κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:15 Ο κωστακης έγραψε: #61 07-09-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: μα το πανεπιστημιο πειραια δεν ειναι οικονομικο πανεπιστημιο... Click για ανάπτυξη... τα πιπ πολλα τμηματα ναι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:16 Ο kotsos έγραψε: #62 07-09-09 23:16 τι λες ρε...δεν ειναι οικονομικο πανεπιστημιο. ----------------------------------------- απλα εχει καποια οικονομικα τμηματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:19 Η woochoogirl: #63 07-09-09 23:19 Τώρα μπαίνω 4ο. Κι εγώ το ΠΑΠΕΙ για οικονομικό πανεπιστημιο το είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:20 Ο κωστακης έγραψε: #64 07-09-09 23:20 7 στα 9 τμηματα ειναι οικονομικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:20 Ο gmat έγραψε: #65 07-09-09 23:20 woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:24 Η woochoogirl: #66 07-09-09 23:24 Μπααα, 4ο μπαίνει? Το πάμε πολύ offtopic θα μας την πουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο gmat έγραψε: #67 07-09-09 23:38 Συγγνωμη παιδια για το offtopic αλλα με ενδιαφερει. woochoogirl, τι γνωμη εχεις για αυτη? Σε παρακαλω πες μου με καθε ειλικρινεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Ο kotsos έγραψε: #68 07-09-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από gmat: Συγγνωμη παιδια για το offtopic αλλα με ενδιαφερει. woochoogirl, τι γνωμη εχεις για αυτη? Σε παρακαλω πες μου με καθε ειλικρινεια! Click για ανάπτυξη... κουτσομποληςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Η woochoogirl: #69 07-09-09 23:51 Μπορούμε να μεταφερθούμε στο αντίστοιχο τόπικ στο 4ο πεδίο και να σου πω. kotsos sorry, οι δυο κουτσομπόληδες ασοοόιτες αποχωρούν! έχετε γεια οικονομολόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο gmat έγραψε: #70 07-09-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μπορούμε να μεταφερθούμε στο αντίστοιχο τόπικ στο 4ο πεδίο και να σου πω. kotsos sorry, οι δυο κουτσομπόληδες ασοοόιτες αποχωρούν! έχετε γεια οικονομολόγοι Click για ανάπτυξη... woochoogirl εχω γραψει στο 4ο πεδιο στο πληροφορικης ασοεε. απαντησε μου σε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:29 Η adigoni έγραψε: #71 08-09-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Α, καταλαβα....Πριν κανω το μηχανογραφικο ειδα τα μαθηματα του Παπει και οντως εχουν διαφορα με αυτα της νομικης.:no1: Θα εχετε και Αγγλικα Εμεις τιποτα... Τελος παντων ελπιζω να μην ειναι ΠΟΛΥ θεωρητικα τα μαθηματα της νομικης. Click για ανάπτυξη... Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η anna_md έγραψε: #72 08-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από adigoni: Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Click για ανάπτυξη... Α, μαλιστα...Ωραια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. randy1989 Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο randy1989: #73 10-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: τι λες ρε...δεν ειναι οικονομικο πανεπιστημιο. ----------------------------------------- απλα εχει καποια οικονομικα τμηματα... Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. ----------------------------------------------------------------------------------- Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Ο gmat έγραψε: #74 10-09-09 10:32 Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ .[/quote] Tι αλλο καλο εχει το τμημα οικονομικης επιστημης του ΟΠΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο miv έγραψε: #75 10-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από randy1989: Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο Πειραιά είναι αμιγώς οικονομικο/διοικητικό, είναι μετονομασία της ΑΒΣΠ, Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά με ειδικότητα τη Διοίκηση επιχειρήσεων και βιομηχανίας, όπως ακριβώς η ΑΒΣΘ, μετέπειτα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Και τα δύο ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Σίγουρα λιγότερο ιστορικά και γνωστά όσο η ΑΣΟΕΕ, πάντως ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Αρχική Δημοσίευση από gmat: woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρω τη μαντάμ, πάντως αν σου έστειλε κανένα μηνυμα του τύπου "Εμαθα οτι πέρασες στην ΑΣΟΕΕ και θέλω να σε συγχαρώ. Θα σε πάρω τηλέφωνο να βγούμε για καφέ, να τα πούμε για τη σχολή και να πάμε να σε γράψω", να είσαι σίγουρος οτι δεν σε γουστάρει. Είναι πασποδαπίτισσα και θέλει να σε τουμπάρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Ο dexter08 έγραψε: #76 12-09-09 13:24 ποιους μηνες εχουμε εξεταστικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο kotsos έγραψε: #77 12-09-09 13:54 Ιανουαριο-φεβρουαριο και ιουνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Ο koufontinas: #78 12-09-09 14:00 Ε, και σεπτεμβριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η anna_md έγραψε: #79 12-09-09 14:52 Να ρωτησω κατι...Τα περισσοτερα μαθηματα που γινονται? Εχω βρει στο νετ τα τρια κτιρια οπου θα γινονται μαθηματα αλλα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το "βασικο".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο kotsos έγραψε: #80 12-09-09 14:54 το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από koufontinas: Ε, και σεπτεμβριο. Click για ανάπτυξη... α ναι το βασικοτεροτο ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo shuuu wokedagoatt Saradhs michalopoulo redpointer TERMITISSSS Miaaaa durulu xat Giorgos216 Alin22 voοdoο an_gk Abiogenesis ggl Φινεύς Paniklas Nala tsiobieman GeorgePap2003 fmarulezkd Leo komm MIT_fan Eleni123- mimikos Nefpav Vasilis V Giii abc1234 Scandal Chrisa FRT diamag alextheo Asure JohnGreek SoyLydia20 Greg1900 don_vito Λαμπρινηη Panagiotis849 MarcoReus xriiistiiinaaa eri548 lnesb Bgpanos Rene2004 Stroka stefan SlimShady PapaLui fretoe Stelios725 J.Cameron cel123 Γιώργος - Κόρινθος Cassano tasost Viedo DiCafrio jimnikol21 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kotsos: μα το πανεπιστημιο πειραια δεν ειναι οικονομικο πανεπιστημιο... Click για ανάπτυξη... τα πιπ πολλα τμηματα ναι ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:16 Ο kotsos έγραψε: #62 07-09-09 23:16 τι λες ρε...δεν ειναι οικονομικο πανεπιστημιο. ----------------------------------------- απλα εχει καποια οικονομικα τμηματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:19 Η woochoogirl: #63 07-09-09 23:19 Τώρα μπαίνω 4ο. Κι εγώ το ΠΑΠΕΙ για οικονομικό πανεπιστημιο το είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:20 Ο κωστακης έγραψε: #64 07-09-09 23:20 7 στα 9 τμηματα ειναι οικονομικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:20 Ο gmat έγραψε: #65 07-09-09 23:20 woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:24 Η woochoogirl: #66 07-09-09 23:24 Μπααα, 4ο μπαίνει? Το πάμε πολύ offtopic θα μας την πουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο gmat έγραψε: #67 07-09-09 23:38 Συγγνωμη παιδια για το offtopic αλλα με ενδιαφερει. woochoogirl, τι γνωμη εχεις για αυτη? Σε παρακαλω πες μου με καθε ειλικρινεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Ο kotsos έγραψε: #68 07-09-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από gmat: Συγγνωμη παιδια για το offtopic αλλα με ενδιαφερει. woochoogirl, τι γνωμη εχεις για αυτη? Σε παρακαλω πες μου με καθε ειλικρινεια! Click για ανάπτυξη... κουτσομποληςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Η woochoogirl: #69 07-09-09 23:51 Μπορούμε να μεταφερθούμε στο αντίστοιχο τόπικ στο 4ο πεδίο και να σου πω. kotsos sorry, οι δυο κουτσομπόληδες ασοοόιτες αποχωρούν! έχετε γεια οικονομολόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο gmat έγραψε: #70 07-09-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μπορούμε να μεταφερθούμε στο αντίστοιχο τόπικ στο 4ο πεδίο και να σου πω. kotsos sorry, οι δυο κουτσομπόληδες ασοοόιτες αποχωρούν! έχετε γεια οικονομολόγοι Click για ανάπτυξη... woochoogirl εχω γραψει στο 4ο πεδιο στο πληροφορικης ασοεε. απαντησε μου σε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:29 Η adigoni έγραψε: #71 08-09-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Α, καταλαβα....Πριν κανω το μηχανογραφικο ειδα τα μαθηματα του Παπει και οντως εχουν διαφορα με αυτα της νομικης.:no1: Θα εχετε και Αγγλικα Εμεις τιποτα... Τελος παντων ελπιζω να μην ειναι ΠΟΛΥ θεωρητικα τα μαθηματα της νομικης. Click για ανάπτυξη... Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η anna_md έγραψε: #72 08-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από adigoni: Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Click για ανάπτυξη... Α, μαλιστα...Ωραια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. randy1989 Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο randy1989: #73 10-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: τι λες ρε...δεν ειναι οικονομικο πανεπιστημιο. ----------------------------------------- απλα εχει καποια οικονομικα τμηματα... Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. ----------------------------------------------------------------------------------- Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Ο gmat έγραψε: #74 10-09-09 10:32 Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ .[/quote] Tι αλλο καλο εχει το τμημα οικονομικης επιστημης του ΟΠΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο miv έγραψε: #75 10-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από randy1989: Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο Πειραιά είναι αμιγώς οικονομικο/διοικητικό, είναι μετονομασία της ΑΒΣΠ, Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά με ειδικότητα τη Διοίκηση επιχειρήσεων και βιομηχανίας, όπως ακριβώς η ΑΒΣΘ, μετέπειτα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Και τα δύο ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Σίγουρα λιγότερο ιστορικά και γνωστά όσο η ΑΣΟΕΕ, πάντως ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Αρχική Δημοσίευση από gmat: woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρω τη μαντάμ, πάντως αν σου έστειλε κανένα μηνυμα του τύπου "Εμαθα οτι πέρασες στην ΑΣΟΕΕ και θέλω να σε συγχαρώ. Θα σε πάρω τηλέφωνο να βγούμε για καφέ, να τα πούμε για τη σχολή και να πάμε να σε γράψω", να είσαι σίγουρος οτι δεν σε γουστάρει. Είναι πασποδαπίτισσα και θέλει να σε τουμπάρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Ο dexter08 έγραψε: #76 12-09-09 13:24 ποιους μηνες εχουμε εξεταστικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο kotsos έγραψε: #77 12-09-09 13:54 Ιανουαριο-φεβρουαριο και ιουνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Ο koufontinas: #78 12-09-09 14:00 Ε, και σεπτεμβριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η anna_md έγραψε: #79 12-09-09 14:52 Να ρωτησω κατι...Τα περισσοτερα μαθηματα που γινονται? Εχω βρει στο νετ τα τρια κτιρια οπου θα γινονται μαθηματα αλλα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το "βασικο".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο kotsos έγραψε: #80 12-09-09 14:54 το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από koufontinas: Ε, και σεπτεμβριο. Click για ανάπτυξη... α ναι το βασικοτεροτο ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo shuuu wokedagoatt Saradhs michalopoulo redpointer TERMITISSSS Miaaaa durulu xat Giorgos216 Alin22 voοdoο an_gk Abiogenesis ggl Φινεύς Paniklas Nala tsiobieman GeorgePap2003 fmarulezkd Leo komm MIT_fan Eleni123- mimikos Nefpav Vasilis V Giii abc1234 Scandal Chrisa FRT diamag alextheo Asure JohnGreek SoyLydia20 Greg1900 don_vito Λαμπρινηη Panagiotis849 MarcoReus xriiistiiinaaa eri548 lnesb Bgpanos Rene2004 Stroka stefan SlimShady PapaLui fretoe Stelios725 J.Cameron cel123 Γιώργος - Κόρινθος Cassano tasost Viedo DiCafrio jimnikol21 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι λες ρε...δεν ειναι οικονομικο πανεπιστημιο. ----------------------------------------- απλα εχει καποια οικονομικα τμηματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:19 Η woochoogirl: #63 07-09-09 23:19 Τώρα μπαίνω 4ο. Κι εγώ το ΠΑΠΕΙ για οικονομικό πανεπιστημιο το είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:20 Ο κωστακης έγραψε: #64 07-09-09 23:20 7 στα 9 τμηματα ειναι οικονομικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:20 Ο gmat έγραψε: #65 07-09-09 23:20 woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:24 Η woochoogirl: #66 07-09-09 23:24 Μπααα, 4ο μπαίνει? Το πάμε πολύ offtopic θα μας την πουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο gmat έγραψε: #67 07-09-09 23:38 Συγγνωμη παιδια για το offtopic αλλα με ενδιαφερει. woochoogirl, τι γνωμη εχεις για αυτη? Σε παρακαλω πες μου με καθε ειλικρινεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Ο kotsos έγραψε: #68 07-09-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από gmat: Συγγνωμη παιδια για το offtopic αλλα με ενδιαφερει. woochoogirl, τι γνωμη εχεις για αυτη? Σε παρακαλω πες μου με καθε ειλικρινεια! Click για ανάπτυξη... κουτσομποληςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Η woochoogirl: #69 07-09-09 23:51 Μπορούμε να μεταφερθούμε στο αντίστοιχο τόπικ στο 4ο πεδίο και να σου πω. kotsos sorry, οι δυο κουτσομπόληδες ασοοόιτες αποχωρούν! έχετε γεια οικονομολόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο gmat έγραψε: #70 07-09-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μπορούμε να μεταφερθούμε στο αντίστοιχο τόπικ στο 4ο πεδίο και να σου πω. kotsos sorry, οι δυο κουτσομπόληδες ασοοόιτες αποχωρούν! έχετε γεια οικονομολόγοι Click για ανάπτυξη... woochoogirl εχω γραψει στο 4ο πεδιο στο πληροφορικης ασοεε. απαντησε μου σε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:29 Η adigoni έγραψε: #71 08-09-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Α, καταλαβα....Πριν κανω το μηχανογραφικο ειδα τα μαθηματα του Παπει και οντως εχουν διαφορα με αυτα της νομικης.:no1: Θα εχετε και Αγγλικα Εμεις τιποτα... Τελος παντων ελπιζω να μην ειναι ΠΟΛΥ θεωρητικα τα μαθηματα της νομικης. Click για ανάπτυξη... Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η anna_md έγραψε: #72 08-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από adigoni: Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Click για ανάπτυξη... Α, μαλιστα...Ωραια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. randy1989 Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο randy1989: #73 10-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: τι λες ρε...δεν ειναι οικονομικο πανεπιστημιο. ----------------------------------------- απλα εχει καποια οικονομικα τμηματα... Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. ----------------------------------------------------------------------------------- Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Ο gmat έγραψε: #74 10-09-09 10:32 Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ .[/quote] Tι αλλο καλο εχει το τμημα οικονομικης επιστημης του ΟΠΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο miv έγραψε: #75 10-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από randy1989: Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο Πειραιά είναι αμιγώς οικονομικο/διοικητικό, είναι μετονομασία της ΑΒΣΠ, Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά με ειδικότητα τη Διοίκηση επιχειρήσεων και βιομηχανίας, όπως ακριβώς η ΑΒΣΘ, μετέπειτα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Και τα δύο ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Σίγουρα λιγότερο ιστορικά και γνωστά όσο η ΑΣΟΕΕ, πάντως ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Αρχική Δημοσίευση από gmat: woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρω τη μαντάμ, πάντως αν σου έστειλε κανένα μηνυμα του τύπου "Εμαθα οτι πέρασες στην ΑΣΟΕΕ και θέλω να σε συγχαρώ. Θα σε πάρω τηλέφωνο να βγούμε για καφέ, να τα πούμε για τη σχολή και να πάμε να σε γράψω", να είσαι σίγουρος οτι δεν σε γουστάρει. Είναι πασποδαπίτισσα και θέλει να σε τουμπάρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Ο dexter08 έγραψε: #76 12-09-09 13:24 ποιους μηνες εχουμε εξεταστικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο kotsos έγραψε: #77 12-09-09 13:54 Ιανουαριο-φεβρουαριο και ιουνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Ο koufontinas: #78 12-09-09 14:00 Ε, και σεπτεμβριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η anna_md έγραψε: #79 12-09-09 14:52 Να ρωτησω κατι...Τα περισσοτερα μαθηματα που γινονται? Εχω βρει στο νετ τα τρια κτιρια οπου θα γινονται μαθηματα αλλα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το "βασικο".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο kotsos έγραψε: #80 12-09-09 14:54 το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από koufontinas: Ε, και σεπτεμβριο. Click για ανάπτυξη... α ναι το βασικοτεροτο ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo shuuu wokedagoatt Saradhs michalopoulo redpointer TERMITISSSS Miaaaa durulu xat Giorgos216 Alin22 voοdoο an_gk Abiogenesis ggl Φινεύς Paniklas Nala tsiobieman GeorgePap2003 fmarulezkd Leo komm MIT_fan Eleni123- mimikos Nefpav Vasilis V Giii abc1234 Scandal Chrisa FRT diamag alextheo Asure JohnGreek SoyLydia20 Greg1900 don_vito Λαμπρινηη Panagiotis849 MarcoReus xriiistiiinaaa eri548 lnesb Bgpanos Rene2004 Stroka stefan SlimShady PapaLui fretoe Stelios725 J.Cameron cel123 Γιώργος - Κόρινθος Cassano tasost Viedo DiCafrio jimnikol21 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα μπαίνω 4ο. Κι εγώ το ΠΑΠΕΙ για οικονομικό πανεπιστημιο το είχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κωστακης Δραστήριο μέλος Ο κωστακης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 656 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:20 Ο κωστακης έγραψε: #64 07-09-09 23:20 7 στα 9 τμηματα ειναι οικονομικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:20 Ο gmat έγραψε: #65 07-09-09 23:20 woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:24 Η woochoogirl: #66 07-09-09 23:24 Μπααα, 4ο μπαίνει? Το πάμε πολύ offtopic θα μας την πουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο gmat έγραψε: #67 07-09-09 23:38 Συγγνωμη παιδια για το offtopic αλλα με ενδιαφερει. woochoogirl, τι γνωμη εχεις για αυτη? Σε παρακαλω πες μου με καθε ειλικρινεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Ο kotsos έγραψε: #68 07-09-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από gmat: Συγγνωμη παιδια για το offtopic αλλα με ενδιαφερει. woochoogirl, τι γνωμη εχεις για αυτη? Σε παρακαλω πες μου με καθε ειλικρινεια! Click για ανάπτυξη... κουτσομποληςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Η woochoogirl: #69 07-09-09 23:51 Μπορούμε να μεταφερθούμε στο αντίστοιχο τόπικ στο 4ο πεδίο και να σου πω. kotsos sorry, οι δυο κουτσομπόληδες ασοοόιτες αποχωρούν! έχετε γεια οικονομολόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο gmat έγραψε: #70 07-09-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μπορούμε να μεταφερθούμε στο αντίστοιχο τόπικ στο 4ο πεδίο και να σου πω. kotsos sorry, οι δυο κουτσομπόληδες ασοοόιτες αποχωρούν! έχετε γεια οικονομολόγοι Click για ανάπτυξη... woochoogirl εχω γραψει στο 4ο πεδιο στο πληροφορικης ασοεε. απαντησε μου σε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:29 Η adigoni έγραψε: #71 08-09-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Α, καταλαβα....