Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

Εντελώς μεταξύ μας: Αυτό τώρα, από τι εμπνεύστηκες και το έγραψες?
![]()
Η συνειδηση μου το σκεφτηκε οταν εγω διαβαζα αυτο το αρθρο.
Για τις παραταξεις συμφωνω, αλλα κατα τα αλλα το αρθρο ειναι απαραδεκτο.
Δεν νοειται να στελνουμε τετοια μηνυματα σε μελλοντικους φοιτητες.
Με την θεληση μας δε παμε; Σκοπος μας σε τελικη αναλυση Η ΓΝΩΣΗ δεν ειναι;
Καθε υποχρεωτικό μαθημα εχει τον σκοπο του!
Αν δεν μας αρεσουν τα μαθηματα, ας αλλαξουμε σχολη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος

Οταν λες κυκλωματα δεν εννοεις......Κι εγώ έτσι ρομαντικά ξεκίνησα. Μέχρι που γνώρισα παιδιά από 4ο και 5ο έτος και με έβαλαν στα κυκλώματα. Θα γειωθείς πολύ γρήγορα.![]()

αλλα ουτε και....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι εγώ έτσι ρομαντικά ξεκίνησα. Μέχρι που γνώρισα παιδιά από 4ο και 5ο έτος και με έβαλαν στα κυκλώματα. Θα γειωθείς πολύ γρήγορα.![]()
Ε φυσικα, φροντιζουν να σε γειωσουν οπως ειπες (Ομως η επιλογη να τους αγνοησεις παντα υπαρχει). Το παρον αρθρο συντελει στην διαδικασία της γειωσης! Ετσι απροκαλυπτα. Και το γεγονος οτι εχει +50 σε ψηφους και -2 αρνητικες μαζι με τη δικη μου ειναι ακομη τρομακτικοτερο.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Οταν λες κυκλωματα δεν εννοεις......![]()
αλλα ουτε και.........εεεεεεε????/![]()
Τα κυκλώματα σε μία σχολή Φυσικής είναι χειρότερα και απ'αυτά.

Πέρα από την πλάκα τώρα. Ξέρω παιδιά που πέρασαν Πολυτεχνεία, Ιατρικές κτλ και σε κάθε εξεταστική έχουν σκονάκια. Ευτυχώς που μου τα λένε για να μην νιώθω τύψεις. Εν τέλει, το αν θα κάνεις σκονάκι σε κάποιο μάθημα δεν σε κάνει χειρότερο φοιτητή. Άλλο οι εξετασούλες στα γυμνάσια/λύκεια άλλο οι εξεταστικές στα Πανεπιστήμια.
Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος

Ωρα να επανελθεις στην πραγματικοτητα.Το αρθο δεν ειχε σκοπο να περασει ενα τετοιο μηνυμα.Ειπε πραγματα που θα φανουν χρησιμα και σε εσενα αλλα και σε ολους τους μελλοντικους πρωτοετεις φοιτητες.Η συνειδηση μου το σκεφτηκε οταν εγω διαβαζα αυτο το αρθρο.
Για τις παραταξεις συμφωνω, αλλα κατα τα αλλα το αρθρο ειναι απαραδεκτο.
Δεν νοειται να στελνουμε τετοια μηνυματα σε μελλοντικους φοιτητες.
Με την θεληση μας δε παμε; Σκοπος μας σε τελικη αναλυση Η ΓΝΩΣΗ δεν ειναι;
Καθε υποχρεωτικό μαθημα εχει τον σκοπο του!
Αν δεν μας αρεσουν τα μαθηματα, ας αλλαξουμε σχολη.
Zaraki
Δραστήριο μέλος

Ο ορισμος της αυτοαναιρεσης.Εν τέλει, το αν θα κάνεις σκονάκι σε κάποιο μάθημα δεν σε κάνει χειρότερο φοιτητή. Άλλο οι εξετασούλες στα γυμνάσια/λύκεια άλλο οι εξεταστικές στα Πανεπιστήμια.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος

Εσυ γιατι να νιωσεις...????Αυτοι θα επρεπε να ντρεπονται που θελουν να θεωρουν τους εαυτους τους μελλοντικους "ΕΠΙΣΤΙΜΟΝΕΣ"...Μη Χ**ΩΤα κυκλώματα σε μία σχολή Φυσικής είναι χειρότερα και απ'αυτά.
Πέρα από την πλάκα τώρα. Ξέρω παιδιά που πέρασαν Πολυτεχνεία, Ιατρικές κτλ και σε κάθε εξεταστική έχουν σκονάκια. Ευτυχώς που μου τα λένε για να μην νιώθω τύψεις. Εν τέλει, το αν θα κάνεις σκονάκι σε κάποιο μάθημα δεν σε κάνει χειρότερο φοιτητή. Άλλο οι εξετασούλες στα γυμνάσια/λύκεια άλλο οι εξεταστικές στα Πανεπιστήμια.

Zaraki
Δραστήριο μέλος

Tη μια λες οτι οι εξεταστικες ειναι σοβαρες εξετασεις και την αλλη οτι οποιος κανει σκονακι δεν ειναι χειροτερος φοιτητηςΓια εξήγησε...![]()

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Ε μα ναι, τι άλλο;Τέτοια κυκλώματα εννοείς?

