Οικονομικής Επιστήμης ΠΑΠΕΙ - ψάχνω την ύλη εξετάσεων

Fedon

Νεοφερμένο μέλος

Ο Fedon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης Πειραιά. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Ειμαι πρωτοετης στο παπει και δεν πηγα στο 1 εξαμηνο και δεν εχω τα φυλλαδια και τις σημειωσεις για να δωσω τα μαθηματα το σεπτεμβρη.Οι συμφοιτητες μου τα εχουν πεταξει αφου τα περασαν και δεν εχω τα φυλλαδια που εδιναν.Τι μπορω να κανω;Αν στειλω μαιλ ο καθηγητης θα μου στειλει τα φυλλαδια;

Ειμαι πρωτοετης στο παπει και δεν πηγα στο 1 εξαμηνο και δεν εχω τα φυλλαδια και τις σημειωσεις για να δωσω τα μαθηματα το σεπτεμβρη.
Οι διαλέξεις και οι σημειώσεις δεν υπάρχουν σε μορφή pdf ή βίντεο στα site του πανεπιστημίου? Αν ναι τότε είναι λάθος από πλευράς του τμήματος σου, από ότι έχω ακούσει για τμήματα όπως το τμήμα Πληροφορικής του ΠΑΠΕΙ οι διαλέξεις υπάρχουν διαδυκτιακά ως pdf.

Μπορείς να ρωτήσεις ποια είναι η ύλη των μαθημάτων ποια φυλλάδια να σου δώσουν?

Ειμαι πρωτοετης στο παπει και δεν πηγα στο 1 εξαμηνο και δεν εχω τα φυλλαδια και τις σημειωσεις για να δωσω τα μαθηματα το σεπτεμβρη.Οι συμφοιτητες μου τα εχουν πεταξει αφου τα περασαν και δεν εχω τα φυλλαδια που εδιναν.Τι μπορω να κανω;Αν στειλω μαιλ ο καθηγητης θα μου στειλει τα φυλλαδια;
Ρώτα κανένα ΔΑΠίτη, θα σε βοηθήσει, αλλά με αντάλλαγμα :D

Δεν έχετε eclass στο παπει; :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back