gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:35 Ο gregory nub: #461 23-09-13 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Εμένα μου είπαν να πάω από Τρίτη διότι έχουν αναστολή εργασίας Πέμπτη, Παρασκευή και Δευτέρα ( !! ). Στο μεταξύ έκανε εγγραφή σε όσους δεν ήταν από Θεσ/νίκη. Λες και εμείς τσάμπα πηγαίνουμε ως εκεί. Click για ανάπτυξη... Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:32 Η eirini9595: #462 27-09-13 00:32 Παιδια τις πρωτες μερες των μαθηματων σε πρηζουν οι παραταξεις ή ολη η "φασαρια" γινεται μονο στην εγγραφη {γιατι οταν εκανα την εγγραφη δεν υπηρχε ιχνος απο παραταξη και γενικα δεν υπηρχε ψυχη.....} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:54 Η Always_in_love: #463 30-09-13 19:54 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: Παιδια τις πρωτες μερες των μαθηματων σε πρηζουν οι παραταξεις ή ολη η "φασαρια" γινεται μονο στην εγγραφη {γιατι οταν εκανα την εγγραφη δεν υπηρχε ιχνος απο παραταξη και γενικα δεν υπηρχε ψυχη.....} Click για ανάπτυξη... Στην εγγραφή δεν υπήρχε ψυχή;wtf??? Γενικά, τους πρωτοετείς τους ζαλίζουν,αλλά στη περίπτωση σου μπερδεύτηκα,είστε λίγοι φοιτητές ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:58 Η eirini9595: #464 30-09-13 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Στην εγγραφή δεν υπήρχε ψυχή;wtf??? Γενικά, τους πρωτοετείς τους ζαλίζουν,αλλά στη περίπτωση σου μπερδεύτηκα,είστε λίγοι φοιτητές ; Click για ανάπτυξη... 126 δεχτηκε το πανεπιστημιο φετος!! νομιζω οτι δεν ειμαστε και πολλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:57 Η Always_in_love: #465 30-09-13 21:57 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: 126 δεχτηκε το πανεπιστημιο φετος!! νομιζω οτι δεν ειμαστε και πολλοι Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είστε παρά πολλοί. Εμένα με είχαν ζαλίσει στο πρώτο έτος ελεεινα,σε κάθε διάλλειμα μα φανταστείς. Όταν στο τέταρτο έτος στα καλά καθούμενα με πήρε τηλ παραταξητης,ενώ είχαμε να μιλήσουμε από την εποχή των δεινοσαύρων,(ήθελε λέει να πάμε μαζί στην αίθουσα,να με περιμένει μα συναντηθούμε) του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:07 Ο nPb έγραψε: #466 30-09-13 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Click για ανάπτυξη... Πολλοί στο 4ο έτος παθαίνουν την κρίση του 1ο-ετή φοιτητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 00:08 Η Always_in_love: #467 01-10-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πολλοί στο 4ο έτος παθαίνουν την κρίση του 1ο-ετή φοιτητή. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 18:14 Η eirini9595: #468 01-10-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Όντως δεν είστε παρά πολλοί. Εμένα με είχαν ζαλίσει στο πρώτο έτος ελεεινα,σε κάθε διάλλειμα μα φανταστείς. Όταν στο τέταρτο έτος στα καλά καθούμενα με πήρε τηλ παραταξητης,ενώ είχαμε να μιλήσουμε από την εποχή των δεινοσαύρων,(ήθελε λέει να πάμε μαζί στην αίθουσα,να με περιμένει μα συναντηθούμε) του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 18:27 Ο lexritis έγραψε: #469 01-10-13 18:27 εγω παντως θα δεχτω οποιαδηποτε βοηθεια μου προσφερουν.περυσι που ειχα παει στην πρωτη μου σχολη μια χαρα με βοηθησανε.σιγα μην σας φανε κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:31 Η Always_in_love: #470 01-10-13 21:31 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα..... Click για ανάπτυξη... Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CollegeLife Νεοφερμένο μέλος Η CollegeLife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:44 Η CollegeLife: #471 01-10-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Always_in_love: #472 01-10-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Στο διάλλειμα λέω,κάνουν επισκέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:54 Η eirini9595: #473 01-10-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:02 Η Always_in_love: #474 01-10-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:10 Η ZETAXA έγραψε: #475 01-10-13 23:10 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Αν καθονται μπροστα σου, πισω σου, δεξια-αριστερα εν ωρα μαθηματος μπορουν να σου πιασουν την κουβεντα! Σε εμενα μια φορα εγινε αρχισε να μου μιλαει η παραταξιακη κανονικα ειπαμε να παμε για καφε κι οταν μετα απο λιγες μερες με πηρε τηλεφωνο κι αρχισε να μου λεει για ξυλο που επεσε με αντιπαλη παραταξη ειχα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:20 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #476 01-10-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Παίρνουν το μικρόφωνο εν ώρα διαλλείματος και αρχίζουν το διάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:04 Ο Eliminated: #477 02-10-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα Click για ανάπτυξη... Γράφτηκα και εγώ επιτέλους. Καλά φοβερή η Σούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Η eirini9595: #478 02-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!! θελω να περασει η πρωτη μερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. okie_dokie Νεοφερμένο μέλος Η okie_dokie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η okie_dokie: #479 03-10-13 15:31 ρε παιδιαα, γραφτηκε κανενας α/ετης στο πανεπιστημιο ιωαννινων ; εγω δευτερα θα παω γιατι ειδα οτι ξεκινανε ασχετως τα μαθηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:56 Ο Effort έγραψε: #480 03-10-13 15:56 Btw, οσοι πηγαν να γραφτουν στην ιατρικη απθ, τους σταματησαν απο την δαπ (η οπως αλλιως λεγεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap louminis Kafkinos Corfu kitty George113838 Searching Entropy24 idkser tomftw kalhkardia BiteTheDust Cat lady Eirinakiii8 Τρελας123 Γιώτα Γιαννακού g59 phoni Wonderkid ladybookworm Philologist Vminkook GeorgePap2003 Paraskevoula_5 air_fish Freddys Panos_02 Nikoleta_Giann Αννα1 EcoBill dim6 stefan Jocaste Criplim StudyFreak04 Natassa02 nicole1982 Lathy Arvacon Nefh_ foteiniandr Tina02 Γιώργος - Κόρινθος MIkeTr123 Panagiotis849 rekcoR Alma Libre hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eliminated: Εμένα μου είπαν να πάω από Τρίτη διότι έχουν αναστολή εργασίας Πέμπτη, Παρασκευή και Δευτέρα ( !! ). Στο μεταξύ έκανε εγγραφή σε όσους δεν ήταν από Θεσ/νίκη. Λες και εμείς τσάμπα πηγαίνουμε ως εκεί. Click για ανάπτυξη... Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:32 Η eirini9595: #462 27-09-13 00:32 Παιδια τις πρωτες μερες των μαθηματων σε πρηζουν οι παραταξεις ή ολη η "φασαρια" γινεται μονο στην εγγραφη {γιατι οταν εκανα την εγγραφη δεν υπηρχε ιχνος απο παραταξη και γενικα δεν υπηρχε ψυχη.....} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:54 Η Always_in_love: #463 30-09-13 19:54 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: Παιδια τις πρωτες μερες των μαθηματων σε πρηζουν οι παραταξεις ή ολη η "φασαρια" γινεται μονο στην εγγραφη {γιατι οταν εκανα την εγγραφη δεν υπηρχε ιχνος απο παραταξη και γενικα δεν υπηρχε ψυχη.....} Click για ανάπτυξη... Στην εγγραφή δεν υπήρχε ψυχή;wtf??? Γενικά, τους πρωτοετείς τους ζαλίζουν,αλλά στη περίπτωση σου μπερδεύτηκα,είστε λίγοι φοιτητές ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:58 Η eirini9595: #464 30-09-13 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Στην εγγραφή δεν υπήρχε ψυχή;wtf??? Γενικά, τους πρωτοετείς τους ζαλίζουν,αλλά στη περίπτωση σου μπερδεύτηκα,είστε λίγοι φοιτητές ; Click για ανάπτυξη... 126 δεχτηκε το πανεπιστημιο φετος!! νομιζω οτι δεν ειμαστε και πολλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:57 Η Always_in_love: #465 30-09-13 21:57 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: 126 δεχτηκε το πανεπιστημιο φετος!! νομιζω οτι δεν ειμαστε και πολλοι Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είστε παρά πολλοί. Εμένα με είχαν ζαλίσει στο πρώτο έτος ελεεινα,σε κάθε διάλλειμα μα φανταστείς. Όταν στο τέταρτο έτος στα καλά καθούμενα με πήρε τηλ παραταξητης,ενώ είχαμε να μιλήσουμε από την εποχή των δεινοσαύρων,(ήθελε λέει να πάμε μαζί στην αίθουσα,να με περιμένει μα συναντηθούμε) του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:07 Ο nPb έγραψε: #466 30-09-13 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Click για ανάπτυξη... Πολλοί στο 4ο έτος παθαίνουν την κρίση του 1ο-ετή φοιτητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 00:08 Η Always_in_love: #467 01-10-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πολλοί στο 4ο έτος παθαίνουν την κρίση του 1ο-ετή φοιτητή. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 18:14 Η eirini9595: #468 01-10-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Όντως δεν είστε παρά πολλοί. Εμένα με είχαν ζαλίσει στο πρώτο έτος ελεεινα,σε κάθε διάλλειμα μα φανταστείς. Όταν στο τέταρτο έτος στα καλά καθούμενα με πήρε τηλ παραταξητης,ενώ είχαμε να μιλήσουμε από την εποχή των δεινοσαύρων,(ήθελε λέει να πάμε μαζί στην αίθουσα,να με περιμένει μα συναντηθούμε) του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 18:27 Ο lexritis έγραψε: #469 01-10-13 18:27 εγω παντως θα δεχτω οποιαδηποτε βοηθεια μου προσφερουν.περυσι που ειχα παει στην πρωτη μου σχολη μια χαρα με βοηθησανε.σιγα μην σας φανε κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:31 Η Always_in_love: #470 01-10-13 21:31 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα..... Click για ανάπτυξη... Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CollegeLife Νεοφερμένο μέλος Η CollegeLife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:44 Η CollegeLife: #471 01-10-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Always_in_love: #472 01-10-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Στο διάλλειμα λέω,κάνουν επισκέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:54 Η eirini9595: #473 01-10-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:02 Η Always_in_love: #474 01-10-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:10 Η ZETAXA έγραψε: #475 01-10-13 23:10 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Αν καθονται μπροστα σου, πισω σου, δεξια-αριστερα εν ωρα μαθηματος μπορουν να σου πιασουν την κουβεντα! Σε εμενα μια φορα εγινε αρχισε να μου μιλαει η παραταξιακη κανονικα ειπαμε να παμε για καφε κι οταν μετα απο λιγες μερες με πηρε τηλεφωνο κι αρχισε να μου λεει για ξυλο που επεσε με αντιπαλη παραταξη ειχα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:20 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #476 01-10-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Παίρνουν το μικρόφωνο εν ώρα διαλλείματος και αρχίζουν το διάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:04 Ο Eliminated: #477 02-10-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα Click για ανάπτυξη... Γράφτηκα και εγώ επιτέλους. Καλά φοβερή η Σούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Η eirini9595: #478 02-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!! θελω να περασει η πρωτη μερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. okie_dokie Νεοφερμένο μέλος Η okie_dokie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η okie_dokie: #479 03-10-13 15:31 ρε παιδιαα, γραφτηκε κανενας α/ετης στο πανεπιστημιο ιωαννινων ; εγω δευτερα θα παω γιατι ειδα οτι ξεκινανε ασχετως τα μαθηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:56 Ο Effort έγραψε: #480 03-10-13 15:56 Btw, οσοι πηγαν να γραφτουν στην ιατρικη απθ, τους σταματησαν απο την δαπ (η οπως αλλιως λεγεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap louminis Kafkinos Corfu kitty George113838 Searching Entropy24 idkser tomftw kalhkardia BiteTheDust Cat lady Eirinakiii8 Τρελας123 Γιώτα Γιαννακού g59 phoni Wonderkid ladybookworm Philologist Vminkook GeorgePap2003 Paraskevoula_5 air_fish Freddys Panos_02 Nikoleta_Giann Αννα1 EcoBill dim6 stefan Jocaste Criplim StudyFreak04 Natassa02 nicole1982 Lathy Arvacon Nefh_ foteiniandr Tina02 Γιώργος - Κόρινθος MIkeTr123 Panagiotis849 rekcoR Alma Libre hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια τις πρωτες μερες των μαθηματων σε πρηζουν οι παραταξεις ή ολη η "φασαρια" γινεται μονο στην εγγραφη {γιατι οταν εκανα την εγγραφη δεν υπηρχε ιχνος απο παραταξη και γενικα δεν υπηρχε ψυχη.....} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19:54 Η Always_in_love: #463 30-09-13 19:54 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: Παιδια τις πρωτες μερες των μαθηματων σε πρηζουν οι παραταξεις ή ολη η "φασαρια" γινεται μονο στην εγγραφη {γιατι οταν εκανα την εγγραφη δεν υπηρχε ιχνος απο παραταξη και γενικα δεν υπηρχε ψυχη.....} Click για ανάπτυξη... Στην εγγραφή δεν υπήρχε ψυχή;wtf??? Γενικά, τους πρωτοετείς τους ζαλίζουν,αλλά στη περίπτωση σου μπερδεύτηκα,είστε λίγοι φοιτητές ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:58 Η eirini9595: #464 30-09-13 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Στην εγγραφή δεν υπήρχε ψυχή;wtf??? Γενικά, τους πρωτοετείς τους ζαλίζουν,αλλά στη περίπτωση σου μπερδεύτηκα,είστε λίγοι φοιτητές ; Click για ανάπτυξη... 126 δεχτηκε το πανεπιστημιο φετος!! νομιζω οτι δεν ειμαστε και πολλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:57 Η Always_in_love: #465 30-09-13 21:57 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: 126 δεχτηκε το πανεπιστημιο φετος!! νομιζω οτι δεν ειμαστε και πολλοι Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είστε παρά πολλοί. Εμένα με είχαν ζαλίσει στο πρώτο έτος ελεεινα,σε κάθε διάλλειμα μα φανταστείς. Όταν στο τέταρτο έτος στα καλά καθούμενα με πήρε τηλ παραταξητης,ενώ είχαμε να μιλήσουμε από την εποχή των δεινοσαύρων,(ήθελε λέει να πάμε μαζί στην αίθουσα,να με περιμένει μα συναντηθούμε) του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:07 Ο nPb έγραψε: #466 30-09-13 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Click για ανάπτυξη... Πολλοί στο 4ο έτος παθαίνουν την κρίση του 1ο-ετή φοιτητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 00:08 Η Always_in_love: #467 01-10-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πολλοί στο 4ο έτος παθαίνουν την κρίση του 1ο-ετή φοιτητή. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 18:14 Η eirini9595: #468 01-10-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Όντως δεν είστε παρά πολλοί. Εμένα με είχαν ζαλίσει στο πρώτο έτος ελεεινα,σε κάθε διάλλειμα μα φανταστείς. Όταν στο τέταρτο έτος στα καλά καθούμενα με πήρε τηλ παραταξητης,ενώ είχαμε να μιλήσουμε από την εποχή των δεινοσαύρων,(ήθελε λέει να πάμε μαζί στην αίθουσα,να με περιμένει μα συναντηθούμε) του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 18:27 Ο lexritis έγραψε: #469 01-10-13 18:27 εγω παντως θα δεχτω οποιαδηποτε βοηθεια μου προσφερουν.περυσι που ειχα παει στην πρωτη μου σχολη μια χαρα με βοηθησανε.σιγα μην σας φανε κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:31 Η Always_in_love: #470 01-10-13 21:31 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα..... Click για ανάπτυξη... Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CollegeLife Νεοφερμένο μέλος Η CollegeLife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:44 Η CollegeLife: #471 01-10-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Always_in_love: #472 01-10-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Στο διάλλειμα λέω,κάνουν επισκέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:54 Η eirini9595: #473 01-10-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:02 Η Always_in_love: #474 01-10-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:10 Η ZETAXA έγραψε: #475 01-10-13 23:10 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Αν καθονται μπροστα σου, πισω σου, δεξια-αριστερα εν ωρα μαθηματος μπορουν να σου πιασουν την κουβεντα! Σε εμενα μια φορα εγινε αρχισε να μου μιλαει η παραταξιακη κανονικα ειπαμε να παμε για καφε κι οταν μετα απο λιγες μερες με πηρε τηλεφωνο κι αρχισε να μου λεει για ξυλο που επεσε με αντιπαλη παραταξη ειχα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:20 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #476 01-10-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Παίρνουν το μικρόφωνο εν ώρα διαλλείματος και αρχίζουν το διάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:04 Ο Eliminated: #477 02-10-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα Click για ανάπτυξη... Γράφτηκα και εγώ επιτέλους. Καλά φοβερή η Σούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Η eirini9595: #478 02-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!! θελω να περασει η πρωτη μερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. okie_dokie Νεοφερμένο μέλος Η okie_dokie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η okie_dokie: #479 03-10-13 15:31 ρε παιδιαα, γραφτηκε κανενας α/ετης στο πανεπιστημιο ιωαννινων ; εγω δευτερα θα παω γιατι ειδα οτι ξεκινανε ασχετως τα μαθηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:56 Ο Effort έγραψε: #480 03-10-13 15:56 Btw, οσοι πηγαν να γραφτουν στην ιατρικη απθ, τους σταματησαν απο την δαπ (η οπως αλλιως λεγεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap louminis Kafkinos Corfu kitty George113838 Searching Entropy24 idkser tomftw kalhkardia BiteTheDust Cat lady Eirinakiii8 Τρελας123 Γιώτα Γιαννακού g59 phoni Wonderkid ladybookworm Philologist Vminkook GeorgePap2003 Paraskevoula_5 air_fish Freddys Panos_02 Nikoleta_Giann Αννα1 EcoBill dim6 stefan Jocaste Criplim StudyFreak04 Natassa02 nicole1982 Lathy Arvacon Nefh_ foteiniandr Tina02 Γιώργος - Κόρινθος MIkeTr123 Panagiotis849 rekcoR Alma Libre hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: Παιδια τις πρωτες μερες των μαθηματων σε πρηζουν οι παραταξεις ή ολη η "φασαρια" γινεται μονο στην εγγραφη {γιατι οταν εκανα την εγγραφη δεν υπηρχε ιχνος απο παραταξη και γενικα δεν υπηρχε ψυχη.....} Click για ανάπτυξη... Στην εγγραφή δεν υπήρχε ψυχή;wtf??? Γενικά, τους πρωτοετείς τους ζαλίζουν,αλλά στη περίπτωση σου μπερδεύτηκα,είστε λίγοι φοιτητές ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 20:58 Η eirini9595: #464 30-09-13 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Στην εγγραφή δεν υπήρχε ψυχή;wtf??? Γενικά, τους πρωτοετείς τους ζαλίζουν,αλλά στη περίπτωση σου μπερδεύτηκα,είστε λίγοι φοιτητές ; Click για ανάπτυξη... 126 δεχτηκε το πανεπιστημιο φετος!! νομιζω οτι δεν ειμαστε και πολλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:57 Η Always_in_love: #465 30-09-13 21:57 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: 126 δεχτηκε το πανεπιστημιο φετος!! νομιζω οτι δεν ειμαστε και πολλοι Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είστε παρά πολλοί. Εμένα με είχαν ζαλίσει στο πρώτο έτος ελεεινα,σε κάθε διάλλειμα μα φανταστείς. Όταν στο τέταρτο έτος στα καλά καθούμενα με πήρε τηλ παραταξητης,ενώ είχαμε να μιλήσουμε από την εποχή των δεινοσαύρων,(ήθελε λέει να πάμε μαζί στην αίθουσα,να με περιμένει μα συναντηθούμε) του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:07 Ο nPb έγραψε: #466 30-09-13 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Click για ανάπτυξη... Πολλοί στο 4ο έτος παθαίνουν την κρίση του 1ο-ετή φοιτητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 00:08 Η Always_in_love: #467 01-10-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πολλοί στο 4ο έτος παθαίνουν την κρίση του 1ο-ετή φοιτητή. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 18:14 Η eirini9595: #468 01-10-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Όντως δεν είστε παρά πολλοί. Εμένα με είχαν ζαλίσει στο πρώτο έτος ελεεινα,σε κάθε διάλλειμα μα φανταστείς. Όταν στο τέταρτο έτος στα καλά καθούμενα με πήρε τηλ παραταξητης,ενώ είχαμε να μιλήσουμε από την εποχή των δεινοσαύρων,(ήθελε λέει να πάμε μαζί στην αίθουσα,να με περιμένει μα συναντηθούμε) του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 18:27 Ο lexritis έγραψε: #469 01-10-13 18:27 εγω παντως θα δεχτω οποιαδηποτε βοηθεια μου προσφερουν.περυσι που ειχα παει στην πρωτη μου σχολη μια χαρα με βοηθησανε.σιγα μην σας φανε κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:31 Η Always_in_love: #470 01-10-13 21:31 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα..... Click για ανάπτυξη... Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CollegeLife Νεοφερμένο μέλος Η CollegeLife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:44 Η CollegeLife: #471 01-10-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Always_in_love: #472 01-10-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Στο διάλλειμα λέω,κάνουν επισκέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:54 Η eirini9595: #473 01-10-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:02 Η Always_in_love: #474 01-10-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:10 Η ZETAXA έγραψε: #475 01-10-13 23:10 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Αν καθονται μπροστα σου, πισω σου, δεξια-αριστερα εν ωρα μαθηματος μπορουν να σου πιασουν την κουβεντα! Σε εμενα μια φορα εγινε αρχισε να μου μιλαει η παραταξιακη κανονικα ειπαμε να παμε για καφε κι οταν μετα απο λιγες μερες με πηρε τηλεφωνο κι αρχισε να μου λεει για ξυλο που επεσε με αντιπαλη παραταξη ειχα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:20 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #476 01-10-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Παίρνουν το μικρόφωνο εν ώρα διαλλείματος και αρχίζουν το διάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:04 Ο Eliminated: #477 02-10-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα Click για ανάπτυξη... Γράφτηκα και εγώ επιτέλους. Καλά φοβερή η Σούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Η eirini9595: #478 02-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!! θελω να περασει η πρωτη μερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. okie_dokie Νεοφερμένο μέλος Η okie_dokie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η okie_dokie: #479 03-10-13 15:31 ρε παιδιαα, γραφτηκε κανενας α/ετης στο πανεπιστημιο ιωαννινων ; εγω δευτερα θα παω γιατι ειδα οτι ξεκινανε ασχετως τα μαθηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:56 Ο Effort έγραψε: #480 03-10-13 15:56 Btw, οσοι πηγαν να γραφτουν στην ιατρικη απθ, τους σταματησαν απο την δαπ (η οπως αλλιως λεγεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap louminis Kafkinos Corfu kitty George113838 Searching Entropy24 idkser tomftw kalhkardia BiteTheDust Cat lady Eirinakiii8 Τρελας123 Γιώτα Γιαννακού g59 phoni Wonderkid ladybookworm Philologist Vminkook GeorgePap2003 Paraskevoula_5 air_fish Freddys Panos_02 Nikoleta_Giann Αννα1 EcoBill dim6 stefan Jocaste Criplim StudyFreak04 Natassa02 nicole1982 Lathy Arvacon Nefh_ foteiniandr Tina02 Γιώργος - Κόρινθος MIkeTr123 Panagiotis849 rekcoR Alma Libre hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Στην εγγραφή δεν υπήρχε ψυχή;wtf??? Γενικά, τους πρωτοετείς τους ζαλίζουν,αλλά στη περίπτωση σου μπερδεύτηκα,είστε λίγοι φοιτητές ; Click για ανάπτυξη... 126 δεχτηκε το πανεπιστημιο φετος!! νομιζω οτι δεν ειμαστε και πολλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:57 Η Always_in_love: #465 30-09-13 21:57 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: 126 δεχτηκε το πανεπιστημιο φετος!! νομιζω οτι δεν ειμαστε και πολλοι Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είστε παρά πολλοί. Εμένα με είχαν ζαλίσει στο πρώτο έτος ελεεινα,σε κάθε διάλλειμα μα φανταστείς. Όταν στο τέταρτο έτος στα καλά καθούμενα με πήρε τηλ παραταξητης,ενώ είχαμε να μιλήσουμε από την εποχή των δεινοσαύρων,(ήθελε λέει να πάμε μαζί στην αίθουσα,να με περιμένει μα συναντηθούμε) του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:07 Ο nPb έγραψε: #466 30-09-13 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Click για ανάπτυξη... Πολλοί στο 4ο έτος παθαίνουν την κρίση του 1ο-ετή φοιτητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 00:08 Η Always_in_love: #467 01-10-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πολλοί στο 4ο έτος παθαίνουν την κρίση του 1ο-ετή φοιτητή. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 18:14 Η eirini9595: #468 01-10-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Όντως δεν είστε παρά πολλοί. Εμένα με είχαν ζαλίσει στο πρώτο έτος ελεεινα,σε κάθε διάλλειμα μα φανταστείς. Όταν στο τέταρτο έτος στα καλά καθούμενα με πήρε τηλ παραταξητης,ενώ είχαμε να μιλήσουμε από την εποχή των δεινοσαύρων,(ήθελε λέει να πάμε μαζί στην αίθουσα,να με περιμένει μα συναντηθούμε) του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 18:27 Ο lexritis έγραψε: #469 01-10-13 18:27 εγω παντως θα δεχτω οποιαδηποτε βοηθεια μου προσφερουν.