ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2025 στις 23:14 Ο ιωαννηs έγραψε: #1 20-06-25 23:14 Οριστικά την Πέμπτη 26 Ιουνίου η ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων Οριστικά την Πέμπτη 26 Ιουνίου, θα ανακοινωθούν οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου με τα τμήματα προτίμησης θα ξεκινήσει αρχές Ιουλίου (σ.σ. θα οριστούν συγκεκριμένες ημερομηνίες από το υπουργείο Παιδείας). Οι... www.esos.gr zahis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 14:54 Ο zahis έγραψε: #2 21-06-25 14:54 Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 15:01 Ο Pyotr_Krasnov: #3 21-06-25 15:01 5 μέρες... ΤΟ ΧΟΥΜΕ kalliopi_ Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 15:10 Η kalliopi_: #4 21-06-25 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: 5 μέρες... ΤΟ ΧΟΥΜΕ Click για ανάπτυξη... Δεν το χουμε.. δεν το είχαμε όλη την χρονιά τώρα θα το έχουμε δεν θέλω να δω τα αποτελέσματα Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 15:15 Ο Pyotr_Krasnov: #5 21-06-25 15:15 Αρχική Δημοσίευση από testardaas: Δεν το χουμε.. δεν το είχαμε όλη την χρονιά τώρα θα το έχουμε δεν θέλω να δω τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ. kalliopi_ Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 15:45 Η kalliopi_: #6 21-06-25 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ. Click για ανάπτυξη... Σε νιώθω.. Εγώ που ήμουν υγείας η χημεία ήταν το δυνατό μου μάθημα,λόγω τους άγχους που είχα, θεωρουσα ότι τα είχα πάει χάλια στην έκθεση και έτσι σε όλα τα άλλα μαθήματα πήγα με αρνητική ψυχολογία. Γενικά έκανα ανόητα λάθη εδώ φυσική πήρα τα σχεδόν όλα υπόλοιπα θέματα και έχασα κυριολεκτικά όλο το α θέμα. Ελπίζω να ανταμειφθούν οι κόποι μας τουλάχιστον.. Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #7 21-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από testardaas: Σε νιώθω.. Εγώ που ήμουν υγείας η χημεία ήταν το δυνατό μου μάθημα,λόγω τους άγχους που είχα, θεωρουσα ότι τα είχα πάει χάλια στην έκθεση και έτσι σε όλα τα άλλα μαθήματα πήγα με αρνητική ψυχολογία. Γενικά έκανα ανόητα λάθη εδώ φυσική πήρα τα σχεδόν όλα υπόλοιπα θέματα και έχασα κυριολεκτικά όλο το α θέμα. Ελπίζω να ανταμειφθούν οι κόποι μας τουλάχιστον.. Click για ανάπτυξη... Το ιδιο επαθα και στην πληροφορικη Πραγματα που ηξερα, ημουν αρκετα καλος, αλλα απο το αγχως και το οτι το προηγουμενο βραδυ ειχα κοιμηθει 2 ωρες, εκανα καποια λαθη... θα χασω μοναδες αλλα οκευ... Καλα αποτελεσματα! Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 17:00 Η Mammy Nun: #8 21-06-25 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ. Click για ανάπτυξη... Εύχομαι καλά αποτελέσματα Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 17:01 Ο Pyotr_Krasnov: #9 21-06-25 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Εύχομαι καλά αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω πολυ! kalliopi_ Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 18:23 Η kalliopi_: #10 21-06-25 18:23 [ Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το ιδιο επαθα και στην πληροφορικη Πραγματα που ηξερα, ημουν αρκετα καλος, αλλα απο το αγχως και το οτι το προηγουμενο βραδυ ειχα κοιμηθει 2 ωρες, εκανα καποια λαθη... θα χασω μοναδες αλλα οκευ... Καλα αποτελεσματα! Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω... Γιατί όλοι μου έλεγαν πάμε για 20, εντέλει εκανα πολλά λάθη δεν πειραζει, η σκέψη όμως ότι θα απογοητεύσω γονείς και καθηγητές που ηξεραν ποσο διαβαζα τα ξενύχτια τα κλάματα και η κούραση πονάει... Ελπίζω τουλάχιστον να περάσουμε εκεί που θέλουμε, καλά αποτελέσματα να έχουμε!! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2025 Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:23 Ο Arvacon έγραψε: #11 24-06-25 03:23 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Ξεχαστε τα λαθη που κανατε και κρατηστε μονο το παραπανω, μιας και ειναι το μονο που εχει σημασια. Ολα καλα θα πανε! Καλη επιτυχια σε ολους. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:53 Ο SlimShady: #12 24-06-25 03:53 Καλή επιτυχία παίδες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 07:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 24-06-25 07:30 Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 688951: #14 24-06-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Click για ανάπτυξη... Τι να μαγειρευουν οι μισες σχολες ειναι αδειες ψαχνουν να δουν τι θα κανουν με την εβε... Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:22 Ο Pyotr_Krasnov: #15 24-06-25 15:22 Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:25 Ο redpointer: #16 24-06-25 15:25 Γενικα ολοι πλεον πανε 4ο πεδιο αντι για 2ο καθως ειναι πιο ευκολο να περασει καποιος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 24-06-25 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... Θα ακουσεις πολλα μπαμπουτσαλα... και σχεδον ολα ειναι λαθος. Μονο σου θα βαλεις το φετινο εξελ βαθμων πεδιου πανω απο το αντιστοιχο περσινο και θα κρινεις χοντρικα.. Θα λαβεις και υπ οψιν τον παραγοντα πολυτεχνειοποιησης καποιων σχολων μηχανικων και πολυ λιγοτερο την οικονομικη ανεχεια. Εμεσως μετα την ληξη μηχανογραφικου ο στρατηγακης θα βγαλει προγνωση... μεσα δεν θα πεσει ....αλλα θα δειξει την ταση του κατω ή πανω ...εκει τα παει καλα. Hmmytheos Νεοφερμένο μέλος Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:20 Ο Hmmytheos: #18 24-06-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #19 24-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Hmmytheos: 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε, δεν θα ανοιξω κανενα αλλο σαιτ, ουτε δεν θα τα ανοιξω οταν βγουν οι βαθμοι. Απλως θα περιμενω να δω τι θα γινει. Αλλα μονο ενα ξερω, αυξησαη κατα 300-500 στο 4ο πεδιο, ειναι σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αν οντως το 78-80% εχουνε γραψει κατω απο την βαση μαθηματικα, οι σχολες που εχουν συντελεστης βαρυτητα τα μαθηματικα θα πεσουν. Ασχετα αν εχουν και συντελεστη βαρυτητα το ΑΟΘ, το ΑΟΘ δεν θα υπαρξει καμια μεγαλη διαφορα απο περυσι. Περυσι ηταν ευκολα τα θεματα οπως και τα φετινα. mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:30 Ο mvas έγραψε: #20 24-06-25 16:30 "Επί του παρόντος πάντως, οι εκτιμήσεις που διατυπώνονται από όσους έχουν μορφώσει μια σχετικώς ευκρινή εικόνα για τις επιδόσεις των μαθητών είναι αρκετά αντιφατικές: Κατά τη μία άποψη προβλέπεται σταθερότητα γενικώς, με μια ελαφρά πτωτική τάση. Ομως, η αίσθηση πολλών βαθμολογητών διαφέρει, καθώς θεωρείται πως ειδικά στο Πεδίο 2 (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) υπήρξε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γραπτών -έως και 70-80% επί του συνόλου- στο τρίπτυχο των Μαθηματικών, της Φυσικής και τη Χημείας, όπου οι επιδόσεις των εξεταζόμενων ήταν απογοητευτικές, λίγο πάνω ή και κάτω από τη βάση." 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS ioanna2007 Atrlef kalliopi_ Hmmytheos Scandal Nek21 Morningstar Sotiris 12 aris65 mark007 Maria235 AMPA LeGoat ladybookworm Lydiaaaaaaa tomftw Pars3c Entropy24 pinkheart Panagiotis849 fockos Aggel0sss Penny1903 Μήτσος10 AggelikiGr mariel79 nicole1982 Georgiaaa_ sophieee angies EFAKIT redpointer pannnos1992 Mammy Nun jellojina Νικολινα Leo komm SlimShady Corfu kitty sakplat Than003 thepigod762 acc/fin04 neuronova Unboxholics mvas Drscientist E.Z many of Filip jYanniss Joji woasibe rseven Chris1993 Panagiwths12 Lathy Indecisive2 Panatha mono korydallos Moblok Msp1 Konstantina Alexiou Helen06 Geraldsaga eukleidhs1821 UnderGroundGr GeorgePap2003 Wonderkid thanasarasz panosT436 panaman Jesse_ Dr. Gl. Luminous Frozensun gaidouri trifasikodiavasma Ilikntas charmander Anna.chr ειδήμων anait Nala Τρελας123 jkhkh bibliofagos globglogabgalab SKG blissele Lia 2006 giannhs2001 st.krf Conne Arvacon psar2006 Papastergiou antonis97 Debugging_Daemon ggl Kate1914 Mapz Uncle Fester constansn Giorgiogiaourtas lain Chrisphys kostasst bboys Maroulaki1 Ryuzaki tsiobieman Eirinoula Obi-Wan Kenobi BatGuin Giorgkalo Paragontas7000 shuuu mara.g Βασιλης1234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οριστικά την Πέμπτη 26 Ιουνίου η ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων Οριστικά την Πέμπτη 26 Ιουνίου, θα ανακοινωθούν οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου με τα τμήματα προτίμησης θα ξεκινήσει αρχές Ιουλίου (σ.σ. θα οριστούν συγκεκριμένες ημερομηνίες από το υπουργείο Παιδείας). Οι... www.esos.gr
zahis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ζαχαρίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 128 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 14:54 Ο zahis έγραψε: #2 21-06-25 14:54 Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 15:01 Ο Pyotr_Krasnov: #3 21-06-25 15:01 5 μέρες... ΤΟ ΧΟΥΜΕ kalliopi_ Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 15:10 Η kalliopi_: #4 21-06-25 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: 5 μέρες... ΤΟ ΧΟΥΜΕ Click για ανάπτυξη... Δεν το χουμε.. δεν το είχαμε όλη την χρονιά τώρα θα το έχουμε δεν θέλω να δω τα αποτελέσματα Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 15:15 Ο Pyotr_Krasnov: #5 21-06-25 15:15 Αρχική Δημοσίευση από testardaas: Δεν το χουμε.. δεν το είχαμε όλη την χρονιά τώρα θα το έχουμε δεν θέλω να δω τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ. kalliopi_ Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 15:45 Η kalliopi_: #6 21-06-25 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ. Click για ανάπτυξη... Σε νιώθω.. Εγώ που ήμουν υγείας η χημεία ήταν το δυνατό μου μάθημα,λόγω τους άγχους που είχα, θεωρουσα ότι τα είχα πάει χάλια στην έκθεση και έτσι σε όλα τα άλλα μαθήματα πήγα με αρνητική ψυχολογία. Γενικά έκανα ανόητα λάθη εδώ φυσική πήρα τα σχεδόν όλα υπόλοιπα θέματα και έχασα κυριολεκτικά όλο το α θέμα. Ελπίζω να ανταμειφθούν οι κόποι μας τουλάχιστον.. Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #7 21-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από testardaas: Σε νιώθω.. Εγώ που ήμουν υγείας η χημεία ήταν το δυνατό μου μάθημα,λόγω τους άγχους που είχα, θεωρουσα ότι τα είχα πάει χάλια στην έκθεση και έτσι σε όλα τα άλλα μαθήματα πήγα με αρνητική ψυχολογία. Γενικά έκανα ανόητα λάθη εδώ φυσική πήρα τα σχεδόν όλα υπόλοιπα θέματα και έχασα κυριολεκτικά όλο το α θέμα. Ελπίζω να ανταμειφθούν οι κόποι μας τουλάχιστον.. Click για ανάπτυξη... Το ιδιο επαθα και στην πληροφορικη Πραγματα που ηξερα, ημουν αρκετα καλος, αλλα απο το αγχως και το οτι το προηγουμενο βραδυ ειχα κοιμηθει 2 ωρες, εκανα καποια λαθη... θα χασω μοναδες αλλα οκευ... Καλα αποτελεσματα! Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 17:00 Η Mammy Nun: #8 21-06-25 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ. Click για ανάπτυξη... Εύχομαι καλά αποτελέσματα Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 17:01 Ο Pyotr_Krasnov: #9 21-06-25 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Εύχομαι καλά αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω πολυ! kalliopi_ Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 18:23 Η kalliopi_: #10 21-06-25 18:23 [ Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το ιδιο επαθα και στην πληροφορικη Πραγματα που ηξερα, ημουν αρκετα καλος, αλλα απο το αγχως και το οτι το προηγουμενο βραδυ ειχα κοιμηθει 2 ωρες, εκανα καποια λαθη... θα χασω μοναδες αλλα οκευ... Καλα αποτελεσματα! Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω... Γιατί όλοι μου έλεγαν πάμε για 20, εντέλει εκανα πολλά λάθη δεν πειραζει, η σκέψη όμως ότι θα απογοητεύσω γονείς και καθηγητές που ηξεραν ποσο διαβαζα τα ξενύχτια τα κλάματα και η κούραση πονάει... Ελπίζω τουλάχιστον να περάσουμε εκεί που θέλουμε, καλά αποτελέσματα να έχουμε!! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2025 Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:23 Ο Arvacon έγραψε: #11 24-06-25 03:23 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Ξεχαστε τα λαθη που κανατε και κρατηστε μονο το παραπανω, μιας και ειναι το μονο που εχει σημασια. Ολα καλα θα πανε! Καλη επιτυχια σε ολους. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:53 Ο SlimShady: #12 24-06-25 03:53 Καλή επιτυχία παίδες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 07:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 24-06-25 07:30 Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 688951: #14 24-06-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Click για ανάπτυξη... Τι να μαγειρευουν οι μισες σχολες ειναι αδειες ψαχνουν να δουν τι θα κανουν με την εβε... Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:22 Ο Pyotr_Krasnov: #15 24-06-25 15:22 Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:25 Ο redpointer: #16 24-06-25 15:25 Γενικα ολοι πλεον πανε 4ο πεδιο αντι για 2ο καθως ειναι πιο ευκολο να περασει καποιος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 24-06-25 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... Θα ακουσεις πολλα μπαμπουτσαλα... και σχεδον ολα ειναι λαθος. Μονο σου θα βαλεις το φετινο εξελ βαθμων πεδιου πανω απο το αντιστοιχο περσινο και θα κρινεις χοντρικα.. Θα λαβεις και υπ οψιν τον παραγοντα πολυτεχνειοποιησης καποιων σχολων μηχανικων και πολυ λιγοτερο την οικονομικη ανεχεια. Εμεσως μετα την ληξη μηχανογραφικου ο στρατηγακης θα βγαλει προγνωση... μεσα δεν θα πεσει ....αλλα θα δειξει την ταση του κατω ή πανω ...εκει τα παει καλα. Hmmytheos Νεοφερμένο μέλος Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:20 Ο Hmmytheos: #18 24-06-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #19 24-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Hmmytheos: 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε, δεν θα ανοιξω κανενα αλλο σαιτ, ουτε δεν θα τα ανοιξω οταν βγουν οι βαθμοι. Απλως θα περιμενω να δω τι θα γινει. Αλλα μονο ενα ξερω, αυξησαη κατα 300-500 στο 4ο πεδιο, ειναι σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αν οντως το 78-80% εχουνε γραψει κατω απο την βαση μαθηματικα, οι σχολες που εχουν συντελεστης βαρυτητα τα μαθηματικα θα πεσουν. Ασχετα αν εχουν και συντελεστη βαρυτητα το ΑΟΘ, το ΑΟΘ δεν θα υπαρξει καμια μεγαλη διαφορα απο περυσι. Περυσι ηταν ευκολα τα θεματα οπως και τα φετινα. mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:30 Ο mvas έγραψε: #20 24-06-25 16:30 "Επί του παρόντος πάντως, οι εκτιμήσεις που διατυπώνονται από όσους έχουν μορφώσει μια σχετικώς ευκρινή εικόνα για τις επιδόσεις των μαθητών είναι αρκετά αντιφατικές: Κατά τη μία άποψη προβλέπεται σταθερότητα γενικώς, με μια ελαφρά πτωτική τάση. Ομως, η αίσθηση πολλών βαθμολογητών διαφέρει, καθώς θεωρείται πως ειδικά στο Πεδίο 2 (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) υπήρξε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γραπτών -έως και 70-80% επί του συνόλου- στο τρίπτυχο των Μαθηματικών, της Φυσικής και τη Χημείας, όπου οι επιδόσεις των εξεταζόμενων ήταν απογοητευτικές, λίγο πάνω ή και κάτω από τη βάση." 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS ioanna2007 Atrlef kalliopi_ Hmmytheos Scandal Nek21 Morningstar Sotiris 12 aris65 mark007 Maria235 AMPA LeGoat ladybookworm Lydiaaaaaaa tomftw Pars3c Entropy24 pinkheart Panagiotis849 fockos Aggel0sss Penny1903 Μήτσος10 AggelikiGr mariel79 nicole1982 Georgiaaa_ sophieee angies EFAKIT redpointer pannnos1992 Mammy Nun jellojina Νικολινα Leo komm SlimShady Corfu kitty sakplat Than003 thepigod762 acc/fin04 neuronova Unboxholics mvas Drscientist E.Z many of Filip jYanniss Joji woasibe rseven Chris1993 Panagiwths12 Lathy Indecisive2 Panatha mono korydallos Moblok Msp1 Konstantina Alexiou Helen06 Geraldsaga eukleidhs1821 UnderGroundGr GeorgePap2003 Wonderkid thanasarasz panosT436 panaman Jesse_ Dr. Gl. Luminous Frozensun gaidouri trifasikodiavasma Ilikntas charmander Anna.chr ειδήμων anait Nala Τρελας123 jkhkh bibliofagos globglogabgalab SKG blissele Lia 2006 giannhs2001 st.krf Conne Arvacon psar2006 Papastergiou antonis97 Debugging_Daemon ggl Kate1914 Mapz Uncle Fester constansn Giorgiogiaourtas lain Chrisphys kostasst bboys Maroulaki1 Ryuzaki tsiobieman Eirinoula Obi-Wan Kenobi BatGuin Giorgkalo Paragontas7000 shuuu mara.g Βασιλης1234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 15:01 Ο Pyotr_Krasnov: #3 21-06-25 15:01 5 μέρες... ΤΟ ΧΟΥΜΕ kalliopi_ Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 15:10 Η kalliopi_: #4 21-06-25 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: 5 μέρες... ΤΟ ΧΟΥΜΕ Click για ανάπτυξη... Δεν το χουμε.. δεν το είχαμε όλη την χρονιά τώρα θα το έχουμε δεν θέλω να δω τα αποτελέσματα Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 15:15 Ο Pyotr_Krasnov: #5 21-06-25 15:15 Αρχική Δημοσίευση από testardaas: Δεν το χουμε.. δεν το είχαμε όλη την χρονιά τώρα θα το έχουμε δεν θέλω να δω τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ. kalliopi_ Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 15:45 Η kalliopi_: #6 21-06-25 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ. Click για ανάπτυξη... Σε νιώθω.. Εγώ που ήμουν υγείας η χημεία ήταν το δυνατό μου μάθημα,λόγω τους άγχους που είχα, θεωρουσα ότι τα είχα πάει χάλια στην έκθεση και έτσι σε όλα τα άλλα μαθήματα πήγα με αρνητική ψυχολογία. Γενικά έκανα ανόητα λάθη εδώ φυσική πήρα τα σχεδόν όλα υπόλοιπα θέματα και έχασα κυριολεκτικά όλο το α θέμα. Ελπίζω να ανταμειφθούν οι κόποι μας τουλάχιστον.. Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #7 21-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από testardaas: Σε νιώθω.. Εγώ που ήμουν υγείας η χημεία ήταν το δυνατό μου μάθημα,λόγω τους άγχους που είχα, θεωρουσα ότι τα είχα πάει χάλια στην έκθεση και έτσι σε όλα τα άλλα μαθήματα πήγα με αρνητική ψυχολογία. Γενικά έκανα ανόητα λάθη εδώ φυσική πήρα τα σχεδόν όλα υπόλοιπα θέματα και έχασα κυριολεκτικά όλο το α θέμα. Ελπίζω να ανταμειφθούν οι κόποι μας τουλάχιστον.. Click για ανάπτυξη... Το ιδιο επαθα και στην πληροφορικη Πραγματα που ηξερα, ημουν αρκετα καλος, αλλα απο το αγχως και το οτι το προηγουμενο βραδυ ειχα κοιμηθει 2 ωρες, εκανα καποια λαθη... θα χασω μοναδες αλλα οκευ... Καλα αποτελεσματα! Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 17:00 Η Mammy Nun: #8 21-06-25 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ. Click για ανάπτυξη... Εύχομαι καλά αποτελέσματα Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 17:01 Ο Pyotr_Krasnov: #9 21-06-25 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Εύχομαι καλά αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω πολυ! kalliopi_ Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 18:23 Η kalliopi_: #10 21-06-25 18:23 [ Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το ιδιο επαθα και στην πληροφορικη Πραγματα που ηξερα, ημουν αρκετα καλος, αλλα απο το αγχως και το οτι το προηγουμενο βραδυ ειχα κοιμηθει 2 ωρες, εκανα καποια λαθη... θα χασω μοναδες αλλα οκευ... Καλα αποτελεσματα! Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω... Γιατί όλοι μου έλεγαν πάμε για 20, εντέλει εκανα πολλά λάθη δεν πειραζει, η σκέψη όμως ότι θα απογοητεύσω γονείς και καθηγητές που ηξεραν ποσο διαβαζα τα ξενύχτια τα κλάματα και η κούραση πονάει... Ελπίζω τουλάχιστον να περάσουμε εκεί που θέλουμε, καλά αποτελέσματα να έχουμε!! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2025 Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:23 Ο Arvacon έγραψε: #11 24-06-25 03:23 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Ξεχαστε τα λαθη που κανατε και κρατηστε μονο το παραπανω, μιας και ειναι το μονο που εχει σημασια. Ολα καλα θα πανε! Καλη επιτυχια σε ολους. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:53 Ο SlimShady: #12 24-06-25 03:53 Καλή επιτυχία παίδες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 07:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 24-06-25 07:30 Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 688951: #14 24-06-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Click για ανάπτυξη... Τι να μαγειρευουν οι μισες σχολες ειναι αδειες ψαχνουν να δουν τι θα κανουν με την εβε... Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:22 Ο Pyotr_Krasnov: #15 24-06-25 15:22 Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:25 Ο redpointer: #16 24-06-25 15:25 Γενικα ολοι πλεον πανε 4ο πεδιο αντι για 2ο καθως ειναι πιο ευκολο να περασει καποιος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 24-06-25 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... Θα ακουσεις πολλα μπαμπουτσαλα... και σχεδον ολα ειναι λαθος. Μονο σου θα βαλεις το φετινο εξελ βαθμων πεδιου πανω απο το αντιστοιχο περσινο και θα κρινεις χοντρικα.. Θα λαβεις και υπ οψιν τον παραγοντα πολυτεχνειοποιησης καποιων σχολων μηχανικων και πολυ λιγοτερο την οικονομικη ανεχεια. Εμεσως μετα την ληξη μηχανογραφικου ο στρατηγακης θα βγαλει προγνωση... μεσα δεν θα πεσει ....αλλα θα δειξει την ταση του κατω ή πανω ...εκει τα παει καλα. Hmmytheos Νεοφερμένο μέλος Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:20 Ο Hmmytheos: #18 24-06-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #19 24-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Hmmytheos: 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε, δεν θα ανοιξω κανενα αλλο σαιτ, ουτε δεν θα τα ανοιξω οταν βγουν οι βαθμοι. Απλως θα περιμενω να δω τι θα γινει. Αλλα μονο ενα ξερω, αυξησαη κατα 300-500 στο 4ο πεδιο, ειναι σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αν οντως το 78-80% εχουνε γραψει κατω απο την βαση μαθηματικα, οι σχολες που εχουν συντελεστης βαρυτητα τα μαθηματικα θα πεσουν. Ασχετα αν εχουν και συντελεστη βαρυτητα το ΑΟΘ, το ΑΟΘ δεν θα υπαρξει καμια μεγαλη διαφορα απο περυσι. Περυσι ηταν ευκολα τα θεματα οπως και τα φετινα. mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:30 Ο mvas έγραψε: #20 24-06-25 16:30 "Επί του παρόντος πάντως, οι εκτιμήσεις που διατυπώνονται από όσους έχουν μορφώσει μια σχετικώς ευκρινή εικόνα για τις επιδόσεις των μαθητών είναι αρκετά αντιφατικές: Κατά τη μία άποψη προβλέπεται σταθερότητα γενικώς, με μια ελαφρά πτωτική τάση. Ομως, η αίσθηση πολλών βαθμολογητών διαφέρει, καθώς θεωρείται πως ειδικά στο Πεδίο 2 (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) υπήρξε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γραπτών -έως και 70-80% επί του συνόλου- στο τρίπτυχο των Μαθηματικών, της Φυσικής και τη Χημείας, όπου οι επιδόσεις των εξεταζόμενων ήταν απογοητευτικές, λίγο πάνω ή και κάτω από τη βάση." 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS ioanna2007 Atrlef kalliopi_ Hmmytheos Scandal Nek21 Morningstar Sotiris 12 aris65 mark007 Maria235 AMPA LeGoat ladybookworm Lydiaaaaaaa tomftw Pars3c Entropy24 pinkheart Panagiotis849 fockos Aggel0sss Penny1903 Μήτσος10 AggelikiGr mariel79 nicole1982 Georgiaaa_ sophieee angies EFAKIT redpointer pannnos1992 Mammy Nun jellojina Νικολινα Leo komm SlimShady Corfu kitty sakplat Than003 thepigod762 acc/fin04 neuronova Unboxholics mvas Drscientist E.Z many of Filip jYanniss Joji woasibe rseven Chris1993 Panagiwths12 Lathy Indecisive2 Panatha mono korydallos Moblok Msp1 Konstantina Alexiou Helen06 Geraldsaga eukleidhs1821 UnderGroundGr GeorgePap2003 Wonderkid thanasarasz panosT436 panaman Jesse_ Dr. Gl. Luminous Frozensun gaidouri trifasikodiavasma Ilikntas charmander Anna.chr ειδήμων anait Nala Τρελας123 jkhkh bibliofagos globglogabgalab SKG blissele Lia 2006 giannhs2001 st.krf Conne Arvacon psar2006 Papastergiou antonis97 Debugging_Daemon ggl Kate1914 Mapz Uncle Fester constansn Giorgiogiaourtas lain Chrisphys kostasst bboys Maroulaki1 Ryuzaki tsiobieman Eirinoula Obi-Wan Kenobi BatGuin Giorgkalo Paragontas7000 shuuu mara.g Βασιλης1234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
kalliopi_ Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 15:10 Η kalliopi_: #4 21-06-25 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: 5 μέρες... ΤΟ ΧΟΥΜΕ Click για ανάπτυξη... Δεν το χουμε.. δεν το είχαμε όλη την χρονιά τώρα θα το έχουμε δεν θέλω να δω τα αποτελέσματα Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 15:15 Ο Pyotr_Krasnov: #5 21-06-25 15:15 Αρχική Δημοσίευση από testardaas: Δεν το χουμε.. δεν το είχαμε όλη την χρονιά τώρα θα το έχουμε δεν θέλω να δω τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ. kalliopi_ Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 15:45 Η kalliopi_: #6 21-06-25 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ. Click για ανάπτυξη... Σε νιώθω.. Εγώ που ήμουν υγείας η χημεία ήταν το δυνατό μου μάθημα,λόγω τους άγχους που είχα, θεωρουσα ότι τα είχα πάει χάλια στην έκθεση και έτσι σε όλα τα άλλα μαθήματα πήγα με αρνητική ψυχολογία. Γενικά έκανα ανόητα λάθη εδώ φυσική πήρα τα σχεδόν όλα υπόλοιπα θέματα και έχασα κυριολεκτικά όλο το α θέμα. Ελπίζω να ανταμειφθούν οι κόποι μας τουλάχιστον.. Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #7 21-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από testardaas: Σε νιώθω.. Εγώ που ήμουν υγείας η χημεία ήταν το δυνατό μου μάθημα,λόγω τους άγχους που είχα, θεωρουσα ότι τα είχα πάει χάλια στην έκθεση και έτσι σε όλα τα άλλα μαθήματα πήγα με αρνητική ψυχολογία. Γενικά έκανα ανόητα λάθη εδώ φυσική πήρα τα σχεδόν όλα υπόλοιπα θέματα και έχασα κυριολεκτικά όλο το α θέμα. Ελπίζω να ανταμειφθούν οι κόποι μας τουλάχιστον.. Click για ανάπτυξη... Το ιδιο επαθα και στην πληροφορικη Πραγματα που ηξερα, ημουν αρκετα καλος, αλλα απο το αγχως και το οτι το προηγουμενο βραδυ ειχα κοιμηθει 2 ωρες, εκανα καποια λαθη... θα χασω μοναδες αλλα οκευ... Καλα αποτελεσματα! Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 17:00 Η Mammy Nun: #8 21-06-25 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ. Click για ανάπτυξη... Εύχομαι καλά αποτελέσματα Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 17:01 Ο Pyotr_Krasnov: #9 21-06-25 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Εύχομαι καλά αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω πολυ! kalliopi_ Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 18:23 Η kalliopi_: #10 21-06-25 18:23 [ Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το ιδιο επαθα και στην πληροφορικη Πραγματα που ηξερα, ημουν αρκετα καλος, αλλα απο το αγχως και το οτι το προηγουμενο βραδυ ειχα κοιμηθει 2 ωρες, εκανα καποια λαθη... θα χασω μοναδες αλλα οκευ... Καλα αποτελεσματα! Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω... Γιατί όλοι μου έλεγαν πάμε για 20, εντέλει εκανα πολλά λάθη δεν πειραζει, η σκέψη όμως ότι θα απογοητεύσω γονείς και καθηγητές που ηξεραν ποσο διαβαζα τα ξενύχτια τα κλάματα και η κούραση πονάει... Ελπίζω τουλάχιστον να περάσουμε εκεί που θέλουμε, καλά αποτελέσματα να έχουμε!! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2025 Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:23 Ο Arvacon έγραψε: #11 24-06-25 03:23 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Ξεχαστε τα λαθη που κανατε και κρατηστε μονο το παραπανω, μιας και ειναι το μονο που εχει σημασια. Ολα καλα θα πανε! Καλη επιτυχια σε ολους. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:53 Ο SlimShady: #12 24-06-25 03:53 Καλή επιτυχία παίδες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 07:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 24-06-25 07:30 Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 688951: #14 24-06-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Click για ανάπτυξη... Τι να μαγειρευουν οι μισες σχολες ειναι αδειες ψαχνουν να δουν τι θα κανουν με την εβε... Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:22 Ο Pyotr_Krasnov: #15 24-06-25 15:22 Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:25 Ο redpointer: #16 24-06-25 15:25 Γενικα ολοι πλεον πανε 4ο πεδιο αντι για 2ο καθως ειναι πιο ευκολο να περασει καποιος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 24-06-25 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... Θα ακουσεις πολλα μπαμπουτσαλα... και σχεδον ολα ειναι λαθος. Μονο σου θα βαλεις το φετινο εξελ βαθμων πεδιου πανω απο το αντιστοιχο περσινο και θα κρινεις χοντρικα.. Θα λαβεις και υπ οψιν τον παραγοντα πολυτεχνειοποιησης καποιων σχολων μηχανικων και πολυ λιγοτερο την οικονομικη ανεχεια. Εμεσως μετα την ληξη μηχανογραφικου ο στρατηγακης θα βγαλει προγνωση... μεσα δεν θα πεσει ....αλλα θα δειξει την ταση του κατω ή πανω ...εκει τα παει καλα. Hmmytheos Νεοφερμένο μέλος Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:20 Ο Hmmytheos: #18 24-06-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #19 24-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Hmmytheos: 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε, δεν θα ανοιξω κανενα αλλο σαιτ, ουτε δεν θα τα ανοιξω οταν βγουν οι βαθμοι. Απλως θα περιμενω να δω τι θα γινει. Αλλα μονο ενα ξερω, αυξησαη κατα 300-500 στο 4ο πεδιο, ειναι σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αν οντως το 78-80% εχουνε γραψει κατω απο την βαση μαθηματικα, οι σχολες που εχουν συντελεστης βαρυτητα τα μαθηματικα θα πεσουν. Ασχετα αν εχουν και συντελεστη βαρυτητα το ΑΟΘ, το ΑΟΘ δεν θα υπαρξει καμια μεγαλη διαφορα απο περυσι. Περυσι ηταν ευκολα τα θεματα οπως και τα φετινα. mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:30 Ο mvas έγραψε: #20 24-06-25 16:30 "Επί του παρόντος πάντως, οι εκτιμήσεις που διατυπώνονται από όσους έχουν μορφώσει μια σχετικώς ευκρινή εικόνα για τις επιδόσεις των μαθητών είναι αρκετά αντιφατικές: Κατά τη μία άποψη προβλέπεται σταθερότητα γενικώς, με μια ελαφρά πτωτική τάση. Ομως, η αίσθηση πολλών βαθμολογητών διαφέρει, καθώς θεωρείται πως ειδικά στο Πεδίο 2 (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) υπήρξε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γραπτών -έως και 70-80% επί του συνόλου- στο τρίπτυχο των Μαθηματικών, της Φυσικής και τη Χημείας, όπου οι επιδόσεις των εξεταζόμενων ήταν απογοητευτικές, λίγο πάνω ή και κάτω από τη βάση." 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS ioanna2007 Atrlef kalliopi_ Hmmytheos Scandal Nek21 Morningstar Sotiris 12 aris65 mark007 Maria235 AMPA LeGoat ladybookworm Lydiaaaaaaa tomftw Pars3c Entropy24 pinkheart Panagiotis849 fockos Aggel0sss Penny1903 Μήτσος10 AggelikiGr mariel79 nicole1982 Georgiaaa_ sophieee angies EFAKIT redpointer pannnos1992 Mammy Nun jellojina Νικολινα Leo komm SlimShady Corfu kitty sakplat Than003 thepigod762 acc/fin04 neuronova Unboxholics mvas Drscientist E.Z many of Filip jYanniss Joji woasibe rseven Chris1993 Panagiwths12 Lathy Indecisive2 Panatha mono korydallos Moblok Msp1 Konstantina Alexiou Helen06 Geraldsaga eukleidhs1821 UnderGroundGr GeorgePap2003 Wonderkid thanasarasz panosT436 panaman Jesse_ Dr. Gl. Luminous Frozensun gaidouri trifasikodiavasma Ilikntas charmander Anna.chr ειδήμων anait Nala Τρελας123 jkhkh bibliofagos globglogabgalab SKG blissele Lia 2006 giannhs2001 st.krf Conne Arvacon psar2006 Papastergiou antonis97 Debugging_Daemon ggl Kate1914 Mapz Uncle Fester constansn Giorgiogiaourtas lain Chrisphys kostasst bboys Maroulaki1 Ryuzaki tsiobieman Eirinoula Obi-Wan Kenobi BatGuin Giorgkalo Paragontas7000 shuuu mara.g Βασιλης1234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: 5 μέρες... ΤΟ ΧΟΥΜΕ Click για ανάπτυξη... Δεν το χουμε.. δεν το είχαμε όλη την χρονιά τώρα θα το έχουμε δεν θέλω να δω τα αποτελέσματα
Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 15:15 Ο Pyotr_Krasnov: #5 21-06-25 15:15 Αρχική Δημοσίευση από testardaas: Δεν το χουμε.. δεν το είχαμε όλη την χρονιά τώρα θα το έχουμε δεν θέλω να δω τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ. kalliopi_ Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 15:45 Η kalliopi_: #6 21-06-25 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ. Click για ανάπτυξη... Σε νιώθω.. Εγώ που ήμουν υγείας η χημεία ήταν το δυνατό μου μάθημα,λόγω τους άγχους που είχα, θεωρουσα ότι τα είχα πάει χάλια στην έκθεση και έτσι σε όλα τα άλλα μαθήματα πήγα με αρνητική ψυχολογία. Γενικά έκανα ανόητα λάθη εδώ φυσική πήρα τα σχεδόν όλα υπόλοιπα θέματα και έχασα κυριολεκτικά όλο το α θέμα. Ελπίζω να ανταμειφθούν οι κόποι μας τουλάχιστον.. Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #7 21-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από testardaas: Σε νιώθω.. Εγώ που ήμουν υγείας η χημεία ήταν το δυνατό μου μάθημα,λόγω τους άγχους που είχα, θεωρουσα ότι τα είχα πάει χάλια στην έκθεση και έτσι σε όλα τα άλλα μαθήματα πήγα με αρνητική ψυχολογία. Γενικά έκανα ανόητα λάθη εδώ φυσική πήρα τα σχεδόν όλα υπόλοιπα θέματα και έχασα κυριολεκτικά όλο το α θέμα. Ελπίζω να ανταμειφθούν οι κόποι μας τουλάχιστον.. Click για ανάπτυξη... Το ιδιο επαθα και στην πληροφορικη Πραγματα που ηξερα, ημουν αρκετα καλος, αλλα απο το αγχως και το οτι το προηγουμενο βραδυ ειχα κοιμηθει 2 ωρες, εκανα καποια λαθη... θα χασω μοναδες αλλα οκευ... Καλα αποτελεσματα! Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 17:00 Η Mammy Nun: #8 21-06-25 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ. Click για ανάπτυξη... Εύχομαι καλά αποτελέσματα Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 17:01 Ο Pyotr_Krasnov: #9 21-06-25 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Εύχομαι καλά αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω πολυ! kalliopi_ Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 18:23 Η kalliopi_: #10 21-06-25 18:23 [ Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το ιδιο επαθα και στην πληροφορικη Πραγματα που ηξερα, ημουν αρκετα καλος, αλλα απο το αγχως και το οτι το προηγουμενο βραδυ ειχα κοιμηθει 2 ωρες, εκανα καποια λαθη... θα χασω μοναδες αλλα οκευ... Καλα αποτελεσματα! Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω... Γιατί όλοι μου έλεγαν πάμε για 20, εντέλει εκανα πολλά λάθη δεν πειραζει, η σκέψη όμως ότι θα απογοητεύσω γονείς και καθηγητές που ηξεραν ποσο διαβαζα τα ξενύχτια τα κλάματα και η κούραση πονάει... Ελπίζω τουλάχιστον να περάσουμε εκεί που θέλουμε, καλά αποτελέσματα να έχουμε!! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2025 Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:23 Ο Arvacon έγραψε: #11 24-06-25 03:23 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Ξεχαστε τα λαθη που κανατε και κρατηστε μονο το παραπανω, μιας και ειναι το μονο που εχει σημασια. Ολα καλα θα πανε! Καλη επιτυχια σε ολους. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:53 Ο SlimShady: #12 24-06-25 03:53 Καλή επιτυχία παίδες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 07:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 24-06-25 07:30 Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 688951: #14 24-06-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Click για ανάπτυξη... Τι να μαγειρευουν οι μισες σχολες ειναι αδειες ψαχνουν να δουν τι θα κανουν με την εβε... Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:22 Ο Pyotr_Krasnov: #15 24-06-25 15:22 Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:25 Ο redpointer: #16 24-06-25 15:25 Γενικα ολοι πλεον πανε 4ο πεδιο αντι για 2ο καθως ειναι πιο ευκολο να περασει καποιος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 24-06-25 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... Θα ακουσεις πολλα μπαμπουτσαλα... και σχεδον ολα ειναι λαθος. Μονο σου θα βαλεις το φετινο εξελ βαθμων πεδιου πανω απο το αντιστοιχο περσινο και θα κρινεις χοντρικα.. Θα λαβεις και υπ οψιν τον παραγοντα πολυτεχνειοποιησης καποιων σχολων μηχανικων και πολυ λιγοτερο την οικονομικη ανεχεια. Εμεσως μετα την ληξη μηχανογραφικου ο στρατηγακης θα βγαλει προγνωση... μεσα δεν θα πεσει ....αλλα θα δειξει την ταση του κατω ή πανω ...εκει τα παει καλα. Hmmytheos Νεοφερμένο μέλος Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:20 Ο Hmmytheos: #18 24-06-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #19 24-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Hmmytheos: 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε, δεν θα ανοιξω κανενα αλλο σαιτ, ουτε δεν θα τα ανοιξω οταν βγουν οι βαθμοι. Απλως θα περιμενω να δω τι θα γινει. Αλλα μονο ενα ξερω, αυξησαη κατα 300-500 στο 4ο πεδιο, ειναι σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αν οντως το 78-80% εχουνε γραψει κατω απο την βαση μαθηματικα, οι σχολες που εχουν συντελεστης βαρυτητα τα μαθηματικα θα πεσουν. Ασχετα αν εχουν και συντελεστη βαρυτητα το ΑΟΘ, το ΑΟΘ δεν θα υπαρξει καμια μεγαλη διαφορα απο περυσι. Περυσι ηταν ευκολα τα θεματα οπως και τα φετινα. mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:30 Ο mvas έγραψε: #20 24-06-25 16:30 "Επί του παρόντος πάντως, οι εκτιμήσεις που διατυπώνονται από όσους έχουν μορφώσει μια σχετικώς ευκρινή εικόνα για τις επιδόσεις των μαθητών είναι αρκετά αντιφατικές: Κατά τη μία άποψη προβλέπεται σταθερότητα γενικώς, με μια ελαφρά πτωτική τάση. Ομως, η αίσθηση πολλών βαθμολογητών διαφέρει, καθώς θεωρείται πως ειδικά στο Πεδίο 2 (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) υπήρξε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γραπτών -έως και 70-80% επί του συνόλου- στο τρίπτυχο των Μαθηματικών, της Φυσικής και τη Χημείας, όπου οι επιδόσεις των εξεταζόμενων ήταν απογοητευτικές, λίγο πάνω ή και κάτω από τη βάση." 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS ioanna2007 Atrlef kalliopi_ Hmmytheos Scandal Nek21 Morningstar Sotiris 12 aris65 mark007 Maria235 AMPA LeGoat ladybookworm Lydiaaaaaaa tomftw Pars3c Entropy24 pinkheart Panagiotis849 fockos Aggel0sss Penny1903 Μήτσος10 AggelikiGr mariel79 nicole1982 Georgiaaa_ sophieee angies EFAKIT redpointer pannnos1992 Mammy Nun jellojina Νικολινα Leo komm SlimShady Corfu kitty sakplat Than003 thepigod762 acc/fin04 neuronova Unboxholics mvas Drscientist E.Z many of Filip jYanniss Joji woasibe rseven Chris1993 Panagiwths12 Lathy Indecisive2 Panatha mono korydallos Moblok Msp1 Konstantina Alexiou Helen06 Geraldsaga eukleidhs1821 UnderGroundGr GeorgePap2003 Wonderkid thanasarasz panosT436 panaman Jesse_ Dr. Gl. Luminous Frozensun gaidouri trifasikodiavasma Ilikntas charmander Anna.chr ειδήμων anait Nala Τρελας123 jkhkh bibliofagos globglogabgalab SKG blissele Lia 2006 giannhs2001 st.krf Conne Arvacon psar2006 Papastergiou antonis97 Debugging_Daemon ggl Kate1914 Mapz Uncle Fester constansn Giorgiogiaourtas lain Chrisphys kostasst bboys Maroulaki1 Ryuzaki tsiobieman Eirinoula Obi-Wan Kenobi BatGuin Giorgkalo Paragontas7000 shuuu mara.g Βασιλης1234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από testardaas: Δεν το χουμε.. δεν το είχαμε όλη την χρονιά τώρα θα το έχουμε δεν θέλω να δω τα αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ.
