Ωραίοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:39 Η dreamer_ έγραψε: #155 07-08-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Νίκο !! Και το δικό σου πολυ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η prinCess.: #156 07-08-12 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 01:55 Ο Nikos_T έγραψε: #157 08-08-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σ' έχω δει σίγουρα! Από τα πρώτα που ακολούθησα ήταν το δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 02:14 Η Πανσέληνος: #158 08-08-12 02:14 Τσιμπήστε και το δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:26 Η Dhmh έγραψε: #159 08-08-12 15:26 Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:51 Η prinCess.: #160 08-08-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο ποσοστό των themes για το tumblr δεν εμφανίζει τα notes στο μπλογκ, γιατί συνήθως "χαλάει" την εικόνα του μπλογκ άμα φαίνεται όσα γράφει ο καθένας από κάτω. Δλδ είναι αισθητικό το θέμα. Υποθέτω αν ψάξεις θα βρεις κάποιο θέμα που τα εμφανίζει, ή που έχει επιλογή να τα εμφανίζει. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://indefense-ofour-dreams.tumblr.com/ Το δικο μου ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:27 Η Dhmh έγραψε: #143 07-08-12 20:27 Τι ομορφα που ειναι ολα βρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:28 Ο Thetikos έγραψε: #144 07-08-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Παιδια τις φωτογραφιες που ανεβαζετε, απο google τις βρισκετε? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις τραβάω μόνος μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:34 Η Dhmh έγραψε: #145 07-08-12 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Εγώ τις τραβάω μόνος μου.. Click για ανάπτυξη... Οταν ρωτησα δεν μπορουσα να ανεβασω απο πουθενα.τωρα οκ. πολυ ωραιο ειναι το δικο σου btw! και ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:39 Ο Thetikos έγραψε: #146 07-08-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ρωτησα δεν μπορουσα να ανεβασω απο πουθενα.τωρα οκ. πολυ ωραιο ειναι το δικο σου btw! και ωραιες φωτογραφιες! Click για ανάπτυξη... Α ΟΚ!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:39 Η prinCess.: #147 07-08-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Παιδια τις φωτογραφιες που ανεβαζετε, απο google τις βρισκετε? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ανεβάζω σχεδόν ποτέ. Είτε reblog [δλδ από τα άτομα που ακολουθείς] είτε από weheartit ό,τι πετύχω, ή άλλα σάιτ ξέρωγω. Θα το βρεις με το καιρό πώς πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:46 Η Dhmh έγραψε: #148 07-08-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ δεν ανεβάζω σχεδόν ποτέ. Είτε reblog [δλδ από τα άτομα που ακολουθείς] είτε από weheartit ό,τι πετύχω, ή άλλα σάιτ ξέρωγω. Θα το βρεις με το καιρό πώς πάει. Click για ανάπτυξη... εεμ ναι ετσι πιστευω στελνεις λιγο το δικο σου αν μπορεις, γιατι βαριεμαι να ψαξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:49 Η prinCess.: #149 07-08-12 20:49 Σε έκανα και φόλλοου μιας και είσαι φρέσκια. https://princess-boom.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:53 Η Dhmh έγραψε: #150 07-08-12 20:53 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Σε έκανα και φόλλοου μιας και είσαι φρέσκια. https://princess-boom.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... χαχα σε ευχαριστωω σε εκανα κι εγω και..μιας και ειμαι φρεσκια...ποιο ειναι ακριβως το νοημα του tumblr? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:59 Η prinCess.: #151 07-08-12 20:59 Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:06 Η Dhmh έγραψε: #152 07-08-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Click για ανάπτυξη... χμμ...ισως λιγο ασχετο, αλλα δεν ειναι 'μαγικο' το τι νιωθεις μεσα σου οταν βλεπεις ομορφες φωτογραφιες? (τουλαχιστον εγω νιωθω οτι μου φτιαχνει η διαθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:22 Η dreamer_ έγραψε: #153 07-08-12 21:22 https://travelandream.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:30 Ο Nikos_T έγραψε: #154 07-08-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από dreamer_: https://travelandream.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... followed (ponik). Ωραίοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:39 Η dreamer_ έγραψε: #155 07-08-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Νίκο !! Και το δικό σου πολυ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η prinCess.: #156 07-08-12 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 01:55 Ο Nikos_T έγραψε: #157 08-08-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σ' έχω δει σίγουρα! Από τα πρώτα που ακολούθησα ήταν το δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 02:14 Η Πανσέληνος: #158 08-08-12 02:14 Τσιμπήστε και το δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:26 Η Dhmh έγραψε: #159 08-08-12 15:26 Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:51 Η prinCess.: #160 08-08-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο ποσοστό των themes για το tumblr δεν εμφανίζει τα notes στο μπλογκ, γιατί συνήθως "χαλάει" την εικόνα του μπλογκ άμα φαίνεται όσα γράφει ο καθένας από κάτω. Δλδ είναι αισθητικό το θέμα. Υποθέτω αν ψάξεις θα βρεις κάποιο θέμα που τα εμφανίζει, ή που έχει επιλογή να τα εμφανίζει. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ομορφα που ειναι ολα βρε παιδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:28 Ο Thetikos έγραψε: #144 07-08-12 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Παιδια τις φωτογραφιες που ανεβαζετε, απο google τις βρισκετε? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις τραβάω μόνος μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:34 Η Dhmh έγραψε: #145 07-08-12 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Εγώ τις τραβάω μόνος μου.. Click για ανάπτυξη... Οταν ρωτησα δεν μπορουσα να ανεβασω απο πουθενα.τωρα οκ. πολυ ωραιο ειναι το δικο σου btw! και ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:39 Ο Thetikos έγραψε: #146 07-08-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ρωτησα δεν μπορουσα να ανεβασω απο πουθενα.τωρα οκ. πολυ ωραιο ειναι το δικο σου btw! και ωραιες φωτογραφιες! Click για ανάπτυξη... Α ΟΚ!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:39 Η prinCess.: #147 07-08-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Παιδια τις φωτογραφιες που ανεβαζετε, απο google τις βρισκετε? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ανεβάζω σχεδόν ποτέ. Είτε reblog [δλδ από τα άτομα που ακολουθείς] είτε από weheartit ό,τι πετύχω, ή άλλα σάιτ ξέρωγω. Θα το βρεις με το καιρό πώς πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:46 Η Dhmh έγραψε: #148 07-08-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ δεν ανεβάζω σχεδόν ποτέ. Είτε reblog [δλδ από τα άτομα που ακολουθείς] είτε από weheartit ό,τι πετύχω, ή άλλα σάιτ ξέρωγω. Θα το βρεις με το καιρό πώς πάει. Click για ανάπτυξη... εεμ ναι ετσι πιστευω στελνεις λιγο το δικο σου αν μπορεις, γιατι βαριεμαι να ψαξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:49 Η prinCess.: #149 07-08-12 20:49 Σε έκανα και φόλλοου μιας και είσαι φρέσκια. https://princess-boom.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:53 Η Dhmh έγραψε: #150 07-08-12 20:53 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Σε έκανα και φόλλοου μιας και είσαι φρέσκια. https://princess-boom.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... χαχα σε ευχαριστωω σε εκανα κι εγω και..μιας και ειμαι φρεσκια...ποιο ειναι ακριβως το νοημα του tumblr? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:59 Η prinCess.: #151 07-08-12 20:59 Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:06 Η Dhmh έγραψε: #152 07-08-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Click για ανάπτυξη... χμμ...ισως λιγο ασχετο, αλλα δεν ειναι 'μαγικο' το τι νιωθεις μεσα σου οταν βλεπεις ομορφες φωτογραφιες? (τουλαχιστον εγω νιωθω οτι μου φτιαχνει η διαθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:22 Η dreamer_ έγραψε: #153 07-08-12 21:22 https://travelandream.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:30 Ο Nikos_T έγραψε: #154 07-08-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από dreamer_: https://travelandream.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... followed (ponik). Ωραίοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:39 Η dreamer_ έγραψε: #155 07-08-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Νίκο !! Και το δικό σου πολυ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η prinCess.: #156 07-08-12 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 01:55 Ο Nikos_T έγραψε: #157 08-08-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σ' έχω δει σίγουρα! Από τα πρώτα που ακολούθησα ήταν το δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 02:14 Η Πανσέληνος: #158 08-08-12 02:14 Τσιμπήστε και το δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:26 Η Dhmh έγραψε: #159 08-08-12 15:26 Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:51 Η prinCess.: #160 08-08-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο ποσοστό των themes για το tumblr δεν εμφανίζει τα notes στο μπλογκ, γιατί συνήθως "χαλάει" την εικόνα του μπλογκ άμα φαίνεται όσα γράφει ο καθένας από κάτω. Δλδ είναι αισθητικό το θέμα. Υποθέτω αν ψάξεις θα βρεις κάποιο θέμα που τα εμφανίζει, ή που έχει επιλογή να τα εμφανίζει. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Παιδια τις φωτογραφιες που ανεβαζετε, απο google τις βρισκετε? Click για ανάπτυξη... Εγώ τις τραβάω μόνος μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:34 Η Dhmh έγραψε: #145 07-08-12 20:34 Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Εγώ τις τραβάω μόνος μου.. Click για ανάπτυξη... Οταν ρωτησα δεν μπορουσα να ανεβασω απο πουθενα.τωρα οκ. πολυ ωραιο ειναι το δικο σου btw! και ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:39 Ο Thetikos έγραψε: #146 07-08-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ρωτησα δεν μπορουσα να ανεβασω απο πουθενα.τωρα οκ. πολυ ωραιο ειναι το δικο σου btw! και ωραιες φωτογραφιες! Click για ανάπτυξη... Α ΟΚ!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:39 Η prinCess.: #147 07-08-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Παιδια τις φωτογραφιες που ανεβαζετε, απο google τις βρισκετε? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ανεβάζω σχεδόν ποτέ. Είτε reblog [δλδ από τα άτομα που ακολουθείς] είτε από weheartit ό,τι πετύχω, ή άλλα σάιτ ξέρωγω. Θα το βρεις με το καιρό πώς πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:46 Η Dhmh έγραψε: #148 07-08-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ δεν ανεβάζω σχεδόν ποτέ. Είτε reblog [δλδ από τα άτομα που ακολουθείς] είτε από weheartit ό,τι πετύχω, ή άλλα σάιτ ξέρωγω. Θα το βρεις με το καιρό πώς πάει. Click για ανάπτυξη... εεμ ναι ετσι πιστευω στελνεις λιγο το δικο σου αν μπορεις, γιατι βαριεμαι να ψαξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:49 Η prinCess.: #149 07-08-12 20:49 Σε έκανα και φόλλοου μιας και είσαι φρέσκια. https://princess-boom.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:53 Η Dhmh έγραψε: #150 07-08-12 20:53 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Σε έκανα και φόλλοου μιας και είσαι φρέσκια. https://princess-boom.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... χαχα σε ευχαριστωω σε εκανα κι εγω και..μιας και ειμαι φρεσκια...ποιο ειναι ακριβως το νοημα του tumblr? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:59 Η prinCess.: #151 07-08-12 20:59 Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:06 Η Dhmh έγραψε: #152 07-08-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Click για ανάπτυξη... χμμ...ισως λιγο ασχετο, αλλα δεν ειναι 'μαγικο' το τι νιωθεις μεσα σου οταν βλεπεις ομορφες φωτογραφιες? (τουλαχιστον εγω νιωθω οτι μου φτιαχνει η διαθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:22 Η dreamer_ έγραψε: #153 07-08-12 21:22 https://travelandream.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:30 Ο Nikos_T έγραψε: #154 07-08-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από dreamer_: https://travelandream.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... followed (ponik). Ωραίοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:39 Η dreamer_ έγραψε: #155 07-08-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Νίκο !! Και το δικό σου πολυ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η prinCess.: #156 07-08-12 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 01:55 Ο Nikos_T έγραψε: #157 08-08-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σ' έχω δει σίγουρα! Από τα πρώτα που ακολούθησα ήταν το δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 02:14 Η Πανσέληνος: #158 08-08-12 02:14 Τσιμπήστε και το δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:26 Η Dhmh έγραψε: #159 08-08-12 15:26 Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:51 Η prinCess.: #160 08-08-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο ποσοστό των themes για το tumblr δεν εμφανίζει τα notes στο μπλογκ, γιατί συνήθως "χαλάει" την εικόνα του μπλογκ άμα φαίνεται όσα γράφει ο καθένας από κάτω. Δλδ είναι αισθητικό το θέμα. Υποθέτω αν ψάξεις θα βρεις κάποιο θέμα που τα εμφανίζει, ή που έχει επιλογή να τα εμφανίζει. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Thetikos: Εγώ τις τραβάω μόνος μου.. Click για ανάπτυξη... Οταν ρωτησα δεν μπορουσα να ανεβασω απο πουθενα.τωρα οκ. πολυ ωραιο ειναι το δικο σου btw! και ωραιες φωτογραφιες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:39 Ο Thetikos έγραψε: #146 07-08-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ρωτησα δεν μπορουσα να ανεβασω απο πουθενα.τωρα οκ. πολυ ωραιο ειναι το δικο σου btw! και ωραιες φωτογραφιες! Click για ανάπτυξη... Α ΟΚ!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:39 Η prinCess.: #147 07-08-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Παιδια τις φωτογραφιες που ανεβαζετε, απο google τις βρισκετε? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ανεβάζω σχεδόν ποτέ. Είτε reblog [δλδ από τα άτομα που ακολουθείς] είτε από weheartit ό,τι πετύχω, ή άλλα σάιτ ξέρωγω. Θα το βρεις με το καιρό πώς πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:46 Η Dhmh έγραψε: #148 07-08-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ δεν ανεβάζω σχεδόν ποτέ. Είτε reblog [δλδ από τα άτομα που ακολουθείς] είτε από weheartit ό,τι πετύχω, ή άλλα σάιτ ξέρωγω. Θα το βρεις με το καιρό πώς πάει. Click για ανάπτυξη... εεμ ναι ετσι πιστευω στελνεις λιγο το δικο σου αν μπορεις, γιατι βαριεμαι να ψαξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:49 Η prinCess.: #149 07-08-12 20:49 Σε έκανα και φόλλοου μιας και είσαι φρέσκια. https://princess-boom.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:53 Η Dhmh έγραψε: #150 07-08-12 20:53 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Σε έκανα και φόλλοου μιας και είσαι φρέσκια. https://princess-boom.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... χαχα σε ευχαριστωω σε εκανα κι εγω και..μιας και ειμαι φρεσκια...ποιο ειναι ακριβως το νοημα του tumblr? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:59 Η prinCess.: #151 07-08-12 20:59 Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:06 Η Dhmh έγραψε: #152 07-08-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Click για ανάπτυξη... χμμ...ισως λιγο ασχετο, αλλα δεν ειναι 'μαγικο' το τι νιωθεις μεσα σου οταν βλεπεις ομορφες φωτογραφιες? (τουλαχιστον εγω νιωθω οτι μου φτιαχνει η διαθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:22 Η dreamer_ έγραψε: #153 07-08-12 21:22 https://travelandream.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:30 Ο Nikos_T έγραψε: #154 07-08-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από dreamer_: https://travelandream.