περυσι που ειχα παει στην πρωτη μου σχολη μια χαρα με βοηθησανε.σιγα μην σας φανε κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:31 Η Always_in_love: #470 01-10-13 21:31 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα..... Click για ανάπτυξη... Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CollegeLife Νεοφερμένο μέλος Η CollegeLife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:44 Η CollegeLife: #471 01-10-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Always_in_love: #472 01-10-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Στο διάλλειμα λέω,κάνουν επισκέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:54 Η eirini9595: #473 01-10-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:02 Η Always_in_love: #474 01-10-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:10 Η ZETAXA έγραψε: #475 01-10-13 23:10 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Αν καθονται μπροστα σου, πισω σου, δεξια-αριστερα εν ωρα μαθηματος μπορουν να σου πιασουν την κουβεντα! Σε εμενα μια φορα εγινε αρχισε να μου μιλαει η παραταξιακη κανονικα ειπαμε να παμε για καφε κι οταν μετα απο λιγες μερες με πηρε τηλεφωνο κι αρχισε να μου λεει για ξυλο που επεσε με αντιπαλη παραταξη ειχα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:20 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #476 01-10-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Παίρνουν το μικρόφωνο εν ώρα διαλλείματος και αρχίζουν το διάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:04 Ο Eliminated: #477 02-10-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα Click για ανάπτυξη... Γράφτηκα και εγώ επιτέλους. Καλά φοβερή η Σούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Η eirini9595: #478 02-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!! θελω να περασει η πρωτη μερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. okie_dokie Νεοφερμένο μέλος Η okie_dokie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η okie_dokie: #479 03-10-13 15:31 ρε παιδιαα, γραφτηκε κανενας α/ετης στο πανεπιστημιο ιωαννινων ; εγω δευτερα θα παω γιατι ειδα οτι ξεκινανε ασχετως τα μαθηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:56 Ο Effort έγραψε: #480 03-10-13 15:56 Btw, οσοι πηγαν να γραφτουν στην ιατρικη απθ, τους σταματησαν απο την δαπ (η οπως αλλιως λεγεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap louminis Kafkinos Corfu kitty George113838 Searching Entropy24 idkser tomftw kalhkardia BiteTheDust Cat lady Eirinakiii8 Τρελας123 Γιώτα Γιαννακού g59 phoni Wonderkid ladybookworm Philologist Vminkook GeorgePap2003 Paraskevoula_5 air_fish Freddys Panos_02 Nikoleta_Giann Αννα1 EcoBill dim6 stefan Jocaste Criplim StudyFreak04 Natassa02 nicole1982 Lathy Arvacon Nefh_ foteiniandr Tina02 Γιώργος - Κόρινθος MIkeTr123 Panagiotis849 rekcoR Alma Libre hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: 126 δεχτηκε το πανεπιστημιο φετος!! νομιζω οτι δεν ειμαστε και πολλοι Click για ανάπτυξη... Όντως δεν είστε παρά πολλοί. Εμένα με είχαν ζαλίσει στο πρώτο έτος ελεεινα,σε κάθε διάλλειμα μα φανταστείς. Όταν στο τέταρτο έτος στα καλά καθούμενα με πήρε τηλ παραταξητης,ενώ είχαμε να μιλήσουμε από την εποχή των δεινοσαύρων,(ήθελε λέει να πάμε μαζί στην αίθουσα,να με περιμένει μα συναντηθούμε) του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.163 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:07 Ο nPb έγραψε: #466 30-09-13 22:07 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Click για ανάπτυξη... Πολλοί στο 4ο έτος παθαίνουν την κρίση του 1ο-ετή φοιτητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 00:08 Η Always_in_love: #467 01-10-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πολλοί στο 4ο έτος παθαίνουν την κρίση του 1ο-ετή φοιτητή. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 18:14 Η eirini9595: #468 01-10-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Όντως δεν είστε παρά πολλοί. Εμένα με είχαν ζαλίσει στο πρώτο έτος ελεεινα,σε κάθε διάλλειμα μα φανταστείς. Όταν στο τέταρτο έτος στα καλά καθούμενα με πήρε τηλ παραταξητης,ενώ είχαμε να μιλήσουμε από την εποχή των δεινοσαύρων,(ήθελε λέει να πάμε μαζί στην αίθουσα,να με περιμένει μα συναντηθούμε) του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 18:27 Ο lexritis έγραψε: #469 01-10-13 18:27 εγω παντως θα δεχτω οποιαδηποτε βοηθεια μου προσφερουν.περυσι που ειχα παει στην πρωτη μου σχολη μια χαρα με βοηθησανε.σιγα μην σας φανε κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:31 Η Always_in_love: #470 01-10-13 21:31 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα..... Click για ανάπτυξη... Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CollegeLife Νεοφερμένο μέλος Η CollegeLife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:44 Η CollegeLife: #471 01-10-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Always_in_love: #472 01-10-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Στο διάλλειμα λέω,κάνουν επισκέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:54 Η eirini9595: #473 01-10-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:02 Η Always_in_love: #474 01-10-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:10 Η ZETAXA έγραψε: #475 01-10-13 23:10 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Αν καθονται μπροστα σου, πισω σου, δεξια-αριστερα εν ωρα μαθηματος μπορουν να σου πιασουν την κουβεντα! Σε εμενα μια φορα εγινε αρχισε να μου μιλαει η παραταξιακη κανονικα ειπαμε να παμε για καφε κι οταν μετα απο λιγες μερες με πηρε τηλεφωνο κι αρχισε να μου λεει για ξυλο που επεσε με αντιπαλη παραταξη ειχα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:20 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #476 01-10-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Παίρνουν το μικρόφωνο εν ώρα διαλλείματος και αρχίζουν το διάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:04 Ο Eliminated: #477 02-10-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα Click για ανάπτυξη... Γράφτηκα και εγώ επιτέλους. Καλά φοβερή η Σούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Η eirini9595: #478 02-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!! θελω να περασει η πρωτη μερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. okie_dokie Νεοφερμένο μέλος Η okie_dokie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η okie_dokie: #479 03-10-13 15:31 ρε παιδιαα, γραφτηκε κανενας α/ετης στο πανεπιστημιο ιωαννινων ; εγω δευτερα θα παω γιατι ειδα οτι ξεκινανε ασχετως τα μαθηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:56 Ο Effort έγραψε: #480 03-10-13 15:56 Btw, οσοι πηγαν να γραφτουν στην ιατρικη απθ, τους σταματησαν απο την δαπ (η οπως αλλιως λεγεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap louminis Kafkinos Corfu kitty George113838 Searching Entropy24 idkser tomftw kalhkardia BiteTheDust Cat lady Eirinakiii8 Τρελας123 Γιώτα Γιαννακού g59 phoni Wonderkid ladybookworm Philologist Vminkook GeorgePap2003 Paraskevoula_5 air_fish Freddys Panos_02 Nikoleta_Giann Αννα1 EcoBill dim6 stefan Jocaste Criplim StudyFreak04 Natassa02 nicole1982 Lathy Arvacon Nefh_ foteiniandr Tina02 Γιώργος - Κόρινθος MIkeTr123 Panagiotis849 rekcoR Alma Libre hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Click για ανάπτυξη... Πολλοί στο 4ο έτος παθαίνουν την κρίση του 1ο-ετή φοιτητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 00:08 Η Always_in_love: #467 01-10-13 00:08 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πολλοί στο 4ο έτος παθαίνουν την κρίση του 1ο-ετή φοιτητή. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 18:14 Η eirini9595: #468 01-10-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Όντως δεν είστε παρά πολλοί. Εμένα με είχαν ζαλίσει στο πρώτο έτος ελεεινα,σε κάθε διάλλειμα μα φανταστείς. Όταν στο τέταρτο έτος στα καλά καθούμενα με πήρε τηλ παραταξητης,ενώ είχαμε να μιλήσουμε από την εποχή των δεινοσαύρων,(ήθελε λέει να πάμε μαζί στην αίθουσα,να με περιμένει μα συναντηθούμε) του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 18:27 Ο lexritis έγραψε: #469 01-10-13 18:27 εγω παντως θα δεχτω οποιαδηποτε βοηθεια μου προσφερουν.