kalliopi_ Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 15:45 Η kalliopi_: #6 21-06-25 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ. Click για ανάπτυξη... Σε νιώθω.. Εγώ που ήμουν υγείας η χημεία ήταν το δυνατό μου μάθημα,λόγω τους άγχους που είχα, θεωρουσα ότι τα είχα πάει χάλια στην έκθεση και έτσι σε όλα τα άλλα μαθήματα πήγα με αρνητική ψυχολογία. Γενικά έκανα ανόητα λάθη εδώ φυσική πήρα τα σχεδόν όλα υπόλοιπα θέματα και έχασα κυριολεκτικά όλο το α θέμα. Ελπίζω να ανταμειφθούν οι κόποι μας τουλάχιστον.. Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #7 21-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από testardaas: Σε νιώθω.. Εγώ που ήμουν υγείας η χημεία ήταν το δυνατό μου μάθημα,λόγω τους άγχους που είχα, θεωρουσα ότι τα είχα πάει χάλια στην έκθεση και έτσι σε όλα τα άλλα μαθήματα πήγα με αρνητική ψυχολογία. Γενικά έκανα ανόητα λάθη εδώ φυσική πήρα τα σχεδόν όλα υπόλοιπα θέματα και έχασα κυριολεκτικά όλο το α θέμα. Ελπίζω να ανταμειφθούν οι κόποι μας τουλάχιστον.. Click για ανάπτυξη... Το ιδιο επαθα και στην πληροφορικη Πραγματα που ηξερα, ημουν αρκετα καλος, αλλα απο το αγχως και το οτι το προηγουμενο βραδυ ειχα κοιμηθει 2 ωρες, εκανα καποια λαθη... θα χασω μοναδες αλλα οκευ... Καλα αποτελεσματα! Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 17:00 Η Mammy Nun: #8 21-06-25 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ. Click για ανάπτυξη... Εύχομαι καλά αποτελέσματα Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 17:01 Ο Pyotr_Krasnov: #9 21-06-25 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Εύχομαι καλά αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω πολυ! kalliopi_ Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 18:23 Η kalliopi_: #10 21-06-25 18:23 [ Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το ιδιο επαθα και στην πληροφορικη Πραγματα που ηξερα, ημουν αρκετα καλος, αλλα απο το αγχως και το οτι το προηγουμενο βραδυ ειχα κοιμηθει 2 ωρες, εκανα καποια λαθη... θα χασω μοναδες αλλα οκευ... Καλα αποτελεσματα! Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω... Γιατί όλοι μου έλεγαν πάμε για 20, εντέλει εκανα πολλά λάθη δεν πειραζει, η σκέψη όμως ότι θα απογοητεύσω γονείς και καθηγητές που ηξεραν ποσο διαβαζα τα ξενύχτια τα κλάματα και η κούραση πονάει... Ελπίζω τουλάχιστον να περάσουμε εκεί που θέλουμε, καλά αποτελέσματα να έχουμε!! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2025 Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:23 Ο Arvacon έγραψε: #11 24-06-25 03:23 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Ξεχαστε τα λαθη που κανατε και κρατηστε μονο το παραπανω, μιας και ειναι το μονο που εχει σημασια. Ολα καλα θα πανε! Καλη επιτυχια σε ολους. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:53 Ο SlimShady: #12 24-06-25 03:53 Καλή επιτυχία παίδες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 07:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 24-06-25 07:30 Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 688951: #14 24-06-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Click για ανάπτυξη... Τι να μαγειρευουν οι μισες σχολες ειναι αδειες ψαχνουν να δουν τι θα κανουν με την εβε... Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:22 Ο Pyotr_Krasnov: #15 24-06-25 15:22 Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:25 Ο redpointer: #16 24-06-25 15:25 Γενικα ολοι πλεον πανε 4ο πεδιο αντι για 2ο καθως ειναι πιο ευκολο να περασει καποιος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 24-06-25 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... Θα ακουσεις πολλα μπαμπουτσαλα... και σχεδον ολα ειναι λαθος. Μονο σου θα βαλεις το φετινο εξελ βαθμων πεδιου πανω απο το αντιστοιχο περσινο και θα κρινεις χοντρικα.. Θα λαβεις και υπ οψιν τον παραγοντα πολυτεχνειοποιησης καποιων σχολων μηχανικων και πολυ λιγοτερο την οικονομικη ανεχεια. Εμεσως μετα την ληξη μηχανογραφικου ο στρατηγακης θα βγαλει προγνωση... μεσα δεν θα πεσει ....αλλα θα δειξει την ταση του κατω ή πανω ...εκει τα παει καλα. Hmmytheos Νεοφερμένο μέλος Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:20 Ο Hmmytheos: #18 24-06-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #19 24-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Hmmytheos: 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε, δεν θα ανοιξω κανενα αλλο σαιτ, ουτε δεν θα τα ανοιξω οταν βγουν οι βαθμοι. Απλως θα περιμενω να δω τι θα γινει. Αλλα μονο ενα ξερω, αυξησαη κατα 300-500 στο 4ο πεδιο, ειναι σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αν οντως το 78-80% εχουνε γραψει κατω απο την βαση μαθηματικα, οι σχολες που εχουν συντελεστης βαρυτητα τα μαθηματικα θα πεσουν. Ασχετα αν εχουν και συντελεστη βαρυτητα το ΑΟΘ, το ΑΟΘ δεν θα υπαρξει καμια μεγαλη διαφορα απο περυσι. Περυσι ηταν ευκολα τα θεματα οπως και τα φετινα. mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:30 Ο mvas έγραψε: #20 24-06-25 16:30 "Επί του παρόντος πάντως, οι εκτιμήσεις που διατυπώνονται από όσους έχουν μορφώσει μια σχετικώς ευκρινή εικόνα για τις επιδόσεις των μαθητών είναι αρκετά αντιφατικές: Κατά τη μία άποψη προβλέπεται σταθερότητα γενικώς, με μια ελαφρά πτωτική τάση. Ομως, η αίσθηση πολλών βαθμολογητών διαφέρει, καθώς θεωρείται πως ειδικά στο Πεδίο 2 (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) υπήρξε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γραπτών -έως και 70-80% επί του συνόλου- στο τρίπτυχο των Μαθηματικών, της Φυσικής και τη Χημείας, όπου οι επιδόσεις των εξεταζόμενων ήταν απογοητευτικές, λίγο πάνω ή και κάτω από τη βάση." 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS ioanna2007 Atrlef kalliopi_ Hmmytheos Scandal Nek21 Morningstar Sotiris 12 aris65 mark007 Maria235 AMPA LeGoat ladybookworm Lydiaaaaaaa tomftw Pars3c Entropy24 pinkheart Panagiotis849 fockos Aggel0sss Penny1903 Μήτσος10 AggelikiGr mariel79 nicole1982 Georgiaaa_ sophieee angies EFAKIT redpointer pannnos1992 Mammy Nun jellojina Νικολινα Leo komm SlimShady Corfu kitty sakplat Than003 thepigod762 acc/fin04 neuronova Unboxholics mvas Drscientist E.Z many of Filip jYanniss Joji woasibe rseven Chris1993 Panagiwths12 Lathy Indecisive2 Panatha mono korydallos Moblok Msp1 Konstantina Alexiou Helen06 Geraldsaga eukleidhs1821 UnderGroundGr GeorgePap2003 Wonderkid thanasarasz panosT436 panaman Jesse_ Dr. Gl. Luminous Frozensun gaidouri trifasikodiavasma Ilikntas charmander Anna.chr ειδήμων anait Nala Τρελας123 jkhkh bibliofagos globglogabgalab SKG blissele Lia 2006 giannhs2001 st.krf Conne Arvacon psar2006 Papastergiou antonis97 Debugging_Daemon ggl Kate1914 Mapz Uncle Fester constansn Giorgiogiaourtas lain Chrisphys kostasst bboys Maroulaki1 Ryuzaki tsiobieman Eirinoula Obi-Wan Kenobi BatGuin Giorgkalo Paragontas7000 shuuu mara.g Βασιλης1234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ. Click για ανάπτυξη... Σε νιώθω.. Εγώ που ήμουν υγείας η χημεία ήταν το δυνατό μου μάθημα,λόγω τους άγχους που είχα, θεωρουσα ότι τα είχα πάει χάλια στην έκθεση και έτσι σε όλα τα άλλα μαθήματα πήγα με αρνητική ψυχολογία. Γενικά έκανα ανόητα λάθη εδώ φυσική πήρα τα σχεδόν όλα υπόλοιπα θέματα και έχασα κυριολεκτικά όλο το α θέμα. Ελπίζω να ανταμειφθούν οι κόποι μας τουλάχιστον..
Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #7 21-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από testardaas: Σε νιώθω.. Εγώ που ήμουν υγείας η χημεία ήταν το δυνατό μου μάθημα,λόγω τους άγχους που είχα, θεωρουσα ότι τα είχα πάει χάλια στην έκθεση και έτσι σε όλα τα άλλα μαθήματα πήγα με αρνητική ψυχολογία. Γενικά έκανα ανόητα λάθη εδώ φυσική πήρα τα σχεδόν όλα υπόλοιπα θέματα και έχασα κυριολεκτικά όλο το α θέμα. Ελπίζω να ανταμειφθούν οι κόποι μας τουλάχιστον.. Click για ανάπτυξη... Το ιδιο επαθα και στην πληροφορικη Πραγματα που ηξερα, ημουν αρκετα καλος, αλλα απο το αγχως και το οτι το προηγουμενο βραδυ ειχα κοιμηθει 2 ωρες, εκανα καποια λαθη... θα χασω μοναδες αλλα οκευ... Καλα αποτελεσματα! Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 17:00 Η Mammy Nun: #8 21-06-25 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ. Click για ανάπτυξη... Εύχομαι καλά αποτελέσματα Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 17:01 Ο Pyotr_Krasnov: #9 21-06-25 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Εύχομαι καλά αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω πολυ! kalliopi_ Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 18:23 Η kalliopi_: #10 21-06-25 18:23 [ Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το ιδιο επαθα και στην πληροφορικη Πραγματα που ηξερα, ημουν αρκετα καλος, αλλα απο το αγχως και το οτι το προηγουμενο βραδυ ειχα κοιμηθει 2 ωρες, εκανα καποια λαθη... θα χασω μοναδες αλλα οκευ... Καλα αποτελεσματα! Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω... Γιατί όλοι μου έλεγαν πάμε για 20, εντέλει εκανα πολλά λάθη δεν πειραζει, η σκέψη όμως ότι θα απογοητεύσω γονείς και καθηγητές που ηξεραν ποσο διαβαζα τα ξενύχτια τα κλάματα και η κούραση πονάει... Ελπίζω τουλάχιστον να περάσουμε εκεί που θέλουμε, καλά αποτελέσματα να έχουμε!! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2025 Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:23 Ο Arvacon έγραψε: #11 24-06-25 03:23 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Ξεχαστε τα λαθη που κανατε και κρατηστε μονο το παραπανω, μιας και ειναι το μονο που εχει σημασια. Ολα καλα θα πανε! Καλη επιτυχια σε ολους. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:53 Ο SlimShady: #12 24-06-25 03:53 Καλή επιτυχία παίδες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 07:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 24-06-25 07:30 Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 688951: #14 24-06-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Click για ανάπτυξη... Τι να μαγειρευουν οι μισες σχολες ειναι αδειες ψαχνουν να δουν τι θα κανουν με την εβε... Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:22 Ο Pyotr_Krasnov: #15 24-06-25 15:22 Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:25 Ο redpointer: #16 24-06-25 15:25 Γενικα ολοι πλεον πανε 4ο πεδιο αντι για 2ο καθως ειναι πιο ευκολο να περασει καποιος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 24-06-25 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... Θα ακουσεις πολλα μπαμπουτσαλα... και σχεδον ολα ειναι λαθος. Μονο σου θα βαλεις το φετινο εξελ βαθμων πεδιου πανω απο το αντιστοιχο περσινο και θα κρινεις χοντρικα.. Θα λαβεις και υπ οψιν τον παραγοντα πολυτεχνειοποιησης καποιων σχολων μηχανικων και πολυ λιγοτερο την οικονομικη ανεχεια. Εμεσως μετα την ληξη μηχανογραφικου ο στρατηγακης θα βγαλει προγνωση... μεσα δεν θα πεσει ....αλλα θα δειξει την ταση του κατω ή πανω ...εκει τα παει καλα. Hmmytheos Νεοφερμένο μέλος Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:20 Ο Hmmytheos: #18 24-06-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #19 24-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Hmmytheos: 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε, δεν θα ανοιξω κανενα αλλο σαιτ, ουτε δεν θα τα ανοιξω οταν βγουν οι βαθμοι. Απλως θα περιμενω να δω τι θα γινει. Αλλα μονο ενα ξερω, αυξησαη κατα 300-500 στο 4ο πεδιο, ειναι σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αν οντως το 78-80% εχουνε γραψει κατω απο την βαση μαθηματικα, οι σχολες που εχουν συντελεστης βαρυτητα τα μαθηματικα θα πεσουν. Ασχετα αν εχουν και συντελεστη βαρυτητα το ΑΟΘ, το ΑΟΘ δεν θα υπαρξει καμια μεγαλη διαφορα απο περυσι. Περυσι ηταν ευκολα τα θεματα οπως και τα φετινα. mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:30 Ο mvas έγραψε: #20 24-06-25 16:30 "Επί του παρόντος πάντως, οι εκτιμήσεις που διατυπώνονται από όσους έχουν μορφώσει μια σχετικώς ευκρινή εικόνα για τις επιδόσεις των μαθητών είναι αρκετά αντιφατικές: Κατά τη μία άποψη προβλέπεται σταθερότητα γενικώς, με μια ελαφρά πτωτική τάση. Ομως, η αίσθηση πολλών βαθμολογητών διαφέρει, καθώς θεωρείται πως ειδικά στο Πεδίο 2 (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) υπήρξε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γραπτών -έως και 70-80% επί του συνόλου- στο τρίπτυχο των Μαθηματικών, της Φυσικής και τη Χημείας, όπου οι επιδόσεις των εξεταζόμενων ήταν απογοητευτικές, λίγο πάνω ή και κάτω από τη βάση." 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS ioanna2007 Atrlef kalliopi_ Hmmytheos Scandal Nek21 Morningstar Sotiris 12 aris65 mark007 Maria235 AMPA LeGoat ladybookworm Lydiaaaaaaa tomftw Pars3c Entropy24 pinkheart Panagiotis849 fockos Aggel0sss Penny1903 Μήτσος10 AggelikiGr mariel79 nicole1982 Georgiaaa_ sophieee angies EFAKIT redpointer pannnos1992 Mammy Nun jellojina Νικολινα Leo komm SlimShady Corfu kitty sakplat Than003 thepigod762 acc/fin04 neuronova Unboxholics mvas Drscientist E.Z many of Filip jYanniss Joji woasibe rseven Chris1993 Panagiwths12 Lathy Indecisive2 Panatha mono korydallos Moblok Msp1 Konstantina Alexiou Helen06 Geraldsaga eukleidhs1821 UnderGroundGr GeorgePap2003 Wonderkid thanasarasz panosT436 panaman Jesse_ Dr. Gl. Luminous Frozensun gaidouri trifasikodiavasma Ilikntas charmander Anna.chr ειδήμων anait Nala Τρελας123 jkhkh bibliofagos globglogabgalab SKG blissele Lia 2006 giannhs2001 st.krf Conne Arvacon psar2006 Papastergiou antonis97 Debugging_Daemon ggl Kate1914 Mapz Uncle Fester constansn Giorgiogiaourtas lain Chrisphys kostasst bboys Maroulaki1 Ryuzaki tsiobieman Eirinoula Obi-Wan Kenobi BatGuin Giorgkalo Paragontas7000 shuuu mara.g Βασιλης1234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από testardaas: Σε νιώθω.. Εγώ που ήμουν υγείας η χημεία ήταν το δυνατό μου μάθημα,λόγω τους άγχους που είχα, θεωρουσα ότι τα είχα πάει χάλια στην έκθεση και έτσι σε όλα τα άλλα μαθήματα πήγα με αρνητική ψυχολογία. Γενικά έκανα ανόητα λάθη εδώ φυσική πήρα τα σχεδόν όλα υπόλοιπα θέματα και έχασα κυριολεκτικά όλο το α θέμα. Ελπίζω να ανταμειφθούν οι κόποι μας τουλάχιστον.. Click για ανάπτυξη... Το ιδιο επαθα και στην πληροφορικη Πραγματα που ηξερα, ημουν αρκετα καλος, αλλα απο το αγχως και το οτι το προηγουμενο βραδυ ειχα κοιμηθει 2 ωρες, εκανα καποια λαθη... θα χασω μοναδες αλλα οκευ... Καλα αποτελεσματα! Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε!