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... followed (ponik). Ωραίοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:39 Η dreamer_ έγραψε: #155 07-08-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Νίκο !! Και το δικό σου πολυ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η prinCess.: #156 07-08-12 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 01:55 Ο Nikos_T έγραψε: #157 08-08-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σ' έχω δει σίγουρα! Από τα πρώτα που ακολούθησα ήταν το δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 02:14 Η Πανσέληνος: #158 08-08-12 02:14 Τσιμπήστε και το δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:26 Η Dhmh έγραψε: #159 08-08-12 15:26 Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:51 Η prinCess.: #160 08-08-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο ποσοστό των themes για το tumblr δεν εμφανίζει τα notes στο μπλογκ, γιατί συνήθως "χαλάει" την εικόνα του μπλογκ άμα φαίνεται όσα γράφει ο καθένας από κάτω. Δλδ είναι αισθητικό το θέμα. Υποθέτω αν ψάξεις θα βρεις κάποιο θέμα που τα εμφανίζει, ή που έχει επιλογή να τα εμφανίζει. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ρωτησα δεν μπορουσα να ανεβασω απο πουθενα.τωρα οκ. πολυ ωραιο ειναι το δικο σου btw! και ωραιες φωτογραφιες! Click για ανάπτυξη... Α ΟΚ!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:39 Η prinCess.: #147 07-08-12 20:39 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Παιδια τις φωτογραφιες που ανεβαζετε, απο google τις βρισκετε? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ανεβάζω σχεδόν ποτέ. Είτε reblog [δλδ από τα άτομα που ακολουθείς] είτε από weheartit ό,τι πετύχω, ή άλλα σάιτ ξέρωγω. Θα το βρεις με το καιρό πώς πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:46 Η Dhmh έγραψε: #148 07-08-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ δεν ανεβάζω σχεδόν ποτέ. Είτε reblog [δλδ από τα άτομα που ακολουθείς] είτε από weheartit ό,τι πετύχω, ή άλλα σάιτ ξέρωγω. Θα το βρεις με το καιρό πώς πάει. Click για ανάπτυξη... εεμ ναι ετσι πιστευω στελνεις λιγο το δικο σου αν μπορεις, γιατι βαριεμαι να ψαξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:49 Η prinCess.: #149 07-08-12 20:49 Σε έκανα και φόλλοου μιας και είσαι φρέσκια. https://princess-boom.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:53 Η Dhmh έγραψε: #150 07-08-12 20:53 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Σε έκανα και φόλλοου μιας και είσαι φρέσκια. https://princess-boom.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... χαχα σε ευχαριστωω σε εκανα κι εγω και..μιας και ειμαι φρεσκια...ποιο ειναι ακριβως το νοημα του tumblr? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:59 Η prinCess.: #151 07-08-12 20:59 Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:06 Η Dhmh έγραψε: #152 07-08-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Click για ανάπτυξη... χμμ...ισως λιγο ασχετο, αλλα δεν ειναι 'μαγικο' το τι νιωθεις μεσα σου οταν βλεπεις ομορφες φωτογραφιες? (τουλαχιστον εγω νιωθω οτι μου φτιαχνει η διαθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:22 Η dreamer_ έγραψε: #153 07-08-12 21:22 https://travelandream.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:30 Ο Nikos_T έγραψε: #154 07-08-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από dreamer_: https://travelandream.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... followed (ponik). Ωραίοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:39 Η dreamer_ έγραψε: #155 07-08-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Νίκο !! Και το δικό σου πολυ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η prinCess.: #156 07-08-12 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 01:55 Ο Nikos_T έγραψε: #157 08-08-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σ' έχω δει σίγουρα! Από τα πρώτα που ακολούθησα ήταν το δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 02:14 Η Πανσέληνος: #158 08-08-12 02:14 Τσιμπήστε και το δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:26 Η Dhmh έγραψε: #159 08-08-12 15:26 Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:51 Η prinCess.: #160 08-08-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο ποσοστό των themes για το tumblr δεν εμφανίζει τα notes στο μπλογκ, γιατί συνήθως "χαλάει" την εικόνα του μπλογκ άμα φαίνεται όσα γράφει ο καθένας από κάτω. Δλδ είναι αισθητικό το θέμα. Υποθέτω αν ψάξεις θα βρεις κάποιο θέμα που τα εμφανίζει, ή που έχει επιλογή να τα εμφανίζει. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Παιδια τις φωτογραφιες που ανεβαζετε, απο google τις βρισκετε? Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν ανεβάζω σχεδόν ποτέ. Είτε reblog [δλδ από τα άτομα που ακολουθείς] είτε από weheartit ό,τι πετύχω, ή άλλα σάιτ ξέρωγω. Θα το βρεις με το καιρό πώς πάει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:46 Η Dhmh έγραψε: #148 07-08-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ δεν ανεβάζω σχεδόν ποτέ. Είτε reblog [δλδ από τα άτομα που ακολουθείς] είτε από weheartit ό,τι πετύχω, ή άλλα σάιτ ξέρωγω. Θα το βρεις με το καιρό πώς πάει. Click για ανάπτυξη... εεμ ναι ετσι πιστευω στελνεις λιγο το δικο σου αν μπορεις, γιατι βαριεμαι να ψαξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:49 Η prinCess.: #149 07-08-12 20:49 Σε έκανα και φόλλοου μιας και είσαι φρέσκια. https://princess-boom.