περυσι που ειχα παει στην πρωτη μου σχολη μια χαρα με βοηθησανε.σιγα μην σας φανε κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:31 Η Always_in_love: #470 01-10-13 21:31 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα..... Click για ανάπτυξη... Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CollegeLife Νεοφερμένο μέλος Η CollegeLife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:44 Η CollegeLife: #471 01-10-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Always_in_love: #472 01-10-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Στο διάλλειμα λέω,κάνουν επισκέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:54 Η eirini9595: #473 01-10-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:02 Η Always_in_love: #474 01-10-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:10 Η ZETAXA έγραψε: #475 01-10-13 23:10 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Αν καθονται μπροστα σου, πισω σου, δεξια-αριστερα εν ωρα μαθηματος μπορουν να σου πιασουν την κουβεντα! Σε εμενα μια φορα εγινε αρχισε να μου μιλαει η παραταξιακη κανονικα ειπαμε να παμε για καφε κι οταν μετα απο λιγες μερες με πηρε τηλεφωνο κι αρχισε να μου λεει για ξυλο που επεσε με αντιπαλη παραταξη ειχα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:20 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #476 01-10-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Παίρνουν το μικρόφωνο εν ώρα διαλλείματος και αρχίζουν το διάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:04 Ο Eliminated: #477 02-10-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα Click για ανάπτυξη... Γράφτηκα και εγώ επιτέλους. Καλά φοβερή η Σούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Η eirini9595: #478 02-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!! θελω να περασει η πρωτη μερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. okie_dokie Νεοφερμένο μέλος Η okie_dokie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η okie_dokie: #479 03-10-13 15:31 ρε παιδιαα, γραφτηκε κανενας α/ετης στο πανεπιστημιο ιωαννινων ; εγω δευτερα θα παω γιατι ειδα οτι ξεκινανε ασχετως τα μαθηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:56 Ο Effort έγραψε: #480 03-10-13 15:56 Btw, οσοι πηγαν να γραφτουν στην ιατρικη απθ, τους σταματησαν απο την δαπ (η οπως αλλιως λεγεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap louminis Kafkinos Corfu kitty George113838 Searching Entropy24 idkser tomftw kalhkardia BiteTheDust Cat lady Eirinakiii8 Τρελας123 Γιώτα Γιαννακού g59 phoni Wonderkid ladybookworm Philologist Vminkook GeorgePap2003 Paraskevoula_5 air_fish Freddys Panos_02 Nikoleta_Giann Αννα1 EcoBill dim6 stefan Jocaste Criplim StudyFreak04 Natassa02 nicole1982 Lathy Arvacon Nefh_ foteiniandr Tina02 Γιώργος - Κόρινθος MIkeTr123 Panagiotis849 rekcoR Alma Libre hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πολλοί στο 4ο έτος παθαίνουν την κρίση του 1ο-ετή φοιτητή. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 18:14 Η eirini9595: #468 01-10-13 18:14 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Όντως δεν είστε παρά πολλοί. Εμένα με είχαν ζαλίσει στο πρώτο έτος ελεεινα,σε κάθε διάλλειμα μα φανταστείς. Όταν στο τέταρτο έτος στα καλά καθούμενα με πήρε τηλ παραταξητης,ενώ είχαμε να μιλήσουμε από την εποχή των δεινοσαύρων,(ήθελε λέει να πάμε μαζί στην αίθουσα,να με περιμένει μα συναντηθούμε) του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 18:27 Ο lexritis έγραψε: #469 01-10-13 18:27 εγω παντως θα δεχτω οποιαδηποτε βοηθεια μου προσφερουν.περυσι που ειχα παει στην πρωτη μου σχολη μια χαρα με βοηθησανε.σιγα μην σας φανε κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:31 Η Always_in_love: #470 01-10-13 21:31 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα..... Click για ανάπτυξη... Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CollegeLife Νεοφερμένο μέλος Η CollegeLife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:44 Η CollegeLife: #471 01-10-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Always_in_love: #472 01-10-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Στο διάλλειμα λέω,κάνουν επισκέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:54 Η eirini9595: #473 01-10-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:02 Η Always_in_love: #474 01-10-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:10 Η ZETAXA έγραψε: #475 01-10-13 23:10 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Αν καθονται μπροστα σου, πισω σου, δεξια-αριστερα εν ωρα μαθηματος μπορουν να σου πιασουν την κουβεντα! Σε εμενα μια φορα εγινε αρχισε να μου μιλαει η παραταξιακη κανονικα ειπαμε να παμε για καφε κι οταν μετα απο λιγες μερες με πηρε τηλεφωνο κι αρχισε να μου λεει για ξυλο που επεσε με αντιπαλη παραταξη ειχα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:20 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #476 01-10-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Παίρνουν το μικρόφωνο εν ώρα διαλλείματος και αρχίζουν το διάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:04 Ο Eliminated: #477 02-10-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα Click για ανάπτυξη... Γράφτηκα και εγώ επιτέλους. Καλά φοβερή η Σούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Η eirini9595: #478 02-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!! θελω να περασει η πρωτη μερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. okie_dokie Νεοφερμένο μέλος Η okie_dokie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η okie_dokie: #479 03-10-13 15:31 ρε παιδιαα, γραφτηκε κανενας α/ετης στο πανεπιστημιο ιωαννινων ; εγω δευτερα θα παω γιατι ειδα οτι ξεκινανε ασχετως τα μαθηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:56 Ο Effort έγραψε: #480 03-10-13 15:56 Btw, οσοι πηγαν να γραφτουν στην ιατρικη απθ, τους σταματησαν απο την δαπ (η οπως αλλιως λεγεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap louminis Kafkinos Corfu kitty George113838 Searching Entropy24 idkser tomftw kalhkardia BiteTheDust Cat lady Eirinakiii8 Τρελας123 Γιώτα Γιαννακού g59 phoni Wonderkid ladybookworm Philologist Vminkook GeorgePap2003 Paraskevoula_5 air_fish Freddys Panos_02 Nikoleta_Giann Αννα1 EcoBill dim6 stefan Jocaste Criplim StudyFreak04 Natassa02 nicole1982 Lathy Arvacon Nefh_ foteiniandr Tina02 Γιώργος - Κόρινθος MIkeTr123 Panagiotis849 rekcoR Alma Libre hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Όντως δεν είστε παρά πολλοί. Εμένα με είχαν ζαλίσει στο πρώτο έτος ελεεινα,σε κάθε διάλλειμα μα φανταστείς. Όταν στο τέταρτο έτος στα καλά καθούμενα με πήρε τηλ παραταξητης,ενώ είχαμε να μιλήσουμε από την εποχή των δεινοσαύρων,(ήθελε λέει να πάμε μαζί στην αίθουσα,να με περιμένει μα συναντηθούμε) του είπα καλά 4 έτοςειμαι,λες να χαθώ και να μην μπορώ να βρω την αίθουσα; Αγενεια ίσως απο πλευράς μου,αλλα πήγαινε γυρεύοντας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 18:27 Ο lexritis έγραψε: #469 01-10-13 18:27 εγω παντως θα δεχτω οποιαδηποτε βοηθεια μου προσφερουν.περυσι που ειχα παει στην πρωτη μου σχολη μια χαρα με βοηθησανε.σιγα μην σας φανε κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:31 Η Always_in_love: #470 01-10-13 21:31 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα..... Click για ανάπτυξη... Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CollegeLife Νεοφερμένο μέλος Η CollegeLife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:44 Η CollegeLife: #471 01-10-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Always_in_love: #472 01-10-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Στο διάλλειμα λέω,κάνουν επισκέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:54 Η eirini9595: #473 01-10-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:02 Η Always_in_love: #474 01-10-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:10 Η ZETAXA έγραψε: #475 01-10-13 23:10 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Αν καθονται μπροστα σου, πισω σου, δεξια-αριστερα εν ωρα μαθηματος μπορουν να σου πιασουν την κουβεντα! Σε εμενα μια φορα εγινε αρχισε να μου μιλαει η παραταξιακη κανονικα ειπαμε να παμε για καφε κι οταν μετα απο λιγες μερες με πηρε τηλεφωνο κι αρχισε να μου λεει για ξυλο που επεσε με αντιπαλη παραταξη ειχα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:20 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #476 01-10-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Παίρνουν το μικρόφωνο εν ώρα διαλλείματος και αρχίζουν το διάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:04 Ο Eliminated: #477 02-10-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα Click για ανάπτυξη... Γράφτηκα και εγώ επιτέλους. Καλά φοβερή η Σούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Η eirini9595: #478 02-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!! θελω να περασει η πρωτη μερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. okie_dokie Νεοφερμένο μέλος Η okie_dokie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η okie_dokie: #479 03-10-13 15:31 ρε παιδιαα, γραφτηκε κανενας α/ετης στο πανεπιστημιο ιωαννινων ; εγω δευτερα θα παω γιατι ειδα οτι ξεκινανε ασχετως τα μαθηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:56 Ο Effort έγραψε: #480 03-10-13 15:56 Btw, οσοι πηγαν να γραφτουν στην ιατρικη απθ, τους σταματησαν απο την δαπ (η οπως αλλιως λεγεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap louminis Kafkinos Corfu kitty George113838 Searching Entropy24 idkser tomftw kalhkardia BiteTheDust Cat lady Eirinakiii8 Τρελας123 Γιώτα Γιαννακού g59 phoni Wonderkid ladybookworm Philologist Vminkook GeorgePap2003 Paraskevoula_5 air_fish Freddys Panos_02 Nikoleta_Giann Αννα1 EcoBill dim6 stefan Jocaste Criplim StudyFreak04 Natassa02 nicole1982 Lathy Arvacon Nefh_ foteiniandr Tina02 Γιώργος - Κόρινθος MIkeTr123 Panagiotis849 rekcoR Alma Libre hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω παντως θα δεχτω οποιαδηποτε βοηθεια μου προσφερουν.περυσι που ειχα παει στην πρωτη μου σχολη μια χαρα με βοηθησανε.σιγα μην σας φανε κιολας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:31 Η Always_in_love: #470 01-10-13 21:31 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα..... Click για ανάπτυξη... Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CollegeLife Νεοφερμένο μέλος Η CollegeLife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:44 Η CollegeLife: #471 01-10-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Always_in_love: #472 01-10-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Στο διάλλειμα λέω,κάνουν επισκέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:54 Η eirini9595: #473 01-10-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:02 Η Always_in_love: #474 01-10-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:10 Η ZETAXA έγραψε: #475 01-10-13 23:10 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Αν καθονται μπροστα σου, πισω σου, δεξια-αριστερα εν ωρα μαθηματος μπορουν να σου πιασουν την κουβεντα! Σε εμενα μια φορα εγινε αρχισε να μου μιλαει η παραταξιακη κανονικα ειπαμε να παμε για καφε κι οταν μετα απο λιγες μερες με πηρε τηλεφωνο κι αρχισε να μου λεει για ξυλο που επεσε με αντιπαλη παραταξη ειχα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:20 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #476 01-10-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Παίρνουν το μικρόφωνο εν ώρα διαλλείματος και αρχίζουν το διάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:04 Ο Eliminated: #477 02-10-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα Click για ανάπτυξη... Γράφτηκα και εγώ επιτέλους. Καλά φοβερή η Σούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Η eirini9595: #478 02-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!! θελω να περασει η πρωτη μερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. okie_dokie Νεοφερμένο μέλος Η okie_dokie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η okie_dokie: #479 03-10-13 15:31 ρε παιδιαα, γραφτηκε κανενας α/ετης στο πανεπιστημιο ιωαννινων ; εγω δευτερα θα παω γιατι ειδα οτι ξεκινανε ασχετως τα μαθηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:56 Ο Effort έγραψε: #480 03-10-13 15:56 Btw, οσοι πηγαν να γραφτουν στην ιατρικη απθ, τους σταματησαν απο την δαπ (η οπως αλλιως λεγεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap louminis Kafkinos Corfu kitty George113838 Searching Entropy24 idkser tomftw kalhkardia BiteTheDust Cat lady Eirinakiii8 Τρελας123 Γιώτα Γιαννακού g59 phoni Wonderkid ladybookworm Philologist Vminkook GeorgePap2003 Paraskevoula_5 air_fish Freddys Panos_02 Nikoleta_Giann Αννα1 EcoBill dim6 stefan Jocaste Criplim StudyFreak04 Natassa02 nicole1982 Lathy Arvacon Nefh_ foteiniandr Tina02 Γιώργος - Κόρινθος MIkeTr123 Panagiotis849 rekcoR Alma Libre hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: χαχαχαχα,τα ΠΑΝΤΑ για τις ψηφους!! τα μαθηματα δηλαδη δεν θα ειναι ας πουμε 3ωρα συνεχομενα, θα υπαρχουν και διαλειμματα ή μονο στην αλλαγη του καθηγητη;; βασικα που ξερουν ποιος ειναι πρωτοετης,ενταξει τις πρωτες μερες ειναι καπως ψαρωμενοι και χαμενοι αλλα μετα..... Click για ανάπτυξη... Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CollegeLife Νεοφερμένο μέλος Η CollegeLife αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 84 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 21:44 Η CollegeLife: #471 01-10-13 21:44 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Always_in_love: #472 01-10-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Στο διάλλειμα λέω,κάνουν επισκέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:54 Η eirini9595: #473 01-10-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:02 Η Always_in_love: #474 01-10-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:10 Η ZETAXA έγραψε: #475 01-10-13 23:10 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Αν καθονται μπροστα σου, πισω σου, δεξια-αριστερα εν ωρα μαθηματος μπορουν να σου πιασουν την κουβεντα! Σε εμενα μια φορα εγινε αρχισε να μου μιλαει η παραταξιακη κανονικα ειπαμε να παμε για καφε κι οταν μετα απο λιγες μερες με πηρε τηλεφωνο κι αρχισε να μου λεει για ξυλο που επεσε με αντιπαλη παραταξη ειχα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:20 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #476 01-10-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Παίρνουν το μικρόφωνο εν ώρα διαλλείματος και αρχίζουν το διάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:04 Ο Eliminated: #477 02-10-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα Click για ανάπτυξη... Γράφτηκα και εγώ επιτέλους. Καλά φοβερή η Σούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Η eirini9595: #478 02-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!! θελω να περασει η πρωτη μερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. okie_dokie Νεοφερμένο μέλος Η okie_dokie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η okie_dokie: #479 03-10-13 15:31 ρε παιδιαα, γραφτηκε κανενας α/ετης στο πανεπιστημιο ιωαννινων ; εγω δευτερα θα παω γιατι ειδα οτι ξεκινανε ασχετως τα μαθηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:56 Ο Effort έγραψε: #480 03-10-13 15:56 Btw, οσοι πηγαν να γραφτουν στην ιατρικη απθ, τους σταματησαν απο την δαπ (η οπως αλλιως λεγεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap louminis Kafkinos Corfu kitty George113838 Searching Entropy24 idkser tomftw kalhkardia BiteTheDust Cat lady Eirinakiii8 Τρελας123 Γιώτα Γιαννακού g59 phoni Wonderkid ladybookworm Philologist Vminkook GeorgePap2003 Paraskevoula_5 air_fish Freddys Panos_02 Nikoleta_Giann Αννα1 EcoBill dim6 stefan Jocaste Criplim StudyFreak04 Natassa02 nicole1982 Lathy Arvacon Nefh_ foteiniandr Tina02 Γιώργος - Κόρινθος MIkeTr123 Panagiotis849 rekcoR Alma Libre hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:05 Η Always_in_love: #472 01-10-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Στο διάλλειμα λέω,κάνουν επισκέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:54 Η eirini9595: #473 01-10-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:02 Η Always_in_love: #474 01-10-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:10 Η