Mammy Nun Πολύ δραστήριο μέλος Η Mammy Nun αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 897 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 17:00 Η Mammy Nun: #8 21-06-25 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ. Click για ανάπτυξη... Εύχομαι καλά αποτελέσματα Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 17:01 Ο Pyotr_Krasnov: #9 21-06-25 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Εύχομαι καλά αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω πολυ! kalliopi_ Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 18:23 Η kalliopi_: #10 21-06-25 18:23 [ Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το ιδιο επαθα και στην πληροφορικη Πραγματα που ηξερα, ημουν αρκετα καλος, αλλα απο το αγχως και το οτι το προηγουμενο βραδυ ειχα κοιμηθει 2 ωρες, εκανα καποια λαθη... θα χασω μοναδες αλλα οκευ... Καλα αποτελεσματα! Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω... Γιατί όλοι μου έλεγαν πάμε για 20, εντέλει εκανα πολλά λάθη δεν πειραζει, η σκέψη όμως ότι θα απογοητεύσω γονείς και καθηγητές που ηξεραν ποσο διαβαζα τα ξενύχτια τα κλάματα και η κούραση πονάει... Ελπίζω τουλάχιστον να περάσουμε εκεί που θέλουμε, καλά αποτελέσματα να έχουμε!! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2025 Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:23 Ο Arvacon έγραψε: #11 24-06-25 03:23 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Ξεχαστε τα λαθη που κανατε και κρατηστε μονο το παραπανω, μιας και ειναι το μονο που εχει σημασια. Ολα καλα θα πανε! Καλη επιτυχια σε ολους. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:53 Ο SlimShady: #12 24-06-25 03:53 Καλή επιτυχία παίδες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 07:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 24-06-25 07:30 Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 688951: #14 24-06-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Click για ανάπτυξη... Τι να μαγειρευουν οι μισες σχολες ειναι αδειες ψαχνουν να δουν τι θα κανουν με την εβε... Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:22 Ο Pyotr_Krasnov: #15 24-06-25 15:22 Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:25 Ο redpointer: #16 24-06-25 15:25 Γενικα ολοι πλεον πανε 4ο πεδιο αντι για 2ο καθως ειναι πιο ευκολο να περασει καποιος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 24-06-25 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... Θα ακουσεις πολλα μπαμπουτσαλα... και σχεδον ολα ειναι λαθος. Μονο σου θα βαλεις το φετινο εξελ βαθμων πεδιου πανω απο το αντιστοιχο περσινο και θα κρινεις χοντρικα.. Θα λαβεις και υπ οψιν τον παραγοντα πολυτεχνειοποιησης καποιων σχολων μηχανικων και πολυ λιγοτερο την οικονομικη ανεχεια. Εμεσως μετα την ληξη μηχανογραφικου ο στρατηγακης θα βγαλει προγνωση... μεσα δεν θα πεσει ....αλλα θα δειξει την ταση του κατω ή πανω ...εκει τα παει καλα. Hmmytheos Νεοφερμένο μέλος Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:20 Ο Hmmytheos: #18 24-06-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #19 24-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Hmmytheos: 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε, δεν θα ανοιξω κανενα αλλο σαιτ, ουτε δεν θα τα ανοιξω οταν βγουν οι βαθμοι. Απλως θα περιμενω να δω τι θα γινει. Αλλα μονο ενα ξερω, αυξησαη κατα 300-500 στο 4ο πεδιο, ειναι σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αν οντως το 78-80% εχουνε γραψει κατω απο την βαση μαθηματικα, οι σχολες που εχουν συντελεστης βαρυτητα τα μαθηματικα θα πεσουν. Ασχετα αν εχουν και συντελεστη βαρυτητα το ΑΟΘ, το ΑΟΘ δεν θα υπαρξει καμια μεγαλη διαφορα απο περυσι. Περυσι ηταν ευκολα τα θεματα οπως και τα φετινα. mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:30 Ο mvas έγραψε: #20 24-06-25 16:30 "Επί του παρόντος πάντως, οι εκτιμήσεις που διατυπώνονται από όσους έχουν μορφώσει μια σχετικώς ευκρινή εικόνα για τις επιδόσεις των μαθητών είναι αρκετά αντιφατικές: Κατά τη μία άποψη προβλέπεται σταθερότητα γενικώς, με μια ελαφρά πτωτική τάση. Ομως, η αίσθηση πολλών βαθμολογητών διαφέρει, καθώς θεωρείται πως ειδικά στο Πεδίο 2 (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) υπήρξε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γραπτών -έως και 70-80% επί του συνόλου- στο τρίπτυχο των Μαθηματικών, της Φυσικής και τη Χημείας, όπου οι επιδόσεις των εξεταζόμενων ήταν απογοητευτικές, λίγο πάνω ή και κάτω από τη βάση." 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS ioanna2007 Atrlef kalliopi_ Hmmytheos Scandal Nek21 Morningstar Sotiris 12 aris65 mark007 Maria235 AMPA LeGoat ladybookworm Lydiaaaaaaa tomftw Pars3c Entropy24 pinkheart Panagiotis849 fockos Aggel0sss Penny1903 Μήτσος10 AggelikiGr mariel79 nicole1982 Georgiaaa_ sophieee angies EFAKIT redpointer pannnos1992 Mammy Nun jellojina Νικολινα Leo komm SlimShady Corfu kitty sakplat Than003 thepigod762 acc/fin04 neuronova Unboxholics mvas Drscientist E.Z many of Filip jYanniss Joji woasibe rseven Chris1993 Panagiwths12 Lathy Indecisive2 Panatha mono korydallos Moblok Msp1 Konstantina Alexiou Helen06 Geraldsaga eukleidhs1821 UnderGroundGr GeorgePap2003 Wonderkid thanasarasz panosT436 panaman Jesse_ Dr. Gl. Luminous Frozensun gaidouri trifasikodiavasma Ilikntas charmander Anna.chr ειδήμων anait Nala Τρελας123 jkhkh bibliofagos globglogabgalab SKG blissele Lia 2006 giannhs2001 st.krf Conne Arvacon psar2006 Papastergiou antonis97 Debugging_Daemon ggl Kate1914 Mapz Uncle Fester constansn Giorgiogiaourtas lain Chrisphys kostasst bboys Maroulaki1 Ryuzaki tsiobieman Eirinoula Obi-Wan Kenobi BatGuin Giorgkalo Paragontas7000 shuuu mara.g Βασιλης1234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Και γω απο την μια δεν θελω να δω τα αποτελεσματα... Αλλα απο την μια θελω να δω και πως εχω βαθμολογησει τον εαυτο μου και πως θα με βαθμολογησουν αυτοι. Η βλακεια που εκανα ηταν πως επειδη εχασα ενα ΣΛ στην Εκθεση απο βλακεια, μετα νομιζα οτι δεν ειχα γραψει καλα και ειχα παει με χαλια ψυχολογια μαθηματικα και πληροφορικη αλλα ευτυχως το αλλαξα στο ΑΟΘ. Click για ανάπτυξη... Εύχομαι καλά αποτελέσματα
Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 17:01 Ο Pyotr_Krasnov: #9 21-06-25 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Mammy Nun: Εύχομαι καλά αποτελέσματα Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω πολυ! kalliopi_ Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 18:23 Η kalliopi_: #10 21-06-25 18:23 [ Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το ιδιο επαθα και στην πληροφορικη Πραγματα που ηξερα, ημουν αρκετα καλος, αλλα απο το αγχως και το οτι το προηγουμενο βραδυ ειχα κοιμηθει 2 ωρες, εκανα καποια λαθη... θα χασω μοναδες αλλα οκευ... Καλα αποτελεσματα! Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω... Γιατί όλοι μου έλεγαν πάμε για 20, εντέλει εκανα πολλά λάθη δεν πειραζει, η σκέψη όμως ότι θα απογοητεύσω γονείς και καθηγητές που ηξεραν ποσο διαβαζα τα ξενύχτια τα κλάματα και η κούραση πονάει... Ελπίζω τουλάχιστον να περάσουμε εκεί που θέλουμε, καλά αποτελέσματα να έχουμε!! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2025 Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:23 Ο Arvacon έγραψε: #11 24-06-25 03:23 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Ξεχαστε τα λαθη που κανατε και κρατηστε μονο το παραπανω, μιας και ειναι το μονο που εχει σημασια. Ολα καλα θα πανε! Καλη επιτυχια σε ολους. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:53 Ο SlimShady: #12 24-06-25 03:53 Καλή επιτυχία παίδες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 07:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 24-06-25 07:30 Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 688951: #14 24-06-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Click για ανάπτυξη... Τι να μαγειρευουν οι μισες σχολες ειναι αδειες ψαχνουν να δουν τι θα κανουν με την εβε... Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:22 Ο Pyotr_Krasnov: #15 24-06-25 15:22 Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:25 Ο redpointer: #16 24-06-25 15:25 Γενικα ολοι πλεον πανε 4ο πεδιο αντι για 2ο καθως ειναι πιο ευκολο να περασει καποιος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 24-06-25 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... Θα ακουσεις πολλα μπαμπουτσαλα... και σχεδον ολα ειναι λαθος. Μονο σου θα βαλεις το φετινο εξελ βαθμων πεδιου πανω απο το αντιστοιχο περσινο και θα κρινεις χοντρικα.. Θα λαβεις και υπ οψιν τον παραγοντα πολυτεχνειοποιησης καποιων σχολων μηχανικων και πολυ λιγοτερο την οικονομικη ανεχεια. Εμεσως μετα την ληξη μηχανογραφικου ο στρατηγακης θα βγαλει προγνωση... μεσα δεν θα πεσει ....αλλα θα δειξει την ταση του κατω ή πανω ...εκει τα παει καλα. Hmmytheos Νεοφερμένο μέλος Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:20 Ο Hmmytheos: #18 24-06-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #19 24-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Hmmytheos: 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε, δεν θα ανοιξω κανενα αλλο σαιτ, ουτε δεν θα τα ανοιξω οταν βγουν οι βαθμοι. Απλως θα περιμενω να δω τι θα γινει. Αλλα μονο ενα ξερω, αυξησαη κατα 300-500 στο 4ο πεδιο, ειναι σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αν οντως το 78-80% εχουνε γραψει κατω απο την βαση μαθηματικα, οι σχολες που εχουν συντελεστης βαρυτητα τα μαθηματικα θα πεσουν. Ασχετα αν εχουν και συντελεστη βαρυτητα το ΑΟΘ, το ΑΟΘ δεν θα υπαρξει καμια μεγαλη διαφορα απο περυσι. Περυσι ηταν ευκολα τα θεματα οπως και τα φετινα. mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:30 Ο mvas έγραψε: #20 24-06-25 16:30 "Επί του παρόντος πάντως, οι εκτιμήσεις που διατυπώνονται από όσους έχουν μορφώσει μια σχετικώς ευκρινή εικόνα για τις επιδόσεις των μαθητών είναι αρκετά αντιφατικές: Κατά τη μία άποψη προβλέπεται σταθερότητα γενικώς, με μια ελαφρά πτωτική τάση. Ομως, η αίσθηση πολλών βαθμολογητών διαφέρει, καθώς θεωρείται πως ειδικά στο Πεδίο 2 (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) υπήρξε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γραπτών -έως και 70-80% επί του συνόλου- στο τρίπτυχο των Μαθηματικών, της Φυσικής και τη Χημείας, όπου οι επιδόσεις των εξεταζόμενων ήταν απογοητευτικές, λίγο πάνω ή και κάτω από τη βάση." 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS ioanna2007 Atrlef kalliopi_ Hmmytheos Scandal Nek21 Morningstar Sotiris 12 aris65 mark007 Maria235 AMPA LeGoat ladybookworm Lydiaaaaaaa tomftw Pars3c Entropy24 pinkheart Panagiotis849 fockos Aggel0sss Penny1903 Μήτσος10 AggelikiGr mariel79 nicole1982 Georgiaaa_ sophieee angies EFAKIT redpointer pannnos1992 Mammy Nun jellojina Νικολινα Leo komm SlimShady Corfu kitty sakplat Than003 thepigod762 acc/fin04 neuronova Unboxholics mvas Drscientist E.Z many of Filip jYanniss Joji woasibe rseven Chris1993 Panagiwths12 Lathy Indecisive2 Panatha mono korydallos Moblok Msp1 Konstantina Alexiou Helen06 Geraldsaga eukleidhs1821 UnderGroundGr GeorgePap2003 Wonderkid thanasarasz panosT436 panaman Jesse_ Dr. Gl. Luminous Frozensun gaidouri trifasikodiavasma Ilikntas charmander Anna.chr ειδήμων anait Nala Τρελας123 jkhkh bibliofagos globglogabgalab SKG blissele Lia 2006 giannhs2001 st.krf Conne Arvacon psar2006 Papastergiou antonis97 Debugging_Daemon ggl Kate1914 Mapz Uncle Fester constansn Giorgiogiaourtas lain Chrisphys kostasst bboys Maroulaki1 Ryuzaki tsiobieman Eirinoula Obi-Wan Kenobi BatGuin Giorgkalo Paragontas7000 shuuu mara.g Βασιλης1234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
kalliopi_ Νεοφερμένο μέλος Η kalliopi_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2025 στις 18:23 Η kalliopi_: #10 21-06-25 18:23 [ Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το ιδιο επαθα και στην πληροφορικη Πραγματα που ηξερα, ημουν αρκετα καλος, αλλα απο το αγχως και το οτι το προηγουμενο βραδυ ειχα κοιμηθει 2 ωρες, εκανα καποια λαθη... θα χασω μοναδες αλλα οκευ... Καλα αποτελεσματα! Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω... Γιατί όλοι μου έλεγαν πάμε για 20, εντέλει εκανα πολλά λάθη δεν πειραζει, η σκέψη όμως ότι θα απογοητεύσω γονείς και καθηγητές που ηξεραν ποσο διαβαζα τα ξενύχτια τα κλάματα και η κούραση πονάει... Ελπίζω τουλάχιστον να περάσουμε εκεί που θέλουμε, καλά αποτελέσματα να έχουμε!! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Ιουνίου 2025 Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:23 Ο Arvacon έγραψε: #11 24-06-25 03:23 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Ξεχαστε τα λαθη που κανατε και κρατηστε μονο το παραπανω, μιας και ειναι το μονο που εχει σημασια. Ολα καλα θα πανε! Καλη επιτυχια σε ολους. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:53 Ο SlimShady: #12 24-06-25 03:53 Καλή επιτυχία παίδες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 07:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 24-06-25 07:30 Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 688951: #14 24-06-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Click για ανάπτυξη... Τι να μαγειρευουν οι μισες σχολες ειναι αδειες ψαχνουν να δουν τι θα κανουν με την εβε... Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:22 Ο Pyotr_Krasnov: #15 24-06-25 15:22 Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:25 Ο redpointer: #16 24-06-25 15:25 Γενικα ολοι πλεον πανε 4ο πεδιο αντι για 2ο καθως ειναι πιο ευκολο να περασει καποιος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 24-06-25 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... Θα ακουσεις πολλα μπαμπουτσαλα... και σχεδον ολα ειναι λαθος. Μονο σου θα βαλεις το φετινο εξελ βαθμων πεδιου πανω απο το αντιστοιχο περσινο και θα κρινεις χοντρικα.. Θα λαβεις και υπ οψιν τον παραγοντα πολυτεχνειοποιησης καποιων σχολων μηχανικων και πολυ λιγοτερο την οικονομικη ανεχεια. Εμεσως μετα την ληξη μηχανογραφικου ο στρατηγακης θα βγαλει προγνωση... μεσα δεν θα πεσει ....αλλα θα δειξει την ταση του κατω ή πανω ...εκει τα παει καλα. Hmmytheos Νεοφερμένο μέλος Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:20 Ο Hmmytheos: #18 24-06-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #19 24-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Hmmytheos: 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε, δεν θα ανοιξω κανενα αλλο σαιτ, ουτε δεν θα τα ανοιξω οταν βγουν οι βαθμοι. Απλως θα περιμενω να δω τι θα γινει. Αλλα μονο ενα ξερω, αυξησαη κατα 300-500 στο 4ο πεδιο, ειναι σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αν οντως το 78-80% εχουνε γραψει κατω απο την βαση μαθηματικα, οι σχολες που εχουν συντελεστης βαρυτητα τα μαθηματικα θα πεσουν. Ασχετα αν εχουν και συντελεστη βαρυτητα το ΑΟΘ, το ΑΟΘ δεν θα υπαρξει καμια μεγαλη διαφορα απο περυσι. Περυσι ηταν ευκολα τα θεματα οπως και τα φετινα. mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:30 Ο mvas έγραψε: #20 24-06-25 16:30 "Επί του παρόντος πάντως, οι εκτιμήσεις που διατυπώνονται από όσους έχουν μορφώσει μια σχετικώς ευκρινή εικόνα για τις επιδόσεις των μαθητών είναι αρκετά αντιφατικές: Κατά τη μία άποψη προβλέπεται σταθερότητα γενικώς, με μια ελαφρά πτωτική τάση. Ομως, η αίσθηση πολλών βαθμολογητών διαφέρει, καθώς θεωρείται πως ειδικά στο Πεδίο 2 (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) υπήρξε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γραπτών -έως και 70-80% επί του συνόλου- στο τρίπτυχο των Μαθηματικών, της Φυσικής και τη Χημείας, όπου οι επιδόσεις των εξεταζόμενων ήταν απογοητευτικές, λίγο πάνω ή και κάτω από τη βάση." 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS ioanna2007 Atrlef kalliopi_ Hmmytheos Scandal Nek21 Morningstar Sotiris 12 aris65 mark007 Maria235 AMPA LeGoat ladybookworm Lydiaaaaaaa tomftw Pars3c Entropy24 pinkheart Panagiotis849 fockos Aggel0sss Penny1903 Μήτσος10 AggelikiGr mariel79 nicole1982 Georgiaaa_ sophieee angies EFAKIT redpointer pannnos1992 Mammy Nun jellojina Νικολινα Leo komm SlimShady Corfu kitty sakplat Than003 thepigod762 acc/fin04 neuronova Unboxholics mvas Drscientist E.Z many of Filip jYanniss Joji woasibe rseven Chris1993 Panagiwths12 Lathy Indecisive2 Panatha mono korydallos Moblok Msp1 Konstantina Alexiou Helen06 Geraldsaga eukleidhs1821 UnderGroundGr GeorgePap2003 Wonderkid thanasarasz panosT436 panaman Jesse_ Dr. Gl. Luminous Frozensun gaidouri trifasikodiavasma Ilikntas charmander Anna.chr ειδήμων anait Nala Τρελας123 jkhkh bibliofagos globglogabgalab SKG blissele Lia 2006 giannhs2001 st.krf Conne Arvacon psar2006 Papastergiou antonis97 Debugging_Daemon ggl Kate1914 Mapz Uncle Fester constansn Giorgiogiaourtas lain Chrisphys kostasst bboys Maroulaki1 Ryuzaki tsiobieman Eirinoula Obi-Wan Kenobi BatGuin Giorgkalo Paragontas7000 shuuu mara.g Βασιλης1234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
[ Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το ιδιο επαθα και στην πληροφορικη Πραγματα που ηξερα, ημουν αρκετα καλος, αλλα απο το αγχως και το οτι το προηγουμενο βραδυ ειχα κοιμηθει 2 ωρες, εκανα καποια λαθη... θα χασω μοναδες αλλα οκευ... Καλα αποτελεσματα! Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω... Γιατί όλοι μου έλεγαν πάμε για 20, εντέλει εκανα πολλά λάθη δεν πειραζει, η σκέψη όμως ότι θα απογοητεύσω γονείς και καθηγητές που ηξεραν ποσο διαβαζα τα ξενύχτια τα κλάματα και η κούραση πονάει... Ελπίζω τουλάχιστον να περάσουμε εκεί που θέλουμε, καλά αποτελέσματα να έχουμε!!