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:53 Η Dhmh έγραψε: #150 07-08-12 20:53 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Σε έκανα και φόλλοου μιας και είσαι φρέσκια. https://princess-boom.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... χαχα σε ευχαριστωω σε εκανα κι εγω και..μιας και ειμαι φρεσκια...ποιο ειναι ακριβως το νοημα του tumblr? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:59 Η prinCess.: #151 07-08-12 20:59 Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:06 Η Dhmh έγραψε: #152 07-08-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Click για ανάπτυξη... χμμ...ισως λιγο ασχετο, αλλα δεν ειναι 'μαγικο' το τι νιωθεις μεσα σου οταν βλεπεις ομορφες φωτογραφιες? (τουλαχιστον εγω νιωθω οτι μου φτιαχνει η διαθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:22 Η dreamer_ έγραψε: #153 07-08-12 21:22 https://travelandream.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:30 Ο Nikos_T έγραψε: #154 07-08-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από dreamer_: https://travelandream.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... followed (ponik). Ωραίοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:39 Η dreamer_ έγραψε: #155 07-08-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Νίκο !! Και το δικό σου πολυ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η prinCess.: #156 07-08-12 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 01:55 Ο Nikos_T έγραψε: #157 08-08-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σ' έχω δει σίγουρα! Από τα πρώτα που ακολούθησα ήταν το δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 02:14 Η Πανσέληνος: #158 08-08-12 02:14 Τσιμπήστε και το δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:26 Η Dhmh έγραψε: #159 08-08-12 15:26 Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:51 Η prinCess.: #160 08-08-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο ποσοστό των themes για το tumblr δεν εμφανίζει τα notes στο μπλογκ, γιατί συνήθως "χαλάει" την εικόνα του μπλογκ άμα φαίνεται όσα γράφει ο καθένας από κάτω. Δλδ είναι αισθητικό το θέμα. Υποθέτω αν ψάξεις θα βρεις κάποιο θέμα που τα εμφανίζει, ή που έχει επιλογή να τα εμφανίζει. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Εγώ δεν ανεβάζω σχεδόν ποτέ. Είτε reblog [δλδ από τα άτομα που ακολουθείς] είτε από weheartit ό,τι πετύχω, ή άλλα σάιτ ξέρωγω. Θα το βρεις με το καιρό πώς πάει. Click για ανάπτυξη... εεμ ναι ετσι πιστευω στελνεις λιγο το δικο σου αν μπορεις, γιατι βαριεμαι να ψαξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:49 Η prinCess.: #149 07-08-12 20:49 Σε έκανα και φόλλοου μιας και είσαι φρέσκια. https://princess-boom.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:53 Η Dhmh έγραψε: #150 07-08-12 20:53 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Σε έκανα και φόλλοου μιας και είσαι φρέσκια. https://princess-boom.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... χαχα σε ευχαριστωω σε εκανα κι εγω και..μιας και ειμαι φρεσκια...ποιο ειναι ακριβως το νοημα του tumblr? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:59 Η prinCess.: #151 07-08-12 20:59 Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:06 Η Dhmh έγραψε: #152 07-08-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Click για ανάπτυξη... χμμ...ισως λιγο ασχετο, αλλα δεν ειναι 'μαγικο' το τι νιωθεις μεσα σου οταν βλεπεις ομορφες φωτογραφιες? (τουλαχιστον εγω νιωθω οτι μου φτιαχνει η διαθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:22 Η dreamer_ έγραψε: #153 07-08-12 21:22 https://travelandream.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:30 Ο Nikos_T έγραψε: #154 07-08-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από dreamer_: https://travelandream.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... followed (ponik). Ωραίοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:39 Η dreamer_ έγραψε: #155 07-08-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Νίκο !! Και το δικό σου πολυ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η prinCess.: #156 07-08-12 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 01:55 Ο Nikos_T έγραψε: #157 08-08-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σ' έχω δει σίγουρα! Από τα πρώτα που ακολούθησα ήταν το δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 02:14 Η Πανσέληνος: #158 08-08-12 02:14 Τσιμπήστε και το δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:26 Η Dhmh έγραψε: #159 08-08-12 15:26 Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:51 Η prinCess.: #160 08-08-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο ποσοστό των themes για το tumblr δεν εμφανίζει τα notes στο μπλογκ, γιατί συνήθως "χαλάει" την εικόνα του μπλογκ άμα φαίνεται όσα γράφει ο καθένας από κάτω. Δλδ είναι αισθητικό το θέμα. Υποθέτω αν ψάξεις θα βρεις κάποιο θέμα που τα εμφανίζει, ή που έχει επιλογή να τα εμφανίζει. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε έκανα και φόλλοου μιας και είσαι φρέσκια. https://princess-boom.