Καλά και εγώ όλη την χρονιά την έβλεπα ως εφιάλτη και ανυπομονούσα να έρθει ο καιρός των εξετάσεων, να τελειώνω μ' αυτό το πράγμα... Και τελικά έλεγα βλακείες! Ήταν ακριβώς αυτό: "απλές εξετάσεις" όπως τόσες που έχω δώσει (απλά τώρα οκ υποτίθεται ότι κρίνεται το "μέλλον" σου... δλδ τι μέλλον έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα!!

) Τεσπα πάει πέρασε και αυτό...
Το μόνο που με πείραξε ήταν ότι είχα περιορίσει -μετά από κάποιο σημείο κόψει εντελώς- τις εξόδους μου! Ειδικά το τελευταίο δίμηνο που καθόμουν όλη την μέρα σπίτι και διάβαζα ένοιωθα να πνίγομαι, δεν κάνω πλάκα! Ένα ακόμη λάθος που έκανα ήταν ότι είχα χωρίσει για αυτόν τον λόγο! Από τον ιούνιο μου είχαν φάει όλοι το κεφάλι ότι φέτος κομμένα αυτά, χρειάζεται "αφοσίωση" μόνο στο διάβασμα, θα μου αποσπά την προσοχή κ.α τέτοια" Και όμως αντί να μου κάνει καλό, εγώ ένιωθα ένα τεράστιο κενό μέσα μου!
Ο καιρός όμως πέρασε πολύ γρήγορα, σχεδόν δεν το κατάλαβα και τώρα όλα μια χαρά!
Εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά φέτος ήμουν κάπως -να μην το πω "ανώμαλη", θα το πω διαφορετική.

Είχα πάρα πολύ αγχος στην αρχή! Δεν μπορούσα να κοιμηθώ ή ακόμη και αν κοιμόμουν, στις 3 το πρωί θα ξυπνούσα δεν υπήρχε περίπτωση!! Από αρχές Αυγούστου μέχρι τον Δεκεμβριο περίπου ήμουν στις μαύρες μου! Μετά δεν ξέρω γιατί αλλά όλα άλλαξαν... Τον καιρό που δίναμε ήμουν τέλεια, δεν είχα ούτε αγχος ούτε τπτ, κοιμόμουν και τέλεια (μάλλον επειδή όταν πήγαινα για ύπνο ήμουν "πτώμα"

)
Γενικά μου αρέσει πολύ να δίνω εξετάσεις, είναι το καλύτερό μου...
Τέλος, μπορεί να φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά που λένε κάποιοι για άσπρες τρίχες, σκέψεις αυτοκτονίας κτλ δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι και αλήθεια! Πολλοί δεν έχουν την δύναμη να τα αντέξουν όλα αυτά, το άγχος την πίεση κτλ! Ξέρω και εγώ παιδιά που έβγαλαν άσπρες τρίχες, έπαθαν κρίση πανικού και πολλά πολλά άλλα! Ο μπροστινός μου έγραφε και έτρεμε κάποιες στιγμές, δεν κάνω πλάκα!
Σίγουρα δεν αξίζει τόσο άγχος, γιατί δεν ωφελεί πουθενά, το μόνο που μπορεί να σου κάνει είναι να σε καταστρέψει! Απλά δεν μπορούν όλοι να φανούν δυνατοί... για πολλούς και διαφορετικούς λόγους!