Οδύσσεια, Ιλιάδα ή Ελένη

Ποιο από τα 3 σας αρέσει περισσότερο;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 175)
  • Οδύσσεια

Ψήφοι: 61 34,9%
  • Ιλιάδα

Ψήφοι: 22 12,6%
  • Ελένη

Ψήφοι: 54 30,9%
  • Κανένα

Ψήφοι: 30 17,1%
  • Όλα

Ψήφοι: 8 4,6%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    175
Οδύσσεια FTW!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οδυσσεια με χιλια.Ειναι εντελως σαν παραμυθακι.Η ιλιαδα δεν μ'αρεσε καφολου και η Ελενη ενταξει καλη ειναι και αυτη δεν λεω αλλα ολο εννοειες και γενικα ειναι θεατρικο εργο οποτε ειναι προτιμοτερο να την δεις στο θεατρο.

:clapup: Συμφωνω....φετος κανω Ιλιαδα και δεν μου αρεσει καθολου,ενω η Οδυσσεια ειναι πιο ωραια!!! (Ελενη ομως δεν εχω κανει ακομα οποτε δεν ξερω)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η Ιλιάδα δεν με ξετρελάνε, αλλά Οδύσσεια και Ελένη είναι πολύ ενδιαφέροντα :)

Τωρα που κανουμε και Ιλιαδα, μου αρεσει περισσοτερο η Οδυσσεια. Ελενη δεν εχω κανει ακομα για να ξερω):)

κανενα δεν μου αρεσε....:hmm: παντα ζωγραφιζα...αλλα εγραφα 20 στα διαγωνισματα και μου εβαζαν 20 ...πρεπει να ξεθαψω εκεινα τα βιβλια να δω τα σκιτσα μου

Ελένη θα 'λεγα... Είναι ωραία ιστορία με περιπέτεια...

Τώρα θα προτιμήσω την Ιλιάδα από την Οδύσσεια. Η Ιλιάδα έχει περισσότερη δράση και μου αρέσει πολύ που και οι θεοί συμμετέχουν στον πόλεμο. Η Οδύσσεια καλή είναι αλλά πολύ παραμύθι, νανι νανι, μπιμπερο, κλπ. Είναι για τα 2χρονα.

Πάντως , δεν πιστεύω να μπορεί κάποιος να έχει ολοκληρωμένη άποψη για ένα απο αυτά , αν τα γράφει στα παλία του τα παπούτσια και σε κάθε τρίμηνο παίρνει 5-12.:P
Σιγουρα εαν καποιος δεν διαβαζει ποτε και δεν δινει σημασια οντως δεν μπορει να εχει αποψη.Ομως αμα διαβαζεις και δινεις σημασια μπορεις να σχηματισεις μια αποψη οποιοσδηποτε και να ειναι ο βαθμος σου.

Οδύσειαα!! Η Ιλιάδα είναι απαίσια! :S Ελένη δεν έχω διδαχτεί... :whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οδύσσεια και Ιλιάδα είναι τέλεια. Έχω μια μικρή προτίμηση στην Ιλιάδα όμως όχι τόσο για τη δράση όσο για την ψυχογραφία των ηρώων.
Ελένη δεν μου άρεσε. Βαριόμουν πολύ αν και έγραφα 20. Η κοπέλα όλο έκλαιγε και μετά παγίδεψαν και τον καημένο το βασιλιά:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελενη φυσικα !!! ειναι το πιο ωραιο!

μου αρέσουν η οδύσσεια και η ελένη! το αγαπημένο μου όμως είναι η οδύσσεια!

εγώ μέχρι στιγμή έχω κάνει μόνο οδύσσεια και... χάλια, τους χειρότερους βαθμούς εκεί τους παίρνω...

Εγώ σαν έμπειρος ( :D ) που τα έχω κάνει όλα θα πω Οδύσσεια και Ιλιάδα (βέβαια επειδη δεν γινοταν να ψηφίσω δύο έβαλα την Οδύσσεια τυχαία), γιατί πιστεύω πως και από τα δύο αυτά έργα του Ομήρου μπορεί να διδαχθεί κάποιος πάρα πολλά πράγματα από τους ήρωες αυτών.

Και τα τρία μ' άρεσαν πολύ αλλά σίγουρα το αγαπημένο μου ήταν η Οδύσσεια.

εμενα το αγαπημενο μου ηταν η ελενη!!!
το μονο φιλολογικο μαθημα που ειχα ορεξη να κανω:P

Δεν έχω κάνει Ελένη ακόμη, αλλά ανάμεσα στην Οδύσσεια και την Ιλιάδα, Ιλιάδα!`:D

Ελένη αλλα και η Οδύσσεια ωραία είναι

Ελένη φορέβα!!

Αν και εμείς την Ιλιάδα την διδαχτήκαμε πολύ φευγαλέα, γιατί την κάναμε στην Α μετά την Οδύσσεια...

Εγώ παρόλο που δεν μ'αρεσουν τα φιλολογικα μαθήματα, μπορώ να πω πως την Ελένη τη βρίσκω αρκετά ωραία... Καλύτερη από τα Ομηρικά Έπη, γιατί έχει αρκετές ανατροπές και είναι αρκετά πρωτότυπο....

Πάντως όπως και να 'χει, στο βάθος είναι και οι τρεις ερωτικές ιστορίες (αν εξαιρέσουμε κάτι μάχες, κάτι τέρατα που παίζουν...)

Πάντως όπως και να 'χει, στο βάθος είναι και οι τρεις ερωτικές ιστορίες (αν εξαιρέσουμε κάτι μάχες, κάτι τέρατα που παίζουν...)

Ε, δεν θα το λεγα... Οκ, παίζει και ερωτικό στοιχείο, αλλά δεν μπορούμε να τις αποκαλέσουμε ερωτικές ιστορίες έτσι απλά...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back