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:53 Η Dhmh έγραψε: #150 07-08-12 20:53 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Σε έκανα και φόλλοου μιας και είσαι φρέσκια. https://princess-boom.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... χαχα σε ευχαριστωω σε εκανα κι εγω και..μιας και ειμαι φρεσκια...ποιο ειναι ακριβως το νοημα του tumblr? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:59 Η prinCess.: #151 07-08-12 20:59 Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:06 Η Dhmh έγραψε: #152 07-08-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Click για ανάπτυξη... χμμ...ισως λιγο ασχετο, αλλα δεν ειναι 'μαγικο' το τι νιωθεις μεσα σου οταν βλεπεις ομορφες φωτογραφιες? (τουλαχιστον εγω νιωθω οτι μου φτιαχνει η διαθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:22 Η dreamer_ έγραψε: #153 07-08-12 21:22 https://travelandream.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:30 Ο Nikos_T έγραψε: #154 07-08-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από dreamer_: https://travelandream.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... followed (ponik). Ωραίοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:39 Η dreamer_ έγραψε: #155 07-08-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Νίκο !! Και το δικό σου πολυ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η prinCess.: #156 07-08-12 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 01:55 Ο Nikos_T έγραψε: #157 08-08-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σ' έχω δει σίγουρα! Από τα πρώτα που ακολούθησα ήταν το δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 02:14 Η Πανσέληνος: #158 08-08-12 02:14 Τσιμπήστε και το δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:26 Η Dhmh έγραψε: #159 08-08-12 15:26 Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:51 Η prinCess.: #160 08-08-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο ποσοστό των themes για το tumblr δεν εμφανίζει τα notes στο μπλογκ, γιατί συνήθως "χαλάει" την εικόνα του μπλογκ άμα φαίνεται όσα γράφει ο καθένας από κάτω. Δλδ είναι αισθητικό το θέμα. Υποθέτω αν ψάξεις θα βρεις κάποιο θέμα που τα εμφανίζει, ή που έχει επιλογή να τα εμφανίζει. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Σε έκανα και φόλλοου μιας και είσαι φρέσκια. https://princess-boom.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... χαχα σε ευχαριστωω σε εκανα κι εγω και..μιας και ειμαι φρεσκια...ποιο ειναι ακριβως το νοημα του tumblr? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 20:59 Η prinCess.: #151 07-08-12 20:59 Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:06 Η Dhmh έγραψε: #152 07-08-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Click για ανάπτυξη... χμμ...ισως λιγο ασχετο, αλλα δεν ειναι 'μαγικο' το τι νιωθεις μεσα σου οταν βλεπεις ομορφες φωτογραφιες? (τουλαχιστον εγω νιωθω οτι μου φτιαχνει η διαθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:22 Η dreamer_ έγραψε: #153 07-08-12 21:22 https://travelandream.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:30 Ο Nikos_T έγραψε: #154 07-08-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από dreamer_: https://travelandream.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... followed (ponik). Ωραίοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:39 Η dreamer_ έγραψε: #155 07-08-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Νίκο !! Και το δικό σου πολυ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η prinCess.: #156 07-08-12 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 01:55 Ο Nikos_T έγραψε: #157 08-08-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σ' έχω δει σίγουρα! Από τα πρώτα που ακολούθησα ήταν το δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 02:14 Η Πανσέληνος: #158 08-08-12 02:14 Τσιμπήστε και το δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:26 Η Dhmh έγραψε: #159 08-08-12 15:26 Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:51 Η prinCess.: #160 08-08-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο ποσοστό των themes για το tumblr δεν εμφανίζει τα notes στο μπλογκ, γιατί συνήθως "χαλάει" την εικόνα του μπλογκ άμα φαίνεται όσα γράφει ο καθένας από κάτω. Δλδ είναι αισθητικό το θέμα. Υποθέτω αν ψάξεις θα βρεις κάποιο θέμα που τα εμφανίζει, ή που έχει επιλογή να τα εμφανίζει. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:06 Η Dhmh έγραψε: #152 07-08-12 21:06 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Click για ανάπτυξη... χμμ...ισως λιγο ασχετο, αλλα δεν ειναι 'μαγικο' το τι νιωθεις μεσα σου οταν βλεπεις ομορφες φωτογραφιες? (τουλαχιστον εγω νιωθω οτι μου φτιαχνει η διαθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:22 Η dreamer_ έγραψε: #153 07-08-12 21:22 https://travelandream.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:30 Ο Nikos_T έγραψε: #154 07-08-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από dreamer_: https://travelandream.