ZETAXA έγραψε: #475 01-10-13 23:10 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Αν καθονται μπροστα σου, πισω σου, δεξια-αριστερα εν ωρα μαθηματος μπορουν να σου πιασουν την κουβεντα! Σε εμενα μια φορα εγινε αρχισε να μου μιλαει η παραταξιακη κανονικα ειπαμε να παμε για καφε κι οταν μετα απο λιγες μερες με πηρε τηλεφωνο κι αρχισε να μου λεει για ξυλο που επεσε με αντιπαλη παραταξη ειχα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:20 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #476 01-10-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Παίρνουν το μικρόφωνο εν ώρα διαλλείματος και αρχίζουν το διάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:04 Ο Eliminated: #477 02-10-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα Click για ανάπτυξη... Γράφτηκα και εγώ επιτέλους. Καλά φοβερή η Σούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Η eirini9595: #478 02-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!! θελω να περασει η πρωτη μερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. okie_dokie Νεοφερμένο μέλος Η okie_dokie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η okie_dokie: #479 03-10-13 15:31 ρε παιδιαα, γραφτηκε κανενας α/ετης στο πανεπιστημιο ιωαννινων ; εγω δευτερα θα παω γιατι ειδα οτι ξεκινανε ασχετως τα μαθηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:56 Ο Effort έγραψε: #480 03-10-13 15:56 Btw, οσοι πηγαν να γραφτουν στην ιατρικη απθ, τους σταματησαν απο την δαπ (η οπως αλλιως λεγεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap louminis Kafkinos Corfu kitty George113838 Searching Entropy24 idkser tomftw kalhkardia BiteTheDust Cat lady Eirinakiii8 Τρελας123 Γιώτα Γιαννακού g59 phoni Wonderkid ladybookworm Philologist Vminkook GeorgePap2003 Paraskevoula_5 air_fish Freddys Panos_02 Nikoleta_Giann Αννα1 EcoBill dim6 stefan Jocaste Criplim StudyFreak04 Natassa02 nicole1982 Lathy Arvacon Nefh_ foteiniandr Tina02 Γιώργος - Κόρινθος MIkeTr123 Panagiotis849 rekcoR Alma Libre hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Στο διάλλειμα λέω,κάνουν επισκέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 22:54 Η eirini9595: #473 01-10-13 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:02 Η Always_in_love: #474 01-10-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:10 Η ZETAXA έγραψε: #475 01-10-13 23:10 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Αν καθονται μπροστα σου, πισω σου, δεξια-αριστερα εν ωρα μαθηματος μπορουν να σου πιασουν την κουβεντα! Σε εμενα μια φορα εγινε αρχισε να μου μιλαει η παραταξιακη κανονικα ειπαμε να παμε για καφε κι οταν μετα απο λιγες μερες με πηρε τηλεφωνο κι αρχισε να μου λεει για ξυλο που επεσε με αντιπαλη παραταξη ειχα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:20 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #476 01-10-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Παίρνουν το μικρόφωνο εν ώρα διαλλείματος και αρχίζουν το διάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:04 Ο Eliminated: #477 02-10-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα Click για ανάπτυξη... Γράφτηκα και εγώ επιτέλους. Καλά φοβερή η Σούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Η eirini9595: #478 02-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!! θελω να περασει η πρωτη μερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. okie_dokie Νεοφερμένο μέλος Η okie_dokie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η okie_dokie: #479 03-10-13 15:31 ρε παιδιαα, γραφτηκε κανενας α/ετης στο πανεπιστημιο ιωαννινων ; εγω δευτερα θα παω γιατι ειδα οτι ξεκινανε ασχετως τα μαθηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:56 Ο Effort έγραψε: #480 03-10-13 15:56 Btw, οσοι πηγαν να γραφτουν στην ιατρικη απθ, τους σταματησαν απο την δαπ (η οπως αλλιως λεγεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap louminis Kafkinos Corfu kitty George113838 Searching Entropy24 idkser tomftw kalhkardia BiteTheDust Cat lady Eirinakiii8 Τρελας123 Γιώτα Γιαννακού g59 phoni Wonderkid ladybookworm Philologist Vminkook GeorgePap2003 Paraskevoula_5 air_fish Freddys Panos_02 Nikoleta_Giann Αννα1 EcoBill dim6 stefan Jocaste Criplim StudyFreak04 Natassa02 nicole1982 Lathy Arvacon Nefh_ foteiniandr Tina02 Γιώργος - Κόρινθος MIkeTr123 Panagiotis849 rekcoR Alma Libre hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Πάνε σε μάθηματα πρωτοετών,δε πάνε σε επιλεγόμενα να τους βρουν,επίσης κόβουν φάτσες,όποιος ειναι καινούριος φαίνεται. 3 ωρο σερί μπα οχι,θα κάνετε και διάλλειμα μη τρελαθούμε. Click για ανάπτυξη... οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Always_in_love Νεοφερμένο μέλος Η Καίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:02 Η Always_in_love: #474 01-10-13 23:02 Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:10 Η ZETAXA έγραψε: #475 01-10-13 23:10 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Αν καθονται μπροστα σου, πισω σου, δεξια-αριστερα εν ωρα μαθηματος μπορουν να σου πιασουν την κουβεντα! Σε εμενα μια φορα εγινε αρχισε να μου μιλαει η παραταξιακη κανονικα ειπαμε να παμε για καφε κι οταν μετα απο λιγες μερες με πηρε τηλεφωνο κι αρχισε να μου λεει για ξυλο που επεσε με αντιπαλη παραταξη ειχα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:20 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #476 01-10-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Παίρνουν το μικρόφωνο εν ώρα διαλλείματος και αρχίζουν το διάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:04 Ο Eliminated: #477 02-10-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα Click για ανάπτυξη... Γράφτηκα και εγώ επιτέλους. Καλά φοβερή η Σούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Η eirini9595: #478 02-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!! θελω να περασει η πρωτη μερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. okie_dokie Νεοφερμένο μέλος Η okie_dokie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η okie_dokie: #479 03-10-13 15:31 ρε παιδιαα, γραφτηκε κανενας α/ετης στο πανεπιστημιο ιωαννινων ; εγω δευτερα θα παω γιατι ειδα οτι ξεκινανε ασχετως τα μαθηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:56 Ο Effort έγραψε: #480 03-10-13 15:56 Btw, οσοι πηγαν να γραφτουν στην ιατρικη απθ, τους σταματησαν απο την δαπ (η οπως αλλιως λεγεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap louminis Kafkinos Corfu kitty George113838 Searching Entropy24 idkser tomftw kalhkardia BiteTheDust Cat lady Eirinakiii8 Τρελας123 Γιώτα Γιαννακού g59 phoni Wonderkid ladybookworm Philologist Vminkook GeorgePap2003 Paraskevoula_5 air_fish Freddys Panos_02 Nikoleta_Giann Αννα1 EcoBill dim6 stefan Jocaste Criplim StudyFreak04 Natassa02 nicole1982 Lathy Arvacon Nefh_ foteiniandr Tina02 Γιώργος - Κόρινθος MIkeTr123 Panagiotis849 rekcoR Alma Libre hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από eirini9595: οτι φαινεται ο πρωτοετης ειναι σιγουρο!! θα ηθελα να μπορουσα να δω πως θα ειμαι την πρωτη μερα,γιατι εγω θα χασω και καποιες μερες,βεβαια θα ειναι μονο 3!!!παλι καλα που θα κανουμε διαλειμμα γιατι ενας γνωστος μου σε μια αλλη σχολη δεν κανει διαλειμμα!! Click για ανάπτυξη... Καλή αρχή λοιπόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA Δραστήριο μέλος Η ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 695 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:10 Η ZETAXA έγραψε: #475 01-10-13 23:10 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Αν καθονται μπροστα σου, πισω σου, δεξια-αριστερα εν ωρα μαθηματος μπορουν να σου πιασουν την κουβεντα! Σε εμενα μια φορα εγινε αρχισε να μου μιλαει η παραταξιακη κανονικα ειπαμε να παμε για καφε κι οταν μετα απο λιγες μερες με πηρε τηλεφωνο κι αρχισε να μου λεει για ξυλο που επεσε με αντιπαλη παραταξη ειχα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:20 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #476 01-10-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Παίρνουν το μικρόφωνο εν ώρα διαλλείματος και αρχίζουν το διάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:04 Ο Eliminated: #477 02-10-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα Click για ανάπτυξη... Γράφτηκα και εγώ επιτέλους. Καλά φοβερή η Σούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Η eirini9595: #478 02-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!! θελω να περασει η πρωτη μερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. okie_dokie Νεοφερμένο μέλος Η okie_dokie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η okie_dokie: #479 03-10-13 15:31 ρε παιδιαα, γραφτηκε κανενας α/ετης στο πανεπιστημιο ιωαννινων ; εγω δευτερα θα παω γιατι ειδα οτι ξεκινανε ασχετως τα μαθηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:56 Ο Effort έγραψε: #480 03-10-13 15:56 Btw, οσοι πηγαν να γραφτουν στην ιατρικη απθ, τους σταματησαν απο την δαπ (η οπως αλλιως λεγεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap louminis Kafkinos Corfu kitty George113838 Searching Entropy24 idkser tomftw kalhkardia BiteTheDust Cat lady Eirinakiii8 Τρελας123 Γιώτα Γιαννακού g59 phoni Wonderkid ladybookworm Philologist Vminkook GeorgePap2003 Paraskevoula_5 air_fish Freddys Panos_02 Nikoleta_Giann Αννα1 EcoBill dim6 stefan Jocaste Criplim StudyFreak04 Natassa02 nicole1982 Lathy Arvacon Nefh_ foteiniandr Tina02 Γιώργος - Κόρινθος MIkeTr123 Panagiotis849 rekcoR Alma Libre hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Αν καθονται μπροστα σου, πισω σου, δεξια-αριστερα εν ωρα μαθηματος μπορουν να σου πιασουν την κουβεντα! Σε εμενα μια φορα εγινε αρχισε να μου μιλαει η παραταξιακη κανονικα ειπαμε να παμε για καφε κι οταν μετα απο λιγες μερες με πηρε τηλεφωνο κι αρχισε να μου λεει για ξυλο που επεσε με αντιπαλη παραταξη ειχα μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2013 στις 23:20 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #476 01-10-13 23:20 Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Παίρνουν το μικρόφωνο εν ώρα διαλλείματος και αρχίζουν το διάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:04 Ο Eliminated: #477 02-10-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα Click για ανάπτυξη... Γράφτηκα και εγώ επιτέλους. Καλά φοβερή η Σούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Η eirini9595: #478 02-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!! θελω να περασει η πρωτη μερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. okie_dokie Νεοφερμένο μέλος Η okie_dokie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η okie_dokie: #479 03-10-13 15:31 ρε παιδιαα, γραφτηκε κανενας α/ετης στο πανεπιστημιο ιωαννινων ; εγω δευτερα θα παω γιατι ειδα οτι ξεκινανε ασχετως τα μαθηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:56 Ο Effort έγραψε: #480 03-10-13 15:56 Btw, οσοι πηγαν να γραφτουν στην ιατρικη απθ, τους σταματησαν απο την δαπ (η οπως αλλιως λεγεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap louminis Kafkinos Corfu kitty George113838 Searching Entropy24 idkser tomftw kalhkardia BiteTheDust Cat lady Eirinakiii8 Τρελας123 Γιώτα Γιαννακού g59 phoni Wonderkid ladybookworm Philologist Vminkook GeorgePap2003 Paraskevoula_5 air_fish Freddys Panos_02 Nikoleta_Giann Αννα1 EcoBill dim6 stefan Jocaste Criplim StudyFreak04 Natassa02 nicole1982 Lathy Arvacon Nefh_ foteiniandr Tina02 Γιώργος - Κόρινθος MIkeTr123 Panagiotis849 rekcoR Alma Libre hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από CollegeLife: Εε όχι και να παρενοχλούνε εμάς τους πρωτοετείς εν ώρα μαθήματος! Μήπως είσαι λιγάκι υπερβολική? Click για ανάπτυξη... Παίρνουν το μικρόφωνο εν ώρα διαλλείματος και αρχίζουν το διάγγελμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eliminated Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Eliminated αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 391 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:04 Ο Eliminated: #477 02-10-13 01:04 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα Click για ανάπτυξη... Γράφτηκα και εγώ επιτέλους. Καλά φοβερή η Σούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Η eirini9595: #478 02-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!! θελω να περασει η πρωτη μερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. okie_dokie Νεοφερμένο μέλος Η okie_dokie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η okie_dokie: #479 03-10-13 15:31 ρε παιδιαα, γραφτηκε κανενας α/ετης στο πανεπιστημιο ιωαννινων ; εγω δευτερα θα παω γιατι ειδα οτι ξεκινανε ασχετως τα μαθηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:56 Ο Effort έγραψε: #480 03-10-13 15:56 Btw, οσοι πηγαν να γραφτουν στην ιατρικη απθ, τους σταματησαν απο την δαπ (η οπως αλλιως λεγεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap louminis Kafkinos Corfu kitty George113838 Searching Entropy24 idkser tomftw kalhkardia BiteTheDust Cat lady Eirinakiii8 Τρελας123 Γιώτα Γιαννακού g59 phoni Wonderkid ladybookworm Philologist Vminkook GeorgePap2003 Paraskevoula_5 air_fish Freddys Panos_02 Nikoleta_Giann Αννα1 EcoBill dim6 stefan Jocaste Criplim StudyFreak04 Natassa02 nicole1982 Lathy Arvacon Nefh_ foteiniandr Tina02 Γιώργος - Κόρινθος MIkeTr123 Panagiotis849 rekcoR Alma Libre hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εμάς μας έκανε όλους εγγραφή η Σούλα Click για ανάπτυξη... Γράφτηκα και εγώ επιτέλους. Καλά φοβερή η Σούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirini9595 Νεοφερμένο μέλος Η eirini9595 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιστορίας Ιονίου (Κέρκυρα) και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 45 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Η eirini9595: #478 02-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!! θελω να περασει η πρωτη μερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. okie_dokie Νεοφερμένο μέλος Η okie_dokie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η okie_dokie: #479 03-10-13 15:31 ρε παιδιαα, γραφτηκε κανενας α/ετης στο πανεπιστημιο ιωαννινων ; εγω δευτερα θα παω γιατι ειδα οτι ξεκινανε ασχετως τα μαθηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:56 Ο Effort έγραψε: #480 03-10-13 15:56 Btw, οσοι πηγαν να γραφτουν στην ιατρικη απθ, τους σταματησαν απο την δαπ (η οπως αλλιως λεγεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap louminis Kafkinos Corfu kitty George113838 Searching Entropy24 idkser tomftw kalhkardia BiteTheDust Cat lady Eirinakiii8 Τρελας123 Γιώτα Γιαννακού g59 phoni Wonderkid ladybookworm Philologist Vminkook GeorgePap2003 Paraskevoula_5 air_fish Freddys Panos_02 Nikoleta_Giann Αννα1 EcoBill dim6 stefan Jocaste Criplim StudyFreak04 Natassa02 nicole1982 Lathy Arvacon Nefh_ foteiniandr Tina02 Γιώργος - Κόρινθος MIkeTr123 Panagiotis849 rekcoR Alma Libre hecktors Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Always_in_love: Καλή αρχή λοιπόν. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!!!!!! θελω να περασει η πρωτη μερα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
okie_dokie Νεοφερμένο μέλος Η okie_dokie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η okie_dokie: #479 03-10-13 15:31 ρε παιδιαα, γραφτηκε κανενας α/ετης στο πανεπιστημιο ιωαννινων ; εγω δευτερα θα παω γιατι ειδα οτι ξεκινανε ασχετως τα μαθηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:56 Ο Effort έγραψε: #480 03-10-13 15:56 Btw, οσοι πηγαν να γραφτουν στην ιατρικη απθ, τους σταματησαν απο την δαπ (η οπως αλλιως λεγεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 27 28 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ρε παιδιαα, γραφτηκε κανενας α/ετης στο πανεπιστημιο ιωαννινων ; εγω δευτερα θα παω γιατι ειδα οτι ξεκινανε ασχετως τα μαθηματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Effort Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Effort δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 30 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2013 στις 15:56 Ο Effort έγραψε: #480 03-10-13 15:56 Btw, οσοι πηγαν να γραφτουν στην ιατρικη απθ, τους σταματησαν απο την δαπ (η οπως αλλιως λεγεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Btw, οσοι πηγαν να γραφτουν στην ιατρικη απθ, τους σταματησαν απο την δαπ (η οπως αλλιως λεγεται)? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.