Όχι.Αν πω ότι δεν έχω (ως τώρα) χρησιμοποιήσει σκονάκι, θα με πεις φύτακλα?

Εγώ που δεν φημίζομαι για το συνεπές μου διάβασμα έχω κάνει 1 φορά. Κι αυτό γιατί έδινα απειροστικό από το βιβλίο THOMAS που είχε 2 τόμους και τον 2ο δεν πρόλαβα να το διαβάσω. Τέςπα, αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι κακό να κάνει κάποιος σκονάκι.
DrHouse
Διάσημο μέλος

Με έχει βολέψει μια τσάντα ώμου στο στυλ της εικόνας. Έχει πολύ καλή χωρητικότητα και είναι βολική. Βάζω μέσα τα τετραδιά μου, μαρκαδοράκια και χαρακάκι, κάποιες σημειώσεις, φύλλα του εργαστηρίου (προσοχή, να έχει μέγεθος που χωράει Α4), το netbook μου, κλειδιά, τσιγάρα (μη φουσκώνουν οι τσέπες), μπουκαλάκι νερό, μπισκότα, χαρτομάντηλα, Depon, Durex (ποτέ δεν ξέρεις), σκούρα γυαλιά (για μένα, ο ήλιος δεν φοράει γυαλιά), τσίχλες, κατσαβίδι, κινητό, calculator και ότι άλλο χρειαστώ.
![]()
Εγω εχω την παρακατω τσαντα,απο την 3η λυκειου μεχρι σημερα.

Βεβαια δεν βαζω ολα τα παραπανω

OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος

Το ότι δεν διαβάζεις προσεκτικά τι λέω δεν δικαιολογεί το ότι γράφεις άλλα αντί άλλων.
Και για να τελειώνει η ιστορία, αν με πετύχεις ποτέ σε κανένα νοσοκομείο/σχολείο/φροντιστήριο/γυράδικο/στριπτιτζάδικο μακριά μου γιατί μπορεί να γίνω επικίνδυνη με τις ελλιπέστατες γνώσεις που θα έχω πάνω στη φυσική, επειδή θα έχω κάνει 3-4 σκονάκια.![]()

Ελα ρε Θαλεια και δεν σε εκοβα για τετοια κοπελα που συχνάζει σε τετοια μερη

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Εγω εχω την παρακατω τσαντα,απο την 3η λυκειου μεχρι σημερα.
Βεβαια δεν βαζω ολα τα παραπανω
![]()
μήπως έπαιρνες και κουστούμι;

Εγώ στην αρχή έπαιρνα τη τσάντα απ' το σχολείο ( κλασική ώμου ) αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι και που πάω δεν κρατάω και καθόλου σημειώσεις οπότε άρχισα να πηγαινω τουρίστας.

πάντως αν κάποιος θέλει τσάντα θα πρότεινα μια σε στυλ ταχυδρόμου, είναι πιο βολική και τη χειρίζεσαι καλύτερα σε καταστάσεις με στριμωξίδια σε λεωφορεία κλπ.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.public.gr/prod/computers...basicp0-17"-tsanta-laptop-mayro/prod720314pp/

Εξαρταται απο σενα για το εαν θες να το κουβαλας.
Μεταξυ μας σε βλεπω να το αποφευγεις οπως ο διαολος το λιβανι...

LYDIAG
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα χρειάζεται να μεταφέρω συχνά το laptop στη σχολή; Τι λέτε για αυτή την τσάντα;
https://www.public.gr/prod/computers...basicp0-17"-tsanta-laptop-mayro/prod720314pp/
εμενα μαρεσε η τσαντα!!

Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος

Black_Butterfly
Πολύ δραστήριο μέλος

εμενα μαρεσε η τσαντα!!αλλα στη σχολη χρειαζομαι απαραιτητα υπολογιστη;;;
Όχι, δε χρειάζεται να κουβαλάς υπολογιστή στη σχολή.
Εγώ τον παίρνω μαζί μου μόνο αν έχω να γράψω κώδικα, ή αν θέλω να διαβάσω για κάποιο λόγο στη σχολή.
OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε τι σχολη εισαι....αν επιτρεπεται?????εμενα μαρεσε η τσαντα!!αλλα στη σχολη χρειαζομαι απαραιτητα υπολογιστη;;;

LYDIAG
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- tomftw
- Reader
- Entropy24
- kalhkardia
- BiteTheDust
- Cat lady
- Eirinakiii8
- Τρελας123
- Γιώτα Γιαννακού
- Hased Babis
- g59
- phoni
- Wonderkid
- ladybookworm
- Philologist
- Vminkook
- GeorgePap2003
- Paraskevoula_5
- air_fish
- Freddys
- Panos_02
- Nikoleta_Giann
- Αννα1
- EcoBill
- dim6
- stefan
- Jocaste
- Criplim
- StudyFreak04
- Natassa02
- nicole1982
- Athens2002
- Arvacon
- louminis
- Nefh_
- foteiniandr
- Tina02
- Γιώργος - Κόρινθος
- MIkeTr123
- Panagiotis849
- rekcoR
- Alma Libre
- hecktors
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.