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... followed (ponik). Ωραίοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:39 Η dreamer_ έγραψε: #155 07-08-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Νίκο !! Και το δικό σου πολυ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η prinCess.: #156 07-08-12 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 01:55 Ο Nikos_T έγραψε: #157 08-08-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σ' έχω δει σίγουρα! Από τα πρώτα που ακολούθησα ήταν το δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 02:14 Η Πανσέληνος: #158 08-08-12 02:14 Τσιμπήστε και το δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:26 Η Dhmh έγραψε: #159 08-08-12 15:26 Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:51 Η prinCess.: #160 08-08-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο ποσοστό των themes για το tumblr δεν εμφανίζει τα notes στο μπλογκ, γιατί συνήθως "χαλάει" την εικόνα του μπλογκ άμα φαίνεται όσα γράφει ο καθένας από κάτω. Δλδ είναι αισθητικό το θέμα. Υποθέτω αν ψάξεις θα βρεις κάποιο θέμα που τα εμφανίζει, ή που έχει επιλογή να τα εμφανίζει. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ε δες το σαν απλό μπλογκ ρε παιδίμ που αποτελείται πιο πολύ από εικόνες και αισθηστική - ας πούμε. Ακολουθείς μπλογκ που σου αρέσουν κι από αυτούς κάνεις like/reblog ή ανεβάζεις φωτογραφίες δικές σου και μη, ή γράφεις δικά σου πράματα. Δηλαδή στην ουσία μπλογκάκι είναι. -μπορεί και άλλος να σου εξηγήσει περισσότερα/καλύτερα. Click για ανάπτυξη... χμμ...ισως λιγο ασχετο, αλλα δεν ειναι 'μαγικο' το τι νιωθεις μεσα σου οταν βλεπεις ομορφες φωτογραφιες? (τουλαχιστον εγω νιωθω οτι μου φτιαχνει η διαθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:22 Η dreamer_ έγραψε: #153 07-08-12 21:22 https://travelandream.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:30 Ο Nikos_T έγραψε: #154 07-08-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από dreamer_: https://travelandream.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... followed (ponik). Ωραίοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:39 Η dreamer_ έγραψε: #155 07-08-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Νίκο !! Και το δικό σου πολυ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η prinCess.: #156 07-08-12 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 01:55 Ο Nikos_T έγραψε: #157 08-08-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σ' έχω δει σίγουρα! Από τα πρώτα που ακολούθησα ήταν το δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 02:14 Η Πανσέληνος: #158 08-08-12 02:14 Τσιμπήστε και το δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:26 Η Dhmh έγραψε: #159 08-08-12 15:26 Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:51 Η prinCess.: #160 08-08-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο ποσοστό των themes για το tumblr δεν εμφανίζει τα notes στο μπλογκ, γιατί συνήθως "χαλάει" την εικόνα του μπλογκ άμα φαίνεται όσα γράφει ο καθένας από κάτω. Δλδ είναι αισθητικό το θέμα. Υποθέτω αν ψάξεις θα βρεις κάποιο θέμα που τα εμφανίζει, ή που έχει επιλογή να τα εμφανίζει. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://travelandream.tumblr.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:30 Ο Nikos_T έγραψε: #154 07-08-12 21:30 Αρχική Δημοσίευση από dreamer_: https://travelandream.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... followed (ponik). Ωραίοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:39 Η dreamer_ έγραψε: #155 07-08-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Νίκο !! Και το δικό σου πολυ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η prinCess.: #156 07-08-12 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 01:55 Ο Nikos_T έγραψε: #157 08-08-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σ' έχω δει σίγουρα! Από τα πρώτα που ακολούθησα ήταν το δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 02:14 Η Πανσέληνος: #158 08-08-12 02:14 Τσιμπήστε και το δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:26 Η Dhmh έγραψε: #159 08-08-12 15:26 Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:51 Η prinCess.: #160 08-08-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο ποσοστό των themes για το tumblr δεν εμφανίζει τα notes στο μπλογκ, γιατί συνήθως "χαλάει" την εικόνα του μπλογκ άμα φαίνεται όσα γράφει ο καθένας από κάτω. Δλδ είναι αισθητικό το θέμα. Υποθέτω αν ψάξεις θα βρεις κάποιο θέμα που τα εμφανίζει, ή που έχει επιλογή να τα εμφανίζει. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dreamer_: https://travelandream.tumblr.com/ Click για ανάπτυξη... followed (ponik). Ωραίοο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamer_ Νεοφερμένο μέλος Η dreamer_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:39 Η dreamer_ έγραψε: #155 07-08-12 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Νίκο !! Και το δικό σου πολυ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η prinCess.: #156 07-08-12 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 01:55 Ο Nikos_T έγραψε: #157 08-08-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σ' έχω δει σίγουρα! Από τα πρώτα που ακολούθησα ήταν το δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 02:14 Η Πανσέληνος: #158 08-08-12 02:14 Τσιμπήστε και το δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:26 Η Dhmh έγραψε: #159 08-08-12 15:26 Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:51 Η prinCess.: #160 08-08-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο ποσοστό των themes για το tumblr δεν εμφανίζει τα notes στο μπλογκ, γιατί συνήθως "χαλάει" την εικόνα του μπλογκ άμα φαίνεται όσα γράφει ο καθένας από κάτω. Δλδ είναι αισθητικό το θέμα. Υποθέτω αν ψάξεις θα βρεις κάποιο θέμα που τα εμφανίζει, ή που έχει επιλογή να τα εμφανίζει. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστω Νίκο !! Και το δικό σου πολυ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 21:51 Η prinCess.: #156 07-08-12 21:51 Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 01:55 Ο Nikos_T έγραψε: #157 08-08-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σ' έχω δει σίγουρα! Από τα πρώτα που ακολούθησα ήταν το δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 02:14 Η Πανσέληνος: #158 08-08-12 02:14 Τσιμπήστε και το δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:26 Η Dhmh έγραψε: #159 08-08-12 15:26 Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:51 Η prinCess.: #160 08-08-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο ποσοστό των themes για το tumblr δεν εμφανίζει τα notes στο μπλογκ, γιατί συνήθως "χαλάει" την εικόνα του μπλογκ άμα φαίνεται όσα γράφει ο καθένας από κάτω. Δλδ είναι αισθητικό το θέμα. Υποθέτω αν ψάξεις θα βρεις κάποιο θέμα που τα εμφανίζει, ή που έχει επιλογή να τα εμφανίζει. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nikos_T: followed (ponik). Ωραίοο! Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 01:55 Ο Nikos_T έγραψε: #157 08-08-12 01:55 Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σ' έχω δει σίγουρα! Από τα πρώτα που ακολούθησα ήταν το δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 02:14 Η Πανσέληνος: #158 08-08-12 02:14 Τσιμπήστε και το δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:26 Η Dhmh έγραψε: #159 08-08-12 15:26 Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:51 Η prinCess.: #160 08-08-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο ποσοστό των themes για το tumblr δεν εμφανίζει τα notes στο μπλογκ, γιατί συνήθως "χαλάει" την εικόνα του μπλογκ άμα φαίνεται όσα γράφει ο καθένας από κάτω. Δλδ είναι αισθητικό το θέμα. Υποθέτω αν ψάξεις θα βρεις κάποιο θέμα που τα εμφανίζει, ή που έχει επιλογή να τα εμφανίζει. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prinCess.: Ααααααααααα εσένα πρέπει να σε έχω δει;;; Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως σ' έχω δει σίγουρα! Από τα πρώτα που ακολούθησα ήταν το δικό σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πανσέληνος Δραστήριο μέλος Η Πανσέληνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αιγαίου (Χίος) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 609 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 02:14 Η Πανσέληνος: #158 08-08-12 02:14 Τσιμπήστε και το δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:26 Η Dhmh έγραψε: #159 08-08-12 15:26 Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:51 Η prinCess.: #160 08-08-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο ποσοστό των themes για το tumblr δεν εμφανίζει τα notes στο μπλογκ, γιατί συνήθως "χαλάει" την εικόνα του μπλογκ άμα φαίνεται όσα γράφει ο καθένας από κάτω. Δλδ είναι αισθητικό το θέμα. Υποθέτω αν ψάξεις θα βρεις κάποιο θέμα που τα εμφανίζει, ή που έχει επιλογή να τα εμφανίζει. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Marslols Libertus Nikos_T Superhuman SlimShady Katerinaki13 charmander Thetikos Evaki_555 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τσιμπήστε και το δικό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dhmh Πολύ δραστήριο μέλος Η Dhmh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.497 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:26 Η Dhmh έγραψε: #159 08-08-12 15:26 Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:51 Η prinCess.: #160 08-08-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο ποσοστό των themes για το tumblr δεν εμφανίζει τα notes στο μπλογκ, γιατί συνήθως "χαλάει" την εικόνα του μπλογκ άμα φαίνεται όσα γράφει ο καθένας από κάτω. Δλδ είναι αισθητικό το θέμα. Υποθέτω αν ψάξεις θα βρεις κάποιο θέμα που τα εμφανίζει, ή που έχει επιλογή να τα εμφανίζει. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 36 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2012 στις 15:51 Η prinCess.: #160 08-08-12 15:51 Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο ποσοστό των themes για το tumblr δεν εμφανίζει τα notes στο μπλογκ, γιατί συνήθως "χαλάει" την εικόνα του μπλογκ άμα φαίνεται όσα γράφει ο καθένας από κάτω. Δλδ είναι αισθητικό το θέμα. Υποθέτω αν ψάξεις θα βρεις κάποιο θέμα που τα εμφανίζει, ή που έχει επιλογή να τα εμφανίζει. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Dhmh: Οταν ανεβαζω μια φωτογραφια και γραφω σχολιο, αυτο εμφανιζεται μονο στην αρχικη και οχι στην κανονικη σελιδα του blog μου. Γνωριζετε κατι επ'αυτου?:/ Click για ανάπτυξη... Το μεγαλύτερο ποσοστό των themes για το tumblr δεν εμφανίζει τα notes στο μπλογκ, γιατί συνήθως "χαλάει" την εικόνα του μπλογκ άμα φαίνεται όσα γράφει ο καθένας από κάτω. Δλδ είναι αισθητικό το θέμα. Υποθέτω αν ψάξεις θα βρεις κάποιο θέμα που τα εμφανίζει, ή που έχει επιλογή να τα εμφανίζει. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό, οπότε δε μπορώ να βοηθήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.