anna_md
Δραστήριο μέλος

το βασικο ειναι το κτηριο της νομικης...νομιζω στην ακαδημιας ειναι...
Α μαλιστα...Ευχαριστω :thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anele
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
για να δω πως μπορω να δωσω και γω λιγη βοηθεια...
βασικο κτιριο ειναι σολωνος και μασσαλιας γωνια <εισοδος απο μασσαλιας> και πιο συγκεκριμενα 5ος οροφος... η γραμματεια στην οποια θα κανετε την εγγραφη σας ειναι στην αριστειδου αριθμο δεν θυμαμαι <σε μια μεγαλη πρασικη πορτα>..
μμμμ τι ααααλλο...

ααα τα μαθηματα ειναι ολα ολα 36 και θεωρητικα θεωρητικα ειναι ελαχιστα, ομως θεωρια εχουν ολα...
ααα και κατι αλλο η διαφορα του με το αντιστοιχο της ασοεε ειναι οτι εχει νομικα μαθηματα (καποια δικαια τα οποια ειναι μαθηματα επιλογης μαλιστα)..
Καπου ειδα οτι τα μαθηματα ξεκινανε 8/10 καλη αρχη λοιπον..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adigoni
Νεοφερμένο μέλος

Σε ευχαριστούμεχαχα πολλες αποριες βλεπωω..
βασικο κτιριο ειναι σολωνος και μασσαλιας γωνια <εισοδος απο μασσαλιας> και πιο συγκεκριμενα 5ος οροφος... η γραμματεια στην οποια θα κανετε την εγγραφη σας ειναι στην αριστειδου αριθμο δεν θυμαμαι <σε μια μεγαλη πρασικη πορτα>..
μμμμ τι ααααλλο...
ααα τα μαθηματα ειναι ολα ολα 36 και θεωρητικα θεωρητικα ειναι ελαχιστα, ομως θεωρια εχουν ολα...
ααα και κατι αλλο η διαφορα του με το αντιστοιχο της ασοεε ειναι οτι εχει νομικα μαθηματα (καποια δικαια τα οποια ειναι μαθηματα επιλογης μαλιστα)..

Ναι, τα μαθήματα αρχίζουν 8/10 κ 7/10 έχουμε ενημέρωση (για πρωτοετής).
anna_md
Δραστήριο μέλος

χαχα πολλες αποριες βλεπωω..
μμμμ τι ααααλλο...
Αριστειδου 11

Thanks για τις πληροφοριες...
Και κατι αλλο...πως ειναι η κατασταση οσον αφορα τα βιβλια?
Anele
Νεοφερμένο μέλος

το προβλημα ειναι γενικο σε ολες τις σχολες απλα εσενα ως καινουριος φοιτητης θα σου φανει καπως.
για να παρεις βιβλια πρεπει να δηλωσεις μαθηματα για την αντιστοιχη εξεταστικη και μετα θα περιμενεις ανακοινωση απο την γραμματεια οτι οι εκδοτικοι οικοι ειναι ετοιμοι κλπ κλπ
για να μην μακρυγορω τα βιβλια τα παιρνουμε συνηθως μια βδομαδα πριν τα χριστουγεννα και αν θυμαμαι καλα λιγο πριν το πασχα...
σε περιπτωση ομως που θες απο την αρχη του εξαμηνου βιβλια μπορεις να τα βρεις σε βιβλιοθηκη ή να σου τα δανεισει καποιος μεγαλυτερος ή καποιος που να μην τα χρειαζεται, μεχρι να παρεις τα δικα σου βιβλια..
εγω παντως τα δανειζομουν και εξακολουθω να δανειζομαι τα βιβλια απο ενα φιλο μου μεχρι να παρω τα δικα μου...

adigoni
Νεοφερμένο μέλος

Τριτη 22/09 απο Γκόβα-Καραγιαννόπουλος,
Τεταρτη 23/09 απο Καραδημα- Λατσουδας,
Πεμπτη 24/09 Λειβιδιωτη- Ντουμιτρασκου,
Παρασκευη 25/09 Ντούνης- Σταυρογιάννη
κ Δευτερα 28/09 απο Σταφυλα- Ψωμιάδη...
Εγώ ειμαι απο τους πρωτους :S
Anele
Νεοφερμένο μέλος

καλη δυναμη γιατι εχεις να φας πολυ πριξημο εκεινη την μερα...:s:s:s
anna_md
Δραστήριο μέλος

μην αγχωνεσαι δεν ειναι κατι το δυσκολο η εγγραφη απλα πρεπει να εχεις μαζι σου καποια εντυπα που θα σου ζητηθουν και εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να συμπληρωσεις μια αιτηση με ονομα επωνυμο πολη κατοικια κλπ κλπ κλπ...
Τι εννοεις? Απο τα κομματα στη σχολη?
dexter08
Νεοφερμένο μέλος