Arvacon Πολύ δραστήριο μέλος Ο Arvacon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων Αιγαίου και μας γράφει από Αμαλιάδα (Ηλεία). Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:23 Ο Arvacon έγραψε: #11 24-06-25 03:23 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Ξεχαστε τα λαθη που κανατε και κρατηστε μονο το παραπανω, μιας και ειναι το μονο που εχει σημασια. Ολα καλα θα πανε! Καλη επιτυχια σε ολους. SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:53 Ο SlimShady: #12 24-06-25 03:53 Καλή επιτυχία παίδες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 07:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 24-06-25 07:30 Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 688951: #14 24-06-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Click για ανάπτυξη... Τι να μαγειρευουν οι μισες σχολες ειναι αδειες ψαχνουν να δουν τι θα κανουν με την εβε... Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:22 Ο Pyotr_Krasnov: #15 24-06-25 15:22 Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:25 Ο redpointer: #16 24-06-25 15:25 Γενικα ολοι πλεον πανε 4ο πεδιο αντι για 2ο καθως ειναι πιο ευκολο να περασει καποιος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 24-06-25 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... Θα ακουσεις πολλα μπαμπουτσαλα... και σχεδον ολα ειναι λαθος. Μονο σου θα βαλεις το φετινο εξελ βαθμων πεδιου πανω απο το αντιστοιχο περσινο και θα κρινεις χοντρικα.. Θα λαβεις και υπ οψιν τον παραγοντα πολυτεχνειοποιησης καποιων σχολων μηχανικων και πολυ λιγοτερο την οικονομικη ανεχεια. Εμεσως μετα την ληξη μηχανογραφικου ο στρατηγακης θα βγαλει προγνωση... μεσα δεν θα πεσει ....αλλα θα δειξει την ταση του κατω ή πανω ...εκει τα παει καλα. Hmmytheos Νεοφερμένο μέλος Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:20 Ο Hmmytheos: #18 24-06-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #19 24-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Hmmytheos: 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε, δεν θα ανοιξω κανενα αλλο σαιτ, ουτε δεν θα τα ανοιξω οταν βγουν οι βαθμοι. Απλως θα περιμενω να δω τι θα γινει. Αλλα μονο ενα ξερω, αυξησαη κατα 300-500 στο 4ο πεδιο, ειναι σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αν οντως το 78-80% εχουνε γραψει κατω απο την βαση μαθηματικα, οι σχολες που εχουν συντελεστης βαρυτητα τα μαθηματικα θα πεσουν. Ασχετα αν εχουν και συντελεστη βαρυτητα το ΑΟΘ, το ΑΟΘ δεν θα υπαρξει καμια μεγαλη διαφορα απο περυσι. Περυσι ηταν ευκολα τα θεματα οπως και τα φετινα. mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:30 Ο mvas έγραψε: #20 24-06-25 16:30 "Επί του παρόντος πάντως, οι εκτιμήσεις που διατυπώνονται από όσους έχουν μορφώσει μια σχετικώς ευκρινή εικόνα για τις επιδόσεις των μαθητών είναι αρκετά αντιφατικές: Κατά τη μία άποψη προβλέπεται σταθερότητα γενικώς, με μια ελαφρά πτωτική τάση. Ομως, η αίσθηση πολλών βαθμολογητών διαφέρει, καθώς θεωρείται πως ειδικά στο Πεδίο 2 (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) υπήρξε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γραπτών -έως και 70-80% επί του συνόλου- στο τρίπτυχο των Μαθηματικών, της Φυσικής και τη Χημείας, όπου οι επιδόσεις των εξεταζόμενων ήταν απογοητευτικές, λίγο πάνω ή και κάτω από τη βάση." 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS ioanna2007 Atrlef kalliopi_ Hmmytheos Scandal Nek21 Morningstar Sotiris 12 aris65 mark007 Maria235 AMPA LeGoat ladybookworm Lydiaaaaaaa tomftw Pars3c Entropy24 pinkheart Panagiotis849 fockos Aggel0sss Penny1903 Μήτσος10 AggelikiGr mariel79 nicole1982 Georgiaaa_ sophieee angies EFAKIT redpointer pannnos1992 Mammy Nun jellojina Νικολινα Leo komm SlimShady Corfu kitty sakplat Than003 thepigod762 acc/fin04 neuronova Unboxholics mvas Drscientist E.Z many of Filip jYanniss Joji woasibe rseven Chris1993 Panagiwths12 Lathy Indecisive2 Panatha mono korydallos Moblok Msp1 Konstantina Alexiou Helen06 Geraldsaga eukleidhs1821 UnderGroundGr GeorgePap2003 Wonderkid thanasarasz panosT436 panaman Jesse_ Dr. Gl. Luminous Frozensun gaidouri trifasikodiavasma Ilikntas charmander Anna.chr ειδήμων anait Nala Τρελας123 jkhkh bibliofagos globglogabgalab SKG blissele Lia 2006 giannhs2001 st.krf Conne Arvacon psar2006 Papastergiou antonis97 Debugging_Daemon ggl Kate1914 Mapz Uncle Fester constansn Giorgiogiaourtas lain Chrisphys kostasst bboys Maroulaki1 Ryuzaki tsiobieman Eirinoula Obi-Wan Kenobi BatGuin Giorgkalo Paragontas7000 shuuu mara.g Βασιλης1234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Το μονο που εχει σημασια ειναι να περασουμε! Click για ανάπτυξη... Ξεχαστε τα λαθη που κανατε και κρατηστε μονο το παραπανω, μιας και ειναι το μονο που εχει σημασια. Ολα καλα θα πανε! Καλη επιτυχια σε ολους.
SlimShady Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 966 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 03:53 Ο SlimShady: #12 24-06-25 03:53 Καλή επιτυχία παίδες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 07:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 24-06-25 07:30 Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 688951: #14 24-06-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Click για ανάπτυξη... Τι να μαγειρευουν οι μισες σχολες ειναι αδειες ψαχνουν να δουν τι θα κανουν με την εβε... Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:22 Ο Pyotr_Krasnov: #15 24-06-25 15:22 Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:25 Ο redpointer: #16 24-06-25 15:25 Γενικα ολοι πλεον πανε 4ο πεδιο αντι για 2ο καθως ειναι πιο ευκολο να περασει καποιος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 24-06-25 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... Θα ακουσεις πολλα μπαμπουτσαλα... και σχεδον ολα ειναι λαθος. Μονο σου θα βαλεις το φετινο εξελ βαθμων πεδιου πανω απο το αντιστοιχο περσινο και θα κρινεις χοντρικα.. Θα λαβεις και υπ οψιν τον παραγοντα πολυτεχνειοποιησης καποιων σχολων μηχανικων και πολυ λιγοτερο την οικονομικη ανεχεια. Εμεσως μετα την ληξη μηχανογραφικου ο στρατηγακης θα βγαλει προγνωση... μεσα δεν θα πεσει ....αλλα θα δειξει την ταση του κατω ή πανω ...εκει τα παει καλα. Hmmytheos Νεοφερμένο μέλος Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:20 Ο Hmmytheos: #18 24-06-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #19 24-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Hmmytheos: 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε, δεν θα ανοιξω κανενα αλλο σαιτ, ουτε δεν θα τα ανοιξω οταν βγουν οι βαθμοι. Απλως θα περιμενω να δω τι θα γινει. Αλλα μονο ενα ξερω, αυξησαη κατα 300-500 στο 4ο πεδιο, ειναι σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αν οντως το 78-80% εχουνε γραψει κατω απο την βαση μαθηματικα, οι σχολες που εχουν συντελεστης βαρυτητα τα μαθηματικα θα πεσουν. Ασχετα αν εχουν και συντελεστη βαρυτητα το ΑΟΘ, το ΑΟΘ δεν θα υπαρξει καμια μεγαλη διαφορα απο περυσι. Περυσι ηταν ευκολα τα θεματα οπως και τα φετινα. mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:30 Ο mvas έγραψε: #20 24-06-25 16:30 "Επί του παρόντος πάντως, οι εκτιμήσεις που διατυπώνονται από όσους έχουν μορφώσει μια σχετικώς ευκρινή εικόνα για τις επιδόσεις των μαθητών είναι αρκετά αντιφατικές: Κατά τη μία άποψη προβλέπεται σταθερότητα γενικώς, με μια ελαφρά πτωτική τάση. Ομως, η αίσθηση πολλών βαθμολογητών διαφέρει, καθώς θεωρείται πως ειδικά στο Πεδίο 2 (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) υπήρξε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γραπτών -έως και 70-80% επί του συνόλου- στο τρίπτυχο των Μαθηματικών, της Φυσικής και τη Χημείας, όπου οι επιδόσεις των εξεταζόμενων ήταν απογοητευτικές, λίγο πάνω ή και κάτω από τη βάση." 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS ioanna2007 Atrlef kalliopi_ Hmmytheos Scandal Nek21 Morningstar Sotiris 12 aris65 mark007 Maria235 AMPA LeGoat ladybookworm Lydiaaaaaaa tomftw Pars3c Entropy24 pinkheart Panagiotis849 fockos Aggel0sss Penny1903 Μήτσος10 AggelikiGr mariel79 nicole1982 Georgiaaa_ sophieee angies EFAKIT redpointer pannnos1992 Mammy Nun jellojina Νικολινα Leo komm SlimShady Corfu kitty sakplat Than003 thepigod762 acc/fin04 neuronova Unboxholics mvas Drscientist E.Z many of Filip jYanniss Joji woasibe rseven Chris1993 Panagiwths12 Lathy Indecisive2 Panatha mono korydallos Moblok Msp1 Konstantina Alexiou Helen06 Geraldsaga eukleidhs1821 UnderGroundGr GeorgePap2003 Wonderkid thanasarasz panosT436 panaman Jesse_ Dr. Gl. Luminous Frozensun gaidouri trifasikodiavasma Ilikntas charmander Anna.chr ειδήμων anait Nala Τρελας123 jkhkh bibliofagos globglogabgalab SKG blissele Lia 2006 giannhs2001 st.krf Conne Arvacon psar2006 Papastergiou antonis97 Debugging_Daemon ggl Kate1914 Mapz Uncle Fester constansn Giorgiogiaourtas lain Chrisphys kostasst bboys Maroulaki1 Ryuzaki tsiobieman Eirinoula Obi-Wan Kenobi BatGuin Giorgkalo Paragontas7000 shuuu mara.g Βασιλης1234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 07:30 Ο ιωαννηs έγραψε: #13 24-06-25 07:30 Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 688951: #14 24-06-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Click για ανάπτυξη... Τι να μαγειρευουν οι μισες σχολες ειναι αδειες ψαχνουν να δουν τι θα κανουν με την εβε... Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:22 Ο Pyotr_Krasnov: #15 24-06-25 15:22 Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:25 Ο redpointer: #16 24-06-25 15:25 Γενικα ολοι πλεον πανε 4ο πεδιο αντι για 2ο καθως ειναι πιο ευκολο να περασει καποιος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 24-06-25 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... Θα ακουσεις πολλα μπαμπουτσαλα... και σχεδον ολα ειναι λαθος. Μονο σου θα βαλεις το φετινο εξελ βαθμων πεδιου πανω απο το αντιστοιχο περσινο και θα κρινεις χοντρικα.. Θα λαβεις και υπ οψιν τον παραγοντα πολυτεχνειοποιησης καποιων σχολων μηχανικων και πολυ λιγοτερο την οικονομικη ανεχεια. Εμεσως μετα την ληξη μηχανογραφικου ο στρατηγακης θα βγαλει προγνωση... μεσα δεν θα πεσει ....αλλα θα δειξει την ταση του κατω ή πανω ...