-Η δουλειά δεν είναι ντροπή.
-Η ύπαρξη αυτού του επαγγέλματος απ'την αρχαιότητα δείχνει ότι αποτελεί κοινωνική ανάγκη.Όσο και να χτυπάτε τον κώλο σας κάτω,όσο υπάρχει ζήτηση,θα υπάρχει και προσφορά,οπότε είναι καλύτερο αυτό να το συνειδητοποιήσει κάθε κράτος,ώστε η πορνεία να είναι νόμιμη και να μην υπάρχουν παράνομα κυκλώματα και εκμετάλλευση.
-Υπάρχουν και κοπέλες που το επιλέγουν αυτό το επάγγελμα.Σίγουρα όχι στην Ταϋλάνδη,εδώ όμως ναι,είναι πιθανό.
Πάμε όμως τώρα στο βασικό.Θα σας αφηγηθώ μια προσωπική μου ιστορία:
Ήταν ένα παλικάρι,με τον οποίο μέναμε κοντά και όταν πηγαινοερχόμασταν στο σχολείο κάναμε πολλή παρέα και λέγαμε μαλακίες.Anyway,ένα χρόνο μεγαλύτερος αυτός,όταν τελείωσε,χαθήκαμε.Πέρασε ο καιρός,τελείωσα και 'γω,μπήκα στη σχολή,μετά από πολλούς μήνες έτυχε να βρω το τηλέφωνό του.Του είπα λοιπόν να βγούμε να θυμηθούμε τα παλιά και αυτός μου 'πε να πάμε μπουρδελότσαρκα.Προσωπικά εγώ δεν είχα πάει ποτέ μου,ούτε ήξερα κανέναν που να είχε πάει,οπότε βασικά το πέρασα για αστείο.Βρεθήκαμε λοιπόν στου Ψυρρή,εγώ,αυτός,ένα άλλο παλικάρι που πήγαινε παλιά στο σχολείο μας και ένας άλλος που δεν τον ήξερα.Ήπιαμε αρκετά ρακόμελα και μετά οι άλλοι θέλανε να πάμε στα μπουρδέλα.Εγώ όπως είπα νόμιζα ότι ήταν πλάκα,οπότε δεν το περίμενα.Στην αρχή αρνήθηκα,οι άλλοι όμως είχαν ψηθεί και με πρήζανε,οπότε είπα να μην φανώ ο ξενέρωτος της παρέας και συμφώνησα.Πήγαμε λοιπόν στη Φυλής και αρχίσαμε να μπαίνουμε στα μπουρδέλα και να χαζεύουμε τις πουτάνες.Στο τέλος αυτός ο φίλος μου από τα παλιά πήγε με μια και μετά φύγαμε.Που θέλω να καταλήξω?Κατ'αρχάς αυτόν τον φίλο μου δεν τον έχω δει από τότε και ούτε θέλω,για να πω την αλήθεια.Αηδίασα άπειρα απ'αυτή τη βόλτα.Και δεν ήταν ούτε οι πουτάνες,ούτε οι τσατσάδες.Ήταν οι πελάτες που με αηδίασαν.Όλη αυτή η αντιμετώπιση της πουτάνας σαν "κρέας",λες και ήμουν στην Βαρβάκειο.Πολλοί απ'αυτούς που είδα ήταν τελείως άνθρωποι άρρωστοι,κάτι μεσήλικες με τις πυτζάμες τους,να τρέχουν απ'το ένα μπουρδέλο στο άλλο με το χέρι τους στο πουλί τους.Χαίρομαι γι'αυτή την εμπειρία,γιατί μ'έκανε να αποκτήσω άποψη from the inside.Αηδία.
-
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.