Fedon Νεοφερμένο μέλος Ο Fedon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης Πειραιά. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 17:24 Ο Fedon έγραψε: #1 05-02-23 17:24 Ειμαι πρωτοετης στο παπει και δεν πηγα στο 1 εξαμηνο και δεν εχω τα φυλλαδια και τις σημειωσεις για να δωσω τα μαθηματα το σεπτεμβρη.Οι συμφοιτητες μου τα εχουν πεταξει αφου τα περασαν και δεν εχω τα φυλλαδια που εδιναν.Τι μπορω να κανω;Αν στειλω μαιλ ο καθηγητης θα μου στειλει τα φυλλαδια; monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:31 Η monaxiko brizolaki: #2 05-02-23 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Fedon: Ειμαι πρωτοετης στο παπει και δεν πηγα στο 1 εξαμηνο Click για ανάπτυξη... Αρχικά γιατί δεν πήγαινες ; Αρχική Δημοσίευση από Fedon: Αν στειλω μαιλ ο καθηγητης θα μου στειλει τα φυλλαδια; Click για ανάπτυξη... Δυσκολο Guest 968714 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:51 Ο Guest 968714: #3 05-02-23 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Fedon: Ειμαι πρωτοετης στο παπει και δεν πηγα στο 1 εξαμηνο και δεν εχω τα φυλλαδια και τις σημειωσεις για να δωσω τα μαθηματα το σεπτεμβρη. Click για ανάπτυξη... Οι διαλέξεις και οι σημειώσεις δεν υπάρχουν σε μορφή pdf ή βίντεο στα site του πανεπιστημίου? Αν ναι τότε είναι λάθος από πλευράς του τμήματος σου, από ότι έχω ακούσει για τμήματα όπως το τμήμα Πληροφορικής του ΠΑΠΕΙ οι διαλέξεις υπάρχουν διαδυκτιακά ως pdf. Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:27 Ο Alexecon1991: #4 05-02-23 19:27 Μπορείς να ρωτήσεις ποια είναι η ύλη των μαθημάτων ποια φυλλάδια να σου δώσουν? cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:34 Ο cha0s έγραψε: #5 05-02-23 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedon: Ειμαι πρωτοετης στο παπει και δεν πηγα στο 1 εξαμηνο και δεν εχω τα φυλλαδια και τις σημειωσεις για να δωσω τα μαθηματα το σεπτεμβρη.Οι συμφοιτητες μου τα εχουν πεταξει αφου τα περασαν και δεν εχω τα φυλλαδια που εδιναν.Τι μπορω να κανω;Αν στειλω μαιλ ο καθηγητης θα μου στειλει τα φυλλαδια; Click για ανάπτυξη... Ρώτα κανένα ΔΑΠίτη, θα σε βοηθήσει, αλλά με αντάλλαγμα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.745 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 01:22 Ο Scandal έγραψε: #6 06-02-23 01:22 Δεν έχετε eclass στο παπει; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: λιλα ilal1200 UserGr2023 Nick254 eukleidhs1821 Unboxholics Scandal nucomer Paragontas7000 eirinipap constansn SoyN Lathy george777 ggl Maynard spring day thenutritionist Kitana tsiobieman JoannaVas Alexecon1991 lepipini Panagiotis849 ΘανάσοςG4 Dr. Gl. Luminous Than003 thecrazycretan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειμαι πρωτοετης στο παπει και δεν πηγα στο 1 εξαμηνο και δεν εχω τα φυλλαδια και τις σημειωσεις για να δωσω τα μαθηματα το σεπτεμβρη.Οι συμφοιτητες μου τα εχουν πεταξει αφου τα περασαν και δεν εχω τα φυλλαδια που εδιναν.Τι μπορω να κανω;Αν στειλω μαιλ ο καθηγητης θα μου στειλει τα φυλλαδια;
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:31 Η monaxiko brizolaki: #2 05-02-23 18:31 Αρχική Δημοσίευση από Fedon: Ειμαι πρωτοετης στο παπει και δεν πηγα στο 1 εξαμηνο Click για ανάπτυξη... Αρχικά γιατί δεν πήγαινες ; Αρχική Δημοσίευση από Fedon: Αν στειλω μαιλ ο καθηγητης θα μου στειλει τα φυλλαδια; Click για ανάπτυξη... Δυσκολο Guest 968714 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:51 Ο Guest 968714: #3 05-02-23 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Fedon: Ειμαι πρωτοετης στο παπει και δεν πηγα στο 1 εξαμηνο και δεν εχω τα φυλλαδια και τις σημειωσεις για να δωσω τα μαθηματα το σεπτεμβρη. Click για ανάπτυξη... Οι διαλέξεις και οι σημειώσεις δεν υπάρχουν σε μορφή pdf ή βίντεο στα site του πανεπιστημίου? Αν ναι τότε είναι λάθος από πλευράς του τμήματος σου, από ότι έχω ακούσει για τμήματα όπως το τμήμα Πληροφορικής του ΠΑΠΕΙ οι διαλέξεις υπάρχουν διαδυκτιακά ως pdf. Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:27 Ο Alexecon1991: #4 05-02-23 19:27 Μπορείς να ρωτήσεις ποια είναι η ύλη των μαθημάτων ποια φυλλάδια να σου δώσουν? cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:34 Ο cha0s έγραψε: #5 05-02-23 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedon: Ειμαι πρωτοετης στο παπει και δεν πηγα στο 1 εξαμηνο και δεν εχω τα φυλλαδια και τις σημειωσεις για να δωσω τα μαθηματα το σεπτεμβρη.Οι συμφοιτητες μου τα εχουν πεταξει αφου τα περασαν και δεν εχω τα φυλλαδια που εδιναν.Τι μπορω να κανω;Αν στειλω μαιλ ο καθηγητης θα μου στειλει τα φυλλαδια; Click για ανάπτυξη... Ρώτα κανένα ΔΑΠίτη, θα σε βοηθήσει, αλλά με αντάλλαγμα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.745 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 01:22 Ο Scandal έγραψε: #6 06-02-23 01:22 Δεν έχετε eclass στο παπει; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: λιλα ilal1200 UserGr2023 Nick254 eukleidhs1821 Unboxholics Scandal nucomer Paragontas7000 eirinipap constansn SoyN Lathy george777 ggl Maynard spring day thenutritionist Kitana tsiobieman JoannaVas Alexecon1991 lepipini Panagiotis849 ΘανάσοςG4 Dr. Gl. Luminous Than003 thecrazycretan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fedon: Ειμαι πρωτοετης στο παπει και δεν πηγα στο 1 εξαμηνο Click για ανάπτυξη... Αρχικά γιατί δεν πήγαινες ; Αρχική Δημοσίευση από Fedon: Αν στειλω μαιλ ο καθηγητης θα μου στειλει τα φυλλαδια; Click για ανάπτυξη... Δυσκολο
Guest 968714 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:51 Ο Guest 968714: #3 05-02-23 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Fedon: Ειμαι πρωτοετης στο παπει και δεν πηγα στο 1 εξαμηνο και δεν εχω τα φυλλαδια και τις σημειωσεις για να δωσω τα μαθηματα το σεπτεμβρη. Click για ανάπτυξη... Οι διαλέξεις και οι σημειώσεις δεν υπάρχουν σε μορφή pdf ή βίντεο στα site του πανεπιστημίου? Αν ναι τότε είναι λάθος από πλευράς του τμήματος σου, από ότι έχω ακούσει για τμήματα όπως το τμήμα Πληροφορικής του ΠΑΠΕΙ οι διαλέξεις υπάρχουν διαδυκτιακά ως pdf. Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:27 Ο Alexecon1991: #4 05-02-23 19:27 Μπορείς να ρωτήσεις ποια είναι η ύλη των μαθημάτων ποια φυλλάδια να σου δώσουν? cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:34 Ο cha0s έγραψε: #5 05-02-23 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedon: Ειμαι πρωτοετης στο παπει και δεν πηγα στο 1 εξαμηνο και δεν εχω τα φυλλαδια και τις σημειωσεις για να δωσω τα μαθηματα το σεπτεμβρη.Οι συμφοιτητες μου τα εχουν πεταξει αφου τα περασαν και δεν εχω τα φυλλαδια που εδιναν.Τι μπορω να κανω;Αν στειλω μαιλ ο καθηγητης θα μου στειλει τα φυλλαδια; Click για ανάπτυξη... Ρώτα κανένα ΔΑΠίτη, θα σε βοηθήσει, αλλά με αντάλλαγμα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.745 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 01:22 Ο Scandal έγραψε: #6 06-02-23 01:22 Δεν έχετε eclass στο παπει; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: λιλα ilal1200 UserGr2023 Nick254 eukleidhs1821 Unboxholics Scandal nucomer Paragontas7000 eirinipap constansn SoyN Lathy george777 ggl Maynard spring day thenutritionist Kitana tsiobieman JoannaVas Alexecon1991 lepipini Panagiotis849 ΘανάσοςG4 Dr. Gl. Luminous Than003 thecrazycretan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fedon: Ειμαι πρωτοετης στο παπει και δεν πηγα στο 1 εξαμηνο και δεν εχω τα φυλλαδια και τις σημειωσεις για να δωσω τα μαθηματα το σεπτεμβρη. Click για ανάπτυξη... Οι διαλέξεις και οι σημειώσεις δεν υπάρχουν σε μορφή pdf ή βίντεο στα site του πανεπιστημίου? Αν ναι τότε είναι λάθος από πλευράς του τμήματος σου, από ότι έχω ακούσει για τμήματα όπως το τμήμα Πληροφορικής του ΠΑΠΕΙ οι διαλέξεις υπάρχουν διαδυκτιακά ως pdf.
Alexecon1991 Δραστήριο μέλος Ο Alexecon1991 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Παιδαγωγικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:27 Ο Alexecon1991: #4 05-02-23 19:27 Μπορείς να ρωτήσεις ποια είναι η ύλη των μαθημάτων ποια φυλλάδια να σου δώσουν? cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:34 Ο cha0s έγραψε: #5 05-02-23 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedon: Ειμαι πρωτοετης στο παπει και δεν πηγα στο 1 εξαμηνο και δεν εχω τα φυλλαδια και τις σημειωσεις για να δωσω τα μαθηματα το σεπτεμβρη.Οι συμφοιτητες μου τα εχουν πεταξει αφου τα περασαν και δεν εχω τα φυλλαδια που εδιναν.Τι μπορω να κανω;Αν στειλω μαιλ ο καθηγητης θα μου στειλει τα φυλλαδια; Click για ανάπτυξη... Ρώτα κανένα ΔΑΠίτη, θα σε βοηθήσει, αλλά με αντάλλαγμα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.745 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 01:22 Ο Scandal έγραψε: #6 06-02-23 01:22 Δεν έχετε eclass στο παπει; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: λιλα ilal1200 UserGr2023 Nick254 eukleidhs1821 Unboxholics Scandal nucomer Paragontas7000 eirinipap constansn SoyN Lathy george777 ggl Maynard spring day thenutritionist Kitana tsiobieman JoannaVas Alexecon1991 lepipini Panagiotis849 ΘανάσοςG4 Dr. Gl. Luminous Than003 thecrazycretan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 19:34 Ο cha0s έγραψε: #5 05-02-23 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Fedon: Ειμαι πρωτοετης στο παπει και δεν πηγα στο 1 εξαμηνο και δεν εχω τα φυλλαδια και τις σημειωσεις για να δωσω τα μαθηματα το σεπτεμβρη.Οι συμφοιτητες μου τα εχουν πεταξει αφου τα περασαν και δεν εχω τα φυλλαδια που εδιναν.Τι μπορω να κανω;Αν στειλω μαιλ ο καθηγητης θα μου στειλει τα φυλλαδια; Click για ανάπτυξη... Ρώτα κανένα ΔΑΠίτη, θα σε βοηθήσει, αλλά με αντάλλαγμα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.745 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 01:22 Ο Scandal έγραψε: #6 06-02-23 01:22 Δεν έχετε eclass στο παπει; Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Fedon: Ειμαι πρωτοετης στο παπει και δεν πηγα στο 1 εξαμηνο και δεν εχω τα φυλλαδια και τις σημειωσεις για να δωσω τα μαθηματα το σεπτεμβρη.Οι συμφοιτητες μου τα εχουν πεταξει αφου τα περασαν και δεν εχω τα φυλλαδια που εδιναν.Τι μπορω να κανω;Αν στειλω μαιλ ο καθηγητης θα μου στειλει τα φυλλαδια; Click για ανάπτυξη... Ρώτα κανένα ΔΑΠίτη, θα σε βοηθήσει, αλλά με αντάλλαγμα
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.745 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2023 στις 01:22 Ο Scandal έγραψε: #6 06-02-23 01:22 Δεν έχετε eclass στο παπει;