Πριν κανω το μηχανογραφικο ειδα τα μαθηματα του Παπει και οντως εχουν διαφορα με αυτα της νομικης.:no1: Θα εχετε και Αγγλικα Εμεις τιποτα... Τελος παντων ελπιζω να μην ειναι ΠΟΛΥ θεωρητικα τα μαθηματα της νομικης. Click για ανάπτυξη... Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η anna_md έγραψε: #72 08-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από adigoni: Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Click για ανάπτυξη... Α, μαλιστα...Ωραια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. randy1989 Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο randy1989: #73 10-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: τι λες ρε...δεν ειναι οικονομικο πανεπιστημιο. ----------------------------------------- απλα εχει καποια οικονομικα τμηματα... Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. ----------------------------------------------------------------------------------- Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Ο gmat έγραψε: #74 10-09-09 10:32 Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ .[/quote] Tι αλλο καλο εχει το τμημα οικονομικης επιστημης του ΟΠΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο miv έγραψε: #75 10-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από randy1989: Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο Πειραιά είναι αμιγώς οικονομικο/διοικητικό, είναι μετονομασία της ΑΒΣΠ, Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά με ειδικότητα τη Διοίκηση επιχειρήσεων και βιομηχανίας, όπως ακριβώς η ΑΒΣΘ, μετέπειτα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Και τα δύο ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Σίγουρα λιγότερο ιστορικά και γνωστά όσο η ΑΣΟΕΕ, πάντως ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Αρχική Δημοσίευση από gmat: woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρω τη μαντάμ, πάντως αν σου έστειλε κανένα μηνυμα του τύπου "Εμαθα οτι πέρασες στην ΑΣΟΕΕ και θέλω να σε συγχαρώ. Θα σε πάρω τηλέφωνο να βγούμε για καφέ, να τα πούμε για τη σχολή και να πάμε να σε γράψω", να είσαι σίγουρος οτι δεν σε γουστάρει. Είναι πασποδαπίτισσα και θέλει να σε τουμπάρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Ο dexter08 έγραψε: #76 12-09-09 13:24 ποιους μηνες εχουμε εξεταστικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο kotsos έγραψε: #77 12-09-09 13:54 Ιανουαριο-φεβρουαριο και ιουνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Ο koufontinas: #78 12-09-09 14:00 Ε, και σεπτεμβριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η anna_md έγραψε: #79 12-09-09 14:52 Να ρωτησω κατι...Τα περισσοτερα μαθηματα που γινονται? Εχω βρει στο νετ τα τρια κτιρια οπου θα γινονται μαθηματα αλλα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το "βασικο".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο kotsos έγραψε: #80 12-09-09 14:54 το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από koufontinas: Ε, και σεπτεμβριο. Click για ανάπτυξη... α ναι το βασικοτεροτο ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo shuuu wokedagoatt Saradhs michalopoulo redpointer TERMITISSSS Miaaaa durulu xat Giorgos216 Alin22 voοdoο an_gk Abiogenesis ggl Φινεύς Paniklas Nala tsiobieman GeorgePap2003 fmarulezkd Leo komm MIT_fan Eleni123- mimikos Nefpav Vasilis V Giii abc1234 Scandal Chrisa FRT diamag alextheo Asure JohnGreek SoyLydia20 Greg1900 don_vito Λαμπρινηη Panagiotis849 MarcoReus xriiistiiinaaa eri548 lnesb Bgpanos Rene2004 Stroka stefan SlimShady PapaLui fretoe Stelios725 J.Cameron cel123 Γιώργος - Κόρινθος Cassano tasost Viedo DiCafrio jimnikol21 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
7 στα 9 τμηματα ειναι οικονομικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:20 Ο gmat έγραψε: #65 07-09-09 23:20 woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:24 Η woochoogirl: #66 07-09-09 23:24 Μπααα, 4ο μπαίνει? Το πάμε πολύ offtopic θα μας την πουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο gmat έγραψε: #67 07-09-09 23:38 Συγγνωμη παιδια για το offtopic αλλα με ενδιαφερει. woochoogirl, τι γνωμη εχεις για αυτη? Σε παρακαλω πες μου με καθε ειλικρινεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Ο kotsos έγραψε: #68 07-09-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από gmat: Συγγνωμη παιδια για το offtopic αλλα με ενδιαφερει. woochoogirl, τι γνωμη εχεις για αυτη? Σε παρακαλω πες μου με καθε ειλικρινεια! Click για ανάπτυξη... κουτσομποληςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Η woochoogirl: #69 07-09-09 23:51 Μπορούμε να μεταφερθούμε στο αντίστοιχο τόπικ στο 4ο πεδίο και να σου πω. kotsos sorry, οι δυο κουτσομπόληδες ασοοόιτες αποχωρούν! έχετε γεια οικονομολόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο gmat έγραψε: #70 07-09-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μπορούμε να μεταφερθούμε στο αντίστοιχο τόπικ στο 4ο πεδίο και να σου πω. kotsos sorry, οι δυο κουτσομπόληδες ασοοόιτες αποχωρούν! έχετε γεια οικονομολόγοι Click για ανάπτυξη... woochoogirl εχω γραψει στο 4ο πεδιο στο πληροφορικης ασοεε. απαντησε μου σε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:29 Η adigoni έγραψε: #71 08-09-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Α, καταλαβα....Πριν κανω το μηχανογραφικο ειδα τα μαθηματα του Παπει και οντως εχουν διαφορα με αυτα της νομικης.:no1: Θα εχετε και Αγγλικα Εμεις τιποτα... Τελος παντων ελπιζω να μην ειναι ΠΟΛΥ θεωρητικα τα μαθηματα της νομικης. Click για ανάπτυξη... Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η anna_md έγραψε: #72 08-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από adigoni: Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Click για ανάπτυξη... Α, μαλιστα...Ωραια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. randy1989 Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο randy1989: #73 10-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: τι λες ρε...δεν ειναι οικονομικο πανεπιστημιο. ----------------------------------------- απλα εχει καποια οικονομικα τμηματα... Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. ----------------------------------------------------------------------------------- Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Ο gmat έγραψε: #74 10-09-09 10:32 Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ .[/quote] Tι αλλο καλο εχει το τμημα οικονομικης επιστημης του ΟΠΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο miv έγραψε: #75 10-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από randy1989: Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο Πειραιά είναι αμιγώς οικονομικο/διοικητικό, είναι μετονομασία της ΑΒΣΠ, Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά με ειδικότητα τη Διοίκηση επιχειρήσεων και βιομηχανίας, όπως ακριβώς η ΑΒΣΘ, μετέπειτα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Και τα δύο ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Σίγουρα λιγότερο ιστορικά και γνωστά όσο η ΑΣΟΕΕ, πάντως ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Αρχική Δημοσίευση από gmat: woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρω τη μαντάμ, πάντως αν σου έστειλε κανένα μηνυμα του τύπου "Εμαθα οτι πέρασες στην ΑΣΟΕΕ και θέλω να σε συγχαρώ. Θα σε πάρω τηλέφωνο να βγούμε για καφέ, να τα πούμε για τη σχολή και να πάμε να σε γράψω", να είσαι σίγουρος οτι δεν σε γουστάρει. Είναι πασποδαπίτισσα και θέλει να σε τουμπάρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Ο dexter08 έγραψε: #76 12-09-09 13:24 ποιους μηνες εχουμε εξεταστικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο kotsos έγραψε: #77 12-09-09 13:54 Ιανουαριο-φεβρουαριο και ιουνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Ο koufontinas: #78 12-09-09 14:00 Ε, και σεπτεμβριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η anna_md έγραψε: #79 12-09-09 14:52 Να ρωτησω κατι...Τα περισσοτερα μαθηματα που γινονται? Εχω βρει στο νετ τα τρια κτιρια οπου θα γινονται μαθηματα αλλα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το "βασικο".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο kotsos έγραψε: #80 12-09-09 14:54 το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από koufontinas: Ε, και σεπτεμβριο. Click για ανάπτυξη... α ναι το βασικοτεροτο ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo shuuu wokedagoatt Saradhs michalopoulo redpointer TERMITISSSS Miaaaa durulu xat Giorgos216 Alin22 voοdoο an_gk Abiogenesis ggl Φινεύς Paniklas Nala tsiobieman GeorgePap2003 fmarulezkd Leo komm MIT_fan Eleni123- mimikos Nefpav Vasilis V Giii abc1234 Scandal Chrisa FRT diamag alextheo Asure JohnGreek SoyLydia20 Greg1900 don_vito Λαμπρινηη Panagiotis849 MarcoReus xriiistiiinaaa eri548 lnesb Bgpanos Rene2004 Stroka stefan SlimShady PapaLui fretoe Stelios725 J.Cameron cel123 Γιώργος - Κόρινθος Cassano tasost Viedo DiCafrio jimnikol21 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:24 Η woochoogirl: #66 07-09-09 23:24 Μπααα, 4ο μπαίνει? Το πάμε πολύ offtopic θα μας την πουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο gmat έγραψε: #67 07-09-09 23:38 Συγγνωμη παιδια για το offtopic αλλα με ενδιαφερει. woochoogirl, τι γνωμη εχεις για αυτη? Σε παρακαλω πες μου με καθε ειλικρινεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Ο kotsos έγραψε: #68 07-09-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από gmat: Συγγνωμη παιδια για το offtopic αλλα με ενδιαφερει. woochoogirl, τι γνωμη εχεις για αυτη? Σε παρακαλω πες μου με καθε ειλικρινεια! Click για ανάπτυξη... κουτσομποληςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Η woochoogirl: #69 07-09-09 23:51 Μπορούμε να μεταφερθούμε στο αντίστοιχο τόπικ στο 4ο πεδίο και να σου πω. kotsos sorry, οι δυο κουτσομπόληδες ασοοόιτες αποχωρούν! έχετε γεια οικονομολόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο gmat έγραψε: #70 07-09-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μπορούμε να μεταφερθούμε στο αντίστοιχο τόπικ στο 4ο πεδίο και να σου πω. kotsos sorry, οι δυο κουτσομπόληδες ασοοόιτες αποχωρούν! έχετε γεια οικονομολόγοι Click για ανάπτυξη... woochoogirl εχω γραψει στο 4ο πεδιο στο πληροφορικης ασοεε. απαντησε μου σε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:29 Η adigoni έγραψε: #71 08-09-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Α, καταλαβα....Πριν κανω το μηχανογραφικο ειδα τα μαθηματα του Παπει και οντως εχουν διαφορα με αυτα της νομικης.:no1: Θα εχετε και Αγγλικα Εμεις τιποτα... Τελος παντων ελπιζω να μην ειναι ΠΟΛΥ θεωρητικα τα μαθηματα της νομικης. Click για ανάπτυξη... Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η anna_md έγραψε: #72 08-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από adigoni: Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Click για ανάπτυξη... Α, μαλιστα...Ωραια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. randy1989 Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο randy1989: #73 10-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: τι λες ρε...δεν ειναι οικονομικο πανεπιστημιο. ----------------------------------------- απλα εχει καποια οικονομικα τμηματα... Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. ----------------------------------------------------------------------------------- Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Ο gmat έγραψε: #74 10-09-09 10:32 Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ .[/quote] Tι αλλο καλο εχει το τμημα οικονομικης επιστημης του ΟΠΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο miv έγραψε: #75 10-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από randy1989: Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο Πειραιά είναι αμιγώς οικονομικο/διοικητικό, είναι μετονομασία της ΑΒΣΠ, Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά με ειδικότητα τη Διοίκηση επιχειρήσεων και βιομηχανίας, όπως ακριβώς η ΑΒΣΘ, μετέπειτα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Και τα δύο ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Σίγουρα λιγότερο ιστορικά και γνωστά όσο η ΑΣΟΕΕ, πάντως ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Αρχική Δημοσίευση από gmat: woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρω τη μαντάμ, πάντως αν σου έστειλε κανένα μηνυμα του τύπου "Εμαθα οτι πέρασες στην ΑΣΟΕΕ και θέλω να σε συγχαρώ. Θα σε πάρω τηλέφωνο να βγούμε για καφέ, να τα πούμε για τη σχολή και να πάμε να σε γράψω", να είσαι σίγουρος οτι δεν σε γουστάρει. Είναι πασποδαπίτισσα και θέλει να σε τουμπάρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Ο dexter08 έγραψε: #76 12-09-09 13:24 ποιους μηνες εχουμε εξεταστικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο kotsos έγραψε: #77 12-09-09 13:54 Ιανουαριο-φεβρουαριο και ιουνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Ο koufontinas: #78 12-09-09 14:00 Ε, και σεπτεμβριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η anna_md έγραψε: #79 12-09-09 14:52 Να ρωτησω κατι...Τα περισσοτερα μαθηματα που γινονται? Εχω βρει στο νετ τα τρια κτιρια οπου θα γινονται μαθηματα αλλα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το "βασικο".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο kotsos έγραψε: #80 12-09-09 14:54 το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από koufontinas: Ε, και σεπτεμβριο. Click για ανάπτυξη... α ναι το βασικοτεροτο ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo shuuu wokedagoatt Saradhs michalopoulo redpointer TERMITISSSS Miaaaa durulu xat Giorgos216 Alin22 voοdoο an_gk Abiogenesis ggl Φινεύς Paniklas Nala tsiobieman GeorgePap2003 fmarulezkd Leo komm MIT_fan Eleni123- mimikos Nefpav Vasilis V Giii abc1234 Scandal Chrisa FRT diamag alextheo Asure JohnGreek SoyLydia20 Greg1900 don_vito Λαμπρινηη Panagiotis849 MarcoReus xriiistiiinaaa eri548 lnesb Bgpanos Rene2004 Stroka stefan SlimShady PapaLui fretoe Stelios725 J.Cameron cel123 Γιώργος - Κόρινθος Cassano tasost Viedo DiCafrio jimnikol21 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπααα, 4ο μπαίνει? Το πάμε πολύ offtopic θα μας την πουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:38 Ο gmat έγραψε: #67 07-09-09 23:38 Συγγνωμη παιδια για το offtopic αλλα με ενδιαφερει. woochoogirl, τι γνωμη εχεις για αυτη? Σε παρακαλω πες μου με καθε ειλικρινεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Ο kotsos έγραψε: #68 07-09-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από gmat: Συγγνωμη παιδια για το offtopic αλλα με ενδιαφερει. woochoogirl, τι γνωμη εχεις για αυτη? Σε παρακαλω πες μου με καθε ειλικρινεια! Click για ανάπτυξη... κουτσομποληςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Η woochoogirl: #69 07-09-09 23:51 Μπορούμε να μεταφερθούμε στο αντίστοιχο τόπικ στο 4ο πεδίο και να σου πω. kotsos sorry, οι δυο κουτσομπόληδες ασοοόιτες αποχωρούν! έχετε γεια οικονομολόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο gmat έγραψε: #70 07-09-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μπορούμε να μεταφερθούμε στο αντίστοιχο τόπικ στο 4ο πεδίο και να σου πω. kotsos sorry, οι δυο κουτσομπόληδες ασοοόιτες αποχωρούν! έχετε γεια οικονομολόγοι Click για ανάπτυξη... woochoogirl εχω γραψει στο 4ο πεδιο στο πληροφορικης ασοεε. απαντησε μου σε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:29 Η adigoni έγραψε: #71 08-09-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Α, καταλαβα....Πριν κανω το μηχανογραφικο ειδα τα μαθηματα του Παπει και οντως εχουν διαφορα με αυτα της νομικης.:no1: Θα εχετε και Αγγλικα Εμεις τιποτα... Τελος παντων ελπιζω να μην ειναι ΠΟΛΥ θεωρητικα τα μαθηματα της νομικης. Click για ανάπτυξη... Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η anna_md έγραψε: #72 08-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από adigoni: Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Click για ανάπτυξη... Α, μαλιστα...Ωραια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. randy1989 Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο randy1989: #73 10-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: τι λες ρε...δεν ειναι οικονομικο πανεπιστημιο. ----------------------------------------- απλα εχει καποια οικονομικα τμηματα... Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. ----------------------------------------------------------------------------------- Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Ο gmat έγραψε: #74 10-09-09 10:32 Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ .[/quote] Tι αλλο καλο εχει το τμημα οικονομικης επιστημης του ΟΠΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο miv έγραψε: #75 10-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από randy1989: Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο Πειραιά είναι αμιγώς οικονομικο/διοικητικό, είναι μετονομασία της ΑΒΣΠ, Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά με ειδικότητα τη Διοίκηση επιχειρήσεων και βιομηχανίας, όπως ακριβώς η ΑΒΣΘ, μετέπειτα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Και τα δύο ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Σίγουρα λιγότερο ιστορικά και γνωστά όσο η ΑΣΟΕΕ, πάντως ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Αρχική Δημοσίευση από gmat: woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρω τη μαντάμ, πάντως αν σου έστειλε κανένα μηνυμα του τύπου "Εμαθα οτι πέρασες στην ΑΣΟΕΕ και θέλω να σε συγχαρώ. Θα σε πάρω τηλέφωνο να βγούμε για καφέ, να τα πούμε για τη σχολή και να πάμε να σε γράψω", να είσαι σίγουρος οτι δεν σε γουστάρει. Είναι πασποδαπίτισσα και θέλει να σε τουμπάρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Ο dexter08 έγραψε: #76 12-09-09 13:24 ποιους μηνες εχουμε εξεταστικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο kotsos έγραψε: #77 12-09-09 13:54 Ιανουαριο-φεβρουαριο και ιουνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Ο koufontinas: #78 12-09-09 14:00 Ε, και σεπτεμβριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η anna_md έγραψε: #79 12-09-09 14:52 Να ρωτησω κατι...Τα περισσοτερα μαθηματα που γινονται? Εχω βρει στο νετ τα τρια κτιρια οπου θα γινονται μαθηματα αλλα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το "βασικο".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο kotsos έγραψε: #80 12-09-09 14:54 το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από koufontinas: Ε, και σεπτεμβριο. Click για ανάπτυξη... α ναι το βασικοτεροτο ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo shuuu wokedagoatt Saradhs michalopoulo redpointer TERMITISSSS Miaaaa durulu xat Giorgos216 Alin22 voοdoο an_gk Abiogenesis ggl Φινεύς Paniklas Nala tsiobieman GeorgePap2003 fmarulezkd Leo komm MIT_fan Eleni123- mimikos Nefpav Vasilis V Giii abc1234 Scandal Chrisa FRT diamag alextheo Asure JohnGreek SoyLydia20 Greg1900 don_vito Λαμπρινηη Panagiotis849 MarcoReus xriiistiiinaaa eri548 lnesb Bgpanos Rene2004 Stroka stefan SlimShady PapaLui fretoe Stelios725 J.Cameron cel123 Γιώργος - Κόρινθος Cassano tasost Viedo DiCafrio jimnikol21 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγγνωμη παιδια για το offtopic αλλα με ενδιαφερει. woochoogirl, τι γνωμη εχεις για αυτη? Σε παρακαλω πες μου με καθε ειλικρινεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:40 Ο kotsos έγραψε: #68 07-09-09 23:40 Αρχική Δημοσίευση από gmat: Συγγνωμη παιδια για το offtopic αλλα με ενδιαφερει. woochoogirl, τι γνωμη εχεις για αυτη? Σε παρακαλω πες μου με καθε ειλικρινεια! Click για ανάπτυξη... κουτσομποληςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Η woochoogirl: #69 07-09-09 23:51 Μπορούμε να μεταφερθούμε στο αντίστοιχο τόπικ στο 4ο πεδίο και να σου πω. kotsos sorry, οι δυο κουτσομπόληδες ασοοόιτες αποχωρούν! έχετε γεια οικονομολόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο gmat έγραψε: #70 07-09-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μπορούμε να μεταφερθούμε στο αντίστοιχο τόπικ στο 4ο πεδίο και να σου πω. kotsos sorry, οι δυο κουτσομπόληδες ασοοόιτες αποχωρούν! έχετε γεια οικονομολόγοι Click για ανάπτυξη... woochoogirl εχω γραψει στο 4ο πεδιο στο πληροφορικης ασοεε. απαντησε μου σε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:29 Η adigoni έγραψε: #71 08-09-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Α, καταλαβα....Πριν κανω το μηχανογραφικο ειδα τα μαθηματα του Παπει και οντως εχουν διαφορα με αυτα της νομικης.:no1: Θα εχετε και Αγγλικα Εμεις τιποτα... Τελος παντων ελπιζω να μην ειναι ΠΟΛΥ θεωρητικα τα μαθηματα της νομικης. Click για ανάπτυξη... Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η anna_md έγραψε: #72 08-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από adigoni: Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Click για ανάπτυξη... Α, μαλιστα...Ωραια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. randy1989 Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο randy1989: #73 10-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: τι λες ρε...δεν ειναι οικονομικο πανεπιστημιο. ----------------------------------------- απλα εχει καποια οικονομικα τμηματα... Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. ----------------------------------------------------------------------------------- Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Ο gmat έγραψε: #74 10-09-09 10:32 Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ .[/quote] Tι αλλο καλο εχει το τμημα οικονομικης επιστημης του ΟΠΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο miv έγραψε: #75 10-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από randy1989: Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο Πειραιά είναι αμιγώς οικονομικο/διοικητικό, είναι μετονομασία της ΑΒΣΠ, Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά με ειδικότητα τη Διοίκηση επιχειρήσεων και βιομηχανίας, όπως ακριβώς η ΑΒΣΘ, μετέπειτα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Και τα δύο ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Σίγουρα λιγότερο ιστορικά και γνωστά όσο η ΑΣΟΕΕ, πάντως ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Αρχική Δημοσίευση από gmat: woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρω τη μαντάμ, πάντως αν σου έστειλε κανένα μηνυμα του τύπου "Εμαθα οτι πέρασες στην ΑΣΟΕΕ και θέλω να σε συγχαρώ. Θα σε πάρω τηλέφωνο να βγούμε για καφέ, να τα πούμε για τη σχολή και να πάμε να σε γράψω", να είσαι σίγουρος οτι δεν σε γουστάρει. Είναι πασποδαπίτισσα και θέλει να σε τουμπάρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Ο dexter08 έγραψε: #76 12-09-09 13:24 ποιους μηνες εχουμε εξεταστικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο kotsos έγραψε: #77 12-09-09 13:54 Ιανουαριο-φεβρουαριο και ιουνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Ο koufontinas: #78 12-09-09 14:00 Ε, και σεπτεμβριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η anna_md έγραψε: #79 12-09-09 14:52 Να ρωτησω κατι...Τα περισσοτερα μαθηματα που γινονται? Εχω βρει στο νετ τα τρια κτιρια οπου θα γινονται μαθηματα αλλα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το "βασικο".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο kotsos έγραψε: #80 12-09-09 14:54 το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από koufontinas: Ε, και σεπτεμβριο. Click για ανάπτυξη... α ναι το βασικοτεροτο ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo shuuu wokedagoatt Saradhs michalopoulo redpointer TERMITISSSS Miaaaa durulu xat Giorgos216 Alin22 voοdoο an_gk Abiogenesis ggl Φινεύς Paniklas Nala tsiobieman GeorgePap2003 fmarulezkd Leo komm MIT_fan Eleni123- mimikos Nefpav Vasilis V Giii abc1234 Scandal Chrisa FRT diamag alextheo Asure JohnGreek SoyLydia20 Greg1900 don_vito Λαμπρινηη Panagiotis849 MarcoReus xriiistiiinaaa eri548 lnesb Bgpanos Rene2004 Stroka stefan SlimShady PapaLui fretoe Stelios725 J.Cameron cel123 Γιώργος - Κόρινθος Cassano tasost Viedo DiCafrio jimnikol21 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gmat: Συγγνωμη παιδια για το offtopic αλλα με ενδιαφερει. woochoogirl, τι γνωμη εχεις για αυτη? Σε παρακαλω πες μου με καθε ειλικρινεια! Click για ανάπτυξη... κουτσομποληςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl Τιμώμενο Μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Η woochoogirl: #69 07-09-09 23:51 Μπορούμε να μεταφερθούμε στο αντίστοιχο τόπικ στο 4ο πεδίο και να σου πω. kotsos sorry, οι δυο κουτσομπόληδες ασοοόιτες αποχωρούν! έχετε γεια οικονομολόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο gmat έγραψε: #70 07-09-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μπορούμε να μεταφερθούμε στο αντίστοιχο τόπικ στο 4ο πεδίο και να σου πω. kotsos sorry, οι δυο κουτσομπόληδες ασοοόιτες αποχωρούν! έχετε γεια οικονομολόγοι Click για ανάπτυξη... woochoogirl εχω γραψει στο 4ο πεδιο στο πληροφορικης ασοεε. απαντησε μου σε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:29 Η adigoni έγραψε: #71 08-09-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Α, καταλαβα....Πριν κανω το μηχανογραφικο ειδα τα μαθηματα του Παπει και οντως εχουν διαφορα με αυτα της νομικης.:no1: Θα εχετε και Αγγλικα Εμεις τιποτα... Τελος παντων ελπιζω να μην ειναι ΠΟΛΥ θεωρητικα τα μαθηματα της νομικης. Click για ανάπτυξη... Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η anna_md έγραψε: #72 08-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από adigoni: Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Click για ανάπτυξη... Α, μαλιστα...Ωραια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. randy1989 Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο randy1989: #73 10-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: τι λες ρε...δεν ειναι οικονομικο πανεπιστημιο. ----------------------------------------- απλα εχει καποια οικονομικα τμηματα... Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. ----------------------------------------------------------------------------------- Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Ο gmat έγραψε: #74 10-09-09 10:32 Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ .[/quote] Tι αλλο καλο εχει το τμημα οικονομικης επιστημης του ΟΠΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο miv έγραψε: #75 10-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από randy1989: Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο Πειραιά είναι αμιγώς οικονομικο/διοικητικό, είναι μετονομασία της ΑΒΣΠ, Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά με ειδικότητα τη Διοίκηση επιχειρήσεων και βιομηχανίας, όπως ακριβώς η ΑΒΣΘ, μετέπειτα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Και τα δύο ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Σίγουρα λιγότερο ιστορικά και γνωστά όσο η ΑΣΟΕΕ, πάντως ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Αρχική Δημοσίευση από gmat: woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρω τη μαντάμ, πάντως αν σου έστειλε κανένα μηνυμα του τύπου "Εμαθα οτι πέρασες στην ΑΣΟΕΕ και θέλω να σε συγχαρώ. Θα σε πάρω τηλέφωνο να βγούμε για καφέ, να τα πούμε για τη σχολή και να πάμε να σε γράψω", να είσαι σίγουρος οτι δεν σε γουστάρει. Είναι πασποδαπίτισσα και θέλει να σε τουμπάρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Ο dexter08 έγραψε: #76 12-09-09 13:24 ποιους μηνες εχουμε εξεταστικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο kotsos έγραψε: #77 12-09-09 13:54 Ιανουαριο-φεβρουαριο και ιουνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Ο koufontinas: #78 12-09-09 14:00 Ε, και σεπτεμβριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η anna_md έγραψε: #79 12-09-09 14:52 Να ρωτησω κατι...Τα περισσοτερα μαθηματα που γινονται? Εχω βρει στο νετ τα τρια κτιρια οπου θα γινονται μαθηματα αλλα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το "βασικο".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο kotsos έγραψε: #80 12-09-09 14:54 το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από koufontinas: Ε, και σεπτεμβριο. Click για ανάπτυξη... α ναι το βασικοτεροτο ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo shuuu wokedagoatt Saradhs michalopoulo redpointer TERMITISSSS Miaaaa durulu xat Giorgos216 Alin22 voοdoο an_gk Abiogenesis ggl Φινεύς Paniklas Nala tsiobieman GeorgePap2003 fmarulezkd Leo komm MIT_fan Eleni123- mimikos Nefpav Vasilis V Giii abc1234 Scandal Chrisa FRT diamag alextheo Asure JohnGreek SoyLydia20 Greg1900 don_vito Λαμπρινηη Panagiotis849 MarcoReus xriiistiiinaaa eri548 lnesb Bgpanos Rene2004 Stroka stefan SlimShady PapaLui fretoe Stelios725 J.Cameron cel123 Γιώργος - Κόρινθος Cassano tasost Viedo DiCafrio jimnikol21 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορούμε να μεταφερθούμε στο αντίστοιχο τόπικ στο 4ο πεδίο και να σου πω. kotsos sorry, οι δυο κουτσομπόληδες ασοοόιτες αποχωρούν! έχετε γεια οικονομολόγοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:58 Ο gmat έγραψε: #70 07-09-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μπορούμε να μεταφερθούμε στο αντίστοιχο τόπικ στο 4ο πεδίο και να σου πω. kotsos sorry, οι δυο κουτσομπόληδες ασοοόιτες αποχωρούν! έχετε γεια οικονομολόγοι Click για ανάπτυξη... woochoogirl εχω γραψει στο 4ο πεδιο στο πληροφορικης ασοεε. απαντησε μου σε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:29 Η adigoni έγραψε: #71 08-09-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Α, καταλαβα....Πριν κανω το μηχανογραφικο ειδα τα μαθηματα του Παπει και οντως εχουν διαφορα με αυτα της νομικης.:no1: Θα εχετε και Αγγλικα Εμεις τιποτα... Τελος παντων ελπιζω να μην ειναι ΠΟΛΥ θεωρητικα τα μαθηματα της νομικης. Click για ανάπτυξη... Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η anna_md έγραψε: #72 08-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από adigoni: Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Click για ανάπτυξη... Α, μαλιστα...Ωραια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. randy1989 Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο randy1989: #73 10-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: τι λες ρε...δεν ειναι οικονομικο πανεπιστημιο. ----------------------------------------- απλα εχει καποια οικονομικα τμηματα... Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. ----------------------------------------------------------------------------------- Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Ο gmat έγραψε: #74 10-09-09 10:32 Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ .[/quote] Tι αλλο καλο εχει το τμημα οικονομικης επιστημης του ΟΠΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο miv έγραψε: #75 10-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από randy1989: Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο Πειραιά είναι αμιγώς οικονομικο/διοικητικό, είναι μετονομασία της ΑΒΣΠ, Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά με ειδικότητα τη Διοίκηση επιχειρήσεων και βιομηχανίας, όπως ακριβώς η ΑΒΣΘ, μετέπειτα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Και τα δύο ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Σίγουρα λιγότερο ιστορικά και γνωστά όσο η ΑΣΟΕΕ, πάντως ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Αρχική Δημοσίευση από gmat: woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρω τη μαντάμ, πάντως αν σου έστειλε κανένα μηνυμα του τύπου "Εμαθα οτι πέρασες στην ΑΣΟΕΕ και θέλω να σε συγχαρώ. Θα σε πάρω τηλέφωνο να βγούμε για καφέ, να τα πούμε για τη σχολή και να πάμε να σε γράψω", να είσαι σίγουρος οτι δεν σε γουστάρει. Είναι πασποδαπίτισσα και θέλει να σε τουμπάρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Ο dexter08 έγραψε: #76 12-09-09 13:24 ποιους μηνες εχουμε εξεταστικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο kotsos έγραψε: #77 12-09-09 13:54 Ιανουαριο-φεβρουαριο και ιουνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Ο koufontinas: #78 12-09-09 14:00 Ε, και σεπτεμβριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η anna_md έγραψε: #79 12-09-09 14:52 Να ρωτησω κατι...Τα περισσοτερα μαθηματα που γινονται? Εχω βρει στο νετ τα τρια κτιρια οπου θα γινονται μαθηματα αλλα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το "βασικο".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο kotsos έγραψε: #80 12-09-09 14:54 το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από koufontinas: Ε, και σεπτεμβριο. Click για ανάπτυξη... α ναι το βασικοτεροτο ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo shuuu wokedagoatt Saradhs michalopoulo redpointer TERMITISSSS Miaaaa durulu xat Giorgos216 Alin22 voοdoο an_gk Abiogenesis ggl Φινεύς Paniklas Nala tsiobieman GeorgePap2003 fmarulezkd Leo komm MIT_fan Eleni123- mimikos Nefpav Vasilis V Giii abc1234 Scandal Chrisa FRT diamag alextheo Asure JohnGreek SoyLydia20 Greg1900 don_vito Λαμπρινηη Panagiotis849 MarcoReus xriiistiiinaaa eri548 lnesb Bgpanos Rene2004 Stroka stefan SlimShady PapaLui fretoe Stelios725 J.Cameron cel123 Γιώργος - Κόρινθος Cassano tasost Viedo DiCafrio jimnikol21 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από woochoogirl: Μπορούμε να μεταφερθούμε στο αντίστοιχο τόπικ στο 4ο πεδίο και να σου πω. kotsos sorry, οι δυο κουτσομπόληδες ασοοόιτες αποχωρούν! έχετε γεια οικονομολόγοι Click για ανάπτυξη... woochoogirl εχω γραψει στο 4ο πεδιο στο πληροφορικης ασοεε. απαντησε μου σε παρακαλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adigoni Νεοφερμένο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 15:29 Η adigoni έγραψε: #71 08-09-09 15:29 Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Α, καταλαβα....Πριν κανω το μηχανογραφικο ειδα τα μαθηματα του Παπει και οντως εχουν διαφορα με αυτα της νομικης.:no1: Θα εχετε και Αγγλικα Εμεις τιποτα... Τελος παντων ελπιζω να μην ειναι ΠΟΛΥ θεωρητικα τα μαθηματα της νομικης. Click για ανάπτυξη... Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η anna_md έγραψε: #72 08-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από adigoni: Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Click για ανάπτυξη... Α, μαλιστα...Ωραια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. randy1989 Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο randy1989: #73 10-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: τι λες ρε...δεν ειναι οικονομικο πανεπιστημιο. ----------------------------------------- απλα εχει καποια οικονομικα τμηματα... Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. ----------------------------------------------------------------------------------- Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Ο gmat έγραψε: #74 10-09-09 10:32 Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ .[/quote] Tι αλλο καλο εχει το τμημα οικονομικης επιστημης του ΟΠΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο miv έγραψε: #75 10-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από randy1989: Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο Πειραιά είναι αμιγώς οικονομικο/διοικητικό, είναι μετονομασία της ΑΒΣΠ, Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά με ειδικότητα τη Διοίκηση επιχειρήσεων και βιομηχανίας, όπως ακριβώς η ΑΒΣΘ, μετέπειτα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Και τα δύο ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Σίγουρα λιγότερο ιστορικά και γνωστά όσο η ΑΣΟΕΕ, πάντως ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Αρχική Δημοσίευση από gmat: woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρω τη μαντάμ, πάντως αν σου έστειλε κανένα μηνυμα του τύπου "Εμαθα οτι πέρασες στην ΑΣΟΕΕ και θέλω να σε συγχαρώ. Θα σε πάρω τηλέφωνο να βγούμε για καφέ, να τα πούμε για τη σχολή και να πάμε να σε γράψω", να είσαι σίγουρος οτι δεν σε γουστάρει. Είναι πασποδαπίτισσα και θέλει να σε τουμπάρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Ο dexter08 έγραψε: #76 12-09-09 13:24 ποιους μηνες εχουμε εξεταστικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο kotsos έγραψε: #77 12-09-09 13:54 Ιανουαριο-φεβρουαριο και ιουνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Ο koufontinas: #78 12-09-09 14:00 Ε, και σεπτεμβριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η anna_md έγραψε: #79 12-09-09 14:52 Να ρωτησω κατι...Τα περισσοτερα μαθηματα που γινονται? Εχω βρει στο νετ τα τρια κτιρια οπου θα γινονται μαθηματα αλλα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το "βασικο".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο kotsos έγραψε: #80 12-09-09 14:54 το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από koufontinas: Ε, και σεπτεμβριο. Click για ανάπτυξη... α ναι το βασικοτεροτο ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo shuuu wokedagoatt Saradhs michalopoulo redpointer TERMITISSSS Miaaaa durulu xat Giorgos216 Alin22 voοdoο an_gk Abiogenesis ggl Φινεύς Paniklas Nala tsiobieman GeorgePap2003 fmarulezkd Leo komm MIT_fan Eleni123- mimikos Nefpav Vasilis V Giii abc1234 Scandal Chrisa FRT diamag alextheo Asure JohnGreek SoyLydia20 Greg1900 don_vito Λαμπρινηη Panagiotis849 MarcoReus xriiistiiinaaa eri548 lnesb Bgpanos Rene2004 Stroka stefan SlimShady PapaLui fretoe Stelios725 J.Cameron cel123 Γιώργος - Κόρινθος Cassano tasost Viedo DiCafrio jimnikol21 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από anna_md: Α, καταλαβα....Πριν κανω το μηχανογραφικο ειδα τα μαθηματα του Παπει και οντως εχουν διαφορα με αυτα της νομικης.:no1: Θα εχετε και Αγγλικα Εμεις τιποτα... Τελος παντων ελπιζω να μην ειναι ΠΟΛΥ θεωρητικα τα μαθηματα της νομικης. Click για ανάπτυξη... Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:17 Η anna_md έγραψε: #72 08-09-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από adigoni: Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Click για ανάπτυξη... Α, μαλιστα...Ωραια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. randy1989 Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο randy1989: #73 10-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: τι λες ρε...δεν ειναι οικονομικο πανεπιστημιο. ----------------------------------------- απλα εχει καποια οικονομικα τμηματα... Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. ----------------------------------------------------------------------------------- Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Ο gmat έγραψε: #74 10-09-09 10:32 Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ .[/quote] Tι αλλο καλο εχει το τμημα οικονομικης επιστημης του ΟΠΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο miv έγραψε: #75 10-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από randy1989: Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο Πειραιά είναι αμιγώς οικονομικο/διοικητικό, είναι μετονομασία της ΑΒΣΠ, Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά με ειδικότητα τη Διοίκηση επιχειρήσεων και βιομηχανίας, όπως ακριβώς η ΑΒΣΘ, μετέπειτα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Και τα δύο ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Σίγουρα λιγότερο ιστορικά και γνωστά όσο η ΑΣΟΕΕ, πάντως ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Αρχική Δημοσίευση από gmat: woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρω τη μαντάμ, πάντως αν σου έστειλε κανένα μηνυμα του τύπου "Εμαθα οτι πέρασες στην ΑΣΟΕΕ και θέλω να σε συγχαρώ. Θα σε πάρω τηλέφωνο να βγούμε για καφέ, να τα πούμε για τη σχολή και να πάμε να σε γράψω", να είσαι σίγουρος οτι δεν σε γουστάρει. Είναι πασποδαπίτισσα και θέλει να σε τουμπάρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Ο dexter08 έγραψε: #76 12-09-09 13:24 ποιους μηνες εχουμε εξεταστικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο kotsos έγραψε: #77 12-09-09 13:54 Ιανουαριο-φεβρουαριο και ιουνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Ο koufontinas: #78 12-09-09 14:00 Ε, και σεπτεμβριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η anna_md έγραψε: #79 12-09-09 14:52 Να ρωτησω κατι...Τα περισσοτερα μαθηματα που γινονται? Εχω βρει στο νετ τα τρια κτιρια οπου θα γινονται μαθηματα αλλα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το "βασικο".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο kotsos έγραψε: #80 12-09-09 14:54 το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από koufontinas: Ε, και σεπτεμβριο. Click για ανάπτυξη... α ναι το βασικοτεροτο ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo shuuu wokedagoatt Saradhs michalopoulo redpointer TERMITISSSS Miaaaa durulu xat Giorgos216 Alin22 voοdoο an_gk Abiogenesis ggl Φινεύς Paniklas Nala tsiobieman GeorgePap2003 fmarulezkd Leo komm MIT_fan Eleni123- mimikos Nefpav Vasilis V Giii abc1234 Scandal Chrisa FRT diamag alextheo Asure JohnGreek SoyLydia20 Greg1900 don_vito Λαμπρινηη Panagiotis849 MarcoReus xriiistiiinaaa eri548 lnesb Bgpanos Rene2004 Stroka stefan SlimShady PapaLui fretoe Stelios725 J.Cameron cel123 Γιώργος - Κόρινθος Cassano tasost Viedo DiCafrio jimnikol21 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adigoni: Το καποδιστριακό έχει ξεχωριστή λέσχη για ξένες γώσσες γι' αύτο δεν περιλαμβάνονται σε κάθε τμήμα ξεχωριστά. Click για ανάπτυξη... Α, μαλιστα...Ωραια :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
randy1989 Νεοφερμένο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο randy1989: #73 10-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από kotsos: τι λες ρε...δεν ειναι οικονομικο πανεπιστημιο. ----------------------------------------- απλα εχει καποια οικονομικα τμηματα... Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. ----------------------------------------------------------------------------------- Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Ο gmat έγραψε: #74 10-09-09 10:32 Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ .[/quote] Tι αλλο καλο εχει το τμημα οικονομικης επιστημης του ΟΠΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο miv έγραψε: #75 10-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από randy1989: Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο Πειραιά είναι αμιγώς οικονομικο/διοικητικό, είναι μετονομασία της ΑΒΣΠ, Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά με ειδικότητα τη Διοίκηση επιχειρήσεων και βιομηχανίας, όπως ακριβώς η ΑΒΣΘ, μετέπειτα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Και τα δύο ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Σίγουρα λιγότερο ιστορικά και γνωστά όσο η ΑΣΟΕΕ, πάντως ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Αρχική Δημοσίευση από gmat: woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρω τη μαντάμ, πάντως αν σου έστειλε κανένα μηνυμα του τύπου "Εμαθα οτι πέρασες στην ΑΣΟΕΕ και θέλω να σε συγχαρώ. Θα σε πάρω τηλέφωνο να βγούμε για καφέ, να τα πούμε για τη σχολή και να πάμε να σε γράψω", να είσαι σίγουρος οτι δεν σε γουστάρει. Είναι πασποδαπίτισσα και θέλει να σε τουμπάρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Ο dexter08 έγραψε: #76 12-09-09 13:24 ποιους μηνες εχουμε εξεταστικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο kotsos έγραψε: #77 12-09-09 13:54 Ιανουαριο-φεβρουαριο και ιουνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Ο koufontinas: #78 12-09-09 14:00 Ε, και σεπτεμβριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η anna_md έγραψε: #79 12-09-09 14:52 Να ρωτησω κατι...Τα περισσοτερα μαθηματα που γινονται? Εχω βρει στο νετ τα τρια κτιρια οπου θα γινονται μαθηματα αλλα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το "βασικο".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο kotsos έγραψε: #80 12-09-09 14:54 το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από koufontinas: Ε, και σεπτεμβριο. Click για ανάπτυξη... α ναι το βασικοτεροτο ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo shuuu wokedagoatt Saradhs michalopoulo redpointer TERMITISSSS Miaaaa durulu xat Giorgos216 Alin22 voοdoο an_gk Abiogenesis ggl Φινεύς Paniklas Nala tsiobieman GeorgePap2003 fmarulezkd Leo komm MIT_fan Eleni123- mimikos Nefpav Vasilis V Giii abc1234 Scandal Chrisa FRT diamag alextheo Asure JohnGreek SoyLydia20 Greg1900 don_vito Λαμπρινηη Panagiotis849 MarcoReus xriiistiiinaaa eri548 lnesb Bgpanos Rene2004 Stroka stefan SlimShady PapaLui fretoe Stelios725 J.Cameron cel123 Γιώργος - Κόρινθος Cassano tasost Viedo DiCafrio jimnikol21 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kotsos: τι λες ρε...δεν ειναι οικονομικο πανεπιστημιο. ----------------------------------------- απλα εχει καποια οικονομικα τμηματα... Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. ----------------------------------------------------------------------------------- Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gmat Νεοφερμένο μέλος Ο gmat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 100 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:32 Ο gmat έγραψε: #74 10-09-09 10:32 Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ .[/quote] Tι αλλο καλο εχει το τμημα οικονομικης επιστημης του ΟΠΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο miv έγραψε: #75 10-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από randy1989: Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο Πειραιά είναι αμιγώς οικονομικο/διοικητικό, είναι μετονομασία της ΑΒΣΠ, Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά με ειδικότητα τη Διοίκηση επιχειρήσεων και βιομηχανίας, όπως ακριβώς η ΑΒΣΘ, μετέπειτα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Και τα δύο ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Σίγουρα λιγότερο ιστορικά και γνωστά όσο η ΑΣΟΕΕ, πάντως ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Αρχική Δημοσίευση από gmat: woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρω τη μαντάμ, πάντως αν σου έστειλε κανένα μηνυμα του τύπου "Εμαθα οτι πέρασες στην ΑΣΟΕΕ και θέλω να σε συγχαρώ. Θα σε πάρω τηλέφωνο να βγούμε για καφέ, να τα πούμε για τη σχολή και να πάμε να σε γράψω", να είσαι σίγουρος οτι δεν σε γουστάρει. Είναι πασποδαπίτισσα και θέλει να σε τουμπάρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Ο dexter08 έγραψε: #76 12-09-09 13:24 ποιους μηνες εχουμε εξεταστικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο kotsos έγραψε: #77 12-09-09 13:54 Ιανουαριο-φεβρουαριο και ιουνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Ο koufontinas: #78 12-09-09 14:00 Ε, και σεπτεμβριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η anna_md έγραψε: #79 12-09-09 14:52 Να ρωτησω κατι...Τα περισσοτερα μαθηματα που γινονται? Εχω βρει στο νετ τα τρια κτιρια οπου θα γινονται μαθηματα αλλα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το "βασικο".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο kotsos έγραψε: #80 12-09-09 14:54 το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από koufontinas: Ε, και σεπτεμβριο. Click για ανάπτυξη... α ναι το βασικοτεροτο ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo shuuu wokedagoatt Saradhs michalopoulo redpointer TERMITISSSS Miaaaa durulu xat Giorgos216 Alin22 voοdoο an_gk Abiogenesis ggl Φινεύς Paniklas Nala tsiobieman GeorgePap2003 fmarulezkd Leo komm MIT_fan Eleni123- mimikos Nefpav Vasilis V Giii abc1234 Scandal Chrisa FRT diamag alextheo Asure JohnGreek SoyLydia20 Greg1900 don_vito Λαμπρινηη Panagiotis849 MarcoReus xriiistiiinaaa eri548 lnesb Bgpanos Rene2004 Stroka stefan SlimShady PapaLui fretoe Stelios725 J.Cameron cel123 Γιώργος - Κόρινθος Cassano tasost Viedo DiCafrio jimnikol21 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τέλος πάντων, να μπούμε στο θέμα μας. Το καλύτερο τμήμα για να σπουδάσεις οικονομικές επιστήμες, είναι του ΟΠΑ. Έχει μεγαλύτερη απήχηση, απ' όλα τα ομώνυμα τμήματα παντού, στο εσωτερικό, στο εξωτερικό κτλ. Το τμήμα του εκπα είναι και αυτό πολύ καλό τμήμα. Αρκετά καλό όσο και του παμακ και ίσως καλύτερο από του παπει. Εγώ είμαι 2ο ετής στο ΟΠΑ σε αυτό το τμήμα και λέω αυτά που ξέρω. Έχει πολύ καλούς καθηγητές όπως ο κ. Βέττας Νικόλαος και ο κ. Κατσουλάκος Ιωάννης. Μπορείς να κοιτάξεις για το τμήμα αυτό εδώ, αν σε ενδιαφέρει : https://www.econ.aueb.gr/ .[/quote] Tι αλλο καλο εχει το τμημα οικονομικης επιστημης του ΟΠΑ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο miv έγραψε: #75 10-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από randy1989: Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο Πειραιά είναι αμιγώς οικονομικο/διοικητικό, είναι μετονομασία της ΑΒΣΠ, Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά με ειδικότητα τη Διοίκηση επιχειρήσεων και βιομηχανίας, όπως ακριβώς η ΑΒΣΘ, μετέπειτα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Και τα δύο ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Σίγουρα λιγότερο ιστορικά και γνωστά όσο η ΑΣΟΕΕ, πάντως ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Αρχική Δημοσίευση από gmat: woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρω τη μαντάμ, πάντως αν σου έστειλε κανένα μηνυμα του τύπου "Εμαθα οτι πέρασες στην ΑΣΟΕΕ και θέλω να σε συγχαρώ. Θα σε πάρω τηλέφωνο να βγούμε για καφέ, να τα πούμε για τη σχολή και να πάμε να σε γράψω", να είσαι σίγουρος οτι δεν σε γουστάρει. Είναι πασποδαπίτισσα και θέλει να σε τουμπάρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Ο dexter08 έγραψε: #76 12-09-09 13:24 ποιους μηνες εχουμε εξεταστικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο kotsos έγραψε: #77 12-09-09 13:54 Ιανουαριο-φεβρουαριο και ιουνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Ο koufontinas: #78 12-09-09 14:00 Ε, και σεπτεμβριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η anna_md έγραψε: #79 12-09-09 14:52 Να ρωτησω κατι...Τα περισσοτερα μαθηματα που γινονται? Εχω βρει στο νετ τα τρια κτιρια οπου θα γινονται μαθηματα αλλα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το "βασικο".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο kotsos έγραψε: #80 12-09-09 14:54 το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από koufontinas: Ε, και σεπτεμβριο. Click για ανάπτυξη... α ναι το βασικοτεροτο ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo shuuu wokedagoatt Saradhs michalopoulo redpointer TERMITISSSS Miaaaa durulu xat Giorgos216 Alin22 voοdoο an_gk Abiogenesis ggl Φινεύς Paniklas Nala tsiobieman GeorgePap2003 fmarulezkd Leo komm MIT_fan Eleni123- mimikos Nefpav Vasilis V Giii abc1234 Scandal Chrisa FRT diamag alextheo Asure JohnGreek SoyLydia20 Greg1900 don_vito Λαμπρινηη Panagiotis849 MarcoReus xriiistiiinaaa eri548 lnesb Bgpanos Rene2004 Stroka stefan SlimShady PapaLui fretoe Stelios725 J.Cameron cel123 Γιώργος - Κόρινθος Cassano tasost Viedo DiCafrio jimnikol21 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από randy1989: Το πανεπιστήμιο του Πειραιά, όντως δεν ονομάζεται "Οικονομικό", αλλά θεωρείται. Click για ανάπτυξη... Το πανεπιστήμιο Πειραιά είναι αμιγώς οικονομικο/διοικητικό, είναι μετονομασία της ΑΒΣΠ, Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά με ειδικότητα τη Διοίκηση επιχειρήσεων και βιομηχανίας, όπως ακριβώς η ΑΒΣΘ, μετέπειτα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Και τα δύο ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Σίγουρα λιγότερο ιστορικά και γνωστά όσο η ΑΣΟΕΕ, πάντως ειναι οικονομικά πανεπιστήμια. Αρχική Δημοσίευση από gmat: woochoogirl, ξερεις καμια Παναγιωτα Κελ. απο την Πληροφορικη? Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρω τη μαντάμ, πάντως αν σου έστειλε κανένα μηνυμα του τύπου "Εμαθα οτι πέρασες στην ΑΣΟΕΕ και θέλω να σε συγχαρώ. Θα σε πάρω τηλέφωνο να βγούμε για καφέ, να τα πούμε για τη σχολή και να πάμε να σε γράψω", να είσαι σίγουρος οτι δεν σε γουστάρει. Είναι πασποδαπίτισσα και θέλει να σε τουμπάρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dexter08 Νεοφερμένο μέλος Ο dexter08 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 90 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:24 Ο dexter08 έγραψε: #76 12-09-09 13:24 ποιους μηνες εχουμε εξεταστικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο kotsos έγραψε: #77 12-09-09 13:54 Ιανουαριο-φεβρουαριο και ιουνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Ο koufontinas: #78 12-09-09 14:00 Ε, και σεπτεμβριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η anna_md έγραψε: #79 12-09-09 14:52 Να ρωτησω κατι...Τα περισσοτερα μαθηματα που γινονται? Εχω βρει στο νετ τα τρια κτιρια οπου θα γινονται μαθηματα αλλα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το "βασικο".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο kotsos έγραψε: #80 12-09-09 14:54 το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από koufontinas: Ε, και σεπτεμβριο. Click για ανάπτυξη... α ναι το βασικοτεροτο ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo shuuu wokedagoatt Saradhs michalopoulo redpointer TERMITISSSS Miaaaa durulu xat Giorgos216 Alin22 voοdoο an_gk Abiogenesis ggl Φινεύς Paniklas Nala tsiobieman GeorgePap2003 fmarulezkd Leo komm MIT_fan Eleni123- mimikos Nefpav Vasilis V Giii abc1234 Scandal Chrisa FRT diamag alextheo Asure JohnGreek SoyLydia20 Greg1900 don_vito Λαμπρινηη Panagiotis849 MarcoReus xriiistiiinaaa eri548 lnesb Bgpanos Rene2004 Stroka stefan SlimShady PapaLui fretoe Stelios725 J.Cameron cel123 Γιώργος - Κόρινθος Cassano tasost Viedo DiCafrio jimnikol21 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ποιους μηνες εχουμε εξεταστικη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:54 Ο kotsos έγραψε: #77 12-09-09 13:54 Ιανουαριο-φεβρουαριο και ιουνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Ο koufontinas: #78 12-09-09 14:00 Ε, και σεπτεμβριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η anna_md έγραψε: #79 12-09-09 14:52 Να ρωτησω κατι...Τα περισσοτερα μαθηματα που γινονται? Εχω βρει στο νετ τα τρια κτιρια οπου θα γινονται μαθηματα αλλα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το "βασικο".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο kotsos έγραψε: #80 12-09-09 14:54 το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από koufontinas: Ε, και σεπτεμβριο. Click για ανάπτυξη... α ναι το βασικοτεροτο ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo shuuu wokedagoatt Saradhs michalopoulo redpointer TERMITISSSS Miaaaa durulu xat Giorgos216 Alin22 voοdoο an_gk Abiogenesis ggl Φινεύς Paniklas Nala tsiobieman GeorgePap2003 fmarulezkd Leo komm MIT_fan Eleni123- mimikos Nefpav Vasilis V Giii abc1234 Scandal Chrisa FRT diamag alextheo Asure JohnGreek SoyLydia20 Greg1900 don_vito Λαμπρινηη Panagiotis849 MarcoReus xriiistiiinaaa eri548 lnesb Bgpanos Rene2004 Stroka stefan SlimShady PapaLui fretoe Stelios725 J.Cameron cel123 Γιώργος - Κόρινθος Cassano tasost Viedo DiCafrio jimnikol21 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ιανουαριο-φεβρουαριο και ιουνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koufontinas Εκκολαπτόμενο μέλος Ο koufontinas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:00 Ο koufontinas: #78 12-09-09 14:00 Ε, και σεπτεμβριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η anna_md έγραψε: #79 12-09-09 14:52 Να ρωτησω κατι...Τα περισσοτερα μαθηματα που γινονται? Εχω βρει στο νετ τα τρια κτιρια οπου θα γινονται μαθηματα αλλα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το "βασικο".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο kotsos έγραψε: #80 12-09-09 14:54 το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από koufontinas: Ε, και σεπτεμβριο. Click για ανάπτυξη... α ναι το βασικοτεροτο ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: donpablo shuuu wokedagoatt Saradhs michalopoulo redpointer TERMITISSSS Miaaaa durulu xat Giorgos216 Alin22 voοdoο an_gk Abiogenesis ggl Φινεύς Paniklas Nala tsiobieman GeorgePap2003 fmarulezkd Leo komm MIT_fan Eleni123- mimikos Nefpav Vasilis V Giii abc1234 Scandal Chrisa FRT diamag alextheo Asure JohnGreek SoyLydia20 Greg1900 don_vito Λαμπρινηη Panagiotis849 MarcoReus xriiistiiinaaa eri548 lnesb Bgpanos Rene2004 Stroka stefan SlimShady PapaLui fretoe Stelios725 J.Cameron cel123 Γιώργος - Κόρινθος Cassano tasost Viedo DiCafrio jimnikol21 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε, και σεπτεμβριο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna_md Δραστήριο μέλος Η αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 414 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:52 Η anna_md έγραψε: #79 12-09-09 14:52 Να ρωτησω κατι...Τα περισσοτερα μαθηματα που γινονται? Εχω βρει στο νετ τα τρια κτιρια οπου θα γινονται μαθηματα αλλα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το "βασικο".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο kotsos έγραψε: #80 12-09-09 14:54 το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από koufontinas: Ε, και σεπτεμβριο. Click για ανάπτυξη... α ναι το βασικοτεροτο ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Να ρωτησω κατι...Τα περισσοτερα μαθηματα που γινονται? Εχω βρει στο νετ τα τρια κτιρια οπου θα γινονται μαθηματα αλλα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το "βασικο".... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:54 Ο kotsos έγραψε: #80 12-09-09 14:54 το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από koufontinas: Ε, και σεπτεμβριο. Click για ανάπτυξη... α ναι το βασικοτεροτο ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από koufontinas: Ε, και σεπτεμβριο. Click για ανάπτυξη... α ναι το βασικοτεροτο ξεχασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.