εκει τα παει καλα. Hmmytheos Νεοφερμένο μέλος Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:20 Ο Hmmytheos: #18 24-06-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #19 24-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Hmmytheos: 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε, δεν θα ανοιξω κανενα αλλο σαιτ, ουτε δεν θα τα ανοιξω οταν βγουν οι βαθμοι. Απλως θα περιμενω να δω τι θα γινει. Αλλα μονο ενα ξερω, αυξησαη κατα 300-500 στο 4ο πεδιο, ειναι σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αν οντως το 78-80% εχουνε γραψει κατω απο την βαση μαθηματικα, οι σχολες που εχουν συντελεστης βαρυτητα τα μαθηματικα θα πεσουν. Ασχετα αν εχουν και συντελεστη βαρυτητα το ΑΟΘ, το ΑΟΘ δεν θα υπαρξει καμια μεγαλη διαφορα απο περυσι. Περυσι ηταν ευκολα τα θεματα οπως και τα φετινα. mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:30 Ο mvas έγραψε: #20 24-06-25 16:30 "Επί του παρόντος πάντως, οι εκτιμήσεις που διατυπώνονται από όσους έχουν μορφώσει μια σχετικώς ευκρινή εικόνα για τις επιδόσεις των μαθητών είναι αρκετά αντιφατικές: Κατά τη μία άποψη προβλέπεται σταθερότητα γενικώς, με μια ελαφρά πτωτική τάση. Ομως, η αίσθηση πολλών βαθμολογητών διαφέρει, καθώς θεωρείται πως ειδικά στο Πεδίο 2 (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) υπήρξε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γραπτών -έως και 70-80% επί του συνόλου- στο τρίπτυχο των Μαθηματικών, της Φυσικής και τη Χημείας, όπου οι επιδόσεις των εξεταζόμενων ήταν απογοητευτικές, λίγο πάνω ή και κάτω από τη βάση." 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS ioanna2007 Atrlef kalliopi_ Hmmytheos Scandal Nek21 Morningstar Sotiris 12 aris65 mark007 Maria235 AMPA LeGoat ladybookworm Lydiaaaaaaa tomftw Pars3c Entropy24 pinkheart Panagiotis849 fockos Aggel0sss Penny1903 Μήτσος10 AggelikiGr mariel79 nicole1982 Georgiaaa_ sophieee angies EFAKIT redpointer pannnos1992 Mammy Nun jellojina Νικολινα Leo komm SlimShady Corfu kitty sakplat Than003 thepigod762 acc/fin04 neuronova Unboxholics mvas Drscientist E.Z many of Filip jYanniss Joji woasibe rseven Chris1993 Panagiwths12 Lathy Indecisive2 Panatha mono korydallos Moblok Msp1 Konstantina Alexiou Helen06 Geraldsaga eukleidhs1821 UnderGroundGr GeorgePap2003 Wonderkid thanasarasz panosT436 panaman Jesse_ Dr. Gl. Luminous Frozensun gaidouri trifasikodiavasma Ilikntas charmander Anna.chr ειδήμων anait Nala Τρελας123 jkhkh bibliofagos globglogabgalab SKG blissele Lia 2006 giannhs2001 st.krf Conne Arvacon psar2006 Papastergiou antonis97 Debugging_Daemon ggl Kate1914 Mapz Uncle Fester constansn Giorgiogiaourtas lain Chrisphys kostasst bboys Maroulaki1 Ryuzaki tsiobieman Eirinoula Obi-Wan Kenobi BatGuin Giorgkalo Paragontas7000 shuuu mara.g Βασιλης1234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν
Guest 688951 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:08 Ο Guest 688951: #14 24-06-25 15:08 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Click για ανάπτυξη... Τι να μαγειρευουν οι μισες σχολες ειναι αδειες ψαχνουν να δουν τι θα κανουν με την εβε... Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:22 Ο Pyotr_Krasnov: #15 24-06-25 15:22 Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:25 Ο redpointer: #16 24-06-25 15:25 Γενικα ολοι πλεον πανε 4ο πεδιο αντι για 2ο καθως ειναι πιο ευκολο να περασει καποιος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 24-06-25 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... Θα ακουσεις πολλα μπαμπουτσαλα... και σχεδον ολα ειναι λαθος. Μονο σου θα βαλεις το φετινο εξελ βαθμων πεδιου πανω απο το αντιστοιχο περσινο και θα κρινεις χοντρικα.. Θα λαβεις και υπ οψιν τον παραγοντα πολυτεχνειοποιησης καποιων σχολων μηχανικων και πολυ λιγοτερο την οικονομικη ανεχεια. Εμεσως μετα την ληξη μηχανογραφικου ο στρατηγακης θα βγαλει προγνωση... μεσα δεν θα πεσει ....αλλα θα δειξει την ταση του κατω ή πανω ...εκει τα παει καλα. Hmmytheos Νεοφερμένο μέλος Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:20 Ο Hmmytheos: #18 24-06-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #19 24-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Hmmytheos: 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε, δεν θα ανοιξω κανενα αλλο σαιτ, ουτε δεν θα τα ανοιξω οταν βγουν οι βαθμοι. Απλως θα περιμενω να δω τι θα γινει. Αλλα μονο ενα ξερω, αυξησαη κατα 300-500 στο 4ο πεδιο, ειναι σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αν οντως το 78-80% εχουνε γραψει κατω απο την βαση μαθηματικα, οι σχολες που εχουν συντελεστης βαρυτητα τα μαθηματικα θα πεσουν. Ασχετα αν εχουν και συντελεστη βαρυτητα το ΑΟΘ, το ΑΟΘ δεν θα υπαρξει καμια μεγαλη διαφορα απο περυσι. Περυσι ηταν ευκολα τα θεματα οπως και τα φετινα. mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:30 Ο mvas έγραψε: #20 24-06-25 16:30 "Επί του παρόντος πάντως, οι εκτιμήσεις που διατυπώνονται από όσους έχουν μορφώσει μια σχετικώς ευκρινή εικόνα για τις επιδόσεις των μαθητών είναι αρκετά αντιφατικές: Κατά τη μία άποψη προβλέπεται σταθερότητα γενικώς, με μια ελαφρά πτωτική τάση. Ομως, η αίσθηση πολλών βαθμολογητών διαφέρει, καθώς θεωρείται πως ειδικά στο Πεδίο 2 (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) υπήρξε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γραπτών -έως και 70-80% επί του συνόλου- στο τρίπτυχο των Μαθηματικών, της Φυσικής και τη Χημείας, όπου οι επιδόσεις των εξεταζόμενων ήταν απογοητευτικές, λίγο πάνω ή και κάτω από τη βάση." 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS ioanna2007 Atrlef kalliopi_ Hmmytheos Scandal Nek21 Morningstar Sotiris 12 aris65 mark007 Maria235 AMPA LeGoat ladybookworm Lydiaaaaaaa tomftw Pars3c Entropy24 pinkheart Panagiotis849 fockos Aggel0sss Penny1903 Μήτσος10 AggelikiGr mariel79 nicole1982 Georgiaaa_ sophieee angies EFAKIT redpointer pannnos1992 Mammy Nun jellojina Νικολινα Leo komm SlimShady Corfu kitty sakplat Than003 thepigod762 acc/fin04 neuronova Unboxholics mvas Drscientist E.Z many of Filip jYanniss Joji woasibe rseven Chris1993 Panagiwths12 Lathy Indecisive2 Panatha mono korydallos Moblok Msp1 Konstantina Alexiou Helen06 Geraldsaga eukleidhs1821 UnderGroundGr GeorgePap2003 Wonderkid thanasarasz panosT436 panaman Jesse_ Dr. Gl. Luminous Frozensun gaidouri trifasikodiavasma Ilikntas charmander Anna.chr ειδήμων anait Nala Τρελας123 jkhkh bibliofagos globglogabgalab SKG blissele Lia 2006 giannhs2001 st.krf Conne Arvacon psar2006 Papastergiou antonis97 Debugging_Daemon ggl Kate1914 Mapz Uncle Fester constansn Giorgiogiaourtas lain Chrisphys kostasst bboys Maroulaki1 Ryuzaki tsiobieman Eirinoula Obi-Wan Kenobi BatGuin Giorgkalo Paragontas7000 shuuu mara.g Βασιλης1234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Αργησαν να βγαλουν την λιστα με τους συντελεστες εβε..και κυριως την λιστα αντιστοιχων σχολων ( τι μαγειρευουν?). Θα πρεπει εντος εβδομαδος να το κανουν Click για ανάπτυξη... Τι να μαγειρευουν οι μισες σχολες ειναι αδειες ψαχνουν να δουν τι θα κανουν με την εβε...
Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:22 Ο Pyotr_Krasnov: #15 24-06-25 15:22 Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:25 Ο redpointer: #16 24-06-25 15:25 Γενικα ολοι πλεον πανε 4ο πεδιο αντι για 2ο καθως ειναι πιο ευκολο να περασει καποιος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 24-06-25 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... Θα ακουσεις πολλα μπαμπουτσαλα... και σχεδον ολα ειναι λαθος. Μονο σου θα βαλεις το φετινο εξελ βαθμων πεδιου πανω απο το αντιστοιχο περσινο και θα κρινεις χοντρικα.. Θα λαβεις και υπ οψιν τον παραγοντα πολυτεχνειοποιησης καποιων σχολων μηχανικων και πολυ λιγοτερο την οικονομικη ανεχεια. Εμεσως μετα την ληξη μηχανογραφικου ο στρατηγακης θα βγαλει προγνωση... μεσα δεν θα πεσει ....αλλα θα δειξει την ταση του κατω ή πανω ...εκει τα παει καλα. Hmmytheos Νεοφερμένο μέλος Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:20 Ο Hmmytheos: #18 24-06-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #19 24-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Hmmytheos: 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε, δεν θα ανοιξω κανενα αλλο σαιτ, ουτε δεν θα τα ανοιξω οταν βγουν οι βαθμοι. Απλως θα περιμενω να δω τι θα γινει. Αλλα μονο ενα ξερω, αυξησαη κατα 300-500 στο 4ο πεδιο, ειναι σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αν οντως το 78-80% εχουνε γραψει κατω απο την βαση μαθηματικα, οι σχολες που εχουν συντελεστης βαρυτητα τα μαθηματικα θα πεσουν. Ασχετα αν εχουν και συντελεστη βαρυτητα το ΑΟΘ, το ΑΟΘ δεν θα υπαρξει καμια μεγαλη διαφορα απο περυσι. Περυσι ηταν ευκολα τα θεματα οπως και τα φετινα. mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:30 Ο mvas έγραψε: #20 24-06-25 16:30 "Επί του παρόντος πάντως, οι εκτιμήσεις που διατυπώνονται από όσους έχουν μορφώσει μια σχετικώς ευκρινή εικόνα για τις επιδόσεις των μαθητών είναι αρκετά αντιφατικές: Κατά τη μία άποψη προβλέπεται σταθερότητα γενικώς, με μια ελαφρά πτωτική τάση. Ομως, η αίσθηση πολλών βαθμολογητών διαφέρει, καθώς θεωρείται πως ειδικά στο Πεδίο 2 (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) υπήρξε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γραπτών -έως και 70-80% επί του συνόλου- στο τρίπτυχο των Μαθηματικών, της Φυσικής και τη Χημείας, όπου οι επιδόσεις των εξεταζόμενων ήταν απογοητευτικές, λίγο πάνω ή και κάτω από τη βάση." 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS ioanna2007 Atrlef kalliopi_ Hmmytheos Scandal Nek21 Morningstar Sotiris 12 aris65 mark007 Maria235 AMPA LeGoat ladybookworm Lydiaaaaaaa tomftw Pars3c Entropy24 pinkheart Panagiotis849 fockos Aggel0sss Penny1903 Μήτσος10 AggelikiGr mariel79 nicole1982 Georgiaaa_ sophieee angies EFAKIT redpointer pannnos1992 Mammy Nun jellojina Νικολινα Leo komm SlimShady Corfu kitty sakplat Than003 thepigod762 acc/fin04 neuronova Unboxholics mvas Drscientist E.Z many of Filip jYanniss Joji woasibe rseven Chris1993 Panagiwths12 Lathy Indecisive2 Panatha mono korydallos Moblok Msp1 Konstantina Alexiou Helen06 Geraldsaga eukleidhs1821 UnderGroundGr GeorgePap2003 Wonderkid thanasarasz panosT436 panaman Jesse_ Dr. Gl. Luminous Frozensun gaidouri trifasikodiavasma Ilikntas charmander Anna.chr ειδήμων anait Nala Τρελας123 jkhkh bibliofagos globglogabgalab SKG blissele Lia 2006 giannhs2001 st.krf Conne Arvacon psar2006 Papastergiou antonis97 Debugging_Daemon ggl Kate1914 Mapz Uncle Fester constansn Giorgiogiaourtas lain Chrisphys kostasst bboys Maroulaki1 Ryuzaki tsiobieman Eirinoula Obi-Wan Kenobi BatGuin Giorgkalo Paragontas7000 shuuu mara.g Βασιλης1234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα.
redpointer Δραστήριο μέλος Ο redpointer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:25 Ο redpointer: #16 24-06-25 15:25 Γενικα ολοι πλεον πανε 4ο πεδιο αντι για 2ο καθως ειναι πιο ευκολο να περασει καποιος. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 24-06-25 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... Θα ακουσεις πολλα μπαμπουτσαλα... και σχεδον ολα ειναι λαθος. Μονο σου θα βαλεις το φετινο εξελ βαθμων πεδιου πανω απο το αντιστοιχο περσινο και θα κρινεις χοντρικα.. Θα λαβεις και υπ οψιν τον παραγοντα πολυτεχνειοποιησης καποιων σχολων μηχανικων και πολυ λιγοτερο την οικονομικη ανεχεια. Εμεσως μετα την ληξη μηχανογραφικου ο στρατηγακης θα βγαλει προγνωση... μεσα δεν θα πεσει ....αλλα θα δειξει την ταση του κατω ή πανω ...εκει τα παει καλα. Hmmytheos Νεοφερμένο μέλος Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:20 Ο Hmmytheos: #18 24-06-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #19 24-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Hmmytheos: 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε, δεν θα ανοιξω κανενα αλλο σαιτ, ουτε δεν θα τα ανοιξω οταν βγουν οι βαθμοι. Απλως θα περιμενω να δω τι θα γινει. Αλλα μονο ενα ξερω, αυξησαη κατα 300-500 στο 4ο πεδιο, ειναι σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αν οντως το 78-80% εχουνε γραψει κατω απο την βαση μαθηματικα, οι σχολες που εχουν συντελεστης βαρυτητα τα μαθηματικα θα πεσουν. Ασχετα αν εχουν και συντελεστη βαρυτητα το ΑΟΘ, το ΑΟΘ δεν θα υπαρξει καμια μεγαλη διαφορα απο περυσι. Περυσι ηταν ευκολα τα θεματα οπως και τα φετινα. mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:30 Ο mvas έγραψε: #20 24-06-25 16:30 "Επί του παρόντος πάντως, οι εκτιμήσεις που διατυπώνονται από όσους έχουν μορφώσει μια σχετικώς ευκρινή εικόνα για τις επιδόσεις των μαθητών είναι αρκετά αντιφατικές: Κατά τη μία άποψη προβλέπεται σταθερότητα γενικώς, με μια ελαφρά πτωτική τάση. Ομως, η αίσθηση πολλών βαθμολογητών διαφέρει, καθώς θεωρείται πως ειδικά στο Πεδίο 2 (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) υπήρξε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γραπτών -έως και 70-80% επί του συνόλου- στο τρίπτυχο των Μαθηματικών, της Φυσικής και τη Χημείας, όπου οι επιδόσεις των εξεταζόμενων ήταν απογοητευτικές, λίγο πάνω ή και κάτω από τη βάση." 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS ioanna2007 Atrlef kalliopi_ Hmmytheos Scandal Nek21 Morningstar Sotiris 12 aris65 mark007 Maria235 AMPA LeGoat ladybookworm Lydiaaaaaaa tomftw Pars3c Entropy24 pinkheart Panagiotis849 fockos Aggel0sss Penny1903 Μήτσος10 AggelikiGr mariel79 nicole1982 Georgiaaa_ sophieee angies EFAKIT redpointer pannnos1992 Mammy Nun jellojina Νικολινα Leo komm SlimShady Corfu kitty sakplat Than003 thepigod762 acc/fin04 neuronova Unboxholics mvas Drscientist E.Z many of Filip jYanniss Joji woasibe rseven Chris1993 Panagiwths12 Lathy Indecisive2 Panatha mono korydallos Moblok Msp1 Konstantina Alexiou Helen06 Geraldsaga eukleidhs1821 UnderGroundGr GeorgePap2003 Wonderkid thanasarasz panosT436 panaman Jesse_ Dr. Gl. Luminous Frozensun gaidouri trifasikodiavasma Ilikntas charmander Anna.chr ειδήμων anait Nala Τρελας123 jkhkh bibliofagos globglogabgalab SKG blissele Lia 2006 giannhs2001 st.krf Conne Arvacon psar2006 Papastergiou antonis97 Debugging_Daemon ggl Kate1914 Mapz Uncle Fester constansn Giorgiogiaourtas lain Chrisphys kostasst bboys Maroulaki1 Ryuzaki tsiobieman Eirinoula Obi-Wan Kenobi BatGuin Giorgkalo Paragontas7000 shuuu mara.g Βασιλης1234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.466 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 15:33 Ο ιωαννηs έγραψε: #17 24-06-25 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... Θα ακουσεις πολλα μπαμπουτσαλα... και σχεδον ολα ειναι λαθος. Μονο σου θα βαλεις το φετινο εξελ βαθμων πεδιου πανω απο το αντιστοιχο περσινο και θα κρινεις χοντρικα.. Θα λαβεις και υπ οψιν τον παραγοντα πολυτεχνειοποιησης καποιων σχολων μηχανικων και πολυ λιγοτερο την οικονομικη ανεχεια. Εμεσως μετα την ληξη μηχανογραφικου ο στρατηγακης θα βγαλει προγνωση... μεσα δεν θα πεσει ....αλλα θα δειξει την ταση του κατω ή πανω ...εκει τα παει καλα. Hmmytheos Νεοφερμένο μέλος Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:20 Ο Hmmytheos: #18 24-06-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #19 24-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Hmmytheos: 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε, δεν θα ανοιξω κανενα αλλο σαιτ, ουτε δεν θα τα ανοιξω οταν βγουν οι βαθμοι. Απλως θα περιμενω να δω τι θα γινει. Αλλα μονο ενα ξερω, αυξησαη κατα 300-500 στο 4ο πεδιο, ειναι σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αν οντως το 78-80% εχουνε γραψει κατω απο την βαση μαθηματικα, οι σχολες που εχουν συντελεστης βαρυτητα τα μαθηματικα θα πεσουν. Ασχετα αν εχουν και συντελεστη βαρυτητα το ΑΟΘ, το ΑΟΘ δεν θα υπαρξει καμια μεγαλη διαφορα απο περυσι. Περυσι ηταν ευκολα τα θεματα οπως και τα φετινα. mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:30 Ο mvas έγραψε: #20 24-06-25 16:30 "Επί του παρόντος πάντως, οι εκτιμήσεις που διατυπώνονται από όσους έχουν μορφώσει μια σχετικώς ευκρινή εικόνα για τις επιδόσεις των μαθητών είναι αρκετά αντιφατικές: Κατά τη μία άποψη προβλέπεται σταθερότητα γενικώς, με μια ελαφρά πτωτική τάση. Ομως, η αίσθηση πολλών βαθμολογητών διαφέρει, καθώς θεωρείται πως ειδικά στο Πεδίο 2 (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) υπήρξε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γραπτών -έως και 70-80% επί του συνόλου- στο τρίπτυχο των Μαθηματικών, της Φυσικής και τη Χημείας, όπου οι επιδόσεις των εξεταζόμενων ήταν απογοητευτικές, λίγο πάνω ή και κάτω από τη βάση." 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS ioanna2007 Atrlef kalliopi_ Hmmytheos Scandal Nek21 Morningstar Sotiris 12 aris65 mark007 Maria235 AMPA LeGoat ladybookworm Lydiaaaaaaa tomftw Pars3c Entropy24 pinkheart Panagiotis849 fockos Aggel0sss Penny1903 Μήτσος10 AggelikiGr mariel79 nicole1982 Georgiaaa_ sophieee angies EFAKIT redpointer pannnos1992 Mammy Nun jellojina Νικολινα Leo komm SlimShady Corfu kitty sakplat Than003 thepigod762 acc/fin04 neuronova Unboxholics mvas Drscientist E.Z many of Filip jYanniss Joji woasibe rseven Chris1993 Panagiwths12 Lathy Indecisive2 Panatha mono korydallos Moblok Msp1 Konstantina Alexiou Helen06 Geraldsaga eukleidhs1821 UnderGroundGr GeorgePap2003 Wonderkid thanasarasz panosT436 panaman Jesse_ Dr. Gl. Luminous Frozensun gaidouri trifasikodiavasma Ilikntas charmander Anna.chr ειδήμων anait Nala Τρελας123 jkhkh bibliofagos globglogabgalab SKG blissele Lia 2006 giannhs2001 st.krf Conne Arvacon psar2006 Papastergiou antonis97 Debugging_Daemon ggl Kate1914 Mapz Uncle Fester constansn Giorgiogiaourtas lain Chrisphys kostasst bboys Maroulaki1 Ryuzaki tsiobieman Eirinoula Obi-Wan Kenobi BatGuin Giorgkalo Paragontas7000 shuuu mara.g Βασιλης1234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... Θα ακουσεις πολλα μπαμπουτσαλα... και σχεδον ολα ειναι λαθος. Μονο σου θα βαλεις το φετινο εξελ βαθμων πεδιου πανω απο το αντιστοιχο περσινο και θα κρινεις χοντρικα.. Θα λαβεις και υπ οψιν τον παραγοντα πολυτεχνειοποιησης καποιων σχολων μηχανικων και πολυ λιγοτερο την οικονομικη ανεχεια. Εμεσως μετα την ληξη μηχανογραφικου ο στρατηγακης θα βγαλει προγνωση... μεσα δεν θα πεσει ....αλλα θα δειξει την ταση του κατω ή πανω ...εκει τα παει καλα.
Hmmytheos Νεοφερμένο μέλος Ο Hmmytheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:20 Ο Hmmytheos: #18 24-06-25 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #19 24-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Hmmytheos: 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε, δεν θα ανοιξω κανενα αλλο σαιτ, ουτε δεν θα τα ανοιξω οταν βγουν οι βαθμοι. Απλως θα περιμενω να δω τι θα γινει. Αλλα μονο ενα ξερω, αυξησαη κατα 300-500 στο 4ο πεδιο, ειναι σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αν οντως το 78-80% εχουνε γραψει κατω απο την βαση μαθηματικα, οι σχολες που εχουν συντελεστης βαρυτητα τα μαθηματικα θα πεσουν. Ασχετα αν εχουν και συντελεστη βαρυτητα το ΑΟΘ, το ΑΟΘ δεν θα υπαρξει καμια μεγαλη διαφορα απο περυσι. Περυσι ηταν ευκολα τα θεματα οπως και τα φετινα. mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:30 Ο mvas έγραψε: #20 24-06-25 16:30 "Επί του παρόντος πάντως, οι εκτιμήσεις που διατυπώνονται από όσους έχουν μορφώσει μια σχετικώς ευκρινή εικόνα για τις επιδόσεις των μαθητών είναι αρκετά αντιφατικές: Κατά τη μία άποψη προβλέπεται σταθερότητα γενικώς, με μια ελαφρά πτωτική τάση. Ομως, η αίσθηση πολλών βαθμολογητών διαφέρει, καθώς θεωρείται πως ειδικά στο Πεδίο 2 (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) υπήρξε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γραπτών -έως και 70-80% επί του συνόλου- στο τρίπτυχο των Μαθηματικών, της Φυσικής και τη Χημείας, όπου οι επιδόσεις των εξεταζόμενων ήταν απογοητευτικές, λίγο πάνω ή και κάτω από τη βάση." 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GIANCHRIS ioanna2007 Atrlef kalliopi_ Hmmytheos Scandal Nek21 Morningstar Sotiris 12 aris65 mark007 Maria235 AMPA LeGoat ladybookworm Lydiaaaaaaa tomftw Pars3c Entropy24 pinkheart Panagiotis849 fockos Aggel0sss Penny1903 Μήτσος10 AggelikiGr mariel79 nicole1982 Georgiaaa_ sophieee angies EFAKIT redpointer pannnos1992 Mammy Nun jellojina Νικολινα Leo komm SlimShady Corfu kitty sakplat Than003 thepigod762 acc/fin04 neuronova Unboxholics mvas Drscientist E.Z many of Filip jYanniss Joji woasibe rseven Chris1993 Panagiwths12 Lathy Indecisive2 Panatha mono korydallos Moblok Msp1 Konstantina Alexiou Helen06 Geraldsaga eukleidhs1821 UnderGroundGr GeorgePap2003 Wonderkid thanasarasz panosT436 panaman Jesse_ Dr. Gl. Luminous Frozensun gaidouri trifasikodiavasma Ilikntas charmander Anna.chr ειδήμων anait Nala Τρελας123 jkhkh bibliofagos globglogabgalab SKG blissele Lia 2006 giannhs2001 st.krf Conne Arvacon psar2006 Papastergiou antonis97 Debugging_Daemon ggl Kate1914 Mapz Uncle Fester constansn Giorgiogiaourtas lain Chrisphys kostasst bboys Maroulaki1 Ryuzaki tsiobieman Eirinoula Obi-Wan Kenobi BatGuin Giorgkalo Paragontas7000 shuuu mara.g Βασιλης1234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pyotr_Krasnov: Ειδα ενα αρθρο σημερα που ελεγε πως θα αυξηθουν τα μορια στις σχολες του 4ο πεδιου. Ενω του 2ου θα μειωθουν... Οι ιδιες ιστοσελιδες λενε πως η Φυσικη ηταν πιο ευκολη και πως οι μαθητες εχουν γραψει καλυτερα. Κατι παει λαθος. Βασικα το Σαιτ ελεγε οτι θα αυξηθουν τα μορια κατα 300-500 μορια στο 4ο πεδιο (οτι ναναι) και στο 2ο θα μειωθουν 500-700. Πιστευω πως πλεον οι ιδιοι δεν ξερουν τι λενε, δεν γινεται αυτο. Αφου αν το 80% στο 4ο πεδιο ειναι κατω απο 10 στα μαθηματικα (Που περυσι ηταν 72-73%), τοτε θα πεσουν οι βασεις. Το οτι βαλανε πιο ευκολο ΑΟΘ, δεν σημαινει κατι, η πληροφορικη ηταν πιο δυσκολο απο οτι περυσι. ΑΟΘ αυτος που θα πρεπε να γραψει 20, θα γραψει 20, και αυτος που πρεπει να γραψει 15, θα γραψει 15. Δεν θα αλλαξει κατι αν βαλουν πιο ευκολα/δυσκολα. Click για ανάπτυξη... 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε
Pyotr_Krasnov Πολύ δραστήριο μέλος Ο Pyotr_Krasnov δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 18 ετών και Μαθητής Δημοτικού. Έχει γράψει 975 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:26 Ο Pyotr_Krasnov: #19 24-06-25 16:26 Αρχική Δημοσίευση από Hmmytheos: 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε, δεν θα ανοιξω κανενα αλλο σαιτ, ουτε δεν θα τα ανοιξω οταν βγουν οι βαθμοι. Απλως θα περιμενω να δω τι θα γινει. Αλλα μονο ενα ξερω, αυξησαη κατα 300-500 στο 4ο πεδιο, ειναι σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αν οντως το 78-80% εχουνε γραψει κατω απο την βαση μαθηματικα, οι σχολες που εχουν συντελεστης βαρυτητα τα μαθηματικα θα πεσουν. Ασχετα αν εχουν και συντελεστη βαρυτητα το ΑΟΘ, το ΑΟΘ δεν θα υπαρξει καμια μεγαλη διαφορα απο περυσι. Περυσι ηταν ευκολα τα θεματα οπως και τα φετινα. mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:30 Ο mvas έγραψε: #20 24-06-25 16:30 "Επί του παρόντος πάντως, οι εκτιμήσεις που διατυπώνονται από όσους έχουν μορφώσει μια σχετικώς ευκρινή εικόνα για τις επιδόσεις των μαθητών είναι αρκετά αντιφατικές: Κατά τη μία άποψη προβλέπεται σταθερότητα γενικώς, με μια ελαφρά πτωτική τάση. Ομως, η αίσθηση πολλών βαθμολογητών διαφέρει, καθώς θεωρείται πως ειδικά στο Πεδίο 2 (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) υπήρξε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γραπτών -έως και 70-80% επί του συνόλου- στο τρίπτυχο των Μαθηματικών, της Φυσικής και τη Χημείας, όπου οι επιδόσεις των εξεταζόμενων ήταν απογοητευτικές, λίγο πάνω ή και κάτω από τη βάση." 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Hmmytheos: 500-700 Πτώση στο 2ο και 300-500 αύξηση στο 4ο. Τι καπνίζουνε αυτοί ρε Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε, δεν θα ανοιξω κανενα αλλο σαιτ, ουτε δεν θα τα ανοιξω οταν βγουν οι βαθμοι. Απλως θα περιμενω να δω τι θα γινει. Αλλα μονο ενα ξερω, αυξησαη κατα 300-500 στο 4ο πεδιο, ειναι σχεδον ΜΗΔΕΝΙΚΗ. Αν οντως το 78-80% εχουνε γραψει κατω απο την βαση μαθηματικα, οι σχολες που εχουν συντελεστης βαρυτητα τα μαθηματικα θα πεσουν. Ασχετα αν εχουν και συντελεστη βαρυτητα το ΑΟΘ, το ΑΟΘ δεν θα υπαρξει καμια μεγαλη διαφορα απο περυσι. Περυσι ηταν ευκολα τα θεματα οπως και τα φετινα.
mvas Νεοφερμένο μέλος Ο mvas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και Γονιός Μαθητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2025 στις 16:30 Ο mvas έγραψε: #20 24-06-25 16:30 "Επί του παρόντος πάντως, οι εκτιμήσεις που διατυπώνονται από όσους έχουν μορφώσει μια σχετικώς ευκρινή εικόνα για τις επιδόσεις των μαθητών είναι αρκετά αντιφατικές: Κατά τη μία άποψη προβλέπεται σταθερότητα γενικώς, με μια ελαφρά πτωτική τάση. Ομως, η αίσθηση πολλών βαθμολογητών διαφέρει, καθώς θεωρείται πως ειδικά στο Πεδίο 2 (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) υπήρξε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γραπτών -έως και 70-80% επί του συνόλου- στο τρίπτυχο των Μαθηματικών, της Φυσικής και τη Χημείας, όπου οι επιδόσεις των εξεταζόμενων ήταν απογοητευτικές, λίγο πάνω ή και κάτω από τη βάση."
"Επί του παρόντος πάντως, οι εκτιμήσεις που διατυπώνονται από όσους έχουν μορφώσει μια σχετικώς ευκρινή εικόνα για τις επιδόσεις των μαθητών είναι αρκετά αντιφατικές: Κατά τη μία άποψη προβλέπεται σταθερότητα γενικώς, με μια ελαφρά πτωτική τάση. Ομως, η αίσθηση πολλών βαθμολογητών διαφέρει, καθώς θεωρείται πως ειδικά στο Πεδίο 2 (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) υπήρξε ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός γραπτών -έως και 70-80% επί του συνόλου- στο τρίπτυχο των Μαθηματικών, της Φυσικής και τη Χημείας, όπου οι επιδόσεις των εξεταζόμενων ήταν απογοητευτικές, λίγο πάνω ή και κάτω από τη βάση."