Τι εννοεις? Απο τα κομματα στη σχολη?
μαλλον απο την γραφειοκρατια που απαιτειται κατα την εγγραφη. εγω γραφομαι παρασκευη...παιδια στο σαιτ της σχολης αναφερει πως βρισκεται στην οδο Πεσματζογλου 8. περνωντας με το αυτοκινητο απο την πανεπιστημιου κοιταξα καθετα τον δρομο αλλα δεν ειδα την σχολη, παρα μονο το αρσακειο. Πεζματζογλου 8 ειναι τα κτιρια π θα κανουμε μαθημα? η που θα γινει η εγγραφη?
anna_md
Δραστήριο μέλος

μαλλον απο την γραφειοκρατια που απαιτειται κατα την εγγραφη. εγω γραφομαι παρασκευη...παιδια στο σαιτ της σχολης αναφερει πως βρισκεται στην οδο Πεσματζογλου 8. περνωντας με το αυτοκινητο απο την πανεπιστημιου κοιταξα καθετα τον δρομο αλλα δεν ειδα την σχολη, παρα μονο το αρσακειο. Πεζματζογλου 8 ειναι τα κτιρια π θα κανουμε μαθημα? η που θα γινει η εγγραφη?
Δε φαινεται το κτιριο αν το κοιταξεις απο κει...Πρεπει να μπεις στην Πεσμαζογλου και να πας Αριστειδου 11...Εκει θα γινει η εγγραφη
https://www.econ.uoa.gr/UA/content/gr/Article.aspx?office=16&folder=246&article=2154
Τα μαθηματα απ'οτι εχω καταλαβει δε θα γινονται εκει αλλα στην Ευριπιδου 14 και στην οδο Σινα 3 στο νεο κτιριο...στο τελευταιο θα γινονται τα περισσοτερα
Μπες στο google street γραψε "Εθνικο και καποδιστριακο πανεπιστημιο" και θα τα βρεις μια χαρα
https://maps.google.com/
adigoni
Νεοφερμένο μέλος

μην αγχωνεσαι δεν ειναι κατι το δυσκολο η εγγραφη απλα πρεπει να εχεις μαζι σου καποια εντυπα που θα σου ζητηθουν και εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να συμπληρωσεις μια αιτηση με ονομα επωνυμο πολη κατοικια κλπ κλπ κλπ...
Ευχαριστώ!

Οσων αφορα την λεσχη των ξενων γλωσσων.... πως μπορουμε ν δηλωσουμε οτι θελουμε ν παρακολουθησουμε καποια ξενη γλωσσα?? :/
Anele
Νεοφερμένο μέλος

Οσο για τα μαθηματα που λες, επειδη εισαι πρωτο ετος θα κανεις στον 5ο οροφο στο κεντρικο κτιριο της νομικης στην σολωνος και μασσαλιας. Στην ευριπιδου κανουνε τα μεγαλα ετη στα μαθηματα κατευθυνσεων..
Αααα και για το πρηξιμο που ειπα δεν ειναι για την γραφειοκρατεια, αλλα περισσοτερο για τις παραταξεις... Η κατασταση ειναι απο εκνευριστικη μεχρι και αστεια.. θα τα δεις και συ..
Για οποιαδηποτε απορια εχεις και γενικα οποιοσδηποτε αλλος και μπορω να βοηθησω σχετικα με την σχολη με μαθηματα βιβλια, σημειωσεις κλπ, μιας και που ειμαι και γω φοιτητρια εκει και εχω μια καποια εμπειρια παραπανω μπορεις να μου στελνεις και μαιλ στο el.g@windowslive.com ....
anna_md
Δραστήριο μέλος

Anele
Νεοφερμένο μέλος

Βασικα εχεις δυο επιλογες ή να πας κατευθειαν στην γραμματεια και να σε εξυπηρετησει εκεινη ή να σε βοηθησει καποιο παιδι απο τις παραταξεις. Και οι δυο επιλογες καλες ειναι απλα μονο προσεχε μην δινεις πολυ θαρρος...
Μην αγχωενεσαι παντως, ευκολο ειναι.. Πας συμπληρωνεις τις αιτησεις και φευγεις.. τιποτα το τρομερο..

anna_md
Δραστήριο μέλος

δεν ειναι καθολου δυσκολη η διαδικασια. Απλα μια δυο αιτησεις συμπληρωνεις... Μην αγχωνεσαι. Κοιτα και οι παραταξεις κατα μια εννοια να βοηθησουν θελουν αλλα ως παραταξεις εχουν και αλλα συμφεροντα..
Βασικα εχεις δυο επιλογες ή να πας κατευθειαν στην γραμματεια και να σε εξυπηρετησει εκεινη ή να σε βοηθησει καποιο παιδι απο τις παραταξεις. Και οι δυο επιλογες καλες ειναι απλα μονο προσεχε μην δινεις πολυ θαρρος...
Μην αγχωενεσαι παντως, ευκολο ειναι.. Πας συμπληρωνεις τις αιτησεις και φευγεις.. τιποτα το τρομερο..![]()
:thanks::thanks:
Anele
Νεοφερμένο μέλος

adigoni
Νεοφερμένο μέλος

anna_md
Δραστήριο μέλος

Οσον αφορα τα κομματα δε μου αρεσε καθολου...5 ατομα με ρωτησαν αν θελω βοηθεια και προσπαθουσα να τους αποφυγω οσο πιο ευγενικα μπορουσα. Τελικα με βοηθησε καποια κοπελα απο τη ΔΑΠ να συμπληρωσω το εγγραφο που μας εδωσαν...Με ρωτησε και για το κινητο μου για να με ενημερωσει "και καλα" για το προγραμμα αλλα της ειπα οτι θα το δω απο το site της σχολης...

Παντως εκεινη την ωρα που εκανα εγω την εγγραφη δεν ειδα πολλους πρωτοετεις

Δε μπορω να πω οτι καταλαβα πως ειναι το κλιμα, αφου τα αλλα 15-20 παιδια ηταν απο τα κομματα...Τι να πω...
Στις 7 οκτωβριου που θα παμε για την ενημερωση φανταζομαι θα ειναι τελειως διαφορετικα..Ελπιζω τουλαχιστον.
Εσενα πως σου φανηκε η "πρωτη" μερα?
dexter08
Νεοφερμένο μέλος

ειχα συνεννοηθει ηδη με ενα παιδι απο το τεταρτο ετος, να με βοηθησει στην εγγραφη, κ με περιμενε εξω απο την γραμματεια. βγαινοντας απο το μετρο ερχεται ενα παιδι κ προσφερθηκε να με βοηθησει. περναω τον δρομο κ προχωρω προς την κλαυθμωνος. για μια αποσταση 150-200 μετρων, με ρωτησαν 4 ατομα αν ειμαι πρωτοετης κ χρειαζομαι βοηθεια στην εγγραφη κλπ!xD
μεσα στην γραμματεια τωρα, πραγματικα δεν περιμενα τοσο κομματικο κλιμα! ευτυχως με βοηθησε το παιδι, συμπληρωσα τα χαρτια κ τελειωσα σε δεκα λεπτακια.
τωρα εχω περιεργεια να δω πως θα ειναι το κλιμα εντος του πανεπιστημιου στισ 8 του μηνα!

βεβαια ουτε κ γω ειδα πολλους πρωτοετεις. αντε να ημουν εγω και αλλα 6-7 ατομα. οι υπολοιποι απο τα κομματα ηταν..
anna_md
Δραστήριο μέλος

δν παει σ μενα η ερωτηση αλλα θα απαντησω
ειχα συνεννοηθει ηδη με ενα παιδι απο το τεταρτο ετος, να με βοηθησει στην εγγραφη, κ με περιμενε εξω απο την γραμματεια. βγαινοντας απο το μετρο ερχεται ενα παιδι κ προσφερθηκε να με βοηθησει. περναω τον δρομο κ προχωρω προς την κλαυθμωνος. για μια αποσταση 150-200 μετρων, με ρωτησαν 4 ατομα αν ειμαι πρωτοετης κ χρειαζομαι βοηθεια στην εγγραφη κλπ!xD
μεσα στην γραμματεια τωρα, πραγματικα δεν περιμενα τοσο κομματικο κλιμα! ευτυχως με βοηθησε το παιδι, συμπληρωσα τα χαρτια κ τελειωσα σε δεκα λεπτακια.
τωρα εχω περιεργεια να δω πως θα ειναι το κλιμα εντος του πανεπιστημιου στισ 8 του μηνα!
βεβαια ουτε κ γω ειδα πολλους πρωτοετεις. αντε να ημουν εγω και αλλα 6-7 ατομα. οι υπολοιποι απο τα κομματα ηταν..

-------------------
βρηκα αυτο στο site της σχολης...Ειναι το ωρολογιο προγραμμα α' εξαμηνου για το 2009-2010. https://www.econ.uoa.gr/UA/content/gr/Article.aspx?office=16&folder=246&article=2173
Δεν ειναι για πρωτοετεις ομως...ετσι δεν ειναι?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Saradhs michalopoulo
- redpointer
- TERMITISSSS
- Miaaaa
- durulu
- xat
- Giorgos216
- Alin22
- VouDou
- an_gk
- Abiogenesis
- ggl
- Φινεύς
- Paniklas
- Nala
- tsiobieman
- Hased Babis
- GeorgePap2003
- fmarulezkd
- Leo komm
- MIT_fan
- Eleni123-
- mimikos
- Nefpav
- Vasilis V
- Giii
- abc1234
- Scandal
- Chrisa
- FRT
- diamag
- alextheo
- Asure
- JohnGreek
- SoyLydia20
- Greg1900
- don_vito
- Λαμπρινηη
- Panagiotis849
- MarcoReus
- xriiistiiinaaa
- eri548
- lnesb
- Bgpanos
- Rene2004
- Stroka
- stefan
- SlimShady
- PapaLui
- fretoe
- Stelios725
- J.Cameron
- cel123
- Γιώργος - Κόρινθος
- Cassano
- tasost
- Viedo
- DiCafrio